Φυσικά και δεν είμαι ο μπαμπάς σ.. ίσως να φανούν χρήσιμα σε κάποιον άλλον.. όχι φυσικά.. δεν έγραψα εγώ πριν 2 χρόνια που λες πρός θεού! Καλό βράδυ
φιλε μειωνεις τη νοημοσυνη μας λεγοντας οτι προσπαθεις να πεις πραγματα που θα φανουν χρησιμα
αυτονοητα πραγματα που δεν υπαρχει λογος να τα γραφεις αλλα εσυ τα γραφεις
συμφωνα με τα λεγομενα σου 2-3 γραφουν εδω μεσα αντε αλλοι 5-6 να διαβαζουν αυτονητα πραγματα ειπες οποτε ???
οποτε ποιος ο λογος ???
χρησιμοποιησες ονομα (αρα εισαι καρτα)
επαναλαμβανεις τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια
σου αναγνωριζω οτι εισαι οκ ατομο μιας και οι υπολοιποι συμφουρμιτες σε χαρακτηρισαν με διαφορα επιθετα αλλα εσυ σταθηκες βραχος και δεν ανταπεδωσες
πλεον μετα απο τοοοοοοοσες επαναληψεις βρισκομαι στην ευχαριστη θεση να συμφωνησω μαζι σου και να ενωσουμε τις φωνες μας και να πουμε
ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
θελω ομως να το προχωρησω ενα βημα παραπερα εγω
και θελω οπως σε στηριζω σε αυτη τη δυσκολη φαση εγω να με στηριξεις και εσυ
λεω λοιπον απο δω και περα να ρωταμε και την καθε τρανς τι ομαδα ειναι
δηλαδη
αν για παραδειγμα πας εσυ και εισαι ΠΑΟΚ και η αλλη ειναι ΗΡΑΚΛΗΣ τοτε μιλαμε για ενα κλασικο ντερμπι και πρεπει απαντες να μαθουν ποιος ειναι το αφεντικο στην πολη
αν παλι εσυ εισαι ολυμπιακος και πεσεις σε ψαγμενη τρανς η οποια θα σου πει εγω ειμαι μπαγερν τοτε το ολο σκηνικο αποκταει ευρωπαικο ενδιαφερον
υπαρχει φυσικα και η περιπτωση εσυ να εισαι ΑΡΗΣ και αυτη να ειναι ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ οποτε σε αυτη τη περιπτωση αυτοματος ακυρωνεται ο αγωνας διοτι η μια ομαδα παιζει Α ΕΘΝΙΚΗ και η αλλη Β ΕΘΝΙΚΗ οποτε εκει επεμβαινει ο οπαπ και κανει κληρωση ωστε να υπαρξει αποτελεσμα
εεεε ???????
τι λες ?????