Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Eγώ είμαι...
Και όσο για τον άλλον τον παραπάνω που λέει...πες του να πάει να γαμηθεί γιατί έχω δουλειά κι εγώ δεν προλαβαίνω...
Γι'αυτό αργώ να γράψω σε ποστς.......!!!!!!!
Άντε γεια μαααααααααααααααααααααααας.............!!!!!

drinking-3.gif

Α ρε τουμπανο!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
υποτιμητικο ειναι να ειναι κανεις,δικηγορος,δικαστης,μπατσος,εργολαβος δημ.εργων κλπ κλπ

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
υποτικο ειναι να εισαι ιερεας - ΠΑΠΑΣ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
υποτιμητικο ειναι να ειναι κανεις,δικηγορος,δικαστης,μπατσος,εργολαβος δημ.εργων κλπ κλπ
τοτε αν κανεις/εχεις καμια κορη, να την συμβουλεψεις να ΜΗΝ γινει ολα αυτα που αναφερεις, αλλα πουτανα..  :)

Davatzis_90

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Προσωπικα σεβομαι το καθε επαγγελμα,και δεν ειναι τυχαιο που ονομαζονται ιερο-δουλες,διοτι αν δεν υπηρχαν αυτες, καποιοι ανθρωποι που τους εχει βαρεσει η μαλακια στο κεφαλι θα στρεφονταν σε βιασμους και σε διαφορα,αρα οι ιεροδουλες εκτελουν περα απο ολα και καποιο εργο!! τωρα κατα ποσο θα ηθελε ο καθενας μας να τυχει σε δικο μας ανθρωπο(να ειναι ιεροδουλη δηλαδη) αυτο ειναι αλλο θεμα.......

Επισκέπτης
Ειλικρινα δεν θα ειχα κανενα προβλημα η κορη μου να γινει πουτανα, αρκει να το κανει συνειδητα, με τη θεληση της και νομιμα. Εκτιμω παρα πολυ αυτο που κανουν οι πουτανες!

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Ειλικρινα δεν θα ειχα κανενα προβλημα η κορη μου να γινει πουτανα, αρκει να το κανει συνειδητα, με τη θεληση της και νομιμα. Εκτιμω παρα πολυ αυτο που κανουν οι πουτανες!

όταν με το καλό γίνει ενημέρωσε και εμάς να την τιμήσουμε ;) :2funny:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
και η γυναικα μου ηταν πουτανα και ισως να ειναι και τωρα και δεν εχω κανενα προβλημα

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6

Κάτσε να γινόταν η φτιάξη και θα σου λεγα εγώ αν δεν σε πηγαίναν στον Κορυδαλλό ή στο Δαφνί.Αν και για να γίνει κάποιο κορίτσι πόρνη φταίει και ο γονιός οπότε αν μου τύχαινε εμενα ο κλήρος πρώτα θα χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο και μετά το δικό της.

Ποιος γονιός μεγαλώνει την κόρη του για αν γίνει πόρνη.Ο σκοπός της ανατροφής είναι για να σπουδάσει, να γίνει άξιο μέλος της κοινωνίας.Κι αν δεν παίρνει τα γράμματα να γίνει τουλάχιστον ηθικό πλάσμα με αρχές και σεβασμό ώστε να την εκτιμήσουν και να βρεθεί κάποιος σωστός να την αγαπήσει και να παντρευτούν.

Όχι όμως και να αφιερώσεις τη ζωή σου στο να μεγαλώσεις μια μελλοντική πόρνη.

Επισκέπτης
Είπαμε δεν υποτιμάμε τις πουτάνες αλλά εσείς το έχετε παραχέσει εδώ μέσα.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Υποτιμητικο ειναι πρωτα για εκεινη και υστερα για τον οποιονδηποτε αλλο, βεβαια η πορνεια ειναι απαραιτητη στην κοινωνια αλλα σημασια εχει και πως γινεται μια γυναικα πορνη εαν εξαναγκαζεται δηλαδη η οχι, κατα την γνωμη μου η Ελλαδα εχει παρα πολυ μεγαλο ποσοστο κρυφης πορνειας (οχι μονο στριπτιζουδες και κολομπαρουδες αλλα και κοπελες που απλα δουλευουν νυχτα μπαργουμαν, πορτιερησες κ.λ.π) σε σχεση με το εξωτερικο και τον πληθυσμο, πορνεια δηλαδη που δεν ειναι προσβασιμη με ενα κλικ στο Ιντερνετ οπως π.χ στο εξωτερικο.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Κάτσε να γινόταν η φτιάξη και θα σου λεγα εγώ αν δεν σε πηγαίναν στον Κορυδαλλό ή στο Δαφνί.Αν και για να γίνει κάποιο κορίτσι πόρνη φταίει και ο γονιός οπότε αν μου τύχαινε εμενα ο κλήρος πρώτα θα χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο και μετά το δικό της.

Ποιος γονιός μεγαλώνει την κόρη του για αν γίνει πόρνη.Ο σκοπός της ανατροφής είναι για να σπουδάσει, να γίνει άξιο μέλος της κοινωνίας.Κι αν δεν παίρνει τα γράμματα να γίνει τουλάχιστον ηθικό πλάσμα με αρχές και σεβασμό ώστε να την εκτιμήσουν και να βρεθεί κάποιος σωστός να την αγαπήσει και να παντρευτούν.

Όχι όμως και να αφιερώσεις τη ζωή σου στο να μεγαλώσεις μια μελλοντική πόρνη.
Φιλε μου εαν εχεις μια σωστη σχεση με το παιδι σου μαλλον ειναι απιθανο να σου βγει βιζιτου, βεβαια τα κοριτσια θελουν προσοχη οταν φευγουν για σπουδες σε αλλη πολη. Μεταναστριες, παιδια χωρις πατερα και φοιτητριες εκτος εδρας ειναι οι Νουμερο 1 στοχοι των νταβατζηδων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom