Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Παιδιά καλημέρα και καλές διακοπές σε όσους έχουν την τύχη να είναι σε κάποια δροσερή παραλία.
Βρίσκομαι Θεσ/νίκη και θα ήθελα να μάθω αν το TS14 είναι ανοιχτό,καθώς και αν έχουμε κάποια σημαντική απουσία-παρουσία από τις κλασσικές καταστάσεις Θεσ/νίκης.(Η νινάρα είναι εδώ και σίγουρα θα τιμηθεί).

Καλά να περνάτε παιδιά και ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον διαθέσει το χρόνο να μου απαντήσει.
καλησπερα φιλε...το ts14 στις 30 του μηνος εχει παρτυ σφηνακι....εκεινη την ημερα θα κλεισει και θα ανοιξει στις 2 σεπτεμβριου...θα εχουν και αντρικο στριπτηζ...στις 30 του μηνος....τωρα για παρουσιες απουσιες...εκτος απροοπτου νομιζω πως ολος ο καλος και γνωστος κοσμος θα εμφανιστει... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :hi: :hi: :hi:

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
καλησπερα φιλε...το ts14 στις 30 του μηνος εχει παρτυ σφηνακι....εκεινη την ημερα θα κλεισει και θα ανοιξει στις 2 σεπτεμβριου...θα εχουν και αντρικο στριπτηζ...στις 30 του μηνος....τωρα για παρουσιες απουσιες...εκτος απροοπτου νομιζω πως ολος ο καλος και γνωστος κοσμος θα εμφανιστει... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :hi: :hi: :hi:

Αδερφέ καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Είσαι από τους λίγους που το κάνουν και οφείλω αν μη τι άλλο να στο αποδώσω.
Τώρα δυστυχώς θα έχω φύγει στις 30 (θα γούσταρα πολύ να βρίσκομαι εκεί) να παρτάρω με τις γνωστές παρουσίες.
Θα κατέβω οπωσδήποτε όμως στο TS14 για ποτάκι σήμερα και αύριο να πάρω μία μυρωδιά από αυτά που θα γίνουν στο πάρτυ του κλεισίματος.
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι αδερφέ για τις πληροφορίες και όπως έχω επαναλάβει και στο παρελθόν οφείλω ποτό για όλες τις πληροφορίες που έχεις μοιραστεί κατα καιρούς.

Καλά να περνάς.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Αδερφέ καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Είσαι από τους λίγους που το κάνουν και οφείλω αν μη τι άλλο να στο αποδώσω.
Τώρα δυστυχώς θα έχω φύγει στις 30 (θα γούσταρα πολύ να βρίσκομαι εκεί) να παρτάρω με τις γνωστές παρουσίες.
Θα κατέβω οπωσδήποτε όμως στο TS14 για ποτάκι σήμερα και αύριο να πάρω μία μυρωδιά από αυτά που θα γίνουν στο πάρτυ του κλεισίματος.
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι αδερφέ για τις πληροφορίες και όπως έχω επαναλάβει και στο παρελθόν οφείλω ποτό για όλες τις πληροφορίες που έχεις μοιραστεί κατα καιρούς.

Καλά να περνάς.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :hi: :hi: :hi: :hi:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870

xa999

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
52
Πόντοι
1

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.985
Πόντοι
1.056

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
καλημέρα,
μου δημιουργήθηκε η επιθυμία και η περιέργια να δοκιμάσω σεξ με τρανσέξουαλ....
ειδα πως ειναι η συγκεκριμένη στην Θεσσαλονίκη και μου έκανε κλικ....
εχει πάει κανεις μαζί της?
ευχαριστώ για την τυχόν βοήθεια..

mitsos20

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Καποια για συναντηση τώρα? θεσ/νικη

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.671
Πόντοι
38.177
καλημέρα,
μου δημιουργήθηκε η επιθυμία και η περιέργια να δοκιμάσω σεξ με τρανσέξουαλ....
ειδα πως ειναι η συγκεκριμένη στην Θεσσαλονίκη και μου έκανε κλικ....
εχει πάει κανεις μαζί της?
ευχαριστώ για την τυχόν βοήθεια..

Πηγες τελικα;
Αν θυμαμαι καλα αυτη την αρεσει να καρφωνει και οχι να την καρφώνουν

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
565
Πόντοι
6.060
Επισκεφτηκα την Αννα ) θα έλεγα με μεγάλο σκεπτικισμό λαμβάνοντας υπ' όψη τα όσα γράφτηκαν γι' αυτή και τις φίλες της. Εμφανησιακά εμένα μου αρεσε πολυ (ωραιο σωμα αδυνατη με πολυ καλα προσόντα) αλλα αυτο ειναι υποκειμενικό για την επεγγελματικότητά της εχω να πω τα εξης: εδωσα οσο συμφωνησαμε, ευρω παραπάνω και ουτε μου ζητησε, δεν μπορω να πω οτι ηταν η θερμοτερη που εχω συναντησει αλλα ηταν παρουσα και προσπαθουσε να με ικανοποιησει σε οτι της ζητουσα με λιγα λογια περασα καλα και θα ξαναπηγαινα η επιλογη όμως δικη σας.

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Επισκεφτηκα την Αννα ) θα έλεγα με μεγάλο σκεπτικισμό λαμβάνοντας υπ' όψη τα όσα γράφτηκαν γι' αυτή και τις φίλες της. Εμφανησιακά εμένα μου αρεσε πολυ (ωραιο σωμα αδυνατη με πολυ καλα προσόντα) αλλα αυτο ειναι υποκειμενικό για την επεγγελματικότητά της εχω να πω τα εξης: εδωσα οσο συμφωνησαμε, ευρω παραπάνω και ουτε μου ζητησε, δεν μπορω να πω οτι ηταν η θερμοτερη που εχω συναντησει αλλα ηταν παρουσα και προσπαθουσε να με ικανοποιησει σε οτι της ζητουσα με λιγα λογια περασα καλα και θα ξαναπηγαινα η επιλογη όμως δικη σας.
και γω φιλε ετσι ακριβως την ειχα βρει οταν την επισκεφτηκα αθηνα.πολυ ωραια και σεξυ προσοντα και ενταξει στην συμφωνια μας και προσπαθησε να με ικανοποιησει οσο μπορουσε.προσωπικα πιστευω οτι αν το κυνηγησει το επαγγελμα αυτο θα γινει αστερι στις τρανς γιατι εχει και προστυχη ομορφια και μεγαλα προσοντα.its up to her!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom