Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
νομίζω είναι το χειρότερο

είναι.

αλλά δεν είναι το μόνο που μπορεί να σε καταρρακώσει.
δεν μπορεί να λέμε "ε νταξ, άμα δεν την ξυλοφορτώνουν ας ακούει προσβολές όλη μέρα"

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ολοι πρεπει να αντιμετωπιζονται σαν ανθρωποι για αυτο η συμπεριφορα ολων πρεπει να ειναι κοσμια και ευγενικη ειτε ειναι πορνη η οτι αλλο,σαφως θα υπαρχουν και οι ασχημες πλευρες εδω υπαρχουν θρασυτατοι ανθρωποι που πανε να ψωνισουν κατι απο καποιο μαγαζι και επειδγ πληρωνουν νομιζουν πως μπορουν να τα γαμησουν ολα.τωρα βεβαια οταν λεμε ασχημα δεν μπορω να καταλαβω με ποιον τροπο με υβρεις εννοεις η να την χτυπησουν που το βλεπω αδυνατον.

δυστυχως υπαρχουν και τετοιοι αλλα πιστευω οτι ειναι μια πολυ απειροελλαχιστη μειοψηφια

παντως ειναι πολυ ασχημη μια τετοια συμπεριφορα.....

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
παντως σκεψου οτι οι περισσοτεροι που γραφουν εδω δεν ειναι ο κοινος μπουρδελιαρης. ειναι μπουρδελιαρηδες που μπαινουν και γραφουν σε φορουμ. ουτε ο 1 στους 10 δηλαδη. και μαλιστα εχουν και καποια κοινα χαρακτηριστικα. ξερουν καποια πραγματα απο ιντερνετ και ειναι και αρκετα καμενοι για να μπουν να γραψουν εδω μεσα. αρα δεν ειναι ο μεσος μπουρδελιαρης αυτος που γραφει εδω.

Πάντως υπάρχουν απίστευτες στιγμές εδώ μέσα - πλάκας , μερικές φορές και βάναυσης βέβαια , αλλά και μια αίσθηση κοινότητας . Μ' αρέσουν πολύ τα βιβλία και λέω ότι μερικές φορές εδώ είναι σα να διαβάζω ένα απολαυστικό βιβλίο ....

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
είναι.

δεν μπορεί να λέμε "ε νταξ, άμα δεν την ξυλοφορτώνουν ας ακούει προσβολές όλη μέρα"

δεν το ξερεις το ρητο που λεει "η γλωσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα ραγίζει"

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
το μισαωρο ακομα να περασει? :uglystupid:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ρε παιδιά μόνο το ξύλο είναι λάθος συμπεριφορά?
το ύφος? τα σχόλια? δεν είναι?  :think:
οταν λες υφος τι εννοεις ο τροπος που την κοιταζεις και σχολια αυτα που γραφοντε εδω,
εγω προσωπικα οταν πηγαινω δυσκολευομαι και να φυγω επειδη ειναι ενας τροπος αποριψεις και δεν μου αρεσει να νιωθει ο αλλος οτι τον αποριπτω.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
για να εξηγηθω καλυτερα θα πω οτι πολυ παλια ημουν πολυ συχνος πελατης στα σπιτια της ηδονης

μιλαω για 3-4 φορες την εβδομαδα.......

μετα ξεκοψα καπου για 5-6 ετη πηγαινωντας μονο πολυ περιστασιακα
10-15 φορες τον χρονο

και μου εχουν τυχει ομορφα και ασχημα πραγματα.......

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
δυστυχως υπαρχουν και τετοιοι αλλα πιστευω οτι ειναι μια πολυ απειροελλαχιστη μειοψηφια

παντως ειναι πολυ ασχημη μια τετοια συμπεριφορα.....

μας δουλευεις ????

πριν λιγο καιρο δεν ανοιξες θρεντ με μια πουτανα που σε αγκαλιασε γιατι της μιλησες σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ ενω κανενας δεν της φερεται ενταξει και κλααααααααααααααμα η κυρία.

και κλαααααααααααααααααααμα ο σαχλαμπουχλας στο θρεντ.

τοτε εκραζες τους αλλους για το πως φερονται σε εναν συναθρωπο, τωρα λες οτι αυτοι ειναι απειροελάχιστη μειοψηφια?

ωρε με δουλευετε?????????

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
είναι.

Ωστόσο βρισίδια (πολλές φορές σιωπηλά) και σχόλια φαρμακερά υπάρχουν σ' όλους τους εργασιακούς χώρους . Γι' αυτό και το βιβλίο "Ηθική (όχι σεξουαλική) παρενόχληση στούς χώρους ερασίας " έγινε παγκόσμιο best seller ...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
οταν λες υφος τι εννοεις ο τροπος που την κοιταζεις και σχολια αυτα που γραφοντε εδω,
εγω προσωπικα οταν πηγαινω δυσκολευομαι και να φυγω επειδη ειναι ενας τροπος αποριψεις και δεν μου αρεσει να νιωθει ο αλλος οτι τον αποριπτω.
εχεις δικιο και εγω αμα δω κανα μπαζακι και δε μπω αισθανομαι ασχημα και σκεφτομαι την καημενουλα δε τη γαμαει κανεις και στεναχωριεμαι.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
μας δουλευεις ????

πριν λιγο καιρο δεν ανοιξες θρεντ με μια πουτανα που σε αγκαλιασε γιατι της μιλησες σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ ενω κανενας δεν της φερεται ενταξει και κλααααααααααααααμα η κυρία.

τοτε εκραζες τους αλλους για το πως φερονται σε εναν συναθρωπο, τωρα λες οτι αυτοι ειναι απειροελάχιστη μειοψηφια?

ΠΑΛΙ μαλακια κανω που σου απανταω..........

ΕΣΥ εισαι για χοντρο δουλεμα εχεις δικιο .......  :grin: :grin: :grin:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
732
Πόντοι
4.255
Δεν το θεωρω καθολου υποτημιτικο............αντιθετως σεβομαι απεριοριστα αυτες τις κοπελλες που κανουν αυτο το επαγγελμα..........

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
εχεις δικιο και εγω αμα δω κανα μπαζακι και δε μπω αισθανομαι ασχημα και σκεφτομαι την καημενουλα δε τη γαμαει κανεις και στεναχωριεμαι.
ρε φιλε υπαρχουν φορες ετσι οπως σε κοιτανε που σε κανουν να νιωσεις ασχημα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μας δουλευεις ????

φοσκολος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom