Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.631
- Πόντοι
- 2.637
αν ειναι η κορη λεσβια κι ο γιος ζιγγολο?
ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ ......... Ε ?
αν ειναι η κορη λεσβια κι ο γιος ζιγγολο?
Βαλε αγγελια σε εφημερίδα.
πολλοί θα σε πληρώσουν να σου ξεσκίσουν το κωλαράκι.
εγω παντως με την καμια δεν θα ηθελα τον γιο μου πουστη βεβαια ουτε και την κορη μου πουτανα για το δευτερο παντως κατι μπορει να κανει η οικογενεια για να το αποτρεψει.νομιζω πως αν π.χ. ημουν για καφε με την Κατερινα και περνουσε ενας γνωστός μου δεν θα ειχα κανενα προβλημα να πω οτι ειναι ιεροδουλος (με την προυποθεση οτι θα ηταν άνετη η Κατερινα με αυτο)
απ την άλλη δεν θα ήθελα με τίποτα το παιδι μου να γινει ιεροδουλος. Προτιμω το γιο μου πουστη απ το να γινει η κορη μου πουτανα.
επισης δεν το θεωρω ευκολο επάγγελμα. ο,τι και να μου λέτε, δεν μπορειτε να καταλάβετε πως αισθανεται μια γυναικα που την πληρώνουν για σεξ παρα μονο αν φανταστειτε εναν ασχημο, κοιλαρα άντρα να σας δωσει ενα 100αρικο και να θελει να σας πηδηξει.
εσυ Κατερινα θα προτιμουσες το γιο σου πουστη ή την κόρη σου πουτάνα?
Βαλε αγγελια σε εφημερίδα.
πολλοί θα σε πληρώσουν να σου ξεσκίσουν το κωλαράκι.
Επαναλαμβάνω :
Δεν μου αρέσει ο τρόπος που απαντάς . Και το γεγονός ότι είσαι σε ένα σάιτ με αυτή την ονομασία δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεσηκώνεις και τη σχετικά γλώσσα
ναι αλλα με αυτη ακριβώς την επιλογή των λέξεων αποδίδονται τα νοήματα που θελω να περάσω.
θες να το ξαναρωτήσω πιο κόσμια για να απαντήσεις ή θα απαντησεις έτσι?
ναι αλλα με αυτη ακριβώς την επιλογή των λέξεων αποδίδονται τα νοήματα που θελω να περάσω.
θες να το ξαναρωτήσω πιο κόσμια για να απαντήσεις ή θα απαντησεις έτσι?
ρε συ δεν έχει νόημα η ερώτηση αν δεν είναι γκέι
εντιτ: πιο ταιριαστό είναι να βάλει αγγελία για ζιγκολό, με ό,τι σημαίνει αυτό, δηλαδή ό,τι γυναίκα κι αν απαντήσει.
Θα έκανα και επιλογές . Κάνετε λάθος αν νομίζετε ότι μια ωραία γυναίκα ή ένας ωραίος άντρας δεν μπορεί να κάνει επιλογές . Εδώ κάνουν επιλογή για όλη τους τη ζωή : Γάμος . Νομίζετε ότι υπάρχει διαφορά απο το να διαλέξεις 4-5 γυναίκες ;
τώρα πλάκα κάνεις?
το ότι διαλέγει 4-5 άντρες σημαίνει ότι είναι καλύτερη πουτάνα από κάποια σε μπουρδέλο?
ή λες ότι θα βάλει αγγελία και θα μείνει με τα 4-5 πρώτα μπουμπούκια που θα απαντήσουν, απορρίπτοντας όσους δεν της αρέσουν, γιατί αυτοί θα της εξασφαλίσουν τα χρήματα που θέλει να βγάλει?
κάπου χάνει η λογική σου....
Όχι χρυσή μου...δεν θα προτιμούσα το γιο μου πούστη και να σου πω το γιατί..νομιζω πως αν π.χ. ημουν για καφε με την Κατερινα και περνουσε ενας γνωστός μου δεν θα ειχα κανενα προβλημα να πω οτι ειναι ιεροδουλος (με την προυποθεση οτι θα ηταν άνετη η Κατερινα με αυτο)
απ την άλλη δεν θα ήθελα με τίποτα το παιδι μου να γινει ιεροδουλος. Προτιμω το γιο μου πουστη απ το να γινει η κορη μου πουτανα.
επισης δεν το θεωρω ευκολο επάγγελμα. ο,τι και να μου λέτε, δεν μπορειτε να καταλάβετε πως αισθανεται μια γυναικα που την πληρώνουν για σεξ παρα μονο αν φανταστειτε εναν ασχημο, κοιλαρα άντρα να σας δωσει ενα 100αρικο και να θελει να σας πηδηξει.
εσυ Κατερινα θα προτιμουσες το γιο σου πουστη ή την κόρη σου πουτάνα?
Το παράδειγμα που ανάφερα είναι υπαρκτό : Αφορά φίλη μου (έγινε φίλη μου) , εξαιρετική κοπέλα . Ήμουνα ένας απο τους 4 πελάτες της . Τώρα κάνει μεταπτυχιακά στο Λονδίνο ...
τώρα πλάκα κάνεις?
το ότι διαλέγει 4-5 άντρες σημαίνει ότι είναι καλύτερη πουτάνα από κάποια σε μπουρδέλο?
ή λες ότι θα βάλει αγγελία και θα μείνει με τα 4-5 πρώτα μπουμπούκια που θα απαντήσουν, απορρίπτοντας όσους δεν της αρέσουν, γιατί αυτοί θα της εξασφαλίσουν τα χρήματα που θέλει να βγάλει?
κάπου χάνει η λογική σου....
δεν μπορειτε να καταλάβετε πως αισθανεται μια γυναικα που την πληρώνουν για σεξ παρα μονο αν φανταστειτε εναν ασχημο, κοιλαρα άντρα να σας δωσει ενα 100αρικο και να θελει να σας πηδηξει.
Και δεν καταλαβαίνω : Τόσες γυναίκες παντρεύονται για τα χρήματα . Αυτές δεν είναι πουτάνες ; Ο αριθμός των αντρών έχει σημασία ή η δήλωση του επαγγέλματος ;
ωραία, δεκτό.
αυτή δεν έχασε την αξιοπρέπειά της λες.
αυτό το επεκτείνεις και στις άλλες πουτάνες ή μόνο υπό αυτές τις προϋποθέσεις δε χάνει κάποια την αξιοπρέπειά της?
δεν έχω καταλάβει τι θες να πεις.
Εάν μπει το μικρόβιο σε μια γυναίκα το να κάνει "περιστασιακά"την δουλειά της με 4-5 άντρες για το χρήμα και μόνο..σίγουρα θα τη χάσεις τη μπάλα..Και λέω πάλι ευθέως . Άν ήμουνα μια ωραία γυναίκα θα σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά να διαλέξω 4-5 άντρες για χρήματα έναντι σεξ και μετά από ένα χρονικό διάστημα θα έκανα το κέφι μου . Πχ. μεταπτυχιακά . Και δεν θεωρώ ότι θα έχανα καμμία αξιοπρέπεια . Που σίγουρα θα έχανα για να κρατηθώ σε κολοδουλειές ...
Με την παραμικρη ευκαιρια θα το ξανακανει...το <<ευκολο>> χρημα ειναι παντα αρεστο..Εάν μπει το μικρόβιο σε μια γυναίκα το να κάνει "περιστασιακά"την δουλειά της με 4-5 άντρες για το χρήμα και μόνο..σίγουρα θα τη χάσεις τη μπάλα..
Ποιός σου υπογράφει ότι δεν θα το ξανακάνει..όντας μαζί σου?
Σε κάποιο εμπόδιο?
Σε κάποια ανάγκη?
Εκεί σε θέλω κάβουρα...να περπατάς στα κάρβουνα..!!!
Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι...Με την παραμικρη ευκαιρια θα το ξανακανει...το <<ευκολο>> χρημα ειναι παντα αρεστο..