Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Natali Tr

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
kalws sas vrika , ti forum einai auto pou den mporw na kanw neo thema oute na apnthsw se pm ??  :2funny:

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
γραψε ελληνικα καυλα γιατι ειναι νομος του site.σεβασμος.

πανε στο  forum.διαλεξε που θελεις, εννοω σε ποια κατηγορια,να ανοιξεις το θεμα.πανω δεξια γραφει νομιζω νεο θεμα.

Natali Tr

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Σορυ για τα Αγγλικα μωρακι μου , δεν γραφει κατι πανω δεξια μηπως επειδη ειμαι καινουργια ?  :huh:

johnnys495

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εχει καποιος να προτεινει καλη ενερ. τρανς για πρωτη φορα?ευχαριστω

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
οπως εγω δεν μπορω να πουλησω τρελλα στον αζαζελ σε οτι εχει να κανει με μπουρδελα......εεεε δεν μπορει να μας πουλαει τρελλα για ενα θεμα που ασχολουμαι γυρω στα 20 χρονια :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.671
Πόντοι
38.177
οπως εγω δεν μπορω να πουλησω τρελλα στον αζαζελ σε οτι εχει να κανει με μπουρδελα......εεεε δεν μπορει να μας πουλαει τρελλα για ενα θεμα που ασχολουμαι γυρω στα 20 χρονια :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Δεν μπορεις να λες ψέματα στον κοσμο!!!
Αμα δεν ξερεις ποσο τον εχει η Ιωαννα,καλυτερα να μη γράφεις οτι τον εχει μεγάλο και αλλα χαζά...
Αμα οι 12 με 13 πόντοι για σενα ειναι πολλοί τοτε δεν εχω τι να σου πω...
Σ'αυτα τα 20 χρονια που λες μηπως δεν εχεις δει ποσο ειναι ο μέσος όρος η ποσο ειναι το μικρό και ποσο ειναι το μεγάλο;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Δεν μπορεις να λες ψέματα στον κοσμο!!!
Αμα δεν ξερεις ποσο τον εχει η Ιωαννα,καλυτερα να μη γράφεις οτι τον εχει μεγάλο και αλλα χαζά...
Αμα οι 12 με 13 πόντοι για σενα ειναι πολλοί τοτε δεν εχω τι να σου πω...
Σ'αυτα τα 20 χρονια που λες μηπως δεν εχεις δει ποσο ειναι ο μέσος όρος η ποσο ειναι το μικρό και ποσο ειναι το μεγάλο;
12-13 ποντοι αν τους φας στον κωλο και εισαι παρθενος θα πονεσεις αν φας19-20 ποντους και ο κωλος σου ειναι χωνι δεν θα καταλαβεις κατι....και επειδη γνωριζεις οτι γνωριζω πολλα θα σου ελεγα....μην πουλας τρελλα... :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.048
Πόντοι
34.538
12-13 ποντοι αν τους φας στον κωλο και εισαι παρθενος θα πονεσεις αν φας19-20 ποντους και ο κωλος σου ειναι χωνι δεν θα καταλαβεις κατι....και επειδη γνωριζεις οτι γνωριζω πολλα θα σου ελεγα....μην πουλας τρελλα... :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Και ιδιως μη πουλας τρελλα.....ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.985
Πόντοι
1.056
Γεια σας παιδιά και υπομονή για τους παραμένοντες εντός Θεσσαλονίκης. Ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για την Λία. Είναι όντως τόσο καλή όπως φαίνεται στις φωτογραφιες; Θα την προτείνατε για συνάντηση; Ευχαριστώ

(kanesex.com)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom