sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ρε παιδιά μόνο το ξύλο είναι λάθος συμπεριφορά?
το ύφος? τα σχόλια? δεν είναι?
νομίζω είναι το χειρότερο
ρε παιδιά μόνο το ξύλο είναι λάθος συμπεριφορά?
νομίζω είναι το χειρότερο
ολοι πρεπει να αντιμετωπιζονται σαν ανθρωποι για αυτο η συμπεριφορα ολων πρεπει να ειναι κοσμια και ευγενικη ειτε ειναι πορνη η οτι αλλο,σαφως θα υπαρχουν και οι ασχημες πλευρες εδω υπαρχουν θρασυτατοι ανθρωποι που πανε να ψωνισουν κατι απο καποιο μαγαζι και επειδγ πληρωνουν νομιζουν πως μπορουν να τα γαμησουν ολα.τωρα βεβαια οταν λεμε ασχημα δεν μπορω να καταλαβω με ποιον τροπο με υβρεις εννοεις η να την χτυπησουν που το βλεπω αδυνατον.
παντως σκεψου οτι οι περισσοτεροι που γραφουν εδω δεν ειναι ο κοινος μπουρδελιαρης. ειναι μπουρδελιαρηδες που μπαινουν και γραφουν σε φορουμ. ουτε ο 1 στους 10 δηλαδη. και μαλιστα εχουν και καποια κοινα χαρακτηριστικα. ξερουν καποια πραγματα απο ιντερνετ και ειναι και αρκετα καμενοι για να μπουν να γραψουν εδω μεσα. αρα δεν ειναι ο μεσος μπουρδελιαρης αυτος που γραφει εδω.
είναι.
αλλά δεν είναι το μόνο που μπορεί να σε καταρρακώσει.
δεν μπορεί να λέμε "ε νταξ, άμα δεν την ξυλοφορτώνουν ας ακούει προσβολές όλη μέρα"
οταν λες υφος τι εννοεις ο τροπος που την κοιταζεις και σχολια αυτα που γραφοντε εδω,ρε παιδιά μόνο το ξύλο είναι λάθος συμπεριφορά?
δυστυχως υπαρχουν και τετοιοι αλλα πιστευω οτι ειναι μια πολυ απειροελλαχιστη μειοψηφια
παντως ειναι πολυ ασχημη μια τετοια συμπεριφορα.....
είναι.
αλλά δεν είναι το μόνο που μπορεί να σε καταρρακώσει.
δεν μπορεί να λέμε "ε νταξ, άμα δεν την ξυλοφορτώνουν ας ακούει προσβολές όλη μέρα"
το μισαωρο ακομα να περασει?
το μισαωρο ακομα να περασει?
βελβυ λενε το τσαντακι σου?τώρα πριν λίγο βρεθήκανε και τα λένε
γαμώτο έπρεπε να πάρω τη βέλβι και μια κάμερα
εχεις δικιο και εγω αμα δω κανα μπαζακι και δε μπω αισθανομαι ασχημα και σκεφτομαι την καημενουλα δε τη γαμαει κανεις και στεναχωριεμαι.οταν λες υφος τι εννοεις ο τροπος που την κοιταζεις και σχολια αυτα που γραφοντε εδω,
εγω προσωπικα οταν πηγαινω δυσκολευομαι και να φυγω επειδη ειναι ενας τροπος αποριψεις και δεν μου αρεσει να νιωθει ο αλλος οτι τον αποριπτω.
μας δουλευεις ????
πριν λιγο καιρο δεν ανοιξες θρεντ με μια πουτανα που σε αγκαλιασε γιατι της μιλησες σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ ενω κανενας δεν της φερεται ενταξει και κλααααααααααααααμα η κυρία.
και κλαααααααααααααααααααμα ο σαχλαμπουχλας στο θρεντ.
τοτε εκραζες τους αλλους για το πως φερονται σε εναν συναθρωπο, τωρα λες οτι αυτοι ειναι απειροελάχιστη μειοψηφια?
ωρε με δουλευετε?????????
ρε φιλε υπαρχουν φορες ετσι οπως σε κοιτανε που σε κανουν να νιωσεις ασχημαεχεις δικιο και εγω αμα δω κανα μπαζακι και δε μπω αισθανομαι ασχημα και σκεφτομαι την καημενουλα δε τη γαμαει κανεις και στεναχωριεμαι.
βελβυ λενε το τσαντακι σου?
ααααχαχαχαχαχα
μας δουλευεις ????
πριν λιγο καιρο δεν ανοιξες θρεντ με μια πουτανα που σε αγκαλιασε γιατι της μιλησες σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ ενω κανενας δεν της φερεται ενταξει και κλααααααααααααααμα η κυρία.
και κλαααααααααααααααααααμα ο σαχλαμπουχλας στο θρεντ.
τοτε εκραζες τους αλλους για το πως φερονται σε εναν συναθρωπο, τωρα λες οτι αυτοι ειναι απειροελάχιστη μειοψηφια?
ωρε με δουλευετε?????????
αααααχαχαχαχαχαχα ντουλαπα το βελβακι ε?την μπόντιγκαρντ
αλλά μεταξύ μας