Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.085
Πόντοι
13.755
ο al pacino εχει αποστασιοποιηθει απο αυτο το θεμα και δε γραφει ενω γυρναει στις πιατσες οπως παντα και εχει μια γενικη εικονα... :sunglasses:
Η αιτια ειναι και βλεπω εχει γινει μονιμη κατασταση οτι μπλεξανε και οι επαγγελματιες του χωρου στο ιδιο θεμα και αυτο ειναι κακο γιατι μπερδευονται οι ρολοι...σ'αυτο ειχα παντα διαφωνια απο την αρχη
Ειπες κατι αρνητικο για καποια?...αααα ξερω ποιος εισαι σε εβαλε η αλλη,λες και η αλλη σου καθεται τζαμπα
Ειπες κατι θετικο??....αααχχ γλυκε μου τι αντικειμενικος που εισαι

αυτη η κατασταση επιδεινωνεται απο τη συμπεριφορα καποιων πολυ κακων επαγγελματιων του χωρου που συνεχως θελουν ιντριγκες και ανακατωσουρες με μονο σκοπο την αυτοπροβολη τους.
Λοιπον αυτα σαν γενικες παρατηρησεις επειδη καποιοι με ρωτησαν γιατι δε γραφω πλεον εδω

Απο κει και περα οπως και περυσι ετσι και φετος απο αυτη την εποχη και μετα εχουμε καθε βδομαδα νεες αφιξεις Λατινων τρανς στην πολη μας...οποτε ρε παιδια τι καθομαστε τωρα και συζηταμε ακομα και ασχολουμαστε

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι η παρουσία και ο σχολιασμός τους με κάποιο τρόπο επηρεάζει αρνητικά τον γενικό φόρουμ πόσο μάλλον θα έλεγα του εναντίον.

Τώρα αν αυτό ξεφεύγει και πάει σε προσωπικό επίπεδο προσβολών και επίθεσης, εκεί πιστεύω ότι αλλάζει το όλο θέμα και αυτό φυσικά έχει να κάνει και με εμάς τους ίδιους. Εξηγούμαι το να πάω και να πω είμαι ο τάδε με απώτερο σκοπό να κερδίσω κάτι πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου θα γυρίσει μπούμερανγκ. Για αυτό και κρατάμε στεγανά και αποστάσεις...βέβαια το να επιλέξεις προσωπικά να πεις ποιος είσαι κτλ αυτόματα για μένα αναλαμβάνεις και το βάρος των συνεπειών σου.

Όσο για τις κακεντρεχείς αναρτήσεις...είπαμε ότι όλοι κρινόμαστε και καλώς ή κακώς η Θεσσαλονίκη είναι ένα μεγάλο χωριό.

Τέλος για τις λατίνες δεν με συγκινούσαν και δεν πρόκειται να αλλάξω τώρα γνώμη. Για αρχή τα χρήματα που ζητάνε είναι βγαλμένα απο άλλες εποχές ή τουλάχιστον δεν είναι για την Ελλάδα του 2016. Επίσης και μόνο που σκέφτομαι ότι βρίσκεται εδώ για μια γερή αρπαχτή απλά και ότι θα πάρει τα μπιμπικίνια και θα γίνει μπουχός απο την Ελλάδα με σταματάει. Αν διαθέτεις αυτό το ποσό χρημάτων τότε με λίγα ευρώπουλα παραπάνω μπορείς να πάρεις το αεροπλάνο και να κάνεις και την βολτούλα σου στην Ισπανία (μιας και οι περισσότερες απο εκεί έρχονται)και να αλλάξεις και φιγούρες.

Τέλος αρχηγέ μου γιατί αναφέρεσαι στο εαυτό σου λέγοντας ... Ο al pacino... ???  :grin:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
@gt13 ρε συ φιλάρα μην απαξιώνεις τα πάντα, ποτέ δε κατάλαβα γιατί πρέπει να είναι μαύρο ή άσπρο. Ντε και καλά πρέπει να υπάρχει δράκος πίσω απο κάθε ποστάρισμα?

@ Αλεξία μιας και συμφωνείς με τον προλαλήσα και δεδομένου του πλεονεκτήματος του ότι είσαι παιδί της πιάτσας θα μας βοηθούσες πολύ να μας έγραφες ποιες κατα την γνώμη σου είναι η στημένες κριτικές (πραγματικά περιμένω με αγωνία...)

@λαγνε θα συμφωνήσω μαζί σου ότι όλοι κρινόμαστε με αυτά που γράφουμε και όσοι ασχολούνται με το φόρουμ θα έχουν ή τουλάχιστον θα μπορούν να ξεχωρίσουν την ήρα απο το στάρι ;).

