Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

giothess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
4-5-2016 μηνυμα 6637 μπειτε και δειτε τι λεει για μια αλλη τρανς...γιαν αμην κουραζεστε λεει.Μακρια απο την συγκεκριμενη...μεγαλη προσοχη...χρονια πολλα...ηταν πασχα τοτε...μπορεις να μας πεις φιλαρακι τοτε γιατι ελεγες αυτα για την τρανς που κανει παρεα με την ιωαννα;;;;;;;;απο τοτε περιμενω απαντηση ....

Δεν ξέρω ποιος κάνει παρέα με ποιον.. για να το είχα γράψει κάποιο στοιχείο θα είχα.. δεν γράφω αυθαίρετα.. θα το κοιτάξω αύριο κ αν μπορώ να δώσω πληροφορίες θα δώσω.. αυτά...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Δεν ξέρω ποιος κάνει παρέα με ποιον.. για να το είχα γράψει κάποιο στοιχείο θα είχα.. δεν γράφω αυθαίρετα.. θα το κοιτάξω αύριο κ αν μπορώ να δώσω πληροφορίες θα δώσω.. αυτά...
αντε να σε βοηθησω λιγο :grin: εκεινη την ημερα εστειλες το πρωτο σου μηνυμα και αφορουσε την αννυ...καποιος ειχε βαλει ενα λινκ απο το σεξτζιαρ.νετ
μου κανει εντυπωση...λες μακρυα απο την αννυ προσοχη...λες μετα οτι η ιωαννα εχει αφροδισια νοσηματα αλλα δεν ξερεις με ποιον κανει παρεα....αμα θελεις να σου πω εγω ποια τρανς κανει παρεα τρανς και πιοα τραβεστι κανει παρεα με τραβεστι...για μαλακες μονο μην μας περνας.

giothess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
αντε να σε βοηθησω λιγο :grin: εκεινη την ημερα εστειλες το πρωτο σου μηνυμα και αφορουσε την αννυ...καποιος ειχε βαλει ενα λινκ απο το σεξτζιαρ.νετ
μου κανει εντυπωση...λες μακρυα απο την αννυ προσοχη...λες μετα οτι η ιωαννα εχει αφροδισια νοσηματα αλλα δεν ξερεις με ποιον κανει παρεα....αμα θελεις να σου πω εγω ποια τρανς κανει παρεα τρανς και πιοα τραβεστι κανει παρεα με τραβεστι...για μαλακες μονο μην μας περνας.
Σου ξανά λέω ότι δεν θυμάμαι γιατί το έγραψα βλέπεις έχω μεγάλο φόρτο εργασίας για να θυμάμαι τι έγινε τον Μάιο... για την Ιωάννα - μελινα σε κανένα από τα παραπάνω ποστ μου δεν ανέφερα ότι έχει αφροδισιο νόσημα. Σε προκάλεσα να ζητήσεις να σου δείξει εσένα ή οποιονδήποτε άλλο  εξετάσεις για αυτά τα μεταδιδόμενα νοσήματα από δημόσιο νοσοκομείο... και ναι δεν γνωρίζω ποια τρανς κάνει παρέα με άλλη τρανς.. τα κοινωνικά θέματα δεν με αφορούν! Αυτά τα αφήνω για σένα! Καλό βράδυ!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Σου ξανά λέω ότι δεν θυμάμαι γιατί το έγραψα βλέπεις έχω μεγάλο φόρτο εργασίας για να θυμάμαι τι έγινε τον Μάιο... για την Ιωάννα - μελινα σε κανένα από τα παραπάνω ποστ μου δεν ανέφερα ότι έχει αφροδισιο νόσημα. Σε προκάλεσα να ζητήσεις να σου δείξει εσένα ή οποιονδήποτε άλλο  εξετάσεις για αυτά τα μεταδιδόμενα νοσήματα από δημόσιο νοσοκομείο... και ναι δεν γνωρίζω ποια τρανς κάνει παρέα με άλλη τρανς.. τα κοινωνικά θέματα δεν με αφορούν! Αυτά τα αφήνω για σένα! Καλό βράδυ!
δεν γαμας που δεν γαμας τραβά πεχτων

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ρωταει καποιος για καποιο ατομο που εκδιδεται και βγαζει λινκ με φωτο και τηλεφωνο...και βγαινεις εσυ καπακι απο κατω και λες μεγαλη προσοχη...και τωρα μας λες οτι δεν θυμασαι λογω φορτου εργασιας :grin: :grin: :grin: :grin: σου εγραψα πες μας ποιες τρανς εχουν εξετασεις και τις δειχνουν σε καθε πελατη και παλι αρχισες τις γενικολογιες...υπονοησες οτι η ιωαννα εχει αφροδισιο.Για να τελειωνουμε το θεμα θα σου πω τα εξης..τον σεβασμο δεν τον απαιτεις..τον κερδιζεις.Πρωτο σου μηνημα να προσεχουμε την αννυ..μεγαλη προσοχη λες και 10 μηνηματα γενικολογιες και μπουρδες.Αν εχεις προβλημα να γραψεις ποιες τρανς δειχνουν τις εξετασεις τους στειλε μου π.μ αλλα ξεχασα για να στειλεις π.μ σε μελος πρεπει να εχεις στειλει 45 μηνηματα....θημισε μου ποτε εκανες τον λογαριασμο σου στο σαιτ;;;;;;μεχρι τα 45 μηνυματα εχεις δρομο ακομα. :hi:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
ρωταει καποιος για καποιο ατομο που εκδιδεται και βγαζει λινκ με φωτο και τηλεφωνο...και βγαινεις εσυ καπακι απο κατω και λες μεγαλη προσοχη...και τωρα μας λες οτι δεν θυμασαι λογω φορτου εργασιας :grin: :grin: :grin: :grin: σου εγραψα πες μας ποιες τρανς εχουν εξετασεις και τις δειχνουν σε καθε πελατη και παλι αρχισες τις γενικολογιες...υπονοησες οτι η ιωαννα εχει αφροδισιο.Για να τελειωνουμε το θεμα θα σου πω τα εξης..τον σεβασμο δεν τον απαιτεις..τον κερδιζεις.Πρωτο σου μηνημα να προσεχουμε την αννυ..μεγαλη προσοχη λες και 10 μηνηματα γενικολογιες και μπουρδες.Αν εχεις προβλημα να γραψεις ποιες τρανς δειχνουν τις εξετασεις τους στειλε μου π.μ αλλα ξεχασα για να στειλεις π.μ σε μελος πρεπει να εχεις στειλει 45 μηνηματα....θημισε μου ποτε εκανες τον λογαριασμο σου στο σαιτ;;;;;;μεχρι τα 45 μηνυματα εχεις δρομο ακομα. :hi:
Και εξι χιλιαδες μνμτα να ειχε τετοιες συμπεριφορες ειναι ανεπιτρεπτες.Κακως πηρε τωρα εκταση το θεμα.Επρεπε να εχει γινει απο την αρχη.Παραβιαζεται το αρθρο 6 του κανονισμου του σαιτ ρε παιδια. :headbang:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Το σταματαω εδω.Δεσμεομαι αυριο να συνεχισω το τριτο θεμα των ενημερωσεων :grin: :grin: :grin: :grin: και εχω πολυ πιασσαρικο τιτλο...νωρις το απογευμα θα το ανεβασω...κυριες και κυριοι θα σας καληνυχτησω :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Το σταματαω εδω.Δεσμεομαι αυριο να συνεχισω το τριτο θεμα των ενημερωσεων :grin: :grin: :grin: :grin: και εχω πολυ πιασσαρικο τιτλο...νωρις το απογευμα θα το ανεβασω...κυριες και κυριοι θα σας καληνυχτησω :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Ναι!Περιμενουμε να μας πεις τι εκανες μετα τη Simony..μας αφησες στη μεση! :gay:

giothess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Για ποιον σεβασμό μιλάς αγαπητέ μου; μέσα σε ένα σιτε που δεν ξέρεις ποοιον έχεις πίσω από την οθόνη του pc.. για να τελειώνει εδώ! Δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα τρανς που διαθέτουν εξετάσεις! Πάντως υπάρχουν!! Και στην τελική μπορείς να το διαπιστώσεις όταν τις επισκεφτείς.. το αν έχω 1 ή 1000 μηνύματα δεν έχει καμία σημασία.. είπα αυτά που έπρεπε να πω.. και ο κάθε ένας ας τα εκλάβει  όπως θέλει! Καλό βράδυ!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Και τι εισαι εσυ ρε παπαρα??...ο μπαμπας μας και νοιαζεσαι τοσο να μας προστατευσεις?
εσυ δεν εισαι που πριν μερικα χρονια ειχες γραψει κατι παρομοιο για αλλη γνωστη τρανς απο 26ης Οκτωβριου?
σχεδον ιδιο nick name που μεσα ειχε giorgos και thessaloniki ή καπως ετσι?

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
Και τι εισαι εσυ ρε παπαρα??...ο μπαμπας μας και νοιαζεσαι τοσο να μας προστατευσεις?
εσυ δεν εισαι που πριν μερικα χρονια ειχες γραψει κατι παρομοιο για αλλη γνωστη τρανς απο 26ης Οκτωβριου?
πες τα χρησοστομε κ μας εχει ζαλισει τα ουμπαλα
al respect ...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

giothess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικά και δεν είμαι ο μπαμπάς σ..  ίσως να φανούν χρήσιμα σε κάποιον άλλον.. όχι φυσικά.. δεν έγραψα εγώ πριν 2 χρόνια που λες πρός θεού! Καλό βράδυ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
λανθανουσα γλωσσα λεει παντα την αληθεια...βρε παπαρα που ανφερει ο αλ οτι εγραψες πριν 2 χρονια;;ενημερωμενο σε βλεπω...δεν θυμασαι για την ανυ για πιο λογο εγραψες και γραφεις οτι δεν εισουν εσυ ππριν 2 χρονια;;;;;;;ρε ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ εδω μεσα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
Φυσικά και δεν είμαι ο μπαμπάς σ..  ίσως να φανούν χρήσιμα σε κάποιον άλλον.. όχι φυσικά.. δεν έγραψα εγώ πριν 2 χρόνια που λες πρός θεού! Καλό βράδυ
φιλε μειωνεις τη νοημοσυνη μας λεγοντας οτι προσπαθεις να πεις πραγματα που θα φανουν χρησιμα
αυτονοητα πραγματα που δεν υπαρχει λογος να τα γραφεις αλλα εσυ τα γραφεις
συμφωνα με τα λεγομενα σου 2-3 γραφουν εδω μεσα αντε αλλοι 5-6 να διαβαζουν αυτονητα πραγματα ειπες οποτε ???
οποτε ποιος ο λογος ???
χρησιμοποιησες ονομα (αρα εισαι καρτα)
επαναλαμβανεις τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια
σου αναγνωριζω οτι εισαι οκ ατομο μιας και οι υπολοιποι συμφουρμιτες σε χαρακτηρισαν με διαφορα επιθετα αλλα εσυ σταθηκες βραχος και δεν ανταπεδωσες
πλεον μετα απο τοοοοοοοσες επαναληψεις βρισκομαι στην ευχαριστη θεση να συμφωνησω μαζι σου και να ενωσουμε τις φωνες μας και να πουμε
ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
θελω ομως να το προχωρησω ενα βημα παραπερα εγω
και θελω οπως σε στηριζω σε αυτη τη δυσκολη φαση εγω να με στηριξεις και εσυ
λεω λοιπον απο δω και περα να ρωταμε και την καθε τρανς τι ομαδα ειναι
δηλαδη
αν για παραδειγμα πας εσυ και εισαι ΠΑΟΚ και η αλλη ειναι ΗΡΑΚΛΗΣ τοτε μιλαμε για ενα κλασικο ντερμπι και πρεπει απαντες να μαθουν ποιος ειναι το αφεντικο στην πολη
αν παλι εσυ εισαι ολυμπιακος και πεσεις σε ψαγμενη τρανς η οποια θα σου πει εγω ειμαι μπαγερν τοτε το ολο σκηνικο αποκταει ευρωπαικο ενδιαφερον
υπαρχει φυσικα και η περιπτωση εσυ να εισαι ΑΡΗΣ και αυτη να ειναι ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ οποτε σε αυτη τη περιπτωση αυτοματος ακυρωνεται ο αγωνας διοτι η μια ομαδα παιζει Α ΕΘΝΙΚΗ και η αλλη Β ΕΘΝΙΚΗ οποτε εκει επεμβαινει ο οπαπ και κανει κληρωση ωστε να υπαρξει αποτελεσμα
εεεε ???????
τι λες ?????

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αγαπητε fouxter του χωρου ειναι και αυτα που γραφονται ειναι χτυπηματα κατω απο την ζωνη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom