piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
ΗΡΕΜΗΣΤΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕΕΕΕ.
ΗΡΕΜΗΣΤΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕΕΕΕ.
. θα σε επερνα τηλ αλλα μου τελειωσε η καρτα λαγνε. Ηρεμισε λιγο,σου ειπα δεν ειναι του στυλ οι μαγκιες πισω απο μια οθονη;τι καταλαβες εσυ;τι νικνειμ μου λες;σε ξερουν πολλοι με το ονομα σου σε ξερω και γω σου λεω(και ποσο δυσκολο ηταν να το βρω)που ενιωσες απειλη;ασε τα εξασφαιρα σου στην ακρη..θα κανω μια καλη μελετη εδω μεσα και αφου βγαινεις εσυ μπροστα θα ρωτησω εσενα καποια πραγματα. Με καταλαβες τωρα; το οπλο μας θα ειναι το πληκτρολογιο..I come in peace.. παρολα αυτα τωρα να σοβαρεφτω και γω,εισαι ενας λογος που εκανα προφιλ.κανε υπομονη και θα σου πω.ξαναλεω τα δαχτυλα σου να εξασκεις οχι τα εξασφαιρα σου.. Οταν ειδα παντως να ερχεσαι σε ψιλοσυγκρουση με καποιον για το ποσα cm τον εχει η ιωαννα,τοτε ειπα. : Εδω μεσα εχει πολυ ψωμι...χαχαχαααα ξαναηρεμισε προσωπικα δεν εχω μαζι σου,με τον χρηστη λαγνο αρχιζω και εχω,μην τσιμπας ετσι..αυτα .υπομονημε απειλεις;;;;;;;;;;;ιντερνετικες μαγκιες;;;;;;;;ενδιαφερον......εφοσον με γνωριζεις κανε την μαγκια και παρε με τηλεφωνο οπως εκανε ενα αλλο παλληκαριακομα ομως δεν εχω καταλαβει πιο ειναι το προβλημα που εχεις μαζι μου.
καλη σου μερα.....ξεσπασα χθες μετα απο μια δυσκολη μερα στο πληκτρολογιο....οτιδηποτε χρειαστεις και μπορω να βοηθησω ειμαι στην διαθεση σου..ποτε δεν εχω αρνηθει να βοηθησω ενα μελος...ειτε καινουριο ειτε παλιο.. θα σε επερνα τηλ αλλα μου τελειωσε η καρτα λαγνε. Ηρεμισε λιγο,σου ειπα δεν ειναι του στυλ οι μαγκιες πισω απο μια οθονη;τι καταλαβες εσυ;τι νικνειμ μου λες;σε ξερουν πολλοι με το ονομα σου σε ξερω και γω σου λεω(και ποσο δυσκολο ηταν να το βρω)που ενιωσες απειλη;ασε τα εξασφαιρα σου στην ακρη..θα κανω μια καλη μελετη εδω μεσα και αφου βγαινεις εσυ μπροστα θα ρωτησω εσενα καποια πραγματα. Με καταλαβες τωρα; το οπλο μας θα ειναι το πληκτρολογιο..I come in peace.. παρολα αυτα τωρα να σοβαρεφτω και γω,εισαι ενας λογος που εκανα προφιλ.κανε υπομονη και θα σου πω.ξαναλεω τα δαχτυλα σου να εξασκεις οχι τα εξασφαιρα σου.. Οταν ειδα παντως να ερχεσαι σε ψιλοσυγκρουση με καποιον για το ποσα cm τον εχει η ιωαννα,τοτε ειπα. : Εδω μεσα εχει πολυ ψωμι...χαχαχαααα ξαναηρεμισε προσωπικα δεν εχω μαζι σου,με τον χρηστη λαγνο αρχιζω και εχω,μην τσιμπας ετσι..αυτα .υπομονη
Ωραία πουτάνα όλα !!! Είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα είμαστε...
Στο δια ταύτα και για να το λήξουμε με τον νέο συναγωνιστή θα τον ενημερώσω εγώ ότι είναι κρός καθαρό, παλιότερα ήταν και πιο αδύνατο μετά απο λίγο καιρό ξύπνησε και ζητούσε επίσκεψη. Τίποτα το ιδιαίτερο μην φανταστείς απλά αμα το έχεις απωθημένο προχώρα. Τέλος θα συμφωνήσω και εγώ πως η πρώτη φορά είναι αρκετά σημαντική πόσο μάλλον όταν ανοίγεις τους ορίζοντες σου και σε αυτή την κατεύθυνση οπότε θα σου έλεγα να έχεις το νου σου.
Τέλος στη Θεσσαλονίκη είμαστε ρε καρντάσια μου οπότε χαλαρά...λάγνε γράφεις ιστορία αδερφέ μου αλλά ήρεμα με τους νέους ;)
ΕΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
τι πρεπει να γνωριζει ενας υποψηφιος πελατης και μια τρανς-κρος.
Αποφασισα να γραψω το παρακατω κειμενο για να απαντησω αναλυτικα σε πολλες ερωτησεις που δεχομαι απο πολλους φιλους για το τι πρεπει να προσεχει καποιος οταν παει με τρανς... ξεκιναμε;;;;;
Συνηθως οταν ενας πελατης προσεγγιζει μια τρανς η επαφη γινεται μεσω τηλεφωνου.Πολλοι μου εχουν στειλει μηνυματα και μου λενε δεν πηγα με την ταδε γιατι μου φανηκε ψυχοπαθεις.Συμβουλη προς τρανς...εαν για καποιο λογο δεν ειστε καλα μην σηκωνεται το τηλεφωνο.Συμβουλη προς τους συναδελφους...αν το ενστικτο σας λεει οτι δεν θα περασετε καλα ακυρωστε το ραντεβου η κλειστε το τηλεφωνο.
Κανονιζετε το ραντεβου και πατε σπιτι.Δεν νοηται τρανς να υποδεχεται πελατη και να φορα παντοφλες-τσοκαρα -ρουχα απο το παζαρι-μποξερακι..μου ετυχε γιατι ειναι δειγμα ελλειψης σεβασμου προς τον πελατη...οποτε αποφασιζεις αν μενεις η φευγεις.
Δεν υπαρχει περιπτωση να δεχτω τρανς που το στομα της βρωμαει κρεμμυδι-σκορδο.Μωρακια την ημερα που δεν δουλευεται φατε οτι θελετε...φαντασου να εισαι παθητικος και να σου ερθει στο προσωπο σπερμα με γευση κρεμμυδι-σκορδο
Οταν πατε σε ενα διαμερισμα προσεχετε το δωματιο που θα σας υποδεχτει και την τουαλετα...αν δεν ειναι ενταξει σηκωθειτε και φυγετε...παλι θα μιλησω για ελλειψη σεβασμου προς τον πελατη.
Τα χρματα καλο ειναι να τα δινετε μπροστα εφοσον τηρουνται ολα τα παραπανω.
Το βραδυ οσο καυλωμενοι να ειμαστε δεν κανουμε ψωνηστηρι σε νυχτερινο μαγαζι...το μωρο θα εχει πιει τα ποτα του και το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτεται ειναι το σεξ.Οποτε τι κανουμε;παιρνουμε το τηλ και μιλαμε με το μωρο την επομενη μερα..αυτο σας γλυτωνει απο την αμηχανια που θα αισθανεσθαι στο τηλεφωνο...εφοσον ειχε προυπαρξει οπτικη επαφη ειναι πιο ευκολο να κανεις συζητηση και παζαρι.
Εδω τελειωνει το πρωτο μερος της ενημερωσης....θα υπαρξει και συνεχεια...καλα να περνατε
ειναι τοσα πολλα που πρεπει να γραψω...δεν μπορω να τα γραψω σε ενα κειμενο...γι αυτο ξεκινησα αρχικα με το θεμα προσσεγιση...μεινε συντονισμενος...μπαινε καθημερινα στο θεμα της θεσσαλονικης και εχουμε και δευτερο-τριτο μερος....υπομονη... ;) ;)Πρόσθεσε ρε φιλαράκια για εμάς τους νέους ότι δεν περνούμε χυσια στο στόμα η στη μάπα η στον κωλο για λόγους ασφαλείας από Σ.Μ.Ν. τα οποία θερίζουν.. και ζητάμε πρόσφατα πιστοποιητικά υγείας που ένα εκδιδόμενο άτομο είναι υποχρεωμένο να τα διαθέτει.
. Όλα τ φράγκα ή ιωαννακαλη σου μερα.....ξεσπασα χθες μετα απο μια δυσκολη μερα στο πληκτρολογιο....οτιδηποτε χρειαστεις και μπορω να βοηθησω ειμαι στην διαθεση σου..ποτε δεν εχω αρνηθει να βοηθησω ενα μελος...ειτε καινουριο ειτε παλιο.
επιστήμη τ χεις κάνει μουτροΚαλησπερα σας αν και λιγο καθυστερημενα λογο υποχρεωσεων ειμαι εδω και συνεχιζω με το δευτερο μερος της ενημερωσης...ο τιτλος του σημερινου θεματος..
ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ.....ωρα να ξεκινησουμε
Για νε λεω και την αληθεια θελω πολλα πραγματα να γραψω αλλα θα πρεπει να βαλω τις σκεψεις μου σε σειρα.Στα μηνυματα που μου στελνουν συναγωνιστες αλλα και στις νυχτερινες μου βολτες στις πιατσες εχω παρατηρησει λανθασμενες συμπεριφορες κατα την ταπεινη μου γνωμη και θα ηθελα να τις επισημανω
Ας υποθεσουμε πως εισαι με το αμαξι και βλεπεις μιατρανς- κρος να κανει πιατσα...τι κανεις;τι προσεχεις τι αποφευγεις;θα προσπαθησω να δωσω απαντησεις.
Καταρχας δεν πλησιαζουμε ατομα που μας απωθει η εμφανιση τους...το τι απωθει τον καθενα ειναι κατι προσωπικο αλλα εγω ποτε δεν πλησιαζω ατομα που κανουν πιατσα και δεν εχουν εμφανιση περιποιημενη.
Οταν καταλαβουμε οτι το ατομο που παμε να πλησιασουμε ειναι κατω υπο την επιρρεια αλκοολ η ναρκωτικων ουσιων...αν εισαι ενηλικος και εχεις βγει μερικες φορες το βραδυ εξω το καταλαβαινεις...εκτος αν και εσυ εισαι στην ιδια κατασταση με το ατομο που κανει πιατσα
Εχω δει πολλες φορες να γινονται τσαμπουκαδες και να πεφτει ξυλο στις πιατσες μετξυ τρανς τι κανει ενα ατομο εξυπνο;;;;;δεν φορτωνει την τρανς που εχει φαει ξυλο για να παει να γαμησει.το τελευταιο πραγμα που σκεφτεται ενα ατομο που εχει υποστει ξυλοδαρμο ειναι το σεξ..
Ας υποθεσουμε οτι εισαι αντρας και εισαι καυλωμενος και θελεις ναγαμησεις...και εμφανιζεσαι στην πιατσα με τα ρουχα της δουλειας με ιδρωμενο και βρωμικο βρακυ και μια πουτσα μεσα στην τριχα και την μυρωδια βαρβατιλας....δινεις 30-40 ευρω για να γαμησεις και συνηθως δεν περνας καλα...σκεφτηκες γιατι;;;;;
Απλα οταν θα ξεβρακωθεις και θα της ερθει της τρανς η μυρωδια που προειπα θα σκεφτει και θα πει...ΘΕΕ ΜΟΥ...εδωσε 40 ευρω και πρεπει να γινω σκλαβα της πουτσας του βαρβατου αρσενικου η θα σκεφτει αντε να ξεπεταξω τον βρωμιλο;;;;;;
Η ενημερωση θα συνεχιστει....θα θιξω πολλα θεματα....καλα να περνατε...
22 χρονια εμπειριας...προσπαθω να ειμαι συντομος και αναλυτικος χωρις να κουραζω.....αν βοηθηθηκε εστω και ενας συναγωνιστης απο αυτα που γραφω ειναι η χαρα της ηθικης ικανοποιησης...επιστήμη τ χεις κάνει μουτρο
Μουτρο γιατροί επιστήμονες κ εφοριακόι είναι οι μόνοι που θα την βγάλουν καθαρη εμείς τα μπατιρια ούτε 10δεν θ εχουμαι στην τσεπη έτσι όπως παει22 χρονια εμπειριας...προσπαθω να ειμαι συντομος και αναλυτικος χωρις να κουραζω.....αν βοηθηθηκε εστω και ενας συναγωνιστης απο αυτα που γραφω ειναι η χαρα της ηθικης ικανοποιησης...
θα συμφωνησω μαζι σου...γι αυτο καλο θα ειναι να προσεχουμε και να μην τρωμε φολες....δεν ειναι εποχη να πεταμε τα λεφτα μας δεξια και αριστερα....Μουτρο γιατροί επιστήμονες κ εφοριακόι είναι οι μόνοι που θα την βγάλουν καθαρη εμείς τα μπατιρια ούτε 10δεν θ εχουμαι στην τσεπη έτσι όπως παει
με πιασες ρε Μουτρο γ αυτό κ σε πάωθα συμφωνησω μαζι σου...γι αυτο καλο θα ειναι να προσεχουμε και να μην τρωμε φολες....δεν ειναι εποχη να πεταμε τα λεφτα μας δεξια και αριστερα....
δεν υπαρχειςΜουτρο γιατροί επιστήμονες κ εφοριακόι είναι οι μόνοι που θα την βγάλουν καθαρη εμείς τα μπατιρια ούτε 10δεν θ εχουμαι στην τσεπη έτσι όπως παει
μουτρο ν χ τώρα ένα 50αρι ξέρεις που θα τ ετρογα έτσι????δεν υπαρχεις
κλαιω
ιωαννα αχαστομουτρο ν χ τώρα ένα 50αρι ξέρεις που θα τ ετρογα έτσι????
ποσο με ξέρεις .... καλημέραιωαννα αχαστο
Μαγκάκο ζήτησε από την συγκεκριμένη να σου δώσει εξετάσεις για σεξουαλικως μεταδιδόμενα.. και αν σου δείξει σφυράμε.. επίσης ρωτά γιατί έφυγε απο την Αθήνα άρον αρον.. και άλλαξε το όνομα από Μελίνα σε Ιωάννα.. όταν τα μάθεις όλα αυτά ενημέρωσε και τους υπόλοιπους..ιωαννα αχαστο