Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγώ λέω ότι η αξιοπρέπεια είναι κάτι βαθύτερο και δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα σεξ έναντι χρημάτων . Σ' ΌΛΑ τα επαγγέλματα μπορεί να χάσει κανείς την αξιοπρέπεια του . Και δυστυχώς βλέπω πως χάνεται καθημερινά η αξιπρέπεια στο χώρο των επιχειρήσεων . Πως νέες γυναίκες και άντρες γίνονται σκουπίδια απο προισταμένους και δυστυχώς και συναδέλφους τους - αυτή το τελευταίο είναι η μεγάλη πουτανιά ...   

ωραια. Να υποθεσω οτι το γαμησι σε καθε επαγγελμα ισχυει και για τους ανδρες, οχι μονο για τις γυναικες. Αρα λοιπον ειναι ευκολο να πανε να γαμηθουνε, εξαλλου η αξιοπρεπεια εχει χαθει απο τα σκατοαφεντικα

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι...
Και στη αρχή "εύκολα" φαίνονται όλα..
Μετά αρχίζουν τα "όργανα"
group-051.gif
Μην το λες κουκλα μου σε εμενα, η γυναικα μου ειναι συναδελφος σου..

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Όχι χρυσή μου...δεν θα προτιμούσα το γιο μου πούστη και να σου πω το γιατί..
Γιατί η φύση στη γυναίκα είναι να γαμιέται...όχι στον άντρα..
Θα με πλήγωνε βέβαια αν το μάθαινα..όπως πληγώνω κι εγώ την δική μου μαμά..
Θα έκανα όμως το ίδιο...θα την αγκάλιαζα πιο πολύ από κάθε μου παιδί..
Αν όμως στην εσχάτη γινόταν ο γιος μου πούστης..πάλι μάνα θα ήμουνα και η πίκρα ίδια..
Τι διαφορά θα είχε?

Απλα το σκέφτηκα με την εννοια οτι το να πηγαινει με άντρες ειναι επιλογή του και το κάνει μονο εφόσον το γουσταρει και φτιαχνεται ενω η πουτάνα καταπιέζει τα θελω της για τα λεφτα.
(ειμαι εντελώς απ εξω απ το χορό και μιλάω στο εντελώς θεωρητικο)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ωραια. Να υποθεσω οτι το γαμησι σε καθε επαγγελμα ισχυει και για τους ανδρες, οχι μονο για τις γυναικες. Αρα λοιπον ειναι ευκολο να πανε να γαμηθουνε, εξαλλου η αξιοπρεπεια εχει χαθει απο τα σκατοαφεντικα

Κοίταξε , αυτό είναι μια καλή ιδέα . Αν άντρες και γυναίκες φεύγανε απο τα στερεότυπα περί ηθικότητας και το γυρίζανε όλοι στο σεξ αντί χρήμα , θα διαλυότανε η συμβατική τάξη στην εργασία και ίσως τα πράγματα να τα αρχίζαμε απο την αρχή καλύτερα ...

Επισκέπτης
Και λέω πάλι ευθέως . Άν ήμουνα μια ωραία γυναίκα θα σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά να διαλέξω 4-5 άντρες για χρήματα έναντι σεξ και μετά από ένα χρονικό διάστημα θα έκανα το κέφι μου . Πχ. μεταπτυχιακά . Και δεν θεωρώ ότι θα έχανα καμμία αξιοπρέπεια . Που σίγουρα θα έχανα για να κρατηθώ σε κολοδουλειές ...

Κύριὲ μου... ἄλλον ἡ ἐλαφρῶς μικρόνους ἐμφανίσιμος νεαρὰ ἡ ὁποία γίνεται ἐπισκέπτρια καὶ ἄλλον ἡ ἐργαζομένη εἰς τὴν Φυλῆς καὶ τὸ Μεταξουργεῖον. Διαφέρουν ὅσον εἵς "Γιωτὰς" καὶ εἵς στρατιώτης τῆς 2ας ΜΑΛ. Καὶ ἐπιπλέον ἡ δευτέρα ἡμπορεῖ νὰ κάνῃ περιουσίαν ένῶ ἡ πρώτη λαμβάνει συνήθως ...τὸ τρῖτον τὸ μακρύτερον.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Θυμησέ μου να σου δώσω λινκ που εκεί έχει αγγελίες..
Το 90% είναι οι άντρες που ζητάν να γαμηθούν ή να γαμήσουν έναντι χρηματικού ποσού..
Βλέπεις έχει γίνει τόσο βαρετό το μουνί πλέον που κι εγώ έτοιμη είμαι να γαμήσω κάνα κώλο..!!!!
Να σπάσει και η μονοτονία μωρέ αδερφάκι μου πια...στα διάλααααα....!!!!

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Απλα το σκέφτηκα με την εννοια οτι το να πηγαινει με άντρες ειναι επιλογή του και το κάνει μονο εφόσον το γουσταρει και φτιαχνεται ενω η πουτάνα καταπιέζει τα θελω της για τα λεφτα.
(ειμαι εντελώς απ εξω απ το χορό και μιλάω στο εντελώς θεωρητικο)

Ενώ τα "θέλω" δεν καταπιέζονται μέσα στις επιχειρήσεις . Εργάζεσαι ;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πάντα υπάρχει αιτία που μπαίνει μια γυναίκα σ' "αυτά"..
Έτυχε η αιτία η δική μου να είναι ο πρώην άντρας μου..
Δεν είχα και άλλη επιλογή..
Ο καιρός και τα χρόνια περνούσαν..
Αλίμονο στην γυναίκα που θα πει..ότι θα κάνω αυτή τη δουλειά για λίγο..μέχρι να συνέλθω και μετά τα παρατάω να γίνουν όλα όπως πριν..
Πολλές το είπαν..όπως κι εγώ...όμως λίγες ξέφυγαν..
Αυτή είναι η ευχή και κατάρα μου να μη δει καμία "αυτήν" τη γλύκα..
Δεν μοιρολατρώ...ούτε παραπονιέμαι..
Μην αρχίσουν πάλι μερικοί να με λένε Ξανθόπουλο και Καίλα..
Καμία σχέση..
Όταν είσαι εκεί..ξετυλίγεται μπροστά σου μια άλλη διάσταση της ζωής
Και σε κάνει πλέον να μην "πιστεύεις"
Γι'αυτό προτιμάς να είσαι εκεί...με όλο το κόστος και το τίμημα που συνεπάγεται.
..!!!!
Απλά....."εκεί"...

οταν φτανει το θεμα στη ταμπακιερα το γυριζεις στο αοριστο συμπαν. Γιαυτο δε προκειται ποτε να γινει κουβεντα της προκοπης. Ξερεις να γινεσαι συγκεκριμμενη εκει που θελεις, ενω στο δια ταυτα παντα το γυριζεις στο πεπλο του μυστηριου. Γιαυτο και δε ξεχωριζεις, οπως θα ηθελες μεσα στο μυαλο σου να ξεχωριζεις. Γιαυτο και τρως τα πεσιματα εδω.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

:o :o :o

xoooooo καφρίτο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Καὶ ἐπιπλέον ἡ δευτέρα ἡμπορεῖ νὰ κάνῃ περιουσίαν ένῶ ἡ πρώτη λαμβάνει συνήθως ...τὸ τρῖτον τὸ μακρύτερον.

αλήθεια?  :o
νόμιζα πως ίδιες πιθανότητες είχαν

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Εάν μπει το μικρόβιο σε μια γυναίκα το να κάνει "περιστασιακά"την δουλειά της με 4-5 άντρες για το χρήμα και μόνο..σίγουρα θα τη χάσεις τη μπάλα..
Ποιός σου υπογράφει ότι δεν θα το ξανακάνει..όντας μαζί σου?
Σε κάποιο εμπόδιο?
Σε κάποια ανάγκη?
Εκεί σε θέλω κάβουρα...να περπατάς στα κάρβουνα..!!!

Δεν πιστεύω στη θεωρία του μικροβίου . Εξαρτάται καθαρά απο τη πνευματική συγκρότηση μιας γυναίκας ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Θυμησέ μου να σου δώσω λινκ που εκεί έχει αγγελίες..
Το 90% είναι οι άντρες που ζητάν να γαμηθούν ή να γαμήσουν έναντι χρηματικού ποσού..
Βλέπεις έχει γίνει τόσο βαρετό το μουνί πλέον που κι εγώ έτοιμη είμαι να γαμήσω κάνα κώλο..!!!!
Να σπάσει και η μονοτονία μωρέ αδερφάκι μου πια...στα διάλααααα....!!!!

αστο. κανεις απο τις αγγελιες δε γαμιεται απο αναγκη απο τη πουτανα κενωνια. Και αυτοι που βαζουνε ζιγκολο αγγελιες ειναι βλακακοι του ταχαμου. Ανδρα ζιγκολο δε θα δεις σε αγγελιες. Δουλευουν δικτυωμενα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
έχεις δίκιο μπακάλη, δεν το είχα σκεφτεί έτσι  :hmm:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αστο. κανεις απο τις αγγελιες δε γαμιεται απο αναγκη απο τη πουτανα κενωνια. Και αυτοι που βαζουνε ζιγκολο αγγελιες ειναι βλακακοι του ταχαμου. Ανδρα ζιγκολο δε θα δεις σε αγγελιες. Δουλευουν δικτυωμενα.
πολυ καλα τα κουκουνια στο ζιγκολικι

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
οταν φτανει το θεμα στη ταμπακιερα το γυριζεις στο αοριστο συμπαν. Γιαυτο δε προκειται ποτε να γινει κουβεντα της προκοπης. Ξερεις να γινεσαι συγκεκριμμενη εκει που θελεις, ενω στο δια ταυτα παντα το γυριζεις στο πεπλο του μυστηριου. Γιαυτο και δε ξεχωριζεις, οπως θα ηθελες μεσα στο μυαλο σου να ξεχωριζεις. Γιαυτο και τρως τα πεσιματα εδω.
Μήπως θες να σου δώσω βάρδια να δεις πως είναι μπας και καταλάβεις τι λέω..
Αύριο...5-11 απογευματινό..
Αν δεν έχεις εσώρουχα άνοιξε το 2ο συρτάρι να πάρεις από τα δικά μου..
Ποσοστά...δεν θα σου πάρω...
Σαν 1η μέρα..στα κάνω δώρο...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κουκουρούκου τελείως είσαι...!!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
μπα μην το λες υπαρχουν και ανεξαστητοι ζιγκολο δεν θα ξεχασω 2 πιτσιρικαδες στο κολονακι με ρωταγανε που θα βρουν πουρομπαρο και το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι ειχαν ερθει με βερμουδα και σαγιοναρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom