Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
437
Πόντοι
26
Ερωτηση οι τρανς πανε με γυναικες; θα ηθελα να παω με μια με πλουσια εκατοστα... εδω Θεσσαλονίκη σαν εμπειρία τι τιμες παιζουν;

Με Βραζιλιανα κούκλα τρίο με την δικιά μου 3 ώρες  600ε ,μοναδική εμπειρία ,τώρα μονο με κοπέλα φαντάζομαι τα ίδια χρηματα θα ζητήσει με αυτα που παίρνει σε άντρες ,ποια η διαφορά ?κωλο πηδάει αντε μουνη να γαμησει

VIalus

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερίζω, συναγωνιστές κι εξωτικές κοριτσάρες,
Θα βρίσκομαι για λίγο στην Θεσσαλονίκη, και θέλω ενδιαφέρουσες περιπέτειες με τις ομορφιές της πόλης μας!
Ενδιαφέρομαι για: Ενεργητικότατη τρανσέξουαλ (ή Ε/Π, με ατού της το ενεργητικό), με μεγάλα και απολαυστικά προσόντα.
Έχω κάποιες εμπειρίες ο ίδιος, αλλά θα ήθελα να έχω και άλλες προτάσεις.
                                                                         Ευχαριστώ εκ των προτέρων.  

frkostasfr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια να ρωτησω και γω αυτη η ιωαννα

ειναι τοσο καλη οσο φαινεται στις φωτο αξιζει να κανουμε μια βολτα?

εχω παει στην ρια και στην νινα και ηταν καλες και οι δυο.

TurTur

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχουν διάφορα στο φόρουμ.
Στο πόσο όμορφη είναι πραγματικά, κανείς δεν διαφωνεί.

Επίσης φαίνεται να είναι πιο πολύ στο στοιχείο της όταν λειτουργεί ενεργητικά.

Η επίσκεψη μου ήταν πολύ ευχάριστη και η κοπέλα πολύ επαγγελματίας.

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
ρε παιδια να ρωτησω και γω αυτη η ιωαννα

ειναι τοσο καλη οσο φαινεται στις φωτο αξιζει να κανουμε μια βολτα?

εχω παει στην ρια και στην νινα και ηταν καλες και οι δυο.
νομιζω οτι η κοπελα αν σε γουσταρει θα περασεις καλα. αν οχι . το αντιθετο. εγω παντως περασα υπεροχα

frkostasfr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
βασικα για παθητικο προγραμμα θελω απο μερους της δεν με ενδιαφερει το ενεργητικο κομματι της καθολου

Rookie100

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδία. Νέος στο άθλημα. Θα ηθελα να παω για πρώτη φορα με τρανς. Καμία συμβουλη? Και ποια είναι η καταληλη για προταριδες?

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.153
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους και όλες. Για την συγκεκριμένη έχει κάοπιος προσωπική εμπειρία να μας βοηθήσει;

(Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιο σχετικό thread γιαυτο και κάνω εδώ την ερώτησή μου)

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
Καλησπέρα Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους και όλες. Για την συγκεκριμένη έχει κάοπιος προσωπική εμπειρία να μας βοηθήσει;

(Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιο σχετικό thread γιαυτο και κάνω εδώ την ερώτησή μου)
δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα
ουτε απο εμφανιση ουτε απο υπηρεσιες
απλα καλη
μεχρι εκει
παντα με τα δικα μου κριτηρια
μιλαω κ για προσφατη συναντηση προ 2μηνου  :coffee: :coffee: :coffee:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.153
Πόντοι
1.056
απλα καλη
μεχρι εκει

Ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση!  :rockon: :rockon:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
απλα καλη
μεχρι εκει
δεν είν κακό εγώ τ ξεπατονα αλλά είμαι αλλού εκτός αν κάτσει Αθήνα μόνη παντός είναι σ πολύ καλό δρόμο και θ χει εξέλιξη

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
δεν είν κακό εγώ τ ξεπατονα αλλά είμαι αλλού εκτός αν κάτσει Αθήνα μόνη παντός είναι σ πολύ καλό δρόμο και θ χει εξέλιξη
αναλογικα φιλε βατραχε για την ηλικια της ειναι παρα πολυ καλη..... :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

VIalus

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Την καλησπέρα μου και χρόνια πολλά σε όλους!
Και προ ολίγων ημερών είχα γράψει κάτι σχετικό, αλλά επειδή ήταν χαμηλή η κίνηση και έμεινα με την απορία, ξαναγράφω- δεν νομίζω να είναι spam.
Επί του θέματος, έχω καταλήξει στην εξής 3άδα μέσα από τις οποίες είναι να επιλέξω, και θα χρειαστώ κάποια βοήθεια.

Οι νεαρές είναι: 1)
                2)
                3)
Ενδιαφέρομαι για είτε καθαρά ενεργητική είτε για Ε/Π τρανσέξουαλ με ατού της το ενεργητικό κομμάτι, με μεγάλα προσόντα. Απ' ό,τι έχω καταλάβει, οι νεαρές της λίστας ανταποκρίνονται σε αυτές τις "απαιτήσεις".

Μπορεί να θεωρώ αυτές τις καλύτερες επιλογές αλλά, επειδή έχω περιορισμένη εμπειρία, όποια περαιτέρω πρόταση άκρως ευπρόσδεκτη. Στα "συν", αν είναι ιδιαίτερα περιποιητικές με *σχετικά* άπειρους.

ΥΓ 1: Επειδή το feedback είναι σημαντικό, κριτικές γράφουμε ελεύθερα στο thread αυτό ή στην κατηγορία "Transexual", κάτω από το όνομα της νεαράς? Αν τό γράφουμε εκεί, και δεν υπάρχει η νεαρά ως όνομα, τότε, τί?

ΥΓ 2: Αν δεν εμφανίζεται το site, πρόκειται για το s e x g r. net

giothess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0

Μακρια από την συγκεκριμένη.. Προσοχή... Μεγάλη... Χρόνια πολλά παιδιά!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
19 χρονων ειναι φιλαρακι....μαλλον κοψε την πρωινη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:σε πειραζει....
δεν λέει ότι είναι μεγάλη σε ηλικία.. λέει Προσοχή Μεγάλη... να δώσουμε μεγάλη προσοχή... αλλά δεν μας εξηγεί γιατί (το χρόνια πολλά το λέει λόγω των ημερών υποθέτω)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
δεν λέει ότι είναι μεγάλη σε ηλικία.. λέει Προσοχή Μεγάλη... να δώσουμε μεγάλη προσοχή... αλλά δεν μας εξηγεί γιατί (το χρόνια πολλά το λέει λόγω των ημερών υποθέτω)
καλησπερα φιλαρακι...οταν σε μια αγγελια γραφει ετων 19 και παει καποιος και λεει προσοχη μεγαλη μακρια προφανως δεν θα μιλαει για το ποσο μεγαλο πεος μπορει να εχει αλλα για την ηλικια της.... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:μηπως δεν τα λεω καλα;αν κανω λαθος διορθωσε με :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom