Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ε, οσοι θεωρουν υποτιμητικα καποια επαγγελματα(πχ. σκουπιδιαρης) παρομοια θα θεωρουν υποτιμητικο και τη πορνεια.

Καποιοι θαυμάζουν τις ομορφες κοπελιτσες που αντι να πουλανε το κορμί τους και να κονομάνε, προτιμησαν τη βιοπάλη ως καμαριέρες, καθαρίστριες, εργάτριες. Αυτοι θα υποτιμήσουν κάποια που διαλεξε τον "ευκολο δρομο" της πορνειας.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Καποιοι θαυμάζουν τις ομορφες κοπελιτσες που αντι να πουλανε το κορμί τους και να κονομάνε, προτιμησαν τη βιοπάλη ως καμαριέρες, καθαρίστριες, εργάτριες. Αυτοι θα υποτιμήσουν κάποια που διαλεξε τον "ευκολο δρομο" της πορνειας.

Μπα μην το λες τύπε. Εκτιμάμαι το ωραίο ανεξαρτήτως κοινωνικο-οικονομικο-ταξικών παραγόντων :tits:

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231

ρε φιλε που ειναι αυτες οι ομορφες καθαριστριες, καμαριερες και εργατριες; γιατι εγω μονο τα μπαζα βλεπω να κανουν αυτες τις δουλειες. οι ωραιες παντα με καποιο τροπο θα εκμεταλλευονται την ομορφια τους για να κονομησουν. και λογικο ειναι.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ρε φιλε που ειναι αυτες οι ομορφες καθαριστριες, καμαριερες και εργατριες; γιατι εγω μονο τα μπαζα βλεπω να κανουν αυτες τις δουλειες. οι ωραιες παντα με καποιο τροπο θα εκμεταλλευονται την ομορφια τους για να κονομησουν. και λογικο ειναι.
το καρπουζι ΔΕΝ ειναι αερόπλανο..

Επισκέπτης
ε, οσοι θεωρουν υποτιμητικα καποια επαγγελματα(πχ. σκουπιδιαρης) παρομοια θα θεωρουν υποτιμητικο και τη πορνεια.

Δεν είναι το ίδιο.
Η πορνεία ξεφεύγει ολίγον από τον ορισμό του "επαγγέλματος"
κάτι που δεν ισχύει για επαγγέλματα όπως καθαρίστρια , λατζέρα , σκουπιδιάρης κτλ που παραμένουν 100% επαγγέλματα ...

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Δεν τα παιρνουν ολες οι πουτανες στα μουτρα ρε μαλακες ουτε δινουν ολες κωλο και κανουν ακαποτα και τετοιες μαλακιες. Κατα τ' αλλα, αυτο που λες "θα την γαμησω σα σκυλι" μονο στο μυαλο σου υπαρχει. Αν ειναι μαγκιορα η πουτανα σε κανει ο,τι γουσταρει εκεινη και αφηνει να της κανεις μονο ο,τι γουσταρει εκεινη. Γι΄αυτο μη λετε τετοιες μαλακιες.   :jerking:
Nai nai τυπε μου ετσι οπως τα λες ειναι...δε μου λες μηπως εισαι καψουρης με καμια τανα και ολα αυτα τα πλαθη η φαντασια σου για να νιωθεις πιο ομορφα..

Υγ,τυπε η γυναικα μου(την αγαπω παρα πολλη) ειναι πουτανα,ξερω πολλη καλα τι γινεται..η μας αρεσει η οχι ειναι πουτανες τιποτα περισοτερο και τιποτα λιγοτερο..

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
πιες καφε για να μή σε παρω απ τα μουτρα..
jekola εχω ξυπνισει πλεον και χωρις να πιω καφε... ριχνω κανενα που και που,αλλα μεχρι εκει και προπαντος ποτε ξανα στη δουλεια..τωρα για τα υπολοιπα σιγα σιγα δεν γινεται να παψω να την αγαπω απο την μια μερα στην αλλη..

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Noμιζω οτι οσοι υποτιμουν τις πορνες παρομοια υποτιμουν και τις καθαριστριες. Οι πορνες ειναι πολυ πιο πιθανο να ειναι "ομορφες κοπελιτσες" απ οτι οι καθαριστριες.

Δεν είναι το ίδιο.
Η πορνεία ξεφεύγει ολίγον από τον ορισμό του "επαγγέλματος"
κάτι που δεν ισχύει για επαγγέλματα όπως καθαρίστρια , λατζέρα , σκουπιδιάρης κτλ που παραμένουν 100% επαγγέλματα ...
Kαι η πορνεια επαγγελμα ειναι, απο κει και περα υπαρχουν κλαδοι... υπαρχει η πορνη του δρομου, υπαρχει το call girl που κανει μεγαλυτερους τζιρους, υπαρχουν οι πορνοηθοποιηνες κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom