Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.420
Πόντοι
34.538
Καλα τωρα περιμενεις απαντηση?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
ΚΟΥΙΖ 2 τρανς που δηλωνει κατοικος αθηνων με 4 γραμματα το ονομα της...σχετικα προσφατα εχει κοψει το μαλλι καρρε.....η οποια στο κανε σεξτελεια κομ ανεβαζει φωτο με τον γκομενο και λενε οτι παιρνουν παρτουζα παθητικα αγορια......τρανς με ονομα με 7 γραμματα κατηγορει την αλλη τρανς.....ειναι μια τριτοτεταρτη περιπτωση....ενας πουστης ο οποιος απλα εβαλε βυζια....τρανς δεν γινεσαι αν βαλεις ενα ζευγαρι πλαστικους βυζους....στα 4 γραματα προσθεστε και το τελικο ς....και εχουμε ονομα που τελειωνει σε ας

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
ΚΟΥΙΖ3 .....κρος 35 που συχναζει σε γνωστα στεκια.....τρανς με ονομα με 7 γραμματα λεει...ρε συ τι κακασχημος πουστης ειναι αυτος.....το ατομο που κατηγορει ειναι με 5 γραμματα...με κοντο καστανο μαλλι

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
Δεν εγινα 41 χρονων για να κανω μαλακιες...ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ.....εχω κειμενα εχω και φωτο  οποιος τα θελει μπορω κατοπιν συννενοησεης να δωθουνε εκει που πρεπει...προκαλω λοιπον το ατομο που με απειλησε να κινηθει νομικα εναντιον μουπου ξερεις μπορει η τελευταια μας συζητηση να ειναι ηχογραφημενη.... :cheesy: :cheesy:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
Ερωτηση προς το κοινο...γιατι πραγμα να μιλησω; για τον μπετατζη που μενει νεα σμυρνη;;για την αλλη που δουλευει μυκονο σε κλαμπ;;για την τυπισσα που κανει πιατσα στην συγκρου με αμαξι σμαρτ;;;;;;;;;;τι προιματε;;;;;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
ΚΟΥΙΖ 4 συζητουν 2 τρανς...η μια με τα 7 γραμματα μαζι με την αλλη που εχει ονομα με 6 γραμματα....πηρες για πελατη σου τον λαγνο;;;;;;;;;εγω;;;;λεει η μια....δεν μου αρεσει δεν τον γουσταρω...και δεν του σηκωνεται....ποια απο τις 2 λεει ψεματα;ενημερωτικα εχω εκφρασει αρκετες φορες την θετικη μου αποψη για το ατομο που μου λεει οτι δεν μου σηκωνεται.....ποιο ειναι το συμερασμα που βγαζεται;;;;;;;;;;;;;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
ΚΟΥΙΖ 5 συζητουνε 2 τρανς...η μαι με τα 7 γραμματα η αλλη με τα εξι....λεει η πρωτη....εχω παρει 4-5 πελατες και ολοι τους μαζι μου ηταν ενεργιητικοι....λεει η αλλη με τα 6 γραματτα...πλακα μου κανεις....εγω ολους αυτους που αναφερεις τους εχω παρει ολους αλλα ηταν ολοι τους παθητικοι....βγαζετε συμπερασμα;;;;;; ζητω την βοηθεια του κοινου.....οι πελετες ειναι ολοι ατομα που γραφουν στο σαιτ... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
ΚΟΥΙΖ 6 τρανς με ονομα που εχει 4 γραμματα......δεν συχναζει στα γνωστα μαγαζια.....δεν εχει παρε δωσε με πολλες τρανς.....δουλευει μονη της σε οχι γνωστα μερη...εχει στανταρισμενο ποστο....ειναι ψηλη εινα εντυπωσιακη..αλλα...λεει η τρανς με τα 7 γραμματα....εχουμε να κανουμε με ενα πουστη που εχει κανει ζιγκα στις πλαστικες...τιποτα δεν ειναι δικο της...ποσο χαμηλο επιπεδο εχουνε στην θεσσαλονικη για να πανε μαζι με αυτον τον πουστη....ποιο ειναι το συμπερασμα σας;;;;;;;;;;για ποια προσωπα μιλω;;;;;;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
ΚΟΥΙΖ 7 η τρανς με τα 7 γραματα γυρναει και μου λεει....ειμαι διπλα σου και καθεσαι και ασχολεισαι με τριτοδευτερες τρανς;;;;;;;;;;δεν βλεπεις οτι εχει τριχες;;;;;δεν παιρνει ορμονες και ειναι ενα ματσο χαλια....τρανς δεν γινεσαι με μια επεμβαση στηθους....ασχετα αν εισαι μονο 19 χρονων.....για ποια ατομα ομιλω;;;;;;;;;;

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.327
ΚΟΥΙΖ 6 τρανς με ονομα που εχει 4 γραμματα......δεν συχναζει στα γνωστα μαγαζια.....δεν εχει παρε δωσε με πολλες τρανς.....δουλευει μονη της σε οχι γνωστα μερη...εχει στανταρισμενο ποστο....ειναι ψηλη εινα εντυπωσιακη..αλλα...λεει η τρανς με τα 7 γραμματα....εχουμε να κανουμε με ενα πουστη που εχει κανει ζιγκα στις πλαστικες...τιποτα δεν ειναι δικο της...ποσο χαμηλο επιπεδο εχουνε στην θεσσαλονικη για να πανε μαζι με αυτον τον πουστη....ποιο ειναι το συμπερασμα σας;;;;;;;;;;για ποια προσωπα μιλω;;;;;;;
χαχα συμπερασμα !!! μην κανεις παρεα με τρανς κανει πολύ κακο !

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
Αντεε να πουμε και εναν καλο λογο....η τρανς με τα 7 γραμματα μιλαει με τα καλυτερα λογια για την νανσυ....την ξανθια...ξερετε.....ασχετα αν δεν τα βρισκουν ως χαρακτηρες... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
βλεπω οτι πολυς κοσμος με διαβαζει.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: εχετε παρει μια γευση για τη ροζ και γκρι πλευρα της τρανς κοινωνιας......τα περιστατικα χιλιαδες και ολα ειναι γραμμενα στον σκληρο δισκο του μυαλου μου......στα προσωπικα μηνυματα που παιρνω......απο αυτα που ακουω.....θα κλεισω με μια παρατηρηση που την εκανα σε ατομο που με πηρε τηλεφωνο για να δει αν ειμαι καλα......οταν εκδιδεσαι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ερθεις σε ανοιχτη ρηξη με πελατη...γιατι ποτε δεν χανει ο πελατης.......αν το καταλαβουν τα ατομα που εκδιδονται και το εχουν ως ευαγγελιο..οπως και οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διαδιδεις...ακομα και αν ειναι αληθεια αυτο που λες τις ερωτικες επιδοσεις του πελατη........θα επανελθω......

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.327
1.δεν συχναζο σε γνωστα μαγαζια και ουτε εχω σκοπο ( το μονο μαγαζι που συχναζο είναι το enola )
2.παρεα κανω μονο με την φιωνα από 2009
3.οσον αφορα τις πλασικες εχω κανει  και θα ξανα κανω  και θα ξανα κανω  και θα ξανα κανω οσες γουσταρο μου αρεσει το τελειο (ομορφος δεν γινεσαι με τις πλαστικες!!! ομορφος γεννιεσαι )
πλακα πλακα πρεπει να κανω άλλη μια τις βυζαρες μου !! να τις κανω pamela !!!

[vimeo]] :smitten: :smitten:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
1.δεν συχναζο σε γνωστα μαγαζια και ουτε εχω σκοπο ( το μονο μαγαζι που συχναζο είναι το enola )
2.παρεα κανω μονο με την φιωνα από 2009
3.οσον αφορα τις πλασικες εχω κανει  και θα ξανα κανω  και θα ξανα κανω  και θα ξανα κανω οσες γουσταρο μου αρεσει το τελειο (ομορφος δεν γινεσαι με τις πλαστικες!!! ομορφος γεννιεσαι )
πλακα πλακα πρεπει να κανω άλλη μια τις βυζαρες μου !! να τις κανω pamela !!!

[vimeo]] :smitten: :smitten:
εσυ ξερεις.... :grin: :grin:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
ΚΟΥΙΖ 7 η τρανς με τα 7 γραματα γυρναει και μου λεει....ειμαι διπλα σου και καθεσαι και ασχολεισαι με τριτοδευτερες τρανς;;;;;;;;;;δεν βλεπεις οτι εχει τριχες;;;;;δεν παιρνει ορμονες και ειναι ενα ματσο χαλια....τρανς δεν γινεσαι με μια επεμβαση στηθους....ασχετα αν εισαι μονο 19 χρονων.....για ποια ατομα ομιλω;;;;;;;;;;

μουτρο δεν ξερω κ δεν θελω ν μαθω ...αυτό που ξερω είναι ότι θελω ολοι ν μαστε καλα κ να περναμαι καλα ελπιζω να μην τρεχει τυποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom