Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
ξεκινησε  βαζοντας την γροθια του χεριου της στον κωλο της....μετα ειχε μονιμως εναν δονητη καρφωμενο στον κωλο της.Ανεβασε εναν τυπο στην σκηνη που αυτος την εβαζε εναν δονητη στο κωλο και αυτη ειχε εναν δονητη στο μουνι....και στο τελος του σωου απο την καυλα αρχισαν να πεταγονται υγρα απο το μουνι της...και στο τελος του σωου φωναξανε την καθαριστρια και με σφουγγαριστρα σκουπιζε τα υγρα....σε καλυψα;;;;; :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.700
ξεκινησε  βαζοντας την γροθια του χεριου της στον κωλο της....μετα ειχε μονιμως εναν δονητη καρφωμενο στον κωλο της.Ανεβασε εναν τυπο στην σκηνη που αυτος την εβαζε εναν δονητη στο κωλο και αυτη ειχε εναν δονητη στο μουνι....και στο τελος του σωου απο την καυλα αρχισαν να πεταγονται υγρα απο το μουνι της...και στο τελος του σωου φωναξανε την καθαριστρια και με σφουγγαριστρα σκουπιζε τα υγρα....σε καλυψα;;;;; :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny:
:uzi: :uzi: :uzi: Απολυτα!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.961
Πόντοι
38.177
Καλησπέρα φίλε μου και σε ευχαριστώ για το γελιε! Ποιος σ είπε ότι δεν γνωρίζω την ΜΕΛΙΝΑ-ΙΩΑΝΝΑ;;; γιατί έκανες σεξ χωρίς χρήση προφυλακτικού; σου ξανά λέω ζητά  να σου δείξει εξετάσεις για σεξουαλικως μεταδιδόμενα από ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο.. και τα ξανά λέμε.. παλικάρια ζητάτε εξετάσεις!! Η σεξουαλικη επαφή μεταξύ ομοφυλοφίλων ανδρών (γιατί αποτελεί σεξ μεταξύ ανδρών η συνεύρεση με τρανς_τραβεστι) είναι υψηλής επικινδυνότητας και ποσό μάλλον όταν γίνεται με παράνομα εκδιδόμενα άτομα χωρίς υγειονομικό έλεγχο.. ευχαριστώ!! Καλό Σαββατοκύριακο

Εσυ,τωρα ανακαλυψες την Αμερικη η ζουσες στο εξωτερικο και ηρθες τωρα στο Ελλαδισταν???

giothess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Και για να το κλεισουμε εδω,ελπιζω να μπορεις να αποδειξεις αυτα που εγραψες,
σε περιπτωση που φας καταγγελια στη διωξη ηλεκτρ,εγκληματος...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
Αγαπητέ μου!!! Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα νομικά!!καταγγελια για ποιο λόγο ακριβώς;; επειδή είπα να ζητήσει κάποιος από Μελινα- Ιωάννα (παράνομο εκδιδόμενο άτομο -ανδρική πορνεια που διώκεται ποινικά και ακόμη χειρότερα σε σύλληψη επ αυτοφώρω) πρόσφατες εξετάσεις για να να διασφαλίσει την υγεία του σε ενδεχόμενη ερωτική συνευρέση; και γενικά για κάθε εκδιδόμενο άτομα που πρέπει να ακολουθηθεί αυτή
η τακτική;;!! Εγώ αυτό το θεωρώ ενημέρωση και συμμόρφωση προς αποφυγήν ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων!!   Ποιος θα κάνει καταγγελία ποιον δεν ξέρω!! Και πάλι καλή συνέχεια!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
Αγαπητέ μου!!! Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα νομικά!!καταγγελια για ποιο λόγο ακριβώς;; επειδή είπα να ζητήσει κάποιος από Μελινα- Ιωάννα (παράνομο εκδιδόμενο άτομο -ανδρική πορνεια που διώκεται ποινικά και ακόμη χειρότερα σε σύλληψη επ αυτοφώρω) πρόσφατες εξετάσεις για να να διασφαλίσει την υγεία του σε ενδεχόμενη ερωτική συνευρέση; και γενικά για κάθε εκδιδόμενο άτομα που πρέπει να ακολουθηθεί αυτή
η τακτική;;!! Εγώ αυτό το θεωρώ ενημέρωση και συμμόρφωση προς αποφυγήν ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων!!   Ποιος θα κάνει καταγγελία ποιον δεν ξέρω!! Και πάλι καλή συνέχεια!!
εαν μιλουσες γενικα χωρις να λες ονομα ολοι θα λεγαμε ενταξει ολα καλα,και καλα κανει και τα λεει.Το προβλημα αρχιζει να υπαρχει οταν μονιμως αναφερεσαι σε συγκεκριμενο ατομο...οποτε παει οπως λενε και οι πολιτικοι επι προσωπικου..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;;;;;;

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
εαν μιλουσες γενικα χωρις να λες ονομα ολοι θα λεγαμε ενταξει ολα καλα,και καλα κανει και τα λεει.Το προβλημα αρχιζει να υπαρχει οταν μονιμως αναφερεσαι σε συγκεκριμενο ατομο...οποτε παει οπως λενε και οι πολιτικοι επι προσωπικου..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;;;;;;
δυσκολευομαι να πιστεψω οτι θα καταλαβει αυτο που του λετε εδω κ 1 μερα γτ παλι θα πει οτι δεν καταλαβαμε εμεις κ κανενας αλλος που διαβαζει γτ αυτος μιλαει για εκδιδομενες τρανς κ κ για ερωτικες συνευρεσεις
κ θα ξαναπεταχτει καποιος κ θα του πει ναι ρε φιλε αλλα θα μπορουσες να γραψεις μια ΣΩΣΤΗ γενικολογια χωρις να χρησιμοποιεις ονοματα εκτος κ αν θες να καταληξεις καπου
αλλα αυτος θα ξαναπεταχτει κ θα πει οχι δεν καταλαβατε τι γραφω γτ εγω το κανω για ενημερωση για εκδιδωμενες τρανς κ τι χαρτια πρεπει να ζητατε κ τοτε καποιος θα του ξαναματαπει ναι ρε φιλε αλλα εσυ μιλησες κ με ονοματα
αλλα αυτος θα ξαναβγει μποστα κ ορθωσει αναστημα κ θα ξαναπει οτι το κανει για να εμπεδωσουμε κ να ζηταμε χαρτια απο τις τρανς ... εξετασεις κ θα βρεθει μετα αλλος κ θα του πει ρε φιλε αυτα τα εχεις γραψει αλλες 351 φορες αλλα στην αρχη χρησιμοποιησες ονομα
αλλα τοτε αυτος θα ξαναπει οτι δε καταλαβε κανεις που νομιζει οτι καταλαβε γτ αυτος αλλο θελει να εμπεδωσουμε εμεις κ εμεις καταλαβαινουμε αλλο
κατι σαν την προ 12 ετιας συνεντευξη του προεδρου του λεβαδιακου ενα πραγμα για να καταλαβετε ολοι σας
κ οποιος δεν καταλαβε ασ ξαναρωτησει
κ αν καταλαβει τι τον ρωτατε εσεις κ τι απανταει αυτος ας μας χ..ει

mauroslukos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
kalispera. mporeite na pou peite kamia omorfi pathitiki trans sti thessaloniki kai thermi???

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.218
δυσκολευομαι να πιστεψω οτι θα καταλαβει αυτο που του λετε εδω κ 1 μερα γτ παλι θα πει οτι δεν καταλαβαμε εμεις κ κανενας αλλος που διαβαζει γτ αυτος μιλαει για εκδιδομενες τρανς κ κ για ερωτικες συνευρεσεις
κ θα ξαναπεταχτει καποιος κ θα του πει ναι ρε φιλε αλλα θα μπορουσες να γραψεις μια ΣΩΣΤΗ γενικολογια χωρις να χρησιμοποιεις ονοματα εκτος κ αν θες να καταληξεις καπου
αλλα αυτος θα ξαναπεταχτει κ θα πει οχι δεν καταλαβατε τι γραφω γτ εγω το κανω για ενημερωση για εκδιδωμενες τρανς κ τι χαρτια πρεπει να ζητατε κ τοτε καποιος θα του ξαναματαπει ναι ρε φιλε αλλα εσυ μιλησες κ με ονοματα
αλλα αυτος θα ξαναβγει μποστα κ ορθωσει αναστημα κ θα ξαναπει οτι το κανει για να εμπεδωσουμε κ να ζηταμε χαρτια απο τις τρανς ... εξετασεις κ θα βρεθει μετα αλλος κ θα του πει ρε φιλε αυτα τα εχεις γραψει αλλες 351 φορες αλλα στην αρχη χρησιμοποιησες ονομα
αλλα τοτε αυτος θα ξαναπει οτι δε καταλαβε κανεις που νομιζει οτι καταλαβε γτ αυτος αλλο θελει να εμπεδωσουμε εμεις κ εμεις καταλαβαινουμε αλλο
κατι σαν την προ 12 ετιας συνεντευξη του προεδρου του λεβαδιακου ενα πραγμα για να καταλαβετε ολοι σας
κ οποιος δεν καταλαβε ασ ξαναρωτησει
κ αν καταλαβει τι τον ρωτατε εσεις κ τι απανταει αυτος ας μας χ..ει
χα χα χα χα χα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτο ακριβως

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Εγω παντως,με τοσο γινατι που εχει ο τυπος παρ ολο που δεν εχω παει με τρανς, μου ρχεται να παω με την Ιωαννα να δω.Τοσο παθος να την δυσφημισει δεν μπορει,κατι καλο θα χει αυτή... :cheesy:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
Εγω παντως,με τοσο γινατι που εχει ο τυπος παρ ολο που δεν εχω παει με τρανς, μου ρχεται να παω με την Ιωαννα να δω.Τοσο παθος να την δυσφημισει δεν μπορει,κατι καλο θα χει αυτή... :cheesy:
επειδη ασχολουμαι με παρα πολλα πραγματα ωρες ωρες μου ξεφευγουν μικρολεπτομερειες....απλα ανυπομονω να ξαναγραψει ο τυπος για την ιωαννα.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
Πολύ φασαρία βλέπω κ οταν εγώ τ έλεγα πρω 5αετιας εσείς μ βριζατε και τώρα έχετε κατσει όλοι εδώ μέσα και παλυ μα παλυ για  την  Ίδια λέτε ..... ρε δεν ντρεπεστε λίγο ..ουστ.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
Πολύ φασαρία βλέπω κ οταν εγώ τ έλεγα πρω 5αετιας εσείς μ βριζατε και τώρα έχετε κατσει όλοι εδώ μέσα και παλυ μα παλυ για  την  Ίδια λέτε ..... ρε δεν ντρεπεστε λίγο ..ουστ.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:σηκω και ελα σαλονικα ρε φιλε να δεις το μωρο ποσο εχει ομορφυνει :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

giothess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Βρε παιδιά καλησπέρα!! Δεν είναι ούτε διαφήμιση ούτε δυσφήμηση!! Απλά είπα αλήθειες!! Ισως για κάποιον που λάβει οποιαδήποτε πληροφορία του φανεί χρήσιμη και κάποιου άλλου όχι.. εγώ μόνο αλήθειες είπα! Και τελειώνει εδώ το θέμα!! Καλό βράδυ παλικάρια!!

giothess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καμία απολύτως φασαρία φίλε μ!!! Μόνοι σας τρώγεστε! Εξάλλου από ότι είδα 2-3 γράφεται εδώ μέσα!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
Καμία απολύτως φασαρία φίλε μ!!! Μόνοι σας τρώγεστε! Εξάλλου από ότι είδα 2-3 γράφεται εδώ μέσα!!
4-5-2016 μηνυμα 6637 μπειτε και δειτε τι λεει για μια αλλη τρανς...γιαν αμην κουραζεστε λεει.Μακρια απο την συγκεκριμενη...μεγαλη προσοχη...χρονια πολλα...ηταν πασχα τοτε...μπορεις να μας πεις φιλαρακι τοτε γιατι ελεγες αυτα για την τρανς που κανει παρεα με την ιωαννα;;;;;;;;απο τοτε περιμενω απαντηση ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom