TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
;) ;) ;) ;) ;)εσυ ξερεις....
;) ;) ;) ;) ;)εσυ ξερεις....
καλησπερα....μια χαρα περναμε...ειμαστε μια χαρουμενη παρεα......εγω θα πω και κατι αλλο...για φαντασου να σταματησω να γραφω κριτικες για ταινιες και να αρχισω να γραφω κριτικες για τρανς....μουτρο δεν ξερω κ δεν θελω ν μαθω ...αυτό που ξερω είναι ότι θελω ολοι ν μαστε καλα κ να περναμαι καλα ελπιζω να μην τρεχει τυποτα
ναι σοβαρο τ θεμα αλλα αφου εισαι εδώ ακομα όλα καλα ..καλησπερα....μια χαρα περναμε...ειμαστε μια χαρουμενη παρεα......εγω θα πω και κατι αλλο...για φαντασου να σταματησω να γραφω κριτικες για ταινιες και να αρχισω να γραφω κριτικες για τρανς....
7 κουιζ....και 7 γραμματα.
Υποθετω πως αυτη με τα 7 γραμματα που πρωταγωνιστει στα περισσοτερα κουιζ ειναι η ΙΔΙΑ.
Εχω τη σιγουρια πως ειναι αφελεστατη.....για να κανει με εναν πελατη, φιλο , γνωστο της αυτους τους διαλογους. Μαλλον θα σου ειχε απολυτη εμπιστοσυνη..
Επισης πρεπει να σε πικρανε και να σε απογοητευσε με τη συμπεριφορα της.
Και την πληρωνεις αναλογως....
το πρωι μολις γυρισο θα κοιταξω τις νεες τασεις πλαστικης χειρουργικης ανοιξη καλοκαιρη 2016-2017Πανω απο ολα...
Ευχαριστω ομορφια μου....Καλα , τις νεες τασεις δεν τις διαβασες ? κοβω με τερρακοτα γωνιες...αχαχαχχα .. :-*το πρωι μολις γυρισο θα κοιταξω τις νεες τασεις πλαστικης χειρουργικης ανοιξη καλοκαιρη 2016-2017
μωρο περνα καλα στην κυπρο !!! καλο βραδυ
ΚΟΥΙΖ 7 η τρανς με τα 7 γραματα γυρναει και μου λεει....ειμαι διπλα σου και καθεσαι και ασχολεισαι με τριτοδευτερες τρανς;;;;;;;;;;δεν βλεπεις οτι εχει τριχες;;;;;δεν παιρνει ορμονες και ειναι ενα ματσο χαλια....τρανς δεν γινεσαι με μια επεμβαση στηθους....ασχετα αν εισαι μονο 19 χρονων.....για ποια ατομα ομιλω;;;;;;;;;;
χαχα μια χαρα τις ξερω ! ! ! η άλλες πρεπει να ενημερωθουν ! !Ευχαριστω ομορφια μου....Καλα , τις νεες τασεις δεν τις διαβασες ? κοβω με τερρακοτα γωνιες...αχαχαχχα .. :-*
σου εστειλα μηνυμα...γνωριζεις πλεον τι εγινε....πιστεψε με παραειμουν καλος.....7 κουιζ....και 7 γραμματα.
Υποθετω πως αυτη με τα 7 γραμματα που πρωταγωνιστει στα περισσοτερα κουιζ ειναι η ΙΔΙΑ.
Εχω τη σιγουρια πως ειναι αφελεστατη.....για να κανει με εναν πελατη, φιλο , γνωστο της αυτους τους διαλογους. Μαλλον θα σου ειχε απολυτη εμπιστοσυνη..
Επισης πρεπει να σε πικρανε και να σε απογοητευσε με τη συμπεριφορα της.
Και την πληρωνεις αναλογως....
γιατρε ειχα κατι μηνες να δω τι γινεται εδω..κατηγορει επισης οτι απο το ακαποτο σεξ εχει κολλησει υπατιτιδα c επισης ανα τακτα χρονικα διαστηματ κανει χρηση απαγορευμενων ουσιων και υπο την επιρεια τους δεχεται πελατες....για ποια ατομα μιλαω;;;;;;;;;;;;;
αγαπητε....για μαλακα με εχεις;;;;;;;;;;;γιατι να πω ονοματα;;;;;;;;εβαλα σε καποιον το πιστολι στον κροταφο για να πειστει γι αυτα που λεω;;;;;;ΟΧΙ.....ειπα οτι υοθετω κατι απο αυτα που λεω;;;;;;;;;;;ΟΧΙ....να στο πω αλλιως...μονο ο τσοχατζοπουλος με τον παπαγεωργοπουλο εχουν κλεψει το ελληνικο κρατος;;;;;;αρα εφοσον δεν εχει αποδειχτει κατι για καποιον αλλο ειναι φημες οτι υπαρχουν κλεφτες και λαμογια...οποτε.....εγω γραφω αυτα που ακουγονται.....οσο για την χολη που βγαζω....αστο......δεν ειναι επι του παροντος......γιατρε ειχα κατι μηνες να δω τι γινεται εδω..
μου σφιριξαν οτι γινεται πανηγυρι απο χθες και μπηκα να δω τι παιζει
εχουμε μεγαλες διαφορες στο θεμα και το ξερεις και τα εχουμε πει κατα καιρους
και λεω εγω οτι η χολη που βγαζεις ειναι απο το γεγονος τις λαθος προσεγγισεις που εχεις στο ζητημα
βεβαια ειναι δικο σου θεμα και κανε οτι θελεις και στην τελικη ειναι κοτσομπολια το 99% απο αυτα που λες και δεν με νοιαζει
αυτο ομως που σου υπογραμιζω ειναι σοβαρο
αν δεν εχεις στοιχεια σβηστο...αν εχεις βγες και πες ονοματα και σωσε κοσμο τωρα
αγαπητε....για μαλακα με εχεις;;;;;;;;;;;γιατι να πω ονοματα;;;;;;;;εβαλα σε καποιον το πιστολι στον κροταφο για να πειστει γι αυτα που λεω;;;;;;ΟΧΙ.....ειπα οτι υοθετω κατι απο αυτα που λεω;;;;;;;;;;;ΟΧΙ....να στο πω αλλιως...μονο ο τσοχατζοπουλος με τον παπαγεωργοπουλο εχουν κλεψει το ελληνικο κρατος;;;;;;αρα εφοσον δεν εχει αποδειχτει κατι για καποιον αλλο ειναι φημες οτι υπαρχουν κλεφτες και λαμογια...οποτε.....εγω γραφω αυτα που ακουγονται.....οσο για την χολη που βγαζω....αστο......δεν ειναι επι του παροντος......