Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μαγκεσ ειμε εδω για ν βοηθησω αλλη μια φωρα.η πρωτη εινε ξεπετα δεν λεει τιποτα μαγκεσ μην σασ ξεγελα η εμφανιση με βυζαρεσ κτλ κτλ.
η δευτερη η ηβη εινε πολυ καυλα πολυ καλη θα περασετε σουπερ σασ την προτινω αλανια.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606
μαγκεσ ειμε εδω για ν βοηθησω αλλη μια φωρα.η πρωτη εινε ξεπετα δεν λεει τιποτα μαγκεσ μην σασ ξεγελα η εμφανιση με βυζαρεσ κτλ κτλ.
η δευτερη η ηβη εινε πολυ καυλα πολυ καλη θα περασετε σουπερ σασ την προτινω αλανια.

την πρωτη δεν την εχω παρει αλλα ακούγεται ότι δεν κανει
την δευτερη την εχω παρει καλη στη πιπα παρακατω με ξενεροσαι και δεν εγυνε παιχνιδι ...μπορει ν ετοιχε σ μενα
δεν θα ελεγα ότι είναι κ η καλητερη επιλογή αλλα αν δεν παιζει κατι άλλο  ορμα....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
μάγκες μεγάλη προσοχή με την βικτώρια που βγαίνει μπροστά στον ΟΠΑΠ. κάνει ακάποτα γαμήσια.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
απο τοτε που αρχισα να ασχολουμαι με το σαιτ παντα ειχα στο μυαλο μου οτι υπηρχε περιπτωση να γνωρισω κοσμο....ετσι και εγινε και γνωρισα αρκετα ατομα....με πολλους κανουμε ενδιαφερουσες συζητησεις αλλα και γνωρισα και ατομα που μπορω πλεον να τους λεω φιλους.....ενας απο αυτους ειναι και ο αλλα νταλλα.....χτες ξημερωματα 3 το πρωι μου παρουσιαστηκε ενα πολυ σοβαρο προβλημα....και ζητησα την βοηθεια του παρατησε το σπιτι τον υπνο του και απο εκει που βρισκοταν για τρηιμερο εκανε 100 χιλιομετρα για να ερθει να με βοηθησει......δεν θα μπω σε λεπτομερειες το τι εκανε απλα ξεπερασε το παληκαρι τον εαυτο του.....ενα δημοσιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....λοιπον......χαιρομαι που σε γνωρισα ειμαι περηφανος που σε θεωρω φιλο. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
απο τοτε που αρχισα να ασχολουμαι με το σαιτ παντα ειχα στο μυαλο μου οτι υπηρχε περιπτωση να γνωρισω κοσμο....ετσι και εγινε και γνωρισα αρκετα ατομα....με πολλους κανουμε ενδιαφερουσες συζητησεις αλλα και γνωρισα και ατομα που μπορω πλεον να τους λεω φιλους.....ενας απο αυτους ειναι και ο αλλα νταλλα.....χτες ξημερωματα 3 το πρωι μου παρουσιαστηκε ενα πολυ σοβαρο προβλημα....και ζητησα την βοηθεια του παρατησε το σπιτι τον υπνο του και απο εκει που βρισκοταν για τρηιμερο εκανε 100 χιλιομετρα για να ερθει να με βοηθησει......δεν θα μπω σε λεπτομερειες το τι εκανε απλα ξεπερασε το παληκαρι τον εαυτο του.....ενα δημοσιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....λοιπον......χαιρομαι που σε γνωρισα ειμαι περηφανος που σε θεωρω φιλο. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hi:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Ρε συ λαγνε,εγω και ο Φακιρης ημασταν ποιο κοντα σε σενα,τα τηλεφωνα μας τα εχεις  :tickedoff:
Μπραβο στον αλα νταλα και απο μενα  :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ρε συ λαγνε,εγω και ο Φακιρης ημασταν ποιο κοντα σε σενα,τα τηλεφωνα μας τα εχεις  :tickedoff:
Μπραβο στον αλα νταλα και απο μενα  :rockon:
νομιζεις εκεινη την ωρα ειχα καθαρο μυαλο;;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom