TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Οχι μονο αστερι και αλλαγη ονοματος σε τσουβαλοτρανσφακιρος
Οχι μονο αστερι και αλλαγη ονοματος σε τσουβαλοτρανσφακιρος
Οι κριτικες σου παντως τα σπανε...εχεις καταπληκτικο χιουμορ! καλο βραδυΤο ΜΠΟΥΞΟ ψηνω τωρα να τρανσαλητεψει....
αξιολογη περιπτωση....ομορφη με πολυ θυληκοτητα καλη σε αυτο που κανει θα περασεις καλα...Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Δεν έχω ξαναβρεθέι με trans και για την πρώτη μου φορά λέω να επισκεφτώ την Ρία (Θεσσαλονίκη) και να είμαι μόνο ενεργητικός. Οι πιο έμπειροι του forum τι λένε, αξίζει σαν επιλογή για έναν αρχάριο στο άθλημα; Ευχαριστώ!
Αλάνια επειδη αύριο θα ειμαι θεσσαλονικη για δουλεια λεω να επισκεφτώ την Luna
Απο μερικές κριτικές που ειδα φαινεται καλη περίπτωση . Τι λέτε ; Εχει κάποιος καποια περίεργη εμπειρία με την συγκεκριμένη ;
Ευχαριστώ
Οι φωτογραφιες δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικότητα!!!
Πρεπει να ειναι κάπου στα 35-40 ηλικιακά,τεράστια βυζια,τεράστιος κωλος(απο Βραζιλία λεει οτι ειναι)κοιλιά αρκετα μεγάλη,τα δόντια της ειναι σάπια και εχει και μια παραμόρφωση στο πρόσωπο,αν όλα αυτα δε σε χαλάνε,τοτε μπορεις να πας..
Το πουλακι των φωτο(αν πας και γι'αυτο)δεν εχει καμια σχεση με το κανονικό που ειναι μικρό!!!
Οι φωτογραφιες της πρεπει να ειναι πριν απο 10 χρονια!!!
Ο Φακιρης ισως πήγε σουρωμενος και τα βρήκε όλα καλα κι ωραια!!!
στο πρόγραμμα είναι κ αυταΟι φωτογραφιες δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικότητα!!!
Πρεπει να ειναι κάπου στα 35-40 ηλικιακά,τεράστια βυζια,τεράστιος κωλος(απο Βραζιλία λεει οτι ειναι)κοιλιά αρκετα μεγάλη,τα δόντια της ειναι σάπια και εχει και μια παραμόρφωση στο πρόσωπο,αν όλα αυτα δε σε χαλάνε,τοτε μπορεις να πας..
Το πουλακι των φωτο(αν πας και γι'αυτο)δεν εχει καμια σχεση με το κανονικό που ειναι μικρό!!!
Οι φωτογραφιες της πρεπει να ειναι πριν απο 10 χρονια!!!
Ο Φακιρης ισως πήγε σουρωμενος και τα βρήκε όλα καλα κι ωραια!!!
Καλησπέρα καινούργιο μέλος είμαι..μπορείτε να μου προτείνετε καμιά τρανς από θεσσαλονική για πρώτη μου φορά? ενεργητική θέλω...
φωτο Μουτρο ...Ιωαννα
Ποια είναι η Ιωάννα?
μπορείτε να μου πείτε παραπάνω πληοροφορίες?
Ευχαριστω!!