travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.722
- Πόντοι
- 3.870
η σοφια....συνηθως βγαινει με μπλε αμαξι...καλη περιπτωση...μαγκες αυτη εδω με τι αμαξι βγαινει στην 26ης?
η σοφια....συνηθως βγαινει με μπλε αμαξι...καλη περιπτωση...μαγκες αυτη εδω με τι αμαξι βγαινει στην 26ης?
Τι συνεντευξεις;Να ρωτήσω εσάς τους Θεσαλλονικούς. Η ¨Αννα που είναι τώρα στα μέρη μας τι λέει?
Την βρ'ηκα σε συνεντεύξεις που έδωσε στν τηλεόραση αλλά στο προκείμενο ?Πάντως στις φωτογραφίες καλή φαίνεται.
Εισαι γιγαντας....η αννα ειναι απο τα πιο ενεργα μελη της τρανς κοινοτητας....για τα δικαιωματα των τρανς οποτε σαν μελος το ΔΣ της τρανς κοινοτητας εχει δωσει συνεντευξεις....
λαγνος ονομα και πραγμα.... ;) ;)Εισαι γιγαντας....
Μεχρι και τα συνδικαλιστικα τους ξερεις....
Υποκλινομαι...
αν πιστευεις οτι ειναι μουφα απλα προσπερνας....αν θελεις δοκιμαζεις.....ενα τηλεφωνο ποσο κοστιζει;;;;;;;;;;;;;; οι τρανς στηνθεσσαλονικη βγαινουν στην περιοχη του οπαπ και στους γυρω δρομους....στην γιανιτσων και στην 26ηςοκτωμβριου συνηθως μετα τις 10....Αυτή η Σάντρα φαίνεται καλή στις φωτογραφίες. Ίσως πολύ καλή για να είναι αληθινή. Δοκίμασε ή έστω τηλεφώνησε κανείς να δούμε αν είναι μούφα?
Επίσης η Νάνσυ και η Σοφία που ακριβώς βγαίνουν?
αν πιστευεις οτι ειναι μουφα απλα προσπερνας....αν θελεις δοκιμαζεις.....ενα τηλεφωνο ποσο κοστιζει;;;;;;;;;;;;;;
τ συναντησε κανεις???
εγω τα ελεγα πολυ νωριτερα......δικαιονομαι πανηγυρικαμε πολυ προσοχη...το τηλεφωνικο νουμερο ειναι απορρητο και παλιοτερα εμφανιζοταν με το ιδιο νουμερο μια μελινα....της οποιας οι καταχωρησεις πλεον δεν υπαρχουν στα διαφημιζομενα σαιτ.....εκτος αν... ;)
Το τηλέφωνο της Σάντρας υπάρχει σε αυτές τις αγγελίες για BDSMιάρικα σκηνικά
καθώς και όπως προαναφέρθηκε σε μια αγγελία κάποιας "Μελίνας"
Λίγο δύσκολο με την ηλικία απο ασιάτισα να έγινε καυκασιανή.
Επίσης οι ίδιες φωτογραφίες, με ίδιο όνομα αλλά με άλλο τηλέφωνο[2] εδώ
Το τηλέφωνο[2] μπορεί επίσης να βρεθεί εδώ
καθώς και εδώ
Εν κατακλείδι, ψέυτικες φώτο οι αρχικές. Το κακό είδος ψεύτικου, όχι το καλό ψεύτικο όπως είναι ένα ωραίο στητό στήθος
Ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω, δεν είμαι όσο αστείος είστε εσείς, αλλά προσπάθησα.
tha thela mia pou me xereis thn allh fora ela na mou to peis konta mou tsoutseki mou ;) na dw pws eisai k sy.....η Στελλα καποτε ηταν απιστευτη γκομενα πριν καμια 7-8 χρονια που τη γνωρισα εγω.Αν ειχε και βυζια δηλαδη ανετα τη συγκρινες με Βραζιλιανα τρανς
Η Ρια σχεδον καθε Σαββατο λιγο αργα συχναζει σε γνωστο σκυλαδικο της πολης.Απο κορμι πραγματι δειχνει κανονικο γκομενακι αλλα η φατσα της ειναι καπως .... :-
tha thela mia pou me xereis thn allh fora ela na mou to peis konta mou tsoutseki mou ;) na dw pws eisai k sy.....