Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

josoua

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Μηνύματα
33
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
δεν υπαρχουν υποτιμητικα επαγγελματα μονοι υποτιμητικοι (και κομπλεξικοι) ανθρωποι
 

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Μηνύματα
237
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ σωστή σαν άποψη και σωστά διατυπωμένη μόνο που θα διαφωνήσω σε δύο σημεία. Κατ' εμένα αποτελεί ενα απο τα δυσκολότερα επαγγέλματα στον κόσμο ακόμα και αν είναι καλοπληρωμένο για δύο λόγους. Πρώτα τα κορίτσια που το κάνουν για την επιβίωση τους δεν θα δέχονταν ούτε το 10% των πελατών τους αν είχαν την ευκαιρία (είτε λόγω εμφάνισης είτε λόγω κατάστασης - μεθυσμένοι - ναρκομανείς, είτε λόγω σεξουαλικών απαιτήσεων των πελατών). Γενικότερα αν εμείς οι άνδρες πελάτες τους ερχόμαστε στην δική τους θέση πιστεύω πως δεν θα ειχαμε τα κότσια να το ξεκινήσουν αυτό το επάγγελμα με εξαίρεση λίγες απο αυτές που είναι φιλοχρήματες νυμφομανείς και παντελώς αχρηστες σε όλα τα υπόλοιπα. Αυτό το έχω πεί σε κουβέντα με κάμποσες απο αυτές. Δεύτερο όσες κριτικές έχουμε γράψει παντού υπάρχει ένα βασικό κριτήριο η συμμετοχή της κοπέλας - θέλουμε όλοι μας την αυταπάτη ότι είμαστε ο καθένας ο καλύτερος της εραστής. Ειναι όμως δυνατό αυτό όταν μια γυναίκα συνουζιάζεται με έστω δέκα ή μπορεί και πολύ περισσότερους να νιώσει ξεχωριστά με κάποιον άλλον απο το άνθρωπο που νοιάζεται περισσότερο για αυτήν. Εστω ότι με κάποιους έρχεται σε οργασμό και πολύ δυνατό δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία της φορά 
Το δεύτερο είναι ότι η σχέση μιας τέτοιας γυναίκας με πρώην πελάτης της όχι μόνο έχω δεί να είναι υγιής και στέρεη αλλά και να διαρκεί εφ'όρου ζωής πολύ καλύτερη απο κανονικά ζευγάρια. Αντίθετα ποιό πολύ φοβάμαι και τρέμω το είδος των γυναικών που είναι κρυφοπουτάνες πρώτα στο μυαλό και μετά στο σώμα. Πιστέψτε με γνωρίζω αφθονες και βρίσκονται σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα και στρώματα και το είδος είναι στην καλύτερη αδίστακτο.

+100000
 

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Μηνύματα
914
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
φίλε μου δέν συμφωνώ ΚΑΙ γιά τούς λόγους πού αναφέρει ο ολυμπος66 αλλά θεωρω ειλικρινή τήν τοποθετησή σου..
αλλά ήθελα νά σέ ρωτήσω ότι εφόσον πιστεύεις αυτά πού γράφεις καί δέν τό αμφισβητώ καί δέν έχεις ηθικούς ενδοιασμούς γιατί δέν χρησιμοποιείς καί σύ τό σώμα σου γιά νά βγάλεις μερικά επιπλέον χρήματα επισκεπτόμενος μερικά γκαιη κλαβ η μερικά μερη πού συχνάζουν ηλικιωμένες κυρίες??αφού πιστεύεις ότι δέν είναι υποτιμητικό καί δέν θά σέ ενοχλούσε υπό ορισμένες προυποθέσεις νά τό κάνει τό παιδί σου??μήπως συχένεσε??καί εφόσον συχένεσε δέν θά σέ προβλημάτιζε εάν δέν συχενόταν τό παιδί σου??γιά τά καλά λεφτα??

κρίμα που τόσο καιρό δεν είχα πάρει χαμπάρι την ερώτησή σου φίλε μου koproni ελπίζω να την διαβάσεις τώρα
1. κατ'αρχάς δεν μου χρειάζεται να κάνω αυτή την δουλειά μιας και δεν έχω οικονομικό πρόβλημα κάνοντας άλλη δουλειά
2. αν είχα την ανάγκη των χρημάτων δεν θα το έκανα γιατί δεν γουστάρω να το κάνω σε τόσο μεγάλο βαθμό που θα ήταν σαν να πουλάω και την ψυχή μου για τα λεφτά. Να στο πω κι αλλιώς;; Μου είναι εξίσου λυπηρό να βλέπω ανθρώπους να κάνουν "αξιοπρεπείς" δουλειές τις οποίες όμως σιχαίνονται και περιμένουν πώς και πώς το σαββατοκύριακο. Αν μια κοπέλα από αυτές κάνει αυτή την δουλειά σε βαθμό που στην πραγματικότητα να υποφέρει (όχι απλά να μην της αρέσει) θα το θεωρούσα λυπηρό κι αν επιπλέον το έκανε χωρίς να έχει πραγματικά την ανάγκη τόσων χρημάτων θα το θεωρούσα και υποτιμητικό. Αυτό όμως ΔΕΝ σημαίνει ότι τις βάζω όλες στο ίδιο τσουβάλι.
3. όταν συναντώ τέτοιες κοπέλες και είμαι σχετικά ασφαλής στο θέμα της καθαριότητας και της υγιεινής κάνω μαζί τους σχεδόν ό,τι κάνω και με την κοπέλα μου ακριβώς επειδή ΔΕΝ τις σιχαίνομαι
4. τις αποκαλώ ιερόδουλες, πόρνες αλλά ΟΧΙ πουτάνες.
 

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Μηνύματα
2.785
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ας αλλαξουμε λιγο την ερωτηση. πχ: "Θεωρειται υποτιμητικο το να ειναι η μανα σας, η αδερφη σας, η κοπελα σας, η ξαδερφη σας,η κοπελα του αδερφου σας ιεροδουλος?"

Νομιζω τωρα θα παρουμε πιο ρεαλιστικες απαντησεις. Κακα τα ψεματα υπαρχει ενας κοινωνικος στιγματισμος, ο οποιος και φυσικα εχει καποια βαση.
Οι ιεροδουλες βγαζουν χρηματα, αλλα με βαρυ συναισθηματικο, ψυχολογικο και σωματικο κοστος. Και να μην ειναι καποια κοπελα πουτανα στα μυαλα (κρυφοπουτανα), κανοντας αυτη τη δουλεια για καποιο χρονικο διαστημα αργα η γρηγορα θα χαλασει.. οι εξυπνες κανουν εναν <<τουρ>> σε στουντιο και οχι σε μπουρδελα οπου δεχονται οποιον να ναι, και μετα συνεχιζουν την ζωη τους. Οι χαζες θα παρουν συνταξη μεσα στο μπουρδελο...
Παντως η αποφαση μιας κοπελας να εργαστει σαν ιεροδουλος φανερωνει πολλα για τον ψυχισμο της και πολλες φορες για την ποιοτητα της σαν ανθρωπος. Σιγουρα δεν ειναι ολες οι κοπελες ιδιες.
Φανταστειτε να ειχατε σχεση με πρωην ιεροδουλο και να το μαθαιναν οι δικοι σας τι θα γινοταν. Λιγοι ανθρωποι μπορουν να κρινουν σωστα και να εχουν την υπομονη να δουν τι ακριβως ειναι αυτη η κοπελα πριν την απορριψουν. Μην ξεχνατε οτι ολοι αυτοι που μπαινουν γονατιστοι στις εκκλησιες και κανουν στον σταυρο τους καθε 5 λεπτα, αυτοι ειναι οι καλυτεροι πελατες των ιεροδουλων και φυσικα θελουν να φαινονται οτι ειναι εναντιον της πορνειας και των οικων ανοχης κοντα στα σπιτια τους.
Παντως γνωμη μου ειναι να μην κρινουμε ποτε κανεναν χωρις να τον ξερουμε, απο την δουλεια που κανει. Αν θελουμε τον πλησιαζουμε και ισως μαθουμε κατι. Αλλιως απλα κανεις την δουλεια σου, και φευγεις.
 

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
4.127
Like
12
Πόντοι
16
Βγαζουν πολυ χρημα και νιωθουν επιθυμητες απο πολλους αντρες!

Χρημα και ηδονη! οτι καλυτερο!

Το χρημα που βγαζουν σε 10 λεπτα/1 μερα/ενα μηνα/ενα χρονο  ενας συνηθισμενος ανθρωπος τα βγαζει σε πολλαπλασιο χρονο!

Το χρημα ειναι το παν και αυτες βγαζουν πολλα,ξερουν τι κανουν και ειναι συνειδητοποιημένες.........

 

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.173
Like
5
Πόντοι
16
δεν υπαρχουν υποτιμητικα επαγγελματα μονοι υποτιμητικοι (και κομπλεξικοι) ανθρωποι
Παντως γνωμη μου ειναι να μην κρινουμε ποτε κανεναν χωρις να τον ξερουμε, απο την δουλεια που κανει. Αν θελουμε τον πλησιαζουμε και ισως μαθουμε κατι. Αλλιως απλα κανεις την δουλεια σου, και φευγεις.

Τι άλλο θα ακούσουμε...
 

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Μηνύματα
2.785
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Τι άλλο θα ακούσουμε...

Και ειδαμε, και ακουσαμε, και μαθαμε... Οποιος θελει ας ειναι απολυτος. Εσυ ισως αποκλειεις το γεγονος οτι καποιος μπορει να παντρευτει καποια, η οποια στο παρελθον ηταν amateur call girl,και να μην το μαθει και ποτε. Αλλα φυσικα επειδη δεν το ξερει, δεν υπαρχει προβλημα.... Και να μην πουμε για τις αδιστακτες "κρυφοπουτανες"....

Αντίθετα ποιό πολύ φοβάμαι και τρέμω το είδος των γυναικών που είναι κρυφοπουτάνες πρώτα στο μυαλό και μετά στο σώμα. Πιστέψτε με γνωρίζω αφθονες και βρίσκονται σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα και στρώματα και το είδος είναι στην καλύτερη αδίστακτο.

Η λεξη αδιστακτο ειναι πολυ λιγη... μιλαμε για αρπακτικα....
 

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Μηνύματα
425
Κριτικές
16
Like
10
Πόντοι
231
Εγω δε θεωρω υποτιμητικο το επαγγελμα της ιεροδουλης. ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ, το λεει και η λεξη, ειναι επαγγελμα ιερο, λειτουργημα, σαν του γιατρου και του δασκαλου.

Δε ντρεπομαι που παω στις πουτανες. Δεν θα ειχα προβλημα να συναναστραφω με μια πουτανα.

Στην αρχαιοτητα που ηταν πιο πολιτισμενοι η κοινη πουτανα ηταν προσωπο ιερο και απαραβιαστο. Οι high class πουτανες τυπου escorts, ηταν στην ανωτατη κοινωνια και ελυναν και εδεναν. Ολοι οι αρχαιοι σοφοι, καλλιτεχνες κλπ ειχαν και απο μια πουτανα που τους ειχε τρελλανει και καναν οτι καναν. Ο χρυσος αιωνας του Περικλη, το υψηλοτερο επιπεδο πολιτισμου που εχει φτασει η ανθρωποτητα, εγινε χαρη σε μια πουτανα.

Ισως και εμεις αν ξεπερναγαμε τα κομπλεξ μας να πηγαιναμε μπροστα σαν ανθρωποι και κοινωνια.

Φυσικα υπαρχουν πουτανες και πουτανες, οπως σε καθε επαγγελμα. Αν η αλλη υποτιμα η ιδια τον εαυτο της τοτε θα την υποτιμησουν και οι αλλοι. Οπως σε ολα τα επαγγελματα. Και διαβαζα εδω μεσα κατι μλκιες οτι υπαρχουν δουλειες για τον πουτσο οπως σκουπιδιαρης!!! και κατι τετοια. Ο σκουπιδιαρης κανει αλλη μια δουλεια απο τις πιο ιερες και μερικοι τους θεωρουν για τον πουτσο. Ημαρτον. Αν αυτος σταματησει να δουλευει θα πεθανουμε ολοι. ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ. Αν σταματησει π.χ. ο δικηγορος να δουλευει μια χαρα θα ειμαστε, ισως και καλλιτερα.
Αντι να δινουμε σεβασμο και αξια στους ανθρωπους που πραγματικα το αξιζουν και κανουν κατι χρησιμο για την κοινωνια, τους υποτιμαμε και τους εξευτελιζουμε αυτους και τους εαυτους μας. Ημαρτον πια.

Ολα για το φαινεσθαι, για το τι θα πει ο γειτονας και μεσα η σαπιλα, εχουμε γινει σκουπιδια ολοι μας και τον εαυτο μου μεσα τον βαζω πρωτο και χειροτερο. Αλλοι φαινονται σαπιοι στους αλλους και μεσα ειναι θησαυροι. Εγω αυτους προτιμαω και τιμαω.

Και κατι ακομα. Για αυτους που λενε οτι αυτα ειναι μαλακιες