on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
ολοι πρεπει να αντιμετωπιζονται σαν ανθρωποι για αυτο η συμπεριφορα ολων πρεπει να ειναι κοσμια και ευγενικη ειτε ειναι πορνη η οτι αλλο,σαφως θα υπαρχουν και οι ασχημες πλευρες εδω υπαρχουν θρασυτατοι ανθρωποι που πανε να ψωνισουν κατι απο καποιο μαγαζι και επειδγ πληρωνουν νομιζουν πως μπορουν να τα γαμησουν ολα.τωρα βεβαια οταν λεμε ασχημα δεν μπορω να καταλαβω με ποιον τροπο με υβρεις εννοεις η να την χτυπησουν που το βλεπω αδυνατον.βλέπεις την μια πλευρα.
το πως τους φερονται μεσα στα δωμάτια δεν το βλεπεις. Και ουτε θα το γραψουν εδω οι κοπέλες γιατι θα χασουν την πελατεία τους.
Η παράθεση σου μου άρεσε !
Αλλά νομίζω ότι αυτή τη μελαγχολία που λες τη συναντάς όλο και πιο συχνά και όχι μόνο σε "πουτάνες" . Ίσως κάποιες στιγμές να υπάρχει και στον εαυτό σου αν προσέξεις καλύτερα ...
γιατι το λες αυτο;
βλέπεις την μια πλευρα.
το πως τους φερονται μεσα στα δωμάτια δεν το βλεπεις. Και ουτε θα το γραψουν εδω οι κοπέλες γιατι θα χασουν την πελατεία τους.
ολοι πρεπει να αντιμετωπιζονται σαν ανθρωποι για αυτο η συμπεριφορα ολων πρεπει να ειναι κοσμια και ευγενικη ειτε ειναι πορνη η οτι αλλο,σαφως θα υπαρχουν και οι ασχημες πλευρες εδω υπαρχουν θρασυτατοι ανθρωποι που πανε να ψωνισουν κατι απο καποιο μαγαζι και επειδγ πληρωνουν νομιζουν πως μπορουν να τα γαμησουν ολα.τωρα βεβαια οταν λεμε ασχημα δεν μπορω να καταλαβω με ποιον τροπο με υβρεις εννοεις η να την χτυπησουν που το βλεπω αδυνατον.
ολοι πρεπει να αντιμετωπιζονται σαν ανθρωποι για αυτο η συμπεριφορα ολων πρεπει να ειναι κοσμια και ευγενικη ειτε ειναι πορνη η οτι αλλο,σαφως θα υπαρχουν και οι ασχημες πλευρες εδω υπαρχουν θρασυτατοι ανθρωποι που πανε να ψωνισουν κατι απο καποιο μαγαζι και επειδγ πληρωνουν νομιζουν πως μπορουν να τα γαμησουν ολα.
Πολύ συμφωνώ !!!!!!!!
το βλεπω απιθανο αυτο αλλα απο την στιγμη που δεν ειμαι παρον δεν μπορω να αποκλεισω τιποτα και δηλαδη οι κοπελες καθονται και τις τρωνε γιατι δεν βγαινουν εξω απο το δωματιο τι θα τους κανει στο φιναλε.Ναι πεφτει και ξυλο.
το βλεπω απιθανο αυτο αλλα απο την στιγμη που δεν ειμαι παρον δεν μπορω να αποκλεισω τιποτα και δηλαδη οι κοπελες καθονται και τις τρωνε γιατι δεν βγαινουν εξω απο το δωματιο τι θα τους κανει στο φιναλε.
αιντε να τα κανω απλα
1. μονο οι πελάτες ποσταρουν
2. τα οποια κοριτσια ποσταρουν, ξέρουν ότι διαβάζονται απο πελάτες τους και δεν είναι ανώνυμες.
------> ειναι δυνατόν να ξέρει κάποιος "κατά βάθος υπάρχει σεβασμός στις κοπέλες που εργάζονται στα σπίτια με το κόκκινο φως ..."
κατσε ρε φιλε προστατες σε καθε σπιτι υπαρχουν μπορει να μην ειναι παροντες αλλα ειναι κονταΚυκλοφορουν πολλοι ψυχακηδες εκει εξω...
εγω παντωσ πιστευω δυσκολα να πεφτει ξυλο μεσα σαε δωματιο.μια φορα εναν θυμαμαι που κατι ειπε στην κοπελα και την ακουμπησε εμφανιστηκαν 2 νταμαρια και τον ξυλοφορτωσανεαιντε να τα κανω απλα
1. μονο οι πελάτες ποσταρουν
2. τα οποια κοριτσια ποσταρουν, ξέρουν ότι διαβάζονται απο πελάτες τους και δεν είναι ανώνυμες.
------> ειναι δυνατόν να ξέρει κάποιος "κατά βάθος υπάρχει σεβασμός στις κοπέλες που εργάζονται στα σπίτια με το κόκκινο φως ..."
Δεν πιστεύω στη θεωρία του μικροβίου . Εξαρτάται καθαρά απο τη πνευματική συγκρότηση μιας γυναίκας ...
Δηλαδή εσύ δεν συμφωνείς ότι οι περισσότεροι που γράφουν εδώ , έχουν αυτό το σεβασμό απέναντι στις κοπέλες ; Άλλωστε νομίζω ότι αν φαινόταν το αντίθετο δεν θα ήσουνα μέλος εδώ . Έτσι δεν είναι ;
ρε παιδιά μόνο το ξύλο είναι λάθος συμπεριφορά?
το ύφος? τα σχόλια? δεν είναι?
Εκείνο που βλέπω απο τις διάφορες παραθέσεις των μελών στο σάιτ είναι ότι κατά βάθος υπάρχει σεβασμός στις κοπέλες που εργάζονται στα σπίτια με το κόκκινο φως ...
Και πολλες φορες και τρυφεροτητα αμοιβαια ....
παντως σκεψου οτι οι περισσοτεροι που γραφουν εδω δεν ειναι ο κοινος μπουρδελιαρης. ειναι μπουρδελιαρηδες που μπαινουν και γραφουν σε φορουμ. ουτε ο 1 στους 10 δηλαδη. και μαλιστα εχουν και καποια κοινα χαρακτηριστικα. ξερουν καποια πραγματα απο ιντερνετ και ειναι και αρκετα καμενοι για να μπουν να γραψουν εδω μεσα. αρα δεν ειναι ο μεσος μπουρδελιαρης αυτος που γραφει εδω.