Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

vargburz

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Χθες το βράδυ πάντως,1 με 3 πολυ νέκρα,και στον ΟΠΑΠ και στην 26ης......Η Αναστασία ήταν μόνο και νομίζω οτι πήρε το μάτι μου και τη Φιόνα...

pujozepe

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Να πας.Απο τις καλυτερες.Ισως η πιο καταλληλη επιλογη για την περιπτωση σου

Επισκέπτης
Μεσα στο μαη ισως ανεβω πανω
Θα ειναι καλη επιλογη για να περασω ομορφα με τα αγορια της σαλονικας στο δωματιο του ξενοδοχειου που θα μενω;

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.033
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Δεν έχω ξαναβρεθέι με trans και για την πρώτη μου φορά λέω να επισκεφτώ την Ρία (Θεσσαλονίκη) και να είμαι μόνο ενεργητικός. Οι πιο έμπειροι του forum τι λένε, αξίζει σαν επιλογή για έναν αρχάριο στο άθλημα; Ευχαριστώ!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Δεν έχω ξαναβρεθέι με trans και για την πρώτη μου φορά λέω να επισκεφτώ την Ρία (Θεσσαλονίκη) και να είμαι μόνο ενεργητικός. Οι πιο έμπειροι του forum τι λένε, αξίζει σαν επιλογή για έναν αρχάριο στο άθλημα; Ευχαριστώ!
αξιολογη περιπτωση....ομορφη με πολυ θυληκοτητα καλη σε αυτο που κανει θα περασεις καλα... :hi:

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
Αλάνια επειδη αύριο θα ειμαι θεσσαλονικη για δουλεια λεω να επισκεφτώ την Luna
Απο μερικές κριτικές που ειδα φαινεται καλη περίπτωση . Τι λέτε ; Εχει κάποιος καποια περίεργη εμπειρία με την συγκεκριμένη ;

Ευχαριστώ

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Αλάνια επειδη αύριο θα ειμαι θεσσαλονικη για δουλεια λεω να επισκεφτώ την Luna
Απο μερικές κριτικές που ειδα φαινεται καλη περίπτωση . Τι λέτε ; Εχει κάποιος καποια περίεργη εμπειρία με την συγκεκριμένη ;

Ευχαριστώ

Οι φωτογραφιες δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικότητα!!!
Πρεπει να ειναι κάπου στα 35-40 ηλικιακά,τεράστια βυζια,τεράστιος κωλος(απο Βραζιλία λεει οτι ειναι)κοιλιά αρκετα μεγάλη,τα δόντια της ειναι σάπια και εχει και μια παραμόρφωση στο πρόσωπο,αν όλα αυτα δε σε χαλάνε,τοτε μπορεις να πας..
Το πουλακι των φωτο(αν πας και γι'αυτο)δεν εχει καμια σχεση με το κανονικό που ειναι μικρό!!!
Οι φωτογραφιες της πρεπει να ειναι πριν απο 10 χρονια!!!
Ο Φακιρης ισως πήγε σουρωμενος και τα βρήκε όλα καλα κι ωραια!!!

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
Πρεπει να ειναι κάπου στα 35-40 ηλικιακά,τεράστια βυζια,τεράστιος κωλος(απο Βραζιλία λεει οτι ειναι)κοιλιά αρκετα μεγάλη,τα δόντια της ειναι σάπια και εχει και μια παραμόρφωση στο πρόσωπο,αν όλα αυτα δε σε χαλάνε,τοτε μπορεις να πας..
Το πουλακι των φωτο(αν πας και γι'αυτο)δεν εχει καμια σχεση με το κανονικό που ειναι μικρό!!!

Ούπς και μου ζήτησε 400 ε για outcall καλα που μου είπε αυτην την τιμη και την έγραψα ,έρχεστε απο αυριο ,κευλα και μαρσια αλλα και κει κατι δεν μου καθετε στις φωτό ,βλέπω κάποιες παραφωνίες

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
στο πρόγραμμα είναι κ αυτα

chrstfrs92

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα καινούργιο μέλος είμαι..μπορείτε να μου προτείνετε καμιά τρανς από θεσσαλονική για πρώτη μου φορά? ενεργητική θέλω... :fuck2:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.033
Πόντοι
1.056

Ευχαριστώ τους pujozepe και travestolagno. Την κάλεσα αλλά ατύχησα γιατί είναι εκτός Θεσσαλονίκης αυτές τις μέρες

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
χαιρετω τα καρντασια!!!
ξερει κανεις καποια λαουρα  στη σαλονικα  ;;;

chrstfrs92

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ποια είναι η Ιωάννα?
μπορείτε να μου πείτε παραπάνω πληοροφορίες?
Ευχαριστω!!

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.033
Πόντοι
1.056

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
@scout3r
Ναι αδερφέ βγαίνει στην περιοχή του ΟΠΑΠ λίγο πιο ψηλά όμως και κυκλοφορεί με κοντές πολύ κοντές φούστες με το μισό κωλαράκι της απο έξω ;) δύσκολα να μην το δεις
@chrstfrs92 ναι αυτή είναι η Ιωάννα, ακόμη δες
την Λία την Αλεξία και τέλος την Ιζαμπέλλα αλλά διάβασε τι γράφουν οι προηγούμενοι για να πάρεις μια ιδέα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom