Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Όχι ρε μπούμπη...τσατίζομαι..
Γιατί γαμώ το κερατό μου?
Δηλαδή πόσο μυαλό θέλει ένας άνθρωπος να καταλάβει τα στοιχειώδη?
Όποια και να μπαίνει εδώ μέσα την θεωρούν πατσαβούρα..
Πως μπορείς να τεκμηριώνεις την αποψή σου χωρίς στοιχεία?
Σέβομαι τις κοπέλες που δουλεύουν σκληρά για 600-700 ευρώ το μήνα..και
που ευχή και κατάρα μου είναι να μην κάνουν την δουλειά που κάνω εγώ..
Γιατί κοίτα..τα βλέπεις τα αποτελέσματα..
Δεν μπορείς να αδειάσεις το δικό σου κεφάλι να γεμίσεις ένα άλλο με τέτοιες νοοτροπίες..γι'αυτό κάθομαι στο "θεωρείο μου"..
Στο "θεωρείο" που δεν το έφτιαξα εγώ..
Αλλά αυτοί που με έβαλαν εκεί με το "έτσι θέλω"
Τι να λέμε...!!!
Άντε να πάμε στο τσατ να πούμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα..
Κουράστηκα...!!!!

Θέλω ευθέως να σε ρωτήσω Κατερίνα . Αν δούλευες με 600 και με 700 ευρώ θα είχες περισσότερη αυτοεκτίμηση - με την κάθε εταιρεία και προιστάμενο και αφεντικό να σε στίβει . Ξέρεις ότι υπάρχουν εταιρείες που για να πας τουαλέττα πρέπει να ζητήσεις άδεια .  Σε μια τέτοια περίπτωση θα αισθανόσουνα περισσότερο αξιοπρεπής ;  

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αυτό είναι το καλύτερο σχόλιο που συνάντησα εδώ και πολλές σελίδες . Έχει χαθεί ο μπούσουλας εδώ μέσα , κάθε σεβασμός και αυτοσεβασμός και κατά τα άλλα σπεύδουν να απαντήσουν αν είναι υποτιμητικό το επάγγελμα της ιερόδουλης ή όχι όταν τα σχόλια τους είναι υποτιμητικά καταρχήν για τον εαυτό τους ...

congrats27.gif

για το ποστ....!!!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.642
Πόντοι
5.097
γτ ολοι εδω μεσα προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι ειμαστε οι καλυτεροι κι ολοι οι αλλοι απλα κατωτεροι μας? :rolleyes:
και ποιο το κερδος να φανεις καλυτερος απο καποιον αλλο οταν εισαι αφανης.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
γτ ολοι εδω μεσα προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι ειμαστε οι καλυτεροι κι ολοι οι αλλοι απλα κατωτεροι μας? :rolleyes:

Είναι απλό:κάποιοι εδώ...βρίσκουν ''καταφύγιο'' για να αποδείξουν στον εαυτό τους ότι κάτι αξίζουν...και αυτό γιατί έξω...πάει η καρπαζιά σύννεφο....καρπαζοεισπράκτορες με δίπλωμα...ούτε κίχ δεν βγάζουν όταν τους  :s&m_1: ...
Τα βιώματα που έχουν λοιπόν βέλβυ...τους κάνουν να το παίζουν μάγκες πίσω απο την ανωνυμία και απο το πληκτρολόγιο...τόσο τους κόβει....τιποτένιοι τενεκέδες.... :idiot: :idiot: :idiot:
Μπάμ κάνουν τα σαπάκια....

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Θέλω ευθέως να σε ρωτήσω Κατερίνα . Αν δούλευες με 600 και με 700 ευρώ θα είχες περισσότερη αυτοεκτίμηση - με την κάθε εταιρεία και προιστάμενο και αφεντικό να σε στίβει . Ξέρεις ότι υπάρχουν εταιρείες που για να πας τουαλέττα πρέπει να ζητήσεις άδεια .  Σε μια τέτοια περίπτωση θα αισθανόσουνα περισσότερο αξιοπρεπής ;  
Και βέβαια έχω δουλέψει..
Η 1η μου δουλειά ήταν τηλεφωνήτρια σε γραφείο "επαγγελματικού εξοπλισμού μονάδων εστιάσεως"
Έφυγα γιατί το αφεντικό ήθελε να με γαμήσει..
Η 2η μου δουλειά..ήταν σε εργοστάσιο μπισκότων ..
Ξύπναγα από τις 4 για να είμαι στη δουλειά μου στις 7..
Φόρτωνα με χειροκίνητο κλαρκ μόνη μου στο φορτηγό 1.700 κιβώτια..
Ήμουν στις μηχανές...στο κρεμάρισμα...εκεί που δηλαδή γινόταν η γέμιση στα μπισκότα και τα βάζαμε στις λάτζες..
Ήμουν στην συσκευασία..
Έχω εισπνεύσει τόνους κόλλα από τα χαρτοκιβώτια..
Στη συνέχεια δούλεψα σε βιοτεχνίες..
Με ρούχα..στις πρέσες και στη ρέγουλα..
Πωλήτρια σε καταστήματα..
Πουλούσα λουλούδια σε ταβέρνες στην Χασιά στην Πάρνηθα και στην Βαρυμπόμπη
Σερβιτόρα σε ναυτικούς ομίλους
Θες κι άλλα?
Αν θες κι άλλα να στα πει καλύτερα ο πρώην νόμιμος σύζυγός μου γιατί αυτός μ'έβγαλε στη δουλειά..σ'αυτήν που είμαι τώρα εννοώ..γιατί τα 600 και τα 700 δεν του φτάνανε..
Ενώ αυτός καθόταν μου τα έπαιρνε κι εγώ και το παιδί μου πεινούσαμε..
Σε κάλυψα μωρό μου?
Παρ'ολα αυτά...την αυτοεκτίμησή μου δεν την έχασα...!!!!

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Όχι ρε μπούμπη...τσατίζομαι..
Γιατί γαμώ το κερατό μου?
Δηλαδή πόσο μυαλό θέλει ένας άνθρωπος να καταλάβει τα στοιχειώδη?
Όποια και να μπαίνει εδώ μέσα την θεωρούν πατσαβούρα..
Πως μπορείς να τεκμηριώνεις την αποψή σου χωρίς στοιχεία?
Σέβομαι τις κοπέλες που δουλεύουν σκληρά για 600-700 ευρώ το μήνα..και
που ευχή και κατάρα μου είναι να μην κάνουν την δουλειά που κάνω εγώ..
Γιατί κοίτα..τα βλέπεις τα αποτελέσματα..
Δεν μπορείς να αδειάσεις το δικό σου κεφάλι να γεμίσεις ένα άλλο με τέτοιες νοοτροπίες..γι'αυτό κάθομαι στο "θεωρείο μου"..
Στο "θεωρείο" που δεν το έφτιαξα εγώ..
Αλλά αυτοί που με έβαλαν εκεί με το "έτσι θέλω"
Τι να λέμε...!!!
Άντε να πάμε στο τσατ να πούμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα..
Κουράστηκα...!!!!

Θέλω να με συγχωρέσεις για την επιμονή μου , αλλά θα με ενδιέφερε το σχόλιο σου στο παρακάτω :
Θέλω ευθέως να σε ρωτήσω Κατερίνα . Αν δούλευες με 600 και με 700 ευρώ θα είχες περισσότερη αυτοεκτίμηση - με την κάθε εταιρεία και προιστάμενο και αφεντικό να σε στίβει ; Ξέρεις ότι υπάρχουν εταιρείες που για να πας τουαλέττα πρέπει να ζητήσεις άδεια ;  Σε μια τέτοια περίπτωση θα αισθανόσουνα περισσότερο αξιοπρεπής ;

Επισκέπτης
Η 1η μου δουλειά ήταν τηλεφωνήτρια σε γραφείο "επαγγελματικού εξοπλισμού μονάδων εστιάσεως"
Ήμουν στις μηχανές...στο κρεμάρισμα...εκεί που δηλαδή γινόταν η γέμιση στα μπισκότα και τα βάζαμε στις λάτζες..
Ήμουν στην συσκευασία..
Θες κι άλλα?
Αν θες κι άλλα να στα πει καλύτερα ο πρώην νόμιμος σύζυγός μου γιατί αυτός μ'έβγαλε στη δουλειά..σ'αυτήν που είμαι τώρα εννοώ..γιατί τα 600 και τα 700 δεν του φτάνανε..
Σε κάλυψα μωρό μου?

τωρα που χωρισες γτ συνεχιζεις εφοσον κατηγορεις αυτον που μπηκες σε αυτη τη δουλεια?
απλα ρωταω, δεν παιρνω θεση οκ? :)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
τωρα που χωρισες γτ συνεχιζεις εφοσον κατηγορεις αυτον που μπηκες σε αυτη τη δουλεια?
απλα ρωταω, δεν παιρνω θεση οκ? :)
Πάντα υπάρχει αιτία που μπαίνει μια γυναίκα σ' "αυτά"..
Έτυχε η αιτία η δική μου να είναι ο πρώην άντρας μου..
Δεν είχα και άλλη επιλογή..
Ο καιρός και τα χρόνια περνούσαν..
Αλίμονο στην γυναίκα που θα πει..ότι θα κάνω αυτή τη δουλειά για λίγο..μέχρι να συνέλθω και μετά τα παρατάω να γίνουν όλα όπως πριν..
Πολλές το είπαν..όπως κι εγώ...όμως λίγες ξέφυγαν..
Αυτή είναι η ευχή και κατάρα μου να μη δει καμία "αυτήν" τη γλύκα..
Δεν μοιρολατρώ...ούτε παραπονιέμαι..
Μην αρχίσουν πάλι μερικοί να με λένε Ξανθόπουλο και Καίλα..
Καμία σχέση..
Όταν είσαι εκεί..ξετυλίγεται μπροστά σου μια άλλη διάσταση της ζωής
Και σε κάνει πλέον να μην "πιστεύεις"
Γι'αυτό προτιμάς να είσαι εκεί...με όλο το κόστος και το τίμημα που συνεπάγεται...!!!!
Απλά....."εκεί"...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Δεν αφήνεται λέω εγώ ήσυχη την γυναίκα???Και μόνο που κάθεται και απαντάει πολύ σας είναι...θα σας βάλει και ελεγκτή???
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Ήμουν στην συσκευασία..
Πουλούσα λουλούδια σε ταβέρνες στην Χασιά στην Πάρνηθα και στην Βαρυμπόμπη
Θες κι άλλα?
Σε κάλυψα μωρό μου?
Παρ'ολα αυτά...την αυτοεκτίμησή μου δεν την έχασα...!!!!

Και λέω πάλι ευθέως . Άν ήμουνα μια ωραία γυναίκα θα σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά να διαλέξω 4-5 άντρες για χρήματα έναντι σεξ και μετά από ένα χρονικό διάστημα θα έκανα το κέφι μου . Πχ. μεταπτυχιακά . Και δεν θεωρώ ότι θα έχανα καμμία αξιοπρέπεια . Που σίγουρα θα έχανα για να κρατηθώ σε κολοδουλειές ...

Επισκέπτης
Πάντα υπάρχει αιτία που μπαίνει μια γυναίκα σ' "αυτά"..
Έτυχε η αιτία η δική μου να είναι ο πρώην άντρας μου..
Δεν είχα και άλλη επιλογή..
Ο καιρός και τα χρόνια περνούσαν..
Αλίμονο στην γυναίκα που θα πει..ότι θα κάνω αυτή τη δουλειά για λίγο..μέχρι να συνέλθω και μετά τα παρατάω να γίνουν όλα όπως πριν..
Πολλές το είπαν..όπως κι εγώ...όμως λίγες ξέφυγαν..
Αυτή είναι η ευχή και κατάρα μου να μη δει καμία "αυτήν" τη γλύκα..
Δεν μοιρολατρώ...ούτε παραπονιέμαι..
Μην αρχίσουν πάλι μερικοί να με λένε Ξανθόπουλο και Καίλα..
Καμία σχέση..
Όταν είσαι εκεί..ξετυλίγεται μπροστά σου μια άλλη διάσταση της ζωής
Και σε κάνει πλέον να μην "πιστεύεις"
Γι'αυτό προτιμάς να είσαι εκεί...με όλο το κόστος και το τίμημα που συνεπάγεται...!!!!
Απλά....."εκεί"...

ειλικρινα μου δινεις την εντυπωση-σε συνδυασμο με το αβαταρ σου, οτι οκ μπηκες σε αυτη τη δουλεια, αλλα το σιχαινεσαι γμτ.. προφανως δεν εχω ζησει τπτ απανθρωπο και σκληρο για να μπορω να σου λεω ααα μπορεις να κανεις αυτο κι εκεινο υψωνοντας με κριτικη διαθεση το δαχτυλακι μου. αλλα ειναι ασχημο να ακους οτι δεν υπαρχει τπτ πια για να πιστεψεις..
γμτ :-

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637
ΛΕΠΟΝ .....

ΕΓΩ ΕΦΕΡΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΑΚΟΛΑ
να απολαυσω το θεαμα ......

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
νομιζω πως αν π.χ. ημουν για καφε με την Κατερινα και περνουσε ενας γνωστός μου δεν θα ειχα κανενα προβλημα να πω οτι ειναι ιεροδουλος (με την προυποθεση οτι θα ηταν άνετη η Κατερινα με αυτο)

απ την άλλη δεν θα ήθελα με τίποτα το παιδι μου να γινει ιεροδουλος. Προτιμω το γιο μου πουστη απ το να γινει η κορη μου πουτανα.

επισης δεν το θεωρω ευκολο επάγγελμα. ο,τι και να μου λέτε, δεν μπορειτε να καταλάβετε πως αισθανεται μια γυναικα που την πληρώνουν για σεξ παρα μονο αν φανταστειτε εναν ασχημο, κοιλαρα άντρα να σας δωσει ενα 100αρικο και να θελει να σας πηδηξει.

:offtopic:
εσυ Κατερινα θα προτιμουσες το γιο σου πουστη ή την κόρη σου πουτάνα?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Και λέω πάλι ευθέως . Άν ήμουνα μια ωραία γυναίκα θα σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά να διαλέξω 4-5 άντρες για χρήματα έναντι σεξ και μετά από ένα χρονικό διάστημα θα έκανα το κέφι μου . Πχ. μεταπτυχιακά . Και δεν θεωρώ ότι θα έχανα καμμία αξιοπρέπεια . Που σίγουρα θα έχανα για να κρατηθώ σε κολοδουλειές ...

Βαλε αγγελια σε εφημερίδα.
πολλοί θα σε πληρώσουν να σου ξεσκίσουν το κωλαράκι.

Επισκέπτης
νομιζω πως αν π.χ. ημουν για καφε με την Κατερινα και περνουσε ενας γνωστός μου δεν θα ειχα κανενα προβλημα να πω οτι ειναι ιεροδουλος (με την προυποθεση οτι θα ηταν άνετη η Κατερινα με αυτο)

απ την άλλη δεν θα ήθελα με τίποτα το παιδι μου να γινει ιεροδουλος. Προτιμω το γιο μου πουστη απ το να γινει η κορη μου πουτανα.

επισης δεν το θεωρω ευκολο επάγγελμα. ο,τι και να μου λέτε, δεν μπορειτε να καταλάβετε πως αισθανεται μια γυναικα που την πληρώνουν για σεξ παρα μονο αν φανταστειτε εναν ασχημο, κοιλαρα άντρα να σας δωσει ενα 100αρικο και να θελει να σας πηδηξει.

αν ειναι η κορη λεσβια κι ο γιος ζιγγολο? :rolleyes:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

ε ναι εχει ενα ψυχικο κοστος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom