travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
o αζα αν εμπαινε στον κοπο να με ρωτησει ισως να γλυτωνε καποιες κακοτοπιεςΜια ξανθια ονοματι ΝΑΤΑΣΑ που κυκλοφορει στη πολη εννοουσε ο ΑΖΑ...
o αζα αν εμπαινε στον κοπο να με ρωτησει ισως να γλυτωνε καποιες κακοτοπιεςΜια ξανθια ονοματι ΝΑΤΑΣΑ που κυκλοφορει στη πολη εννοουσε ο ΑΖΑ...
Καταλαβες ποια λεω?Πρεπει να ναι καινουργια στο χωρο...o αζα αν εμπαινε στον κοπο να με ρωτησει ισως να γλυτωνε καποιες κακοτοπιες
Που το ειδες το καλο ρε φιλε..Χαίρετε. Έχει δοκιμάσει κανείς
Έχω δει και άλλες φωτογραφίες της και φαίνεται καλό . Οποιαδήποτε πληροφορία θα εκτιμηθεί.
ομορφα μωρα και με πουλακι
ομορφα μωρα και με πουλακι
σημερα ειχα επικοινωνια με συναδελφο.....επειδη συνεχεια δεχομαι μηνυματα που με ρωτανε πες μας για την μια η την αλλη τρανς....δεχτηκα παραπονα απο το συναλθητη με πολυ καλο τροπο ....και στεναχωρεθηκα...ο λογος απλος αλλα και συνθετος...την πρωτη μου εμπειρια με τρανς την ειχα αρχες του 2000 αυτο απο μονο του πρακτικα σημαινει οτι εχω πλεον την εμπειρια να χειριστω οταν παει κατι να στραβωσει....που παρα πολλοι εδω μεσα δεν την εχετε....οταν εγω λεω οτι περασα καλα ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι θα περασετε και εσεις καλα....αυτα τα λεω εντελως φιλικα...
για αυτην δεν εχει αναφερθει τπτ. ξερετε κατι??
από τη φωτο μονοκ μονο θα τ τολμαγα ...
Σουρωμενος εισαι
παντως μια φορα την ειχα πετυχει στη πιατσα. δεν ειναι οσο χαλια νομιζειςμισο κιλο ρακι
μισο κιλο ρακι