Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
Μαγκάκο ζήτησε από την συγκεκριμένη να σου δώσει εξετάσεις για σεξουαλικως μεταδιδόμενα.. και αν σου δείξει σφυράμε.. επίσης ρωτά γιατί έφυγε απο την Αθήνα άρον αρον.. και άλλαξε το όνομα από Μελίνα σε Ιωάννα.. όταν τα μάθεις όλα αυτά ενημέρωσε και τους υπόλοιπους..
φιλαρακι παρολο που μενω βορεια ελλαδα ειμαι σε θεση να γνωριζω αρκετα...μπορεις να μας ενημερωσεις ποιες τρανς εχουν παραμασχαλα τις εξετασεις οταν πας μαζι τους...ονοματησε...ενημερωτικα αν θα το κανεις θα εισαι η καλυτερη διαφημηση γι αυτες..και εγω δηλωνω ευθαρσως οτι θα γινω πελατης τους.

giothess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι παρολο που μενω βορεια ελλαδα ειμαι σε θεση να γνωριζω αρκετα...μπορεις να μας ενημερωσεις ποιες τρανς εχουν παραμασχαλα τις εξετασεις οταν πας μαζι τους...ονοματησε...ενημερωτικα αν θα το κανεις θα εισαι η καλυτερη διαφημηση γι αυτες..και εγω δηλωνω ευθαρσως οτι θα γινω πελατης τους.
Δεν γνωρίζεις τίποτα φιλαράκο.. αυτό καταλαβαίνω.. ζητά από την συγκεκριμένη μελινα- Ιωάννα πλέον.. να σου δώσει εξετάσεις για σεξουαλικως μεταδιδόμενα από δημόσιο νοσοκομείο σε προκαλώ.. από το να πουλάς εξυπνάδα.. πολλές τα έχουν.. δεν θα πω ονόματα.. ούτε διαφήμιση θα κάνω.. δεν μου το επιτρέπει η δουλειά μου.. μάθε όλα αυτά που σ είπα κ τα ξανά λέμε.. προσέχετε ρε που βάζετε τς πούτσες σας.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.456
Πόντοι
34.538
Δεν γνωρίζεις τίποτα φιλαράκο.. αυτό καταλαβαίνω.. ζητά από την συγκεκριμένη μελινα- Ιωάννα πλέον.. να σου δώσει εξετάσεις για σεξουαλικως μεταδιδόμενα από δημόσιο νοσοκομείο σε προκαλώ.. από το να πουλάς εξυπνάδα.. πολλές τα έχουν.. δεν θα πω ονόματα.. ούτε διαφήμιση θα κάνω.. δεν μου το επιτρέπει η δουλειά μου.. μάθε όλα αυτά που σ είπα κ τα ξανά λέμε.. προσέχετε ρε που βάζετε τς πούτσες σας.
Δεν νομιζω να βαζει κανεις τη πουτσα του χωρις προφυλακτικο φιλε..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.456
Πόντοι
34.538
Φίλε μου.. και όμως... ειναι δυστυχώς αρκετοί.. και επίσης στην πίπα.. είναι απαραίτητο..
Σε τραβελια δεν νομιζω...λαθος εισαι..
Και ποιος σου πε οτι αν καποιος θελει,θα τον αφησει το τραβελι?

Πολλη φαντασια εχεις..

giothess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Σε τραβελια δεν νομιζω...λαθος εισαι..
Και ποιος σου πε οτι αν καποιος θελει,θα τον αφησει το τραβελι?

Πολλη φαντασια εχεις..
Για να μπήκα στη διαδικασία να μπω εδώ και να γράψω πάει να πει ότι κάτι ξέρω.. άκουσε με..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
οταν εχεις για πληροφοριοδοτη την τρανς με τα 7 γραμματα πιστεψε με ξερω πολλα....αν εχεις λιγο χρονο διαβασε καμια 30ρια σελιδες πισω...για να μπεις στο νοημα.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.218
Μαγκάκο ζήτησε από την συγκεκριμένη να σου δώσει εξετάσεις για σεξουαλικως μεταδιδόμενα.. και αν σου δείξει σφυράμε.. επίσης ρωτά γιατί έφυγε απο την Αθήνα άρον αρον.. και άλλαξε το όνομα από Μελίνα σε Ιωάννα.. όταν τα μάθεις όλα αυτά ενημέρωσε και τους υπόλοιπους..

δεν ντρεπεσε που στιγματιζεις εναν ανθρωπο με τα λεγομενα σου...... ειπα οτι δεν θα ξαναγραψω αλλα αυτο παει πολυ.....σε παρακαλω βουτα τη γλωσσα στο μυαλο σου λιγο.......η κοπελα επιβιωνει απο αυτη τη δουλεια και δεν σωστο να της επιτίθεσαι με αυτο τον τροπο ......αυτο και συγνωμη για την παρεμβαση και παλι

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
ρε καυλιαρη εμενα αποκαλεις μαγκακο
διαβαζεις καθολου τι γραφουμε
η απλα μπηκες εκανες προφιλ κ αρχισες κ εσυ περι ανεμων κ υδατων

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
ρε πατε καλα εδω μεσα μερικοι;;;;;;;;;;;;;;βγαινει ο τυπος με τα 2 μηνυματα να μας πει  τι;να μας μιλησει για αφροδισια νοσηματα και ονοματησει την τρανς;;;;;;πατε καλα;;;;;;;;;;;;εγω ακομα περιμενω ομορφοπαιδο να μας πεις ποιες εχουν εξετασεις και τις δειχνουν....και μην ακουσω μαλακιες του τυπου κανω δημοσιες σχεσεις....6 συναπτα ετη εδω μεσα γραφω και ο καθενας μπορει να κρινει το ποτε μιλαω σοβαρα και ποτε λεω μπουρδες...αντε γιατι αρχισα να φορτωνω παλι... :headbang: :headbang:ενημερωτικα υποχρεουνται να εχουν εξετασεις νομικα οσες εχουν αδεια ιεροδουλης που αυτη ανανεωνεται καθε μηνα μετα τις εξετασεις.Πεσμου ποσες τρανς εχουν αδεια ασκησεως επαγκελματος ιεροδουλης;;;;;;;;;;;;;;;αν λεω κατι λαθος παρακαλω οποιονδηποτε που γνωριζει περισοτερα να με διορθωσει.

giothess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ρε καυλιαρη εμενα αποκαλεις μαγκακο
διαβαζεις καθολου τι γραφουμε
η απλα μπηκες εκανες προφιλ κ αρχισες κ εσυ περι ανεμων κ υδατων
Δεν μίλησα περί ανέμων και υδάτων! ΕΣΥ διάβασε παραπάνω!

giothess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ρε πατε καλα εδω μεσα μερικοι;;;;;;;;;;;;;;βγαινει ο τυπος με τα 2 μηνυματα να μας πει  τι;να μας μιλησει για αφροδισια νοσηματα και ονοματησει την τρανς;;;;;;πατε καλα;;;;;;;;;;;;εγω ακομα περιμενω ομορφοπαιδο να μας πεις ποιες εχουν εξετασεις και τις δειχνουν....και μην ακουσω μαλακιες του τυπου κανω δημοσιες σχεσεις....6 συναπτα ετη εδω μεσα γραφω και ο καθενας μπορει να κρινει το ποτε μιλαω σοβαρα και ποτε λεω μπουρδες...αντε γιατι αρχισα να φορτωνω παλι... :headbang: :headbang:ενημερωτικα υποχρεουνται να εχουν εξετασεις νομικα οσες εχουν αδεια ιεροδουλης που αυτη ανανεωνεται καθε μηνα μετα τις εξετασεις.Πεσμου ποσες τρανς εχουν αδεια ασκησεως επαγκελματος ιεροδουλης;;;;;;;;;;;;;;;αν λεω κατι λαθος παρακαλω οποιονδηποτε που γνωριζει περισοτερα να με διορθωσει.
Αγαπητέ μου θα σου απαντήσω αμέσως! Το ότι έχω 2 μηνύματα δεν σημαίνει κάτι. Γράφω προς ενημέρωση και συμμόρφωση συμπεριφορών. Κάθε εκδιδόμενο ατομο θα πρέπει να έχει Κ να επιδεικνύει πρόσφατες εξετάσεις για Σ.Μ.Ν καθώς υποχρεούτε βάση νόμου να εξετάζετε κάθε 15 μέρες σε δημόσιο νοσοκομειο. Κάθε νόμιμο εκδιδόμενο άτομο όπως είπα Κ σε παραπάνω μήνυμα. Τα τρανς άτομα ασκούν παράνομα το επάγγελμα τς πορνειας. Και για αυτό Κ δεν διαθέτουν κάποιες εξετάσεις. Αν κάποια σέβεται τον πελάτη τς θα πρέπει να τς διαθέτει και να τς επιδεικνύει όταν τς ζητηθούν. Η πορνεια των τρανς ατόμων είναι παράνομη αν ήταν νόμιμη θα ήταν Αναγκασμένες να έχουν Εξετάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα. Όντως δεν διαθέτουν υπάρχουν όμως 2-3 άτομα που έχουν. Δεν θα κατονομάσω

giothess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
δεν ντρεπεσε που στιγματιζεις εναν ανθρωπο με τα λεγομενα σου...... ειπα οτι δεν θα ξαναγραψω αλλα αυτο παει πολυ.....σε παρακαλω βουτα τη γλωσσα στο μυαλο σου λιγο.......η κοπελα επιβιωνει απο αυτη τη δουλεια και δεν σωστο να της επιτίθεσαι με αυτο τον τροπο ......αυτο και συγνωμη για την παρεμβαση και παλι
Αγαπητή μου Λια καλησπέρα! Δεν στιγμάτισα κανέναν!! Είπα το αυτονόητο να ζητήσει από ένα εκδιδόμενο  άτομο πρόσφατες εξετάσεις για σεξουαλικως μεταδιδόμενα νοσήματα που βάση νόμου πρέπει να διαθέτει κάθε άτομο που εκδίδεται νόμιμα στη χώρα μας! Ποιος ακριβώς είναι ο στιγματισμός πάνω σε αυτό που είπα και ο κάθε πελάτης της συγκεκριμένης κυρίας η οποιασδήποτε άλλης πρέπει να απαιτεί να του το εμφανίζουν;;; επίσης είπα ότι η συγκεκριμένη λεγόταν μελινα στην Αθήνα και έφυγε αρον αρον από εκεί και εμφανίστηκε εδώ σαν Ιωάννα. Αναφέρω μια αλήθεια δεν στιγμάτισα κανέναν!

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.218
Αγαπητή μου Λια καλησπέρα! Δεν στιγμάτισα κανέναν!! Είπα το αυτονόητο να ζητήσει από ένα εκδιδόμενο  άτομο πρόσφατες εξετάσεις για σεξουαλικως μεταδιδόμενα νοσήματα που βάση νόμου πρέπει να διαθέτει κάθε άτομο που εκδίδεται νόμιμα στη χώρα μας! Ποιος ακριβώς είναι ο στιγματισμός πάνω σε αυτό που είπα και ο κάθε πελάτης της συγκεκριμένης κυρίας η οποιασδήποτε άλλης πρέπει να απαιτεί να του το εμφανίζουν;;; επίσης είπα ότι η συγκεκριμένη λεγόταν μελινα στην Αθήνα και έφυγε αρον αρον από εκεί και εμφανίστηκε εδώ σαν Ιωάννα. Αναφέρω μια αλήθεια δεν στιγμάτισα κανέναν!
[/quot

ε τωρα μαλιστα σωστα αφου τη λεγανε μελινα και το αλαξε σε ιωαννα και εφυγε απο αθηνα αρον αρον τι να πω ........καλη συνεχεια .......

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
Δεν μίλησα περί ανέμων και υδάτων! ΕΣΥ διάβασε παραπάνω!
σου επαναλαμβανω διαβασε καλυτερα εσυ κ οχι εγω
πανω κανω χαβαλε με τον βατραχο κ επειδη ξερω τις αδυναμιες του του αναφερω οτι αν ειχε λεφτα θα πηγαινε στην ιωαννα
οπως κ το επιβεβαιωνει
κανεις εσυ τωρα παραθεση το δικο μου σχολιο κ ξεκινας κ λες
"ρε μαγκακο ... μπλα μπλα μπλα
οποτε καλυτερα διαβαζε εσυ κ μην ασχολεισαι με μενα

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
μην λες μαλακιες για άτομα που δεν έχεις δει ποτέ κ ν σε σίγουρος ότι εγώ που την έχω πάρει τόσες φορές τώρα θα τ είχα καταλάβει...τυχαίνει να είμαι καθαρός με πρόσφατες σχετικά εξετάσεις...μπας κ θέλεις ν στις διξω ??????γελιε

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
σου επαναλαμβανω διαβασε καλυτερα εσυ κ οχι εγω
πανω κανω χαβαλε με τον βατραχο κ επειδη ξερω τις αδυναμιες του του αναφερω οτι αν ειχε λεφτα θα πηγαινε στην ιωαννα
οπως κ το επιβεβαιωνει
κανεις εσυ τωρα παραθεση το δικο μου σχολιο κ ξεκινας κ λες
"ρε μαγκακο ... μπλα μπλα μπλα
οποτε καλυτερα διαβαζε εσυ κ μην ασχολεισαι με μενα
α  :knockinb:. Κ σει πρωί πρωί ούτε να δουλεύω ν ξεχρεωσ.  Δεν μ αφηνεται

giothess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
μην λες μαλακιες για άτομα που δεν έχεις δει ποτέ κ ν σε σίγουρος ότι εγώ που την έχω πάρει τόσες φορές τώρα θα τ είχα καταλάβει...τυχαίνει να είμαι καθαρός με πρόσφατες σχετικά εξετάσεις...μπας κ θέλεις ν στις διξω ??????γελιε
Καλησπέρα φίλε μου και σε ευχαριστώ για το γελιε! Ποιος σ είπε ότι δεν γνωρίζω την ΜΕΛΙΝΑ-ΙΩΑΝΝΑ;;; γιατί έκανες σεξ χωρίς χρήση προφυλακτικού; σου ξανά λέω ζητά  να σου δείξει εξετάσεις για σεξουαλικως μεταδιδόμενα από ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο.. και τα ξανά λέμε.. παλικάρια ζητάτε εξετάσεις!! Η σεξουαλικη επαφή μεταξύ ομοφυλοφίλων ανδρών (γιατί αποτελεί σεξ μεταξύ ανδρών η συνεύρεση με τρανς_τραβεστι) είναι υψηλής επικινδυνότητας και ποσό μάλλον όταν γίνεται με παράνομα εκδιδόμενα άτομα χωρίς υγειονομικό έλεγχο.. ευχαριστώ!! Καλό Σαββατοκύριακο

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.456
Πόντοι
34.538
Καλησπέρα φίλε μου και σε ευχαριστώ για το γελιε! Ποιος σ είπε ότι δεν γνωρίζω την ΜΕΛΙΝΑ-ΙΩΑΝΝΑ;;; γιατί έκανες σεξ χωρίς χρήση προφυλακτικού; σου ξανά λέω ζητά  να σου δείξει εξετάσεις για σεξουαλικως μεταδιδόμενα από ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο.. και τα ξανά λέμε.. παλικάρια ζητάτε εξετάσεις!! Η σεξουαλικη επαφή μεταξύ ομοφυλοφίλων ανδρών (γιατί αποτελεί σεξ μεταξύ ανδρών η συνεύρεση με τρανς_τραβεστι) είναι υψηλής επικινδυνότητας και ποσό μάλλον όταν γίνεται με παράνομα εκδιδόμενα άτομα χωρίς υγειονομικό έλεγχο.. ευχαριστώ!! Καλό Σαββατοκύριακο
Σου επαναλαμβανω,αυτο ισχυει αν πας χωρις προφυλακτικο..
Το ξερουν ολοι αυτο,δεν ανακαλυψες την Αμερικη..
Και σου ξαναλεω δεν νομιζω να πηδαει κανεις ακαποτα τρανς..
Και να θελει κανενας τενεκες,σιγα μην θελει η τρανς..

Δλδ εχεις φαντασιωσεις ανωμαλιας στη γκλαβα σου..
Και καποιο νοσημα να χει μια,αν βαλεις προφυλακτικο εισαι προστατευμενος..

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
είσαι πολύ γενηκος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom