Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538

uomo4444

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
οντως σε κατι αλλες φωτο που εχει στο ιδιο site χωρις μασκα φαινεται πολυ σαυρα.

kostas-young-pap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
166
Πόντοι
280
ξεκιναω σημερα απο κατερινη. παω να συναντησω νινα θεσσαλονικη ? τι λετε?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
σημερα ειχα επικοινωνια με συναδελφο.....επειδη συνεχεια δεχομαι μηνυματα που με ρωτανε πες μας για την μια η την αλλη τρανς....δεχτηκα παραπονα απο το συναλθητη με πολυ καλο τροπο ....και στεναχωρεθηκα...ο λογος απλος αλλα και συνθετος...την πρωτη μου εμπειρια με τρανς την ειχα αρχες του 2000 αυτο απο μονο του πρακτικα σημαινει οτι εχω πλεον την εμπειρια να χειριστω οταν παει κατι να στραβωσει....που παρα πολλοι εδω μεσα δεν την εχετε....οταν εγω λεω οτι περασα καλα ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι θα περασετε και εσεις καλα....αυτα τα λεω εντελως φιλικα... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.358
Πόντοι
606
σημερα ειχα επικοινωνια με συναδελφο.....επειδη συνεχεια δεχομαι μηνυματα που με ρωτανε πες μας για την μια η την αλλη τρανς....δεχτηκα παραπονα απο το συναλθητη με πολυ καλο τροπο ....και στεναχωρεθηκα...ο λογος απλος αλλα και συνθετος...την πρωτη μου εμπειρια με τρανς την ειχα αρχες του 2000 αυτο απο μονο του πρακτικα σημαινει οτι εχω πλεον την εμπειρια να χειριστω οταν παει κατι να στραβωσει....που παρα πολλοι εδω μεσα δεν την εχετε....οταν εγω λεω οτι περασα καλα ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι θα περασετε και εσεις καλα....αυτα τα λεω εντελως φιλικα... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

uomo4444

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Απαραδεκτο να στην λενε και απο πανω,εστω και με καλο τροπο...τα παντα ειναι υποκειμενικα αλλωστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom