1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ραντεβού στο μπιγκ μπεν το τιήμερο του αγίου πνεύματος.να σε καλοπιασω προσπαθω
Μπας και παμε αυτον τον γαμημενο κωλοκαφε
ραντεβού στο μπιγκ μπεν το τιήμερο του αγίου πνεύματος.να σε καλοπιασω προσπαθω
Μπας και παμε αυτον τον γαμημενο κωλοκαφε
γαμοσταυριζεστε στο θεμα για τα ακινητα,στο ποδοσφαιρο,στην πολιτικηA τώρα που το θυμήθηκα, τι μη μαλώνετε και μη μαλώνετε μωρή; Και τι θα κάνουμε θα ψάλλουμε τροπάρια;
κατσε να μπει η κατερινα χιτμαν πιο μετα να δεις για ποτε ο εκτορας θα ανεβει στα δεντρα
Γιατί ο παπάς δεν τιμωρήθηκε;!εμ βεβαια.
Και μετα οι υποκριτες μιλανε και απο πανω.
Φυσικα μονο τα δικα μου ποστς ενοχλησαν και οχι του παπα.
εισαι πολυ γκειιιιιιιιιιιιιιιι γιατι γρουσουζευεις τωρα? λες να μπει? :S
Είδες πουθενά να γράφεται "γαμώ το σταυρό σου" ; Μόνο μάνες βρίζονται, μην παραπληροφορείς σε παρακαλώγαμοσταυριζεστε στο θεμα για τα ακινητα,στο ποδοσφαιρο,στην πολιτικη
που δεν γαμοσταυριζεστε????
ααααααααααααχαχαχαχακατσε να μπει η κατερινα χιτμαν πιο μετα να δεις για ποτε ο εκτορας θα ανεβει στα δεντρα
ελα σοβαρα τωρα μλκα
εμ βεβαια.
Tώρα σοβαρά συγκρίνεις το γαμήσου με όσα έχεις κατεβάσει εσύ ανά καιρούς;!εισαι πολυ καινουργιος για να θυμασαι αυτο το περιστατικο
Και ναι αυτο λεω.
ρωτησα και τον Adreobourg και δεν απαντησε
και τον ρωτα δημοσια αυτο το ποστ του παπα δεν ενοχλησε?
βεβαια αμα τα παρω μετα και αρχισω το μπινελικι εγω θα φταιω
σοβαρά λεω ρε παπάρα. αρχινάνε οι καλοκαιρινές κρουαζιέρες.......το μάη.παλι θα περιμενω στον μολο αδικα φοβαμαι >
εμ βεβαια.
Μπανάρετε ρε τον παπά,είπε γαμήσου!!!δεν εχει σημασια για τωρα μιλαμε
Δεν έχω όρεξη να γράφω τόση ώρα μέχρι να στα θυμίσω όλα!!!μονο το μπαν υπαρχει?
γιατι εγω τι ειπα?
το θυμάμαι, χαμός, παραλίγο να με πετύχει μια καρέκλα στο κεφάλιειχε σου λεω γινει παλιοτερα μεγαλη φασαρια...
Το να εκδίδεται με οποιοδήποτε τρόπο μια μια γυναίκα για χρήματα το θεωρείτε υποτιμητικό και πόσο ανεκτικοί μπορεί να είμαστε με το επάγγελμα αυτό? Αποδεχόμαστε μια πόρνη αν ανήκει στο κοινωνικό μας περιβάλλον?
παρακαλω τον θεο οποιος ειχε την ιδεα για αυτο το σαιτ να ζησει 1000 χρονια
aaaaaaaaaaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaaaaaaτο θυμάμαι, χαμός, παραλίγο να με πετύχει μια καρέκλα στο κεφάλι
Αυτό πάλι τί σημαίνει γμτ τα λειψά ελληνικά μου;!πριν η μετα που ειχες μισερωθει με το μονοζυγο?