Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Βαλε αγγελια σε εφημερίδα.
πολλοί θα σε πληρώσουν να σου ξεσκίσουν το κωλαράκι.

Δεν μου αρέσει ο τρόπ[ος που απαντάς . Και το ότι είσαι σε ένα σαιτ που έχει αυτή την ονομασία δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεσηκώνεις και τη γλώσσα ...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σβήσε την αγκύλη να φανεί

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.642
Πόντοι
5.097
νομιζω πως αν π.χ. ημουν για καφε με την Κατερινα και περνουσε ενας γνωστός μου δεν θα ειχα κανενα προβλημα να πω οτι ειναι ιεροδουλος (με την προυποθεση οτι θα ηταν άνετη η Κατερινα με αυτο)

απ την άλλη δεν θα ήθελα με τίποτα το παιδι μου να γινει ιεροδουλος. Προτιμω το γιο μου πουστη απ το να γινει η κορη μου πουτανα.

επισης δεν το θεωρω ευκολο επάγγελμα. ο,τι και να μου λέτε, δεν μπορειτε να καταλάβετε πως αισθανεται μια γυναικα που την πληρώνουν για σεξ παρα μονο αν φανταστειτε εναν ασχημο, κοιλαρα άντρα να σας δωσει ενα 100αρικο και να θελει να σας πηδηξει.

:offtopic:
εσυ Κατερινα θα προτιμουσες το γιο σου πουστη ή την κόρη σου πουτάνα?
εγω παντως με την καμια δεν θα ηθελα τον γιο μου πουστη βεβαια ουτε και την κορη μου πουτανα για το δευτερο παντως κατι μπορει να κανει η οικογενεια για να το αποτρεψει.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Βαλε αγγελια σε εφημερίδα.
πολλοί θα σε πληρώσουν να σου ξεσκίσουν το κωλαράκι.

Επαναλαμβάνω :
Δεν μου αρέσει ο τρόπος που απαντάς . Και το γεγονός ότι είσαι σε ένα σάιτ με αυτή την ονομασία δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεσηκώνεις και τη σχετικά γλώσσα

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Επαναλαμβάνω :
Δεν μου αρέσει ο τρόπος που απαντάς . Και το γεγονός ότι είσαι σε ένα σάιτ με αυτή την ονομασία δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεσηκώνεις και τη σχετικά γλώσσα

ναι αλλα  με αυτη ακριβώς την επιλογή των λέξεων αποδίδονται τα νοήματα που θελω να περάσω.
θες να το ξαναρωτήσω πιο κόσμια για να απαντήσεις ή θα απαντησεις έτσι?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ναι αλλα  με αυτη ακριβώς την επιλογή των λέξεων αποδίδονται τα νοήματα που θελω να περάσω.

ρε συ δεν έχει νόημα η ερώτηση αν δεν είναι γκέι  :think:
εντιτ: πιο ταιριαστό είναι να βάλει αγγελία για ζιγκολό, με ό,τι σημαίνει αυτό, δηλαδή ό,τι γυναίκα κι αν απαντήσει.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Επομένως ρωτάς αν θα γινόμουνα ζιγκολό . Δεν είμαι ωραίος . Αν ήμουνα ωραίος θα το σκεφτόμουνα . Λοιπόν ...

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ρε συ δεν έχει νόημα η ερώτηση αν δεν είναι γκέι  :think:
εντιτ: πιο ταιριαστό είναι να βάλει αγγελία για ζιγκολό, με ό,τι σημαίνει αυτό, δηλαδή ό,τι γυναίκα κι αν απαντήσει.