Τέλος πιστεύω ότι τα διακεκριμένα μέλη και αυτοί που ασχολούνται με το άθλημα που γράφουν δεν ξεπερνάνε τα 5 και σε γενικά πλαίσια έχουν τεκμηριωμένη και σταθερή άποψη την οποία και μπορούν να υποστηρίξουν. Ακόμη το πόσα πόστ έχει ο καθένας μας εδώ μέσα δεν νομίζω ότι μου λέει τίποτα. Αυτό που μετράει είναι το πόσο ουσιαστικά είναι και το πόσο συμβάλουν στην ενημέρωση. Τέλος η αντικειμενικότητα του καθενός μας είναι συζητήσιμη δεδομένου της διαφορετικής οπτικής που μπορεί να υπάρχει απο άτομο σε άτομο και ίσως και της χημείας και του τρόπου που μπορεί να συμπεριφερθεί ώστε να γλυτώσει απο άβολες καταστάσεις ή να εκμεταλλευτεί ώστε να περάσει καλύτερα. 
  Τέλος πιστεύω ότι τα διακεκριμένα μέλη και αυτοί που ασχολούνται με το άθλημα που γράφουν δεν ξεπερνάνε τα 5 και σε γενικά πλαίσια έχουν τεκμηριωμένη και σταθερή άποψη την οποία και μπορούν να υποστηρίξουν. Ακόμη το πόσα πόστ έχει ο καθένας μας εδώ μέσα δεν νομίζω ότι μου λέει τίποτα. Αυτό που μετράει είναι το πόσο ουσιαστικά είναι και το πόσο συμβάλουν στην ενημέρωση. [glow=red,2,300]Τέλος η αντικειμενικότητα του καθενός μας είναι συζητήσιμη δεδομένου της διαφορετικής οπτικής που μπορεί να υπάρχει απο άτομο σε άτομο και ίσως και της χημείας και του τρόπου που μπορεί να συμπεριφερθεί ώστε να γλυτώσει απο άβολες καταστάσεις ή να εκμεταλλευτεί ώστε να περάσει καλύτερα.[/glow]

Μου  αρεσει  οπως  γραφεις  και  ακομα  περισσοτερα  γιατι  εδωσες  μονος  σου  την  απαντηση  στη  δικη  σου  ερωτηση

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Σε ευχαριστώ, αλλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι το να είναι κάποιος επηρεασμένος θετικά ή αρνητικά προς μια κατεύθυνση με βάση τα προσωπικά του γούστα είναι αποδεκτό. Τέτοια παραδείγματα έχουμε αρκετά και οι περισσότεροι δεν κρύβουν προσωπικές συμπάθειες.
Αλλά το να λέμε ότι εδώ μέσα γράφουμε μόνο στημένες κριτικές και κουτσομπολιά νομίζω ότι είναι τραβηγμένο και δεν περίμενα να συμφωνήσεις με μια τέτοια τοποθέτηση.   :hi:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Σε ευχαριστώ, αλλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι το να είναι κάποιος επηρεασμένος θετικά ή αρνητικά προς μια κατεύθυνση με βάση τα προσωπικά του γούστα είναι αποδεκτό. Τέτοια παραδείγματα έχουμε αρκετά και οι περισσότεροι δεν κρύβουν προσωπικές συμπάθειες.
Αλλά το να λέμε ότι εδώ μέσα γράφουμε μόνο στημένες κριτικές και κουτσομπολιά νομίζω ότι είναι τραβηγμένο και δεν περίμενα να συμφωνήσεις με μια τέτοια τοποθέτηση.   :hi:
  Μονο  κουτσομπολια και  στημενες  κριτικες....
Το  στημενες  δεν  το  εννοησα  ... μονο  στημενες...Οτι  ολες  ειναι  στημενες  δηλ.  Οχι  σε  αυτο  δεν  συμφωνω.  Ουτε  και  αυτο  φανταζομαι  πως  εννουσε  ο  gt3
Αλλα  οτι  εχει  στημενες....οκ...το  καταλαβαινουν  ολοι...

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.614
Πόντοι
606
Όλα πεζουν εδώ μέσα ...αλλά κ έξω μπορείς πολύ εύκολα ν χάσεις ένα 50 κάνοντας βόλτες καυλομενος οπότε τ θέμα θέλει ψάξιμο ψαλιδη και κρατάς μόνο αυτά που σου κάνουν από κορασίδες ...τ να κάνεις παζάρι δεν είναι κακό αλλά ούτε καλό καμία φορά γυρνά κ μπούμερανγκ ..το ν πρωτινεις όμως μία τρανς που σε δέχτηκε ν παζάρι κ πέρασες κ καλά τότε βγαζεις καπέλο κ λες κ μία κουβέντα..πάντα χωρίς ν σημενει ότι σ όλες τις περιπτώσεις θα είναι ίδια ....

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
[glow=red,2,300]Όλα πεζουν εδώ μέσα [/glow]...αλλά κ έξω μπορείς πολύ εύκολα ν χάσεις ένα 50 κάνοντας βόλτες καυλομενος οπότε τ θέμα θέλει ψάξιμο ψαλιδη και κρατάς μόνο αυτά που σου κάνουν από κορασίδες ...[glow=red,2,300]τ να κάνεις παζάρι δεν είναι κακό αλλά ούτε καλό καμία φορά γυρνά κ μπούμερανγκ .[/glow].το ν πρωτινεις όμως μία τρανς που σε δέχτηκε ν παζάρι κ πέρασες κ καλά τότε βγαζεις καπέλο κ λες κ μία κουβέντα..πάντα χωρίς ν σημενει ότι σ όλες τις περιπτώσεις θα είναι ίδια ....
Αυτο....Ολα  παιζουν....
Παντως  εσενα    αν  και  δεν  σε  γνωριζω  προσωπικα,  αν  και  για  μενα  εγραψες  μια  καποια  στιγμη  ασυναρτησιες  και  ψεμματα........ενω δεν  με  γνωριζεις.....παραυτα ...ειναι  πολλες  οι  φορες    που  με  εκπλησσουν  τα  γραφομενα  σου ..Εχω  πνιγει  πολλες  φορες, με  το  ιδιορρυθμο  χιουμορ  σου...Αλλα  λες  και  αληθειες...αληθειες  ζωης....

*Αυτο  με  τις  αληθειες,  δεν  εννοω  κριτικες  κοριτσιων.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.614
Πόντοι
606
Αυτο....Ολα  παιζουν....
Παντως   εσενα    αν  και  δεν  σε  γνωριζω  προσωπικα,   αν  και  για  μενα  εγραψες  μια  καποια  στιγμη  ασυναρτησιες   και  ψεμματα........ενω δεν  με  γνωριζεις.....παραυτα ...ειναι  πολλες  οι  φορες    που   με  εκπλησσουν   τα  γραφομενα  σου ..Εχω   πνιγει   πολλες   φορες, με  το  ιδιορρυθμο   χιουμορ  σου...Αλλα  λες  και  αληθειες...αληθειες   ζωης....

*Αυτο  με  τις   αληθειες,  δεν  εννοω  κριτικες   κοριτσιων.
όπως κ ν χει δεν θημαμαι τ φάση που λες έχω περάσει πολλά κ έχω ακόμα δρωμο μακρη τα φράγκα δεν μ ενονουν μας χωρίζουν και φιλικά κ οικογενηκα κ γκομενηκα πολλά φιλιά καυλα

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
όπως κ ν χει δεν θημαμαι τ φάση που λες έχω περάσει πολλά κ έχω ακόμα δρωμο μακρη τα φράγκα δεν μ ενονουν μας χωρίζουν και φιλικά κ οικογενηκα κ γκομενηκα πολλά φιλιά καυλα
...professional  hunter...

alexadrah

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καινούργιο μελος εδω γεια σας!! Ερωτηση το τελευταίο διαστημα σκεφτομαι να παω με τρανς για την εμπειρία και προσωπικους λογους.ειμαι γυναικα ομως ... ερωτηση στους φιλους απο Θεσσαλονίκη οι χρεωσεις πως είναι;  εχουμε καμια να προτείνεται;

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
591
Πόντοι
6.060
Επιστρέφοντας απο την Ρανια. Χώρος πεντακάθαρος, η κοπέλα πολυ όμορφα ντυμένη, όμορφη η ίδια,περιποιημένη με ωραίο σώμα, πολυ καθαρή, ευγενέστατη, συμμετοχή στο αγώνα 100%, εργαλείο δυνατο και αμοιβή λογικότατη. Αυτά για μένα ήταν αρκετά για να περάσω όμορφα αλλά όπως πάντα η επιλογή δική σας.

alexadrah

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ερωτηση οι τρανς πανε με γυναικες; θα ηθελα να παω με μια με πλουσια εκατοστα... εδω Θεσσαλονίκη σαν εμπειρία τι τιμες παιζουν;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Καινούργιο μελος εδω γεια σας!! Ερωτηση το τελευταίο διαστημα σκεφτομαι να παω με τρανς για την εμπειρία και προσωπικους λογους.ειμαι γυναικα ομως ... ερωτηση στους φιλους απο Θεσσαλονίκη οι χρεωσεις πως είναι;  εχουμε καμια να προτείνεται;

50ε

ρε παιδια η στελλα φοξ τι απεγινε?

Σταματησε

Ερωτηση οι τρανς πανε με γυναικες; θα ηθελα να παω με μια με πλουσια εκατοστα... εδω Θεσσαλονίκη σαν εμπειρία τι τιμες παιζουν;

Δυσκολα πραγματα ζητας,ελα μαζι μου αμα θελεις να δεις πλουσια εκατοστα  :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.735
Πόντοι
34.538

Εγινες τρανς και δεν το ξερουμε ρε πομακο!!!!!

reystar22

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Επιστρέφοντας απο την Ρανια. Χώρος πεντακάθαρος, η κοπέλα πολυ όμορφα ντυμένη, όμορφη η ίδια,περιποιημένη με ωραίο σώμα, πολυ καθαρή, ευγενέστατη, συμμετοχή στο αγώνα 100%, εργαλείο δυνατο και αμοιβή λογικότατη. Αυτά για μένα ήταν αρκετά για να περάσω όμορφα αλλά όπως πάντα η επιλογή δική σας.

ενα λινκ απο τη ρανια που λες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom