Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

POYTANIARIS 69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2008
Like
8
Πόντοι
1
Τελικά η Dora είναι στη πόλη μας??? Δοκίμασε κάποιος????

Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα,νεος στην παρεα κ ηλικιακα. Επειδη διαβαζω διαφορες αποψεις μπορει καποιος να μου προτεινει παθητικη τρανς??

pujozepe

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστες.Μεταξυ carol 24cm και agatha 24cm ποια νομιζετε θα ειναι η πιο προικισμενη και πιο δυνατη στο ενεργητικο της?Οποιος γνωριζει κατι για καποια απο τις 2 ας απαντησει,εστω και σε π.μ.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
καλημερα παιδια εχεις κανεις εμπειρια με την σοφια απο θεσ/νικη που ειναι αυτο τον καιρο Αθηνα

ευχαριστω
οτι βλεπεις στις φωτο....ψηλη εντυπωσιακη...με λειτουργικο εργαλειο αν σε ενδιαφερει...απλα μην περιμενεις να σου κανει παπαδες...μια τιμια επιλογη θα ελεγα. :hi:

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1

ευχαριστω φιλος για την απαντηση  :) :)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.053
Πόντοι
34.538
Ενα πουλακι μου σφυριξε οτι τη περιοδο της ΕΚΘΕΣΗΣ,
θα κανει πρεμιερα στη πολη μας η ΜΠΙΑΝΚΑ ΧΙΛΛΣ.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Μετα απο επιμονες προσπαθειες μου!!!!
Κλειδωσε η αφιξη...
Μαλλον λιγες μερες αργοτερα...

:rockon: :rockon:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216

AIRONAUT

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2015
Like
156
Πόντοι
0
καλησπέρα συναγωνιστές πριν αρκετά χρονια βρισκόμουνα με μια trans στην νεάπολη ήτανε πολύ ευγενική θηλυκή αγαλματένιο σώμα και φανταστική πίσω όψη θυμάμαι ακόμα ότι έκανε τέλειο masaz και καταπληκτικό πεοθηλασμό λόγο τις φύσης τις δουλειάς μου κάθε 4 με 5 χρονια λοιπό από την θεσσαλονίκη για λίγα χρονια και "επανερχουμε" ξανά φυσικό ήταν να χάσω το τηλέφωνο τhς οποιος γνωρίζει κάτι ας μου στήλη pm η να γράψει εδώ θυμάμαι ακόμα ότι η οδός που έμενε και πήγαινα ήταν φράγκλιν rousvelt στην νεάπολη θεσσαλονίκης κοντά σε κάτι σχολεια ευχάριστο εκ τον προτερων

AIRONAUT

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2015
Like
156
Πόντοι
0
φιλε salonika δεν είναι αυτή σε ευχαριστώ για την απάντηση δεν ξέρω τι συμβαίνει και δεν μπορώ να σου στυλο προσωπικό μήνυμα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
φιλε salonika δεν είναι αυτή σε ευχαριστώ για την απάντηση δεν ξέρω τι συμβαίνει και δεν μπορώ να σου στυλο προσωπικό μήνυμα
για να στειλεις προσωπικο μυνημα σε καποιο μελος πρεπει να εχεις συμληρωσει εναν ορισμενο αριθμο μηνυματων ...χωρις να ειμμαι απολυτα σιγουρος 30-40 μηνυματα χρειαζεται...για το αλλο που ρωτας θα σου πω οτι πλην ελαχιστων περιπτωσεων οι περισοτερες αλλαζουν σπιτια τακτικα...οποτε θα σου ελεγα...ψαξε στα σαιτ που εχουν αγγελιες τρανς...οπως το κανεσεξ τελεια κομ το σεξ τζιαρ τελεια νετ το τς νταιτιγκ τελεια κομ...και καλο ψαξιμο.... :grin: :grin: :grin: :hi:

AIRONAUT

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2015
Like
156
Πόντοι
0
φιλε "τραβεστολαγνε" σε ευχάριστο πολύ για την ενημέρωση

Dimitrisextrix

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
καλησπέρα...συνάντηση στο νέο χώρο που βρίσκεται στο:Φιλικής (Θεσσαλονίκη κέντρο).
Όταν ανοιγει την πορτα εμεινα πραγματικα με το στομα ανοιχτο:  Όμορφη, θηλυπρεπής και σχετικά μικροκαμωμένη. με φίλησε, με κέρασε Νερό και με ρώτησε να θέλω να κάνω ντους. Και σε επίπεδο εμφάνισης (είναι ακριβώς ότι φαίνεται στις φωτογραφίες της) και στο κρεβάτι ήταν τοπ κατά τη γνώμη μου. πάρα πολύ καλή διάθεση στο sex χωρίς να βιάζεται. Άριστη και ακούραστη και στους δύο ρόλους. Έδωσε και δέχτηκε δυνατό σφυροκόπημα.
Η επικοινωνία ήταν λίγο δύσκολη, λόγω της περιορισμένης γνώσης αγγλικών. Αλλά μιλήσαμε την γλώσσα του σώματος... :)  για το εργαλείο της δεν χρειαζεται να πω κατι...όπως στις φωτό...μεγάλο, χοντρό, σκληρό και ετοιμοπόλεμο πάντοτε...(24-25 εκ)
Σίγουρα θα την ξανασυναντούσα. εμεινα ευχαριστημενος απο ολα αλλα πιο πολυ απο την αψογη της συμπεριφορα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
αλεφαντε εδω ειμαι ξεκινα το ψαξιμο......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom