Επισκέπτης
Έτερον εκάτερον.Ενώ εσύ που έχεις σαν σύμβολο σου "Πούτσα,λούσα και blackjack" ;
Έτερον εκάτερον.Ενώ εσύ που έχεις σαν σύμβολο σου "Πούτσα,λούσα και blackjack" ;
Έτερον εκάτερον.
τωρα με την οικονομικη κριση οι γυναικες μας πρεπει να γινουν πορνες δεν γινεται αλλιως
ητανε ρε φιλε ητανε
σε παρακαλω
μπραβο τυπε!Ρε τι υποκριτες που ειστε ολοι σας... Υποκριτες μιλαμε, οχι αστεια!
Οταν λεμε οτι εκτιμουμε τις πορνες εννοουμε οτι τις εκτιμουμε, οχι οτι τις λυπομαστε και προσευχομαστε να μη γινει η κορη μας πορνη. Και βεβαια θα το δεχομουν να γινει η κορη μου πορνη! Επαναλαμβανω οτι ειλικρινα δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν ηταν αυτη η επιλογη της, αρκει να το εκανε νομιμα και συνειδητα.
Ξαναλεω, ειστε υποκριτες για τον πουτσο! Εσεις δεν εκτιματε τις πορνες, τις λυπαστε γι' αυτο που κανουν. Εγω τις εκτιμω πραγματικα και θεωρω αυτο που κανουν απολυτα φυσιολογικο. Ειναι μια δυσκολη δουλεια, σε καμια περιπτωση ομως δεν τη θεωρω ντροπιαστικη οπως εσεις - γιατι εσεις σιγουρα τη θεωρειτε ντροπιαστικη, οσο κι αν υποκρινεστε και λετε μαλακιες.
Μακαρι ολες οι γυναικες να γινονταν πορνες σε καποια φαση της ζωης τους και να προσφεραν στην κοινωνια οπως προσφερουν αυτες!
κωλο-κυνθους 38αμπραβο τυπε!
κερδιζεις ενα βαζακι μερεντα απο Κολοκυνθους!
επικοινωνησε με τον απολυτο να σου πει λεπτομερειες πως θα παραλαβεις το δωρο σου....
παντα ετοιμος εισαι τυπε μου!!!!κωλο-κυνθους 38α
απο 10.00 εως 24.00
ωα εχει μαζι του μια αντιασφυξιογονα μασκα ωστε να παραλαβει το δωρο του
ειναι non stop τυπεπαντα ετοιμος εισαι τυπε μου!!!!
Υ.Γ. ρε τοσες ωρες που δουλευει το μαγαζι ποτε βγαζει φρεσκια μερεντα? μη παει ο ανθρωπος και του δωσουνε μπαγιατικη ναουμε...
Μεγαλε σε παω!!!!! δωσε μου το τηλ.της κορης σου...Ρε τι υποκριτες που ειστε ολοι σας... Υποκριτες μιλαμε, οχι αστεια!
Οταν λεμε οτι εκτιμουμε τις πορνες εννοουμε οτι τις εκτιμουμε, οχι οτι τις λυπομαστε και προσευχομαστε να μη γινει η κορη μας πορνη. Και βεβαια θα το δεχομουν να γινει η κορη μου πορνη! Επαναλαμβανω οτι ειλικρινα δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν ηταν αυτη η επιλογη της, αρκει να το εκανε νομιμα και συνειδητα.
Ξαναλεω, ειστε υποκριτες για τον πουτσο! Εσεις δεν εκτιματε τις πορνες, τις λυπαστε γι' αυτο που κανουν. Εγω τις εκτιμω πραγματικα και θεωρω αυτο που κανουν απολυτα φυσιολογικο. Ειναι μια δυσκολη δουλεια, σε καμια περιπτωση ομως δεν τη θεωρω ντροπιαστικη οπως εσεις - γιατι εσεις σιγουρα τη θεωρειτε ντροπιαστικη, οσο κι αν υποκρινεστε και λετε μαλακιες.
Μακαρι ολες οι γυναικες να γινονταν πορνες σε καποια φαση της ζωης τους και να προσφεραν στην κοινωνια οπως προσφερουν αυτες!
η γυναικα του γιατι δε σου κανει ρε τυπε? αρχισαμε τις διακρισεις?Μεγαλε σε παω!!!!! δωσε μου το τηλ.της κορης σου...
υποκριτες εομαστε τυπε μου οτι θελουμε κανουμε..η γυναικα του γιατι δε σου κανει ρε τυπε? αρχισαμε τις διακρισεις?
και μετα λενε οτι δεν εχουμε βαρια βιομηχανια ναουμε....ειναι non stop τυπε
ολη μερα
η μερεντα βγαινει ζεστη και φρεσκια για να ευχαριστησει ακομα και τους πιο απαιτητικους
Α!!!! ετσι για να ξερεις θα την γαμησω σα σκυλι και μετα θα της τα ριξω στα μουτρα,στο λεω ετσι για να ξερεις να μην τι φιλησεις στο μαγουλο οταν σου πει καληνυχτα..
το χεις καψει το κακάο ετσι ??Ρε τι υποκριτες που ειστε ολοι σας... Υποκριτες μιλαμε, οχι αστεια!
η μανα σου ας πουμεΡε τι υποκριτες που ειστε ολοι σας... Υποκριτες μιλαμε, οχι αστεια!