Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
αν ανεβεις βατραχε θεσσαλονικη το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι να επικοινωνισεις μαζι μου....εχε υποψιν οτι το μωρο εχει στο προγραμμα να κατεβει αθηνα...αν ταιριαξει το προγραμμα και τα λεφτα θα κατεβω εγω..οποτε θα επικοινωνισω εγω μαζι σου..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
Μετα τις 9 το βραδυ σας θελω συντονισμενους στο αγαπημενο θεμα......για να αρχισουν το παρτυ και οι χοροι... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.327
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ !! ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΟΠ ΚΟΡΝ

Συνημμένα

• popcorn-ofeli-708.jpg
    popcorn-ofeli-708.jpg
    33,6 KB · Εμφανίσεις: 25

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ !! ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΟΠ ΚΟΡΝ
μωρακι οπως και την αλλη φορα που εγινε χαμος....προτου κανω οτιδηποτε ειχα ενημερωσει τα ατομα που θα εθιγα....ειμαι παρα πολυ καλος...απλα για καποια ατομα μετραει ο χρονος αντιστροφα...και δεν εχουν την στοιχειωδη εξυπναδα να ελιχθουν..... :grin: :grin: :grin: :grin:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.327
μωρακι οπως και την αλλη φορα που εγινε χαμος....προτου κανω οτιδηποτε ειχα ενημερωσει τα ατομα που θα εθιγα....ειμαι παρα πολυ καλος...απλα για καποια ατομα μετραει ο χρονος αντιστροφα...και δεν εχουν την στοιχειωδη εξυπναδα να ελιχθουν..... :grin: :grin: :grin: :grin:
:o :o :o :o
[vimeo]]

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
νινα τωρα αυτο το βιντεο το εβαλες για να με αναψεις η για να με ηρεμησεις;;;;;;

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.327
νινα τωρα αυτο το βιντεο το εβαλες για να με αναψεις η για να με ηρεμησεις;;;;;;
πρέπει να σας δωσω από μια ρογα εσενα και τον αλεφαντο να πιείτε λιγο γαλατακι να χαλαρωσετε ...
είναι η περίοδος που κατεβαζω  μπόλικο !!!
;) ;) ;)
την κανω παω gym !!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
αργησα...γαμω την πουτανα μου...πως ειναι δυνατον να ειμαι αεργος και να εχω στην διαθεση μου μονο 6 ωρες για υπνο και κανα 2ωρο στο γυμναστηριο και να τρεχω σαν παλαβος ειναι αποριας αξιο :tooth: :tooth: :tooth:λιγο μετα τις 8 χτυπαει το τηλεφωνο....το σηκωνω και στην αλλη γραμμη ειναι ο αλεφαντος :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:ομολογω απο τις πιο ευχαριστες εκπληξεις που ειχα τον τελευταιο καιρο....καθισαμε μιλησαμε ηρεμα πολιτισμενα......καθοτι σε προσωπικο επιπεδο δεν εχουμε να χωρησουμε κατι.....οι οποιες παρεξηγησεις εγιναν μεταξυ μας λυθηκαν σε 20 λεπτα.Ο εξυπνος ελισσεται ο ηλιθιος επιμενει...οποτε στελνω δημοσιως τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στον αλεφαντο...τα υπολοιπα απο κοντα... :grin: :cheesy:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
αργησα...γαμω την πουτανα μου...πως ειναι δυνατον να ειμαι αεργος και να εχω στην διαθεση μου μονο 6 ωρες για υπνο και κανα 2ωρο στο γυμναστηριο και να τρεχω σαν παλαβος ειναι αποριας αξιο :tooth: :tooth: :tooth:λιγο μετα τις 8 χτυπαει το τηλεφωνο....το σηκωνω και στην αλλη γραμμη ειναι ο αλεφαντος :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:ομολογω απο τις πιο ευχαριστες εκπληξεις που ειχα τον τελευταιο καιρο....καθισαμε μιλησαμε ηρεμα πολιτισμενα......καθοτι σε προσωπικο επιπεδο δεν εχουμε να χωρησουμε κατι.....οι οποιες παρεξηγησεις εγιναν μεταξυ μας λυθηκαν σε 20 λεπτα.Ο εξυπνος ελισσεται ο ηλιθιος επιμενει...οποτε στελνω δημοσιως τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στον αλεφαντο...τα υπολοιπα απο κοντα... :grin: :cheesy:
να χαρώ το φίλο μου
Έτσι λύνονται οι παρεξηγησεις μεταξύ φίλων
Συνέχισε εδώ να ενημερωνεις ωραία τον κόσμο
Και εμείς να ρίχνουμε καμία ματια κάπου κάπου αφού πλέον εδώ και χρόνια ο ομιλών είναι παλαίμαχος και δεν έχει άποψη
Συνέχισε είσαι ωραίος  :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.773
Πόντοι
10.326
Αφου ΠΑΟΚτσακια ειστε και τα 2 ηταν δυνατον να μην τα βρειτε! :grin: Οι παρεξηγησεις λυνονται με μαγκικο-καθαρο-στα ισια τροπο! :rockon: Μλκ μου κανονιστε να πατε ts 14 για ποτακι. :tooth: :tooth:

Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Τζαμπα τα ποπκορν κ η αναμονη,καλο ειναιν εννημερωνομαστε και μεις οι σχετικα ναεροι... :orchestra:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
Τζαμπα τα ποπκορν κ η αναμονη,καλο ειναιν εννημερωνομαστε και μεις οι σχετικα ναεροι... :orchestra:
αγαπητε....εφοσον εισαι νεος θα σου απαντησω αλλιως....ποτε δεν εχω αρνηθει βοηθεια και σε κανενα...αν θελεις να μαθεις κατι και μπορω να βοηθησω ειμαι στην διαθεση σου...

Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητε....εφοσον εισαι νεος θα σου απαντησω αλλιως....ποτε δεν εχω αρνηθει βοηθεια και σε κανενα...αν θελεις να μαθεις κατι και μπορω να βοηθησω ειμαι στην διαθεση σου...
                                                                                            Σ ευχαριστω,οταν θελω κατι θα σε ρωτησω.. Ακομα δεν ξερω να γραφω εδω και καποια μηνυματα δεν εγκρινονται.. Θα την βρω την ακρη και γω...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
                                                                                             Σ ευχαριστω,οταν θελω κατι θα σε ρωτησω.. Ακομα δεν ξερω να γραφω εδω και καποια μηνυματα δεν εγκρινονται.. Θα την βρω την ακρη και γω...
οι νεοι στο φορουμ οταν στελνουν μηνυμα περναει πρωτα απο εγκριση και μετα ανεβαινει...οσο θα παλιωνεις δεν θα εχεις προβλημα....και για να στειλεις προσωπικο μηνυμα σε καποιο μελος θελει συνηθως πρωτα να εχεις στειλει 30-40 μηνυματα. :orchestra:

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
οι νεοι στο φορουμ οταν στελνουν μηνυμα περναει πρωτα απο εγκριση και μετα ανεβαινει...οσο θα παλιωνεις δεν θα εχεις προβλημα....και για να στειλεις προσωπικο μηνυμα σε καποιο μελος θελει συνηθως πρωτα να εχεις στειλει 30-40 μηνυματα. :orchestra:
5+ μηνυματα και θα ειναι κομπλε ο φιλος  :hi:

abla24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
Οποιος συναγωνιστης θελει να βοηθησει και εχει γνωσεις....

ψαχνω εντυπωσεις για κατι ομορφο ενεργοπαθητικο και ειμαι αναμεσα στις 2 κυριως λογο εμφανισης

www.sexgr.net/transexual/ad348891-gia-liges-meres]http://www.sexgr.net/transexual/ad348891-gia-liges-meres[/url]

afd20d764221868a65d46c4323d2435b0a7cbf74.jpg

www.sexgr.net/transexual/ad357099-trans-iwanna-thessaloniki-gia-sklira-gousta]http://www.sexgr.net/transexual/ad357099-trans-iwanna-thessaloniki-gia-sklira-gousta[/url]
9d99a34f60efe3525f0298222fb379160b39effc.jpg

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
συνολικα απο θεμα εμφανισης η ιωαννα υπερτερει...διοτι εχει μεγαλο στηθος και μεγαλο πεοςη αννα εχειπιο μικρο στηθος.Η ιωαννα το δυνατο της σημειο ειναι το ενεργητικο και κυριως το αυταρχικο...στο παθητικο ειναι τιμια επιλογη.Η αννα ειναι οπως βλεπεις στις φωτο και εχει αρκετα μεγαλο πεος....και λειτουργικοτατο και ειναι τιμια επιλογη στο παθητικο...ελπιζω να βοηθησα. :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom