Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μουτρο δεν ξερω κ δεν θελω ν μαθω ...αυτό που ξερω είναι ότι θελω ολοι ν μαστε καλα κ να περναμαι καλα ελπιζω να μην τρεχει τυποτα
καλησπερα....μια χαρα περναμε...ειμαστε μια χαρουμενη παρεα......εγω θα πω και κατι αλλο...για φαντασου να σταματησω να γραφω κριτικες για ταινιες και να αρχισω να γραφω κριτικες για τρανς....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
καλησπερα....μια χαρα περναμε...ειμαστε μια χαρουμενη παρεα......εγω θα πω και κατι αλλο...για φαντασου να σταματησω να γραφω κριτικες για ταινιες και να αρχισω να γραφω κριτικες για τρανς....
ναι σοβαρο τ θεμα αλλα αφου εισαι εδώ ακομα όλα καλα ..

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
7   κουιζ....και 7  γραμματα.

Υποθετω   πως  αυτη  με  τα  7  γραμματα   που  πρωταγωνιστει   στα  περισσοτερα  κουιζ  ειναι  η  ΙΔΙΑ.

Εχω   τη  σιγουρια  πως  ειναι  αφελεστατη.....για  να  κανει  με  εναν  πελατη,   φιλο ,   γνωστο  της   αυτους   τους  διαλογους. Μαλλον  θα  σου  ειχε  απολυτη  εμπιστοσυνη..

Επισης   πρεπει  να  σε  πικρανε  και  να  σε  απογοητευσε  με  τη  συμπεριφορα  της.

Και  την  πληρωνεις  αναλογως....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

Υποθετω   πως  αυτη  με  τα  7  γραμματα   που  πρωταγωνιστει   στα  περισσοτερα  κουιζ  ειναι  η  ΙΔΙΑ.

Εχω   τη  σιγουρια  πως  ειναι  αφελεστατη.....για  να  κανει  με  εναν  πελατη,   φιλο ,   γνωστο  της   αυτους   τους  διαλογους. Μαλλον  θα  σου  ειχε  απολυτη  εμπιστοσυνη..

Επισης   πρεπει  να  σε  πικρανε  και  να  σε  απογοητευσε  με  τη  συμπεριφορα  της.

όπως κ να χει ανθωποι ειμασται ...

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
το πρωι μολις γυρισο θα κοιταξω τις νεες τασεις πλαστικης χειρουργικης ανοιξη καλοκαιρη 2016-2017
μωρο περνα καλα στην κυπρο !!! καλο βραδυ
  Ευχαριστω  ομορφια  μου....Καλα ,  τις  νεες  τασεις  δεν  τις  διαβασες  ?  κοβω  με  τερρακοτα  γωνιες...αχαχαχχα .. :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :* :*

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.709
Πόντοι
38.177
ΚΟΥΙΖ 7 η τρανς με τα 7 γραματα γυρναει και μου λεει....ειμαι διπλα σου και καθεσαι και ασχολεισαι με τριτοδευτερες τρανς;;;;;;;;;;δεν βλεπεις οτι εχει τριχες;;;;;δεν παιρνει ορμονες και ειναι ενα ματσο χαλια....τρανς δεν γινεσαι με μια επεμβαση στηθους....ασχετα αν εισαι μονο 19 χρονων.....για ποια ατομα ομιλω;;;;;;;;;;

Ρε συ λαγνε,αρκετα με τη μπαζοχοντρη,ελεος δλδ...

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
  Ευχαριστω   ομορφια  μου....Καλα ,   τις  νεες   τασεις   δεν  τις   διαβασες   ?  κοβω   με  τερρακοτα  γωνιες...αχαχαχχα .. :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :* :*
χαχα μια χαρα τις ξερω ! ! ! η άλλες πρεπει να ενημερωθουν ! !

καλημερούδια από εμενα !!

giothess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα. Μεγάλη προσοχή. Υπάρχουν τρανς που είναι ύποπτες.. Γνωστές... Ονόματα δεν λέω. Ζητάτε πρόσφατες εξετάσεις αίματος. Σε αυτές που πληρώνεται αδρά.. Είναι δεδομένο ότι εφόσον ζητάνε τόσα λεφτά πρέπει να είναι απόλυτα υγιείς.. Και να εξετάζονται πολυ συχνά..
Υπάρχει έξαρση σε ΣΜΝ... Δεν λέω αερολογίες.. Μεγάλη προσοχή.. Χωρίς εξετάσεις μην βιάζεται πουθενά το π.... Σας..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

σου εστειλα μηνυμα...γνωριζεις πλεον τι εγινε....πιστεψε με παραειμουν καλος.....

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
κατηγορει επισης οτι απο το ακαποτο σεξ εχει κολλησει υπατιτιδα c επισης ανα τακτα χρονικα διαστηματ κανει χρηση απαγορευμενων ουσιων και υπο την επιρεια τους δεχεται πελατες....για ποια ατομα μιλαω;;;;;;;;;;;;;
γιατρε ειχα κατι μηνες να δω  τι γινεται εδω..
μου σφιριξαν οτι γινεται πανηγυρι απο χθες και μπηκα να δω τι παιζει
εχουμε μεγαλες διαφορες στο θεμα και το ξερεις και τα εχουμε πει κατα καιρους
και λεω εγω οτι η χολη που βγαζεις ειναι απο το γεγονος τις λαθος προσεγγισεις που εχεις στο ζητημα
βεβαια ειναι δικο σου θεμα και κανε οτι θελεις και στην τελικη ειναι κοτσομπολια το 99% απο αυτα που λες και δεν με νοιαζει
αυτο ομως που σου υπογραμιζω ειναι σοβαρο
αν δεν εχεις στοιχεια σβηστο...αν εχεις βγες και πες ονοματα και σωσε κοσμο τωρα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
γιατρε ειχα κατι μηνες να δω  τι γινεται εδω..
μου σφιριξαν οτι γινεται πανηγυρι απο χθες και μπηκα να δω τι παιζει
εχουμε μεγαλες διαφορες στο θεμα και το ξερεις και τα εχουμε πει κατα καιρους
και λεω εγω οτι η χολη που βγαζεις ειναι απο το γεγονος τις λαθος προσεγγισεις που εχεις στο ζητημα
βεβαια ειναι δικο σου θεμα και κανε οτι θελεις και στην τελικη ειναι κοτσομπολια το 99% απο αυτα που λες και δεν με νοιαζει
αυτο ομως που σου υπογραμιζω ειναι σοβαρο
αν δεν εχεις στοιχεια σβηστο...αν εχεις βγες και πες ονοματα και σωσε κοσμο τωρα
αγαπητε....για μαλακα με εχεις;;;;;;;;;;;γιατι να πω ονοματα;;;;;;;;εβαλα σε καποιον το πιστολι στον κροταφο για να πειστει γι αυτα που λεω;;;;;;ΟΧΙ.....ειπα οτι υοθετω κατι απο αυτα που λεω;;;;;;;;;;;ΟΧΙ....να στο πω αλλιως...μονο ο τσοχατζοπουλος με τον παπαγεωργοπουλο εχουν κλεψει το ελληνικο κρατος;;;;;;αρα εφοσον δεν εχει αποδειχτει κατι για καποιον αλλο ειναι φημες οτι υπαρχουν κλεφτες και λαμογια...οποτε.....εγω γραφω αυτα που ακουγονται.....οσο για την χολη που βγαζω....αστο......δεν ειναι επι του παροντος...... :hi:

frank.grb

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Καινούριος στο site και στο άθλημα, αλλά παρακολουθώ γενικά το forum.
Ενδιαφέρομαι συνάντηση για πρώτη φορά με Φιόνα (ε/π).
Έχουν αναφερθεί με καλά λόγια στο παρελθόν για αυτή, αλλά μήπως έχει κάποιος πιο πρόσφατη εμπερία;
Ηλικιακά είναι μεγάλη;
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία-συμβουλή θα ήμουν ευγνώμων!
Ευχαριστώ

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
αγαπητε....για μαλακα με εχεις;;;;;;;;;;;γιατι να πω ονοματα;;;;;;;;εβαλα σε καποιον το πιστολι στον κροταφο για να πειστει γι αυτα που λεω;;;;;;ΟΧΙ.....ειπα οτι υοθετω κατι απο αυτα που λεω;;;;;;;;;;;ΟΧΙ....να στο πω αλλιως...μονο ο τσοχατζοπουλος με τον παπαγεωργοπουλο εχουν κλεψει το ελληνικο κρατος;;;;;;αρα εφοσον δεν εχει αποδειχτει κατι για καποιον αλλο ειναι φημες οτι υπαρχουν κλεφτες και λαμογια...οποτε.....εγω γραφω αυτα που ακουγονται.....οσο για την χολη που βγαζω....αστο......δεν ειναι επι του παροντος...... :hi:

όλα καλα οποτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom