milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
Μήπως θες να σου δώσω βάρδια να δεις πως είναι μπας και καταλάβεις τι λέω..
Αύριο...5-11 απογευματινό..
Αν δεν έχεις εσώρουχα άνοιξε το 2ο συρτάρι να πάρεις από τα δικά μου..
Ποσοστά...δεν θα σου πάρω...
Σαν 1η μέρα..στα κάνω δώρο...
πόσο μα πόσο άσχημα περνάς στη δουλειά σου? :'(
Κοίταξε , είναι λογικό σφάλμα να θεωρείς ότι η άποψη κάποιου διαμορφώνεται αποκλειστικά απο προσωπικό πάθημα του . Έχω μεγάλη εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων και βλέπω τι μπουρδέλα είναι . Βλέπω πως φέρονται στους εργαζομένους . Όπως δεν φέρονται οι πελάτες του σάιτ στα μπουρδέλα (εννοώ ότι οι τελευταίοι φέρονται πολύ καλύτερα)...
Γιατί δεν έρχεσαι να μου τα πεις από κοντά?Να δω και ποιός είσαι?ειδες που αρχιζεις τις μαλακιουλες? σιγουρακι καλπικη δεκαρα ξερω πως θα στριψεις. Σε σοβαρη κουβεντα δε σε σηκωνει να απαντησεις με σοβαροτητα και το ριχνεις στη παπαρια.
Αν ηξερες ποιος σου μιλαει θα μαζευες τα εσωρουχα σου αρον αρον χωρις βαλιτσα μικρη Καθριν
μπα μην το λες υπαρχουν και ανεξαστητοι ζιγκολο δεν θα ξεχασω 2 πιτσιρικαδες στο κολονακι με ρωταγανε που θα βρουν πουρομπαρο και το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι ειχαν ερθει με βερμουδα και σαγιοναρα
ποιος?εισαι ο περσονας? ή o τσακ νορις?
Γιατί δεν έρχεσαι να μου τα πεις από κοντά?Να δω και ποιός είσαι?
Κολωνού 30 Α σε πόση ώρα θες?
Μόνη θα είμαι...μη χεστείς πάνω σου...!!!
Γιατί δεν έρχεσαι να μου τα πεις από κοντά?Να δω και ποιός είσαι?
Κολωνού 30 Α σε πόση ώρα θες?
αυτο πως το ξερεις?
οταν φτανει το θεμα στη ταμπακιερα το γυριζεις στο αοριστο συμπαν. Γιαυτο δε προκειται ποτε να γινει κουβεντα της προκοπης. Ξερεις να γινεσαι συγκεκριμμενη εκει που θελεις, ενω στο δια ταυτα παντα το γυριζεις στο πεπλο του μυστηριου. Γιαυτο και δε ξεχωριζεις, οπως θα ηθελες μεσα στο μυαλο σου να ξεχωριζεις. Γιαυτο και τρως τα πεσιματα εδω.
oκ...σε περιμένω να μου πεις από κοντά τις "απόψεις σου"αν δεν έρθεις όμως θα σε κάνω ρόμπα εδώ μέσα..κανα μισαωρο
Χαχαχαχαχ...όχι βρε...!!!Pε παπαρα μηπως εισαι ο MOI ;;;
Εκείνο που βλέπω απο τις διάφορες παραθέσεις των μελών στο σάιτ είναι ότι κατά βάθος υπάρχει σεβασμός στις κοπέλες που εργάζονται στα σπίτια με το κόκκινο φως ...
εμενα παντως μαρεσε αυτο το υπογραμμισμενο. δε το πολυκαταλαβα για να ειμαι ειλικρινης, μαρεσε ομως. αν θελει η κατερινα μας το εξηγει.
εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι η πουτανα βλεπει την ουσια. και αυτο ειναι εθιστικο. σε καταστρεφει ομως ψυχολογικα. χανεις την πιστη σου σε ολα. στους αλλους στον εαυτο σου στον κοσμο στον ερωτα. η πουτανα κανει μια δουλεια. ο πελατης ομως παει εκει για να το ευχαριστηθει. η πουτανα ειναι ψυχραιμη ο πελατης καβλωμενος. γιαυτην ειναι απλα 15 λεπτα δουλειας. για τον πελατη ειναι ηρωικη στιγμη. και ετσι βλεπει τον αληθινο εαυτο του οπως δεν τον βλεπει κανενας αλλος. βλεπει ομως και την ουσια του κοσμου. γιατι γινονται ολα. και η αληθεια ειναι σκληρη.
ειναι "εκει" και βλεπει αλλα δεν "ειναι" ομως. γιατι ειναι πανω σε ενα "θεωρειο" και παρατηρει. τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω. παιζει να λεω και μαλακιες. δε θαναι η πρωτη φορα.
παντως ειμαι αρρωστος πουτανιαρης. και μαρεσουν οι πουτανες γιατι ολες μα ολες οι πουτανες που εχω γνωρισει, μπορει να φαινονται χαρουμενες η τρελλιαρες η οτιδηποτε, ομως εχουν μια μελαγχολια στο βλεμμα που με συγκινει και με τρελλαινει. γιαυτο παω σχεδον καθε μερα. δεν ειναι οτι ειμαι καψουρης με μια πουτανα. δεν ειναι οτι γουσταρω να πληρωνω για να γαμησω. δεν ειναι οτι δε βρισκω να γαμησω αν δε πληρωσω. ειναι οτι ειμαι καψουρεμενος με ολες τις πουτανες.
γιατι το λες αυτο;βλέπεις την μια πλευρα.
το πως τους φερονται μεσα στα δωμάτια δεν το βλεπεις. Και ουτε θα το γραψουν εδω οι κοπέλες γιατι θα χασουν την πελατεία τους.
βλέπεις την μια πλευρα.
το πως τους φερονται μεσα στα δωμάτια δεν το βλεπεις. Και ουτε θα το γραψουν εδω οι κοπέλες γιατι θα χασουν την πελατεία τους.