batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.572
- Πόντοι
- 606
πως θα γυνει ν τ παρουμαι παρέα τ μωρό?αλεφαντε εδω ειμαι ξεκινα το ψαξιμο......
πως θα γυνει ν τ παρουμαι παρέα τ μωρό?αλεφαντε εδω ειμαι ξεκινα το ψαξιμο......
μωρακι οπως και την αλλη φορα που εγινε χαμος....προτου κανω οτιδηποτε ειχα ενημερωσει τα ατομα που θα εθιγα....ειμαι παρα πολυ καλος...απλα για καποια ατομα μετραει ο χρονος αντιστροφα...και δεν εχουν την στοιχειωδη εξυπναδα να ελιχθουν.....:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ !! ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΟΠ ΚΟΡΝ
:o :o :o :oμωρακι οπως και την αλλη φορα που εγινε χαμος....προτου κανω οτιδηποτε ειχα ενημερωσει τα ατομα που θα εθιγα....ειμαι παρα πολυ καλος...απλα για καποια ατομα μετραει ο χρονος αντιστροφα...και δεν εχουν την στοιχειωδη εξυπναδα να ελιχθουν.....
πρέπει να σας δωσω από μια ρογα εσενα και τον αλεφαντο να πιείτε λιγο γαλατακι να χαλαρωσετε ...νινα τωρα αυτο το βιντεο το εβαλες για να με αναψεις η για να με ηρεμησεις;;;;;;
πρέπει να σας δωσω από μια ρογα εσενα και τον αλεφαντο να πιείτε λιγο γαλατακι να χαλαρωσετε ...
είναι η περίοδος που κατεβαζω μπόλικο !!!
;) ;) ;)
την κανω παω gym !!
να χαρώ το φίλο μουαργησα...γαμω την πουτανα μου...πως ειναι δυνατον να ειμαι αεργος και να εχω στην διαθεση μου μονο 6 ωρες για υπνο και κανα 2ωρο στο γυμναστηριο και να τρεχω σαν παλαβος ειναι αποριας αξιο λιγο μετα τις 8 χτυπαει το τηλεφωνο....το σηκωνω και στην αλλη γραμμη ειναι ο αλεφαντος ομολογω απο τις πιο ευχαριστες εκπληξεις που ειχα τον τελευταιο καιρο....καθισαμε μιλησαμε ηρεμα πολιτισμενα......καθοτι σε προσωπικο επιπεδο δεν εχουμε να χωρησουμε κατι.....οι οποιες παρεξηγησεις εγιναν μεταξυ μας λυθηκαν σε 20 λεπτα.Ο εξυπνος ελισσεται ο ηλιθιος επιμενει...οποτε στελνω δημοσιως τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στον αλεφαντο...τα υπολοιπα απο κοντα...
αγαπητε....εφοσον εισαι νεος θα σου απαντησω αλλιως....ποτε δεν εχω αρνηθει βοηθεια και σε κανενα...αν θελεις να μαθεις κατι και μπορω να βοηθησω ειμαι στην διαθεση σου...Τζαμπα τα ποπκορν κ η αναμονη,καλο ειναιν εννημερωνομαστε και μεις οι σχετικα ναεροι...
Σ ευχαριστω,οταν θελω κατι θα σε ρωτησω.. Ακομα δεν ξερω να γραφω εδω και καποια μηνυματα δεν εγκρινονται.. Θα την βρω την ακρη και γω...αγαπητε....εφοσον εισαι νεος θα σου απαντησω αλλιως....ποτε δεν εχω αρνηθει βοηθεια και σε κανενα...αν θελεις να μαθεις κατι και μπορω να βοηθησω ειμαι στην διαθεση σου...
οι νεοι στο φορουμ οταν στελνουν μηνυμα περναει πρωτα απο εγκριση και μετα ανεβαινει...οσο θα παλιωνεις δεν θα εχεις προβλημα....και για να στειλεις προσωπικο μηνυμα σε καποιο μελος θελει συνηθως πρωτα να εχεις στειλει 30-40 μηνυματα.Σ ευχαριστω,οταν θελω κατι θα σε ρωτησω.. Ακομα δεν ξερω να γραφω εδω και καποια μηνυματα δεν εγκρινονται.. Θα την βρω την ακρη και γω...
5+ μηνυματα και θα ειναι κομπλε ο φιλοςοι νεοι στο φορουμ οταν στελνουν μηνυμα περναει πρωτα απο εγκριση και μετα ανεβαινει...οσο θα παλιωνεις δεν θα εχεις προβλημα....και για να στειλεις προσωπικο μηνυμα σε καποιο μελος θελει συνηθως πρωτα να εχεις στειλει 30-40 μηνυματα.