Θα έκανα και επιλογές . Κάνετε λάθος αν νομίζετε ότι μια ωραία γυναίκα ή ένας ωραίος άντρας δεν μπορεί να κάνει επιλογές . Εδώ κάνουν επιλογή για όλη τους τη ζωή : Γάμος . Νομίζετε ότι υπάρχει διαφορά απο το να διαλέξεις 4-5 γυναίκες ;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Θα έκανα και επιλογές . Κάνετε λάθος αν νομίζετε ότι μια ωραία γυναίκα ή ένας ωραίος άντρας δεν μπορεί να κάνει επιλογές . Εδώ κάνουν επιλογή για όλη τους τη ζωή : Γάμος . Νομίζετε ότι υπάρχει διαφορά απο το να διαλέξεις 4-5 γυναίκες ;

τώρα πλάκα κάνεις?
το ότι διαλέγει 4-5 άντρες σημαίνει ότι είναι καλύτερη πουτάνα από κάποια σε μπουρδέλο?
ή λες ότι θα βάλει αγγελία και θα μείνει με τα 4-5 πρώτα μπουμπούκια που θα απαντήσουν, απορρίπτοντας όσους δεν της αρέσουν, γιατί αυτοί θα της εξασφαλίσουν τα χρήματα που θέλει να βγάλει?

κάπου χάνει η λογική σου....

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
τώρα πλάκα κάνεις?
το ότι διαλέγει 4-5 άντρες σημαίνει ότι είναι καλύτερη πουτάνα από κάποια σε μπουρδέλο?
ή λες ότι θα βάλει αγγελία και θα μείνει με τα 4-5 πρώτα μπουμπούκια που θα απαντήσουν, απορρίπτοντας όσους δεν της αρέσουν, γιατί αυτοί θα της εξασφαλίσουν τα χρήματα που θέλει να βγάλει?

Το παράδειγμα που ανάφερα είναι υπαρκτό : Αφορά φίλη μου (έγινε φίλη μου) , εξαιρετική κοπέλα . Ήμουνα ένας απο τους 4 πελάτες της . Τώρα κάνει μεταπτυχιακά στο Λονδίνο ...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
νομιζω πως αν π.χ. ημουν για καφε με την Κατερινα και περνουσε ενας γνωστός μου δεν θα ειχα κανενα προβλημα να πω οτι ειναι ιεροδουλος (με την προυποθεση οτι θα ηταν άνετη η Κατερινα με αυτο)

απ την άλλη δεν θα ήθελα με τίποτα το παιδι μου να γινει ιεροδουλος. Προτιμω το γιο μου πουστη απ το να γινει η κορη μου πουτανα.

επισης δεν το θεωρω ευκολο επάγγελμα. ο,τι και να μου λέτε, δεν μπορειτε να καταλάβετε πως αισθανεται μια γυναικα που την πληρώνουν για σεξ παρα μονο αν φανταστειτε εναν ασχημο, κοιλαρα άντρα να σας δωσει ενα 100αρικο και να θελει να σας πηδηξει.

:offtopic:
εσυ Κατερινα θα προτιμουσες το γιο σου πουστη ή την κόρη σου πουτάνα?
Όχι χρυσή μου...δεν θα προτιμούσα το γιο μου πούστη και να σου πω το γιατί..
Γιατί η φύση στη γυναίκα είναι να γαμιέται...όχι στον άντρα..
Θα με πλήγωνε βέβαια αν το μάθαινα..όπως πληγώνω κι εγώ την δική μου μαμά..
Θα έκανα όμως το ίδιο...θα την αγκάλιαζα πιο πολύ από κάθε μου παιδί..
Αν όμως στην εσχάτη γινόταν ο γιος μου πούστης..πάλι μάνα θα ήμουνα και η πίκρα ίδια..
Τι διαφορά θα είχε?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Το παράδειγμα που ανάφερα είναι υπαρκτό : Αφορά φίλη μου (έγινε φίλη μου) , εξαιρετική κοπέλα . Ήμουνα ένας απο τους 4 πελάτες της . Τώρα κάνει μεταπτυχιακά στο Λονδίνο ...

ωραία, δεκτό.
αυτή δεν έχασε την αξιοπρέπειά της λες.
αυτό το επεκτείνεις και στις άλλες πουτάνες ή μόνο υπό αυτές τις προϋποθέσεις δε χάνει κάποια την αξιοπρέπειά της?  :think:
δεν έχω καταλάβει τι θες να πεις.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
τώρα πλάκα κάνεις?

Και δεν καταλαβαίνω : Τόσες γυναίκες παντρεύονται για τα χρήματα . Αυτές δεν είναι πουτάνες ; Ο αριθμός των αντρών έχει σημασία ή η δήλωση του επαγγέλματος ;  

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
δεν μπορειτε να καταλάβετε πως αισθανεται μια γυναικα που την πληρώνουν για σεξ παρα μονο αν φανταστειτε εναν ασχημο, κοιλαρα άντρα να σας δωσει ενα 100αρικο και να θελει να σας πηδηξει.

Δηλαδή οι γκόμενες του Νώντα νιώθουν πουτάνες; :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Και δεν καταλαβαίνω : Τόσες γυναίκες παντρεύονται για τα χρήματα . Αυτές δεν είναι πουτάνες ; Ο αριθμός των αντρών έχει σημασία ή η δήλωση του επαγγέλματος ;  

εσύ μίλησες για αριθμό αντρών, όχι εγώ.

εγώ ίσα ίσα είπα πως είτε είναι 4-5 είτε 400.000-500.000 το ίδιο πράγμα κάνει.
το ίδιο και άμα είναι ένας.

πας να βγεις και από πάνω στηριζόμενος στο δικό μου επιχείρημα, πονηρέ

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ωραία, δεκτό.
αυτή δεν έχασε την αξιοπρέπειά της λες.
αυτό το επεκτείνεις και στις άλλες πουτάνες ή μόνο υπό αυτές τις προϋποθέσεις δε χάνει κάποια την αξιοπρέπειά της?  :think:
δεν έχω καταλάβει τι θες να πεις.

Εγώ λέω ότι η αξιοπρέπεια είναι κάτι βαθύτερο και δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα σεξ έναντι χρημάτων . Σ' ΌΛΑ τα επαγγέλματα μπορεί να χάσει κανείς την αξιοπρέπεια του . Και δυστυχώς βλέπω πως χάνεται καθημερινά η αξιπρέπεια στο χώρο των επιχειρήσεων . Πως νέες γυναίκες και άντρες γίνονται σκουπίδια απο προισταμένους και δυστυχώς και συναδέλφους τους - αυτή το τελευταίο είναι η μεγάλη πουτανιά ... 

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Και λέω πάλι ευθέως . Άν ήμουνα μια ωραία γυναίκα θα σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά να διαλέξω 4-5 άντρες για χρήματα έναντι σεξ και μετά από ένα χρονικό διάστημα θα έκανα το κέφι μου . Πχ. μεταπτυχιακά . Και δεν θεωρώ ότι θα έχανα καμμία αξιοπρέπεια . Που σίγουρα θα έχανα για να κρατηθώ σε κολοδουλειές ...
Εάν μπει το μικρόβιο σε μια γυναίκα το να κάνει "περιστασιακά"την δουλειά της με 4-5 άντρες για το χρήμα και μόνο..σίγουρα θα τη χάσεις τη μπάλα..
Ποιός σου υπογράφει ότι δεν θα το ξανακάνει..όντας μαζί σου?
Σε κάποιο εμπόδιο?
Σε κάποια ανάγκη?
Εκεί σε θέλω κάβουρα...να περπατάς στα κάρβουνα..!!!

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Εάν μπει το μικρόβιο σε μια γυναίκα το να κάνει "περιστασιακά"την δουλειά της με 4-5 άντρες για το χρήμα και μόνο..σίγουρα θα τη χάσεις τη μπάλα..
Ποιός σου υπογράφει ότι δεν θα το ξανακάνει..όντας μαζί σου?
Σε κάποιο εμπόδιο?
Σε κάποια ανάγκη?
Εκεί σε θέλω κάβουρα...να περπατάς στα κάρβουνα..!!!
Με την παραμικρη ευκαιρια θα το ξανακανει...το <<ευκολο>> χρημα ειναι παντα αρεστο..

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Με την παραμικρη ευκαιρια θα το ξανακανει...το <<ευκολο>> χρημα ειναι παντα αρεστο..
Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι...
Και στη αρχή "εύκολα" φαίνονται όλα..
Μετά αρχίζουν τα "όργανα"
group-051.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom