Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Ρια
Οπως  σου  εγραψε  ο  Αλ  Πατσινο...εσυ  εισαι  η  επαγγελματιας  κ  αυτη  που  ψαχνει  για  πελατες  εδω  μεσα..
Δεν  σε  τιμαει  ο  τροπος  που  γραφεις.  Εμενα  ο  αλλος  με  ειδε  στην Αθηνα  να  πινω  καφε  κ  σε  σημειο  που  δεν  εχω  επισκεφτει  καν....αλλος  εκανε  προφιλ  της  στιγμης  για  να  πει  την  κακια  του.....αλλος    οτι  ναναι...
Τι  επρεπε  δηλ?  να  καθομαι  κ  να  ωρυομαι...
ΜΗΝ  ΞΕΧΝΑΣ  ΠΟΤΕ...ΕΣΥ  ΕΙΣΑΙ  Η  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.....ΟΙ  ΠΕΛΑΤΕΣ  ΕΧΟΥΝ  ΠΑΝΤΑ.....ΜΑ  ΠΑΝΤΑ  ΔΙΚΙΟ.....
Ειμαστε  σε  διαρκη  εκθεση....κ  ο  καθενας  εχει  τη  γνωμη  του  και  την  αποψη  του...Ολα  σεβαστα...Ακομα  και  τα  ψεμματα.
Ρια....ειναι  πολυτελεια  να  στεναχωριεσαι...ειδικα  για  τετοια  θεματα...

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
de diafwnw k nai isws xefuga se kapoio shmio k symfwnw castelo k rozi,,,mou kakofanike pws apokalese [kapws] les k milaei gia ena aplo antikimeno,,,,,,ena atomo pou opws leei mexei dei apo apostash apla 2 fores......me xeroun arketa atoma gia na xalasei toso eykola t onoma mou mia pou etheses to thema exemithias castell.....den exw anagkh tetoiou idous diafimisi } parapono htan k oxi thumos  ,,,,kalhmera

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
oriste k  ta proswpika minimata pou antalaxame  ekino to vrady me ton  Al ,,,parapono htan k oxi apeiles castello mou,,

( kalo sou vrady gi apopse k elpizw na katalaves pws me plhgwse ayto pou eipes.....exw mathei na sevomai k na ektimw tous gyrw mou k na mh tous thigw,,,,vlepeis exw mathei na mh dagkwnw to xeri pou me taizei,,,oti eimai to xrostw kata megalo pososto stous filous pleon (pelates mou) uto den to xoun polles pistepse me ...na se kala k pali  k sygnwmh an xefyga ligo,,,apla toses meres m epnige h lexh pou pes,,)

[Al pachino]ok σου ζητω συγγνωμη αν σε στεναχωρεσα δεν ειχα καμια τετοια προθεση,εγω ισα ισα σεβομαι τους τρανς και εδω μεσα σας εχω υπερασπιστει απειρες φορες
στελνω μηνυμα στον αντμιν να τα σβησει ολα και ειμασετ αγαπημενοι

pujozepe

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2013
Like
4
Πόντοι
0
oriste k  ta proswpika minimata pou antalaxame  ekino to vrady me ton  Al ,,,parapono htan k oxi apeiles castello mou,,

( kalo sou vrady gi apopse k elpizw na katalaves pws me plhgwse ayto pou eipes.....exw mathei na sevomai k na ektimw tous gyrw mou k na mh tous thigw,,,,vlepeis exw mathei na mh dagkwnw to xeri pou me taizei,,,oti eimai to xrostw kata megalo pososto stous filous pleon (pelates mou) uto den to xoun polles pistepse me ...na se kala k pali  k sygnwmh an xefyga ligo,,,apla toses meres m epnige h lexh pou pes,,)

[Al pachino]ok σου ζητω συγγνωμη αν σε στεναχωρεσα δεν ειχα καμια τετοια προθεση,εγω ισα ισα σεβομαι τους τρανς και εδω μεσα σας εχω υπερασπιστει απειρες φορες
στελνω μηνυμα στον αντμιν να τα σβησει ολα και ειμασετ αγαπημενοι

Ελευθερια αν μου επιτρεπεις,καλυτερα να μην σβηστει τιποτε.Μονο να κερδισεις περισσοτερους φιλους εχεις με ολο αυτο.Ειναι υπερ σου το πως χειριστηκες την κατασταση.Οσοι σε γνωρισαμε ξερουμε οτι εισαι cool και ακομπλεξαριστο ατομο.Ας το μαθουν και αλλοι απο πρωτο χερι.Δεν ειμαι προμοτορας σου.Απλα σε γνωρισα και εχω γνωμη

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
giauto me piraxe,,,t oti i kritiki den eixe na kanei me tis yphresies mou apo kapoio atomo p tha me hxere apo konta,,,,,,apla me thixe h lexh pou upothike k me kane na niosw asxhma

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
στην θεσσαλονικη επειδη οι τρανς ειναι λιγες....οσοι ασχολουμαστε με το αθλημα ξερουμε ποιες ειναι οι ομορφες ποιες ειναι καλες στις υπηρεσιες που προσφερουν και ποιες ειναι συνδιασμος και των δυο  ;) ;) ;) ;) ;) ;) απο εκει και περα σαφως υπαρχουν προτιμησεις και συμπαθειες....αλλα μετα περναμε σε αλλη φαση που εχει να κανει με το υποκειμενικο γουστο του καθενος.....ρια ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΧΘΕΣ στην θεσσαλονικη για να σε πειραζουν καποια οχι θετικα σχολια για σενα και την εμφανιση σου...εχουν γνωση οι φυλακες :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
mono se ena pragma de tha symfwnhsw filh k adelfh mou Alexia  ( o pelaths  exei dikio nai......ma oxi k panta )

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Παιδιά πολύς ντόρος για το τίποτα... Ούτε για τις υπηρεσίες της Ρίας είπα κάτι,ούτε για το αν είναι καλό παιδί ούτε για το αν έχει πιστούς θαυμαστές...για να προηγηθουν όλα αυτά υπάρχει πάντα το υποκειμενικο κριτήριο του γούστου στην εμφάνιση... Ρια στεναχωρεθηκες μου το'πες, έστειλα μήνυμα στον αντμιν το έσβησε και τελείωσε η ιστορία.Τα πμ είναι πμ όπως λέει και το όνομα τους... Δεν υπάρχει λόγος να τα βάζεις εδώ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Αλλά εδώ τώρα προκύπτει ένα πολύ βασικό θέμα... Μπορούμε να έχουμε τη γνώμη μας και να τη λέμε εδώ μέσα ή θα αναλάβουν το θέμα οι άμεσα ενδιαφερομενες και θα γράφουν μεταξύ τους τι όμορφες που είναι και τι καλές που είναι και πόσους πολλούς θαυμαστές έχουν ?

kakalos4

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αλανια ποια τρανς προτεινετε για πρωταρη και ενεργοπαθητικο...ειμαι αναμεσα σε alexia rossi στελλα και ιωαννα..δωστε τα φωτα σας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom