batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.370
- Πόντοι
- 606
Μισες δουλειες κανεις,πανε να πιεις και το αλλο μισο
δεν παει 1 κιλο τ μερα μουτρο θα τρελαθω
Μισες δουλειες κανεις,πανε να πιεις και το αλλο μισο
ωραιος ρε παιχτη συνεχισε..μισο κιλο ρακι
κυτα εχω χασει τρεις 1 από πρεζα κ δυο από αλκολ .....κρατα γερα χανομαστεωραιος ρε παιχτη συνεχισε..
τον τελευταιο καιρο ειναι μονιμη στης 26ης,πεζη και συνηθως παρεα με την Αλεκα και τις αλλες μεγαλες απο τις οποιες σιγουρα ξεχωριζει σαν εμφανισηγια αυτην δεν εχει αναφερθει τπτ. ξερετε κατι??
μαγκεσ ειμε εδω για ν βοηθησω αλλη μια φωρα.η πρωτη εινε ξεπετα δεν λεει τιποτα μαγκεσ μην σασ ξεγελα η εμφανιση με βυζαρεσ κτλ κτλ.
η δευτερη η ηβη εινε πολυ καυλα πολυ καλη θα περασετε σουπερ σασ την προτινω αλανια.
δεν την λες και ομορφη...αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιταreal fotos λει. Αμα την δεις από κοντα θα τρεχεις μεχρι το Πασχα....
δεν την λες και ομορφη...αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
δεν γνωριζω.... αν γνωριζει καποιος ας μας διαφωτισει...μπας κ είναι αλβαννος τ μουτρο??
δεν γνωριζω.... αν γνωριζει καποιος ας μας διαφωτισει...
μάγκες μεγάλη προσοχή με την βικτώρια που βγαίνει μπροστά στον ΟΠΑΠ. κάνει ακάποτα γαμήσια.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο τοτε που αρχισα να ασχολουμαι με το σαιτ παντα ειχα στο μυαλο μου οτι υπηρχε περιπτωση να γνωρισω κοσμο....ετσι και εγινε και γνωρισα αρκετα ατομα....με πολλους κανουμε ενδιαφερουσες συζητησεις αλλα και γνωρισα και ατομα που μπορω πλεον να τους λεω φιλους.....ενας απο αυτους ειναι και ο αλλα νταλλα.....χτες ξημερωματα 3 το πρωι μου παρουσιαστηκε ενα πολυ σοβαρο προβλημα....και ζητησα την βοηθεια του παρατησε το σπιτι τον υπνο του και απο εκει που βρισκοταν για τρηιμερο εκανε 100 χιλιομετρα για να ερθει να με βοηθησει......δεν θα μπω σε λεπτομερειες το τι εκανε απλα ξεπερασε το παληκαρι τον εαυτο του.....ενα δημοσιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....λοιπον......χαιρομαι που σε γνωρισα ειμαι περηφανος που σε θεωρω φιλο.
απο τοτε που αρχισα να ασχολουμαι με το σαιτ παντα ειχα στο μυαλο μου οτι υπηρχε περιπτωση να γνωρισω κοσμο....ετσι και εγινε και γνωρισα αρκετα ατομα....με πολλους κανουμε ενδιαφερουσες συζητησεις αλλα και γνωρισα και ατομα που μπορω πλεον να τους λεω φιλους.....ενας απο αυτους ειναι και ο αλλα νταλλα.....χτες ξημερωματα 3 το πρωι μου παρουσιαστηκε ενα πολυ σοβαρο προβλημα....και ζητησα την βοηθεια του παρατησε το σπιτι τον υπνο του και απο εκει που βρισκοταν για τρηιμερο εκανε 100 χιλιομετρα για να ερθει να με βοηθησει......δεν θα μπω σε λεπτομερειες το τι εκανε απλα ξεπερασε το παληκαρι τον εαυτο του.....ενα δημοσιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....λοιπον......χαιρομαι που σε γνωρισα ειμαι περηφανος που σε θεωρω φιλο.
νομιζεις εκεινη την ωρα ειχα καθαρο μυαλο;;;;;;;Ρε συ λαγνε,εγω και ο Φακιρης ημασταν ποιο κοντα σε σενα,τα τηλεφωνα μας τα εχεις
Μπραβο στον αλα νταλα και απο μενα