Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

chrstfrs92

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
μάγκες γνωρίζετε καμία αφέντρα για αυταρχικό? συγγνωμη κιολας αν το ερωτημα μου αναφερετε σε αλλο θρεντ..
:lheel:

AIRONAUT

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2015
Like
156
Πόντοι
0
καλησπέρα συναγωνιστές πριν αρκετά χρονια βρισκόμουνα με μια trans στην νεάπολη ήτανε πολύ ευγενική θηλυκή αγαλματένιο σώμα και φανταστική πίσω όψη θυμάμαι ακόμα ότι έκανε τέλειο masaz και καταπληκτικό πεοθηλασμό λόγο τις φύσης τις δουλειάς μου κάθε 4 με 5 χρονια λοιπό από την θεσσαλονίκη για λίγα χρονια και "επανερχουμε" ξανά φυσικό ήταν να χάσω το τηλέφωνο τhς οποιος γνωρίζει κάτι ας μου στήλη pm η να γράψει εδώ θυμάμαι ακόμα ότι η οδός που έμενε και πήγαινα ήταν φράγκλιν rousvelt στην νεάπολη θεσσαλονίκης κοντά σε κάτι σχολεια ευχάριστο εκ τον προτερων

AIRONAUT

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2015
Like
156
Πόντοι
0
συναγωνιστή φιλε f23 δεν είναι αυτή έμενε 2 όροφο και δεν θυμάμαι να είχε κάποια πλατεία όπως ανέφερες και το όνομα αν θυμάμαι καλά δεν ήτανε αυτό sou γράφω εδώ γιατί δεν μπορώ να σου στυλο pm μου λέει ότι iparxi κάποιο σφάλμα αν θυμάσαι το τηλ "στιλτο" μου pm ίσος να λέμε και την ίδια αλλα δεν νομίζω σε ευχάριστο πάντως για την απάντηση

Επισκέπτης
Αγορια απο κοζανη παιζουν;;; :)
Αν υπαρχουν ας μ στειλουν μνμ

abla24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
Επειδη ερχεται αυριο ξερει κανεις τιποτα? νομιζω κατι ειχα διαβασει στο παρελθον αλλα δεν θυμαμαι!  :huh:

www.ts-dating.com/nicole19cm]http://www.ts-dating.com/nicole19cm[/url]

Shemale-nicole19cm-0451015.jpg
 [/URL] :fuck1: :cum:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Επειδη ερχεται αυριο ξερει κανεις τιποτα? νομιζω κατι ειχα διαβασει στο παρελθον αλλα δεν θυμαμαι!  :huh:

www.ts-dating.com/nicole19cm]http://www.ts-dating.com/nicole19cm[/url]

Shemale-nicole19cm-0451015.jpg
 [/URL] :fuck1: :cum:
εχουνε γραφτει αρκετα στο θεμα της αθηνας....στην φωτο ειναι αυτο που βλεπεις......απο υπηρεσιες υπαρχουν αντικρουομενες κριτικες....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.376
Πόντοι
606

Natali Tr

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους ειμαι καινουργιο τρανς απο Αλεξανδρουπολη και βρισκομαι Θεσσαλονικη για δουλιες , ξερει καποιοες πως ανοιγω δικο μου  θέμα ? Ευχαριστω !!! :)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Καλησπέρα σε όλους ειμαι καινουργιο τρανς απο Αλεξανδρουπολη και βρισκομαι Θεσσαλονικη για δουλιες , ξερει καποιοες πως ανοιγω δικο μου  θέμα ? Ευχαριστω !!! :)

Τι θέμα εχεις τύπε;  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom