Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Όχι ρε σεις καλή είναι η Άννυ και πολύ νέα. Αν βελτιωθεί όσο μπορεί σωματικά και από υπηρεσίες πιστεύω ότι έχει τα προσόντα να γίνει όνομα στην πόλη. Για τις υπόλοιπες Θεσσαλονικιές δεν έχω γνώμη καθώς δεν έχω δοκιμάσει. Η Νίνα από κοντά που την είδα φαίνεται μούναρος..

Στην πιάτσα τις τελευταίες μέρες καμία κίνηση όμως. Πέρασα 5-6 φορές σε ώρες από 01:00 ως 04:00 ανάμεσα σε επισκέψεις στα μπουρδελάκια. Πέτυχα Φιόνα, Κέλυ στην 26ης και Νικόλ, Ζωή, Βικτώρια στο τετράγωνο. Σε ολόκληρη την Γιαννιτσών δεν υπήρχε ψυχή μόνο αστυνομία που χτένιζε κυριολεκτικά την οδό. Μα καλά δεν καταλαβαίνουν ότι δεν μας ενδιαφέρουν τριχωτά κωλαράκια?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
Όχι ρε σεις καλή είναι η Άννυ και πολύ νέα. Αν βελτιωθεί όσο μπορεί σωματικά και από υπηρεσίες πιστεύω ότι έχει τα προσόντα να γίνει όνομα στην πόλη. Για τις υπόλοιπες Θεσσαλονικιές δεν έχω γνώμη καθώς δεν έχω δοκιμάσει. Η Νίνα από κοντά που την είδα φαίνεται μούναρος..

Στην πιάτσα τις τελευταίες μέρες καμία κίνηση όμως. Πέρασα 5-6 φορές σε ώρες από 01:00 ως 04:00 ανάμεσα σε επισκέψεις στα μπουρδελάκια. Πέτυχα Φιόνα, Κέλυ στην 26ης και Νικόλ, Ζωή, Βικτώρια στο τετράγωνο. Σε ολόκληρη την Γιαννιτσών δεν υπήρχε ψυχή μόνο αστυνομία που χτένιζε κυριολεκτικά την οδό. Μα καλά δεν καταλαβαίνουν ότι δεν μας ενδιαφέρουν τριχωτά κωλαράκια?
για το πρωτο σου σχολιο θα πω το εξης...εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο... ;) ;) ;) ;) ;) ;)η νινα ειναι πανεμορφη οντως....οσο για την γιανιτσων  τι να πει κανεις;;;;;;;απλα δεν καταλαβαινουν η δεν θελουν να καταλαβουν στην αστυνομια οτι οταν ενα ατομο θελει να ψωνισει η να ψωνιστει θα βρει και τον τροπο και το μερος... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
καλησπερα φιλαρακι...οταν σε μια αγγελια γραφει ετων 19 και παει καποιος και λεει προσοχη μεγαλη μακρια προφανως δεν θα μιλαει για το ποσο μεγαλο πεος μπορει να εχει αλλα για την ηλικια της.... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:μηπως δεν τα λεω καλα;αν κανω λαθος διορθωσε με :hi: :hi:
πάλι δεν κατάλαβες.. το "μεγάλη" πάει στο "προσοχή".... "ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ"... τόπιασες τώρα;; δεν μας εξηγεί όμως για ποιό λόγο πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
πάλι δεν κατάλαβες.. το "μεγάλη" πάει στο "προσοχή".... "ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ"... τόπιασες τώρα;; δεν μας εξηγεί όμως για ποιό λόγο πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή....
μεταξυ μας τωρα..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: δεν μας ακουει κανεις :grin: :grin: :grin: :grin: περιμενεις απο ενα ατομο με 2 μολις μηνυματα να σου απαντησει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) και πολυ ασχοληθηκαμε νομιζω.... :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
μεταξυ μας τωρα..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: δεν μας ακουει κανεις :grin: :grin: :grin: :grin: περιμενεις απο ενα ατομο με 2 μολις μηνυματα να σου απαντησει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) και πολυ ασχοληθηκαμε νομιζω.... :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
σ' αυτό έχεις δίκιο... το ότι ειχε 2 μονο μηνυματα κι αρχισε το θαψιμο κάτι λέει...

giothess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0

Καλημέρα! Το χρόνια πολλά είναι για τς γιορτές.. Δεν αναφέρομαι στην ηλικία όταν εννοούσα μεγάλη. Αυτο που είπα είναι μεγάλη προσοχή.. Δεν θα πω κάτι άλλο. Μεγάλα παλικάρια είμαστε.. Ο  κάθε ένας το αντιλαμβάνεται όπως θέλει.. Εγώ απλά λέω Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! ! !

giothess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
σ' αυτό έχεις δίκιο... το ότι ειχε 2 μονο μηνυματα κι αρχισε το θαψιμο κάτι λέει...

Καλημέρα!! Απάντησα και παραπάνω. Δεν "έθαψα" κανέναν!! Ούτε χαρακτήρισα κάτι.. Συμβουλή έδωσα. Μπορείς να μην δώσεις καμία απολύτως σημασία η να θεωρήσεις ότι είναι " very important " αυτο που συμβούλεψα. Είναι στη δίκη σ ευχέρεια τι θα κανεις!! Πάντως μην θεωρείται ότι οποίος λέει κάτι το λέει για κακό σκοπό. Μάθετε να φιλτράρεται τις πληροφορίες που σας δίνουν.. Καλημέρα και πάλι. Δεν μπαίνω συχνά λόγω φόρτου εργασίας!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
βλεπω οτι συνεχιζεις να επιμενεις σε αυτο που λες...αφειερωσε 2 λεπτα απο τον χρονο σου και στειλε μου σε π.μ τι να προσεχουμε..

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
585
Πόντοι
6.060
Την καλησπέρα μου και χρόνια πολλά σε όλους!
Και προ ολίγων ημερών είχα γράψει κάτι σχετικό, αλλά επειδή ήταν χαμηλή η κίνηση και έμεινα με την απορία, ξαναγράφω- δεν νομίζω να είναι spam.
Επί του θέματος, έχω καταλήξει στην εξής 3άδα μέσα από τις οποίες είναι να επιλέξω, και θα χρειαστώ κάποια βοήθεια.

Οι νεαρές είναι: 1)
                2)
                3)
Ενδιαφέρομαι για είτε καθαρά ενεργητική είτε για Ε/Π τρανσέξουαλ με ατού της το ενεργητικό κομμάτι, με μεγάλα προσόντα. Απ' ό,τι έχω καταλάβει, οι νεαρές της λίστας ανταποκρίνονται σε αυτές τις "απαιτήσεις".

Μπορεί να θεωρώ αυτές τις καλύτερες επιλογές αλλά, επειδή έχω περιορισμένη εμπειρία, όποια περαιτέρω πρόταση άκρως ευπρόσδεκτη. Στα "συν", αν είναι ιδιαίτερα περιποιητικές με *σχετικά* άπειρους.

ΥΓ 1: Επειδή το feedback είναι σημαντικό, κριτικές γράφουμε ελεύθερα στο thread αυτό ή στην κατηγορία "Transexual", κάτω από το όνομα της νεαράς? Αν τό γράφουμε εκεί, και δεν υπάρχει η νεαρά ως όνομα, τότε, τί?

ΥΓ 2: Αν δεν εμφανίζεται το site, πρόκειται για το s e x g r. net
Να τα παρουμε απο την αρχη. Ψαχνεις για ενεργητικη η Ε/Π με προσοντα. Απο τις παραπάνω στο κομματι ενεργητικη παιζει μονο η Ιωάννα (πολυ όμορφη και με καλο εργαλείο) εαν την βρεις στις καλες της. Η Ρία ειναι εξαιρετικη περιπτωση πολυ όμορφη και σαν επεγγελματίας αψογη, ειναι παθητικη με στηση όμως για παιχνιδακια.
Η Κελυ καμια σχεση με τις αλλες δυο δεν κανει στην περιπτωσή σου.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
Να τα παρουμε απο την αρχη. Ψαχνεις για ενεργητικη η Ε/Π με προσοντα. Απο τις παραπάνω στο κομματι ενεργητικη παιζει μονο η Ιωάννα (πολυ όμορφη και με καλο εργαλείο) εαν την βρεις στις καλες της. Η Ρία ειναι εξαιρετικη περιπτωση πολυ όμορφη και σαν επεγγελματίας αψογη, ειναι παθητικη με στηση όμως για παιχνιδακια.
Η Κελυ καμια σχεση με τις αλλες δυο δεν κανει στην περιπτωσή σου.
θα συμφωνησω μαζι σου.....απλος συντομος περιεκτικος.. :hi: :hi: :hi:

VIalus

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Χμ, άρα 1 συμβατή επιλογή, και αυτή ΑΝ είναι στα οκ της. Δεν ακούγεται ενθαρρυντικό. Διευρύνω την ερώτηση: Για μια καθαρά παθητική συνάντηση (εγώ παθητικός), ποια, κατά την εμπειρία σας, προτείνετε;

Στο μέγεθος, συμβιβάζομαι χωρίς θέμα, αν η όλη συνάντηση γίνει σωστά, με τον κατάλληλο επαγγελματισμό.

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Καλημέρα!! Απάντησα και παραπάνω. Δεν "έθαψα" κανέναν!! Ούτε χαρακτήρισα κάτι.. Συμβουλή έδωσα. Μπορείς να μην δώσεις καμία απολύτως σημασία η να θεωρήσεις ότι είναι " very important " αυτο που συμβούλεψα. Είναι στη δίκη σ ευχέρεια τι θα κανεις!! Πάντως μην θεωρείται ότι οποίος λέει κάτι το λέει για κακό σκοπό. Μάθετε να φιλτράρεται τις πληροφορίες που σας δίνουν.. Καλημέρα και πάλι. Δεν μπαίνω συχνά λόγω φόρτου εργασίας!

Ρε τύπε έτσι όπως μας τα λες κανείς δε θα σου δώσει σημασία. Πες μα τι ακριβώς να προσέξουμε αλλιώς είναι λόγια του αέρα. Άσε που χωρίς μνμτα και όνομα ούτως ή άλλως ελάχιστα μετρά η άποψή σου. Τουλάχιστον αν αναφέρεις τι έγινε μπορεί και να βγει κάποιο νόημα.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
Ρε τύπε έτσι όπως μας τα λες κανείς δε θα σου δώσει σημασία. Πες μα τι ακριβώς να προσέξουμε αλλιώς είναι λόγια του αέρα. Άσε που χωρίς μνμτα και όνομα ούτως ή άλλως ελάχιστα μετρά η άποψή σου. Τουλάχιστον αν αναφέρεις τι έγινε μπορεί και να βγει κάποιο νόημα.
όπως κ ν χει πετάς μία κουβέντα πες τ γιατί....πολύ από δω μέσα θελουμε να την παρουμε έτσι δεν βγενει κάπου και γω δεν γουσταρω κάποιες αλλά οταν με ρωτούν τ λόγο λέω ....

giothess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
όπως κ ν χει πετάς μία κουβέντα πες τ γιατί....πολύ από δω μέσα θελουμε να την παρουμε έτσι δεν βγενει κάπου και γω δεν γουσταρω κάποιες αλλά οταν με ρωτούν τ λόγο λέω ....

Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι άλλο! Ότι είχα να πω το είπα.. Προσέχουμε  που πετάμε τα λεφτά μας .. Και που βαζουμε το πουλί μας .. Καλο βραδυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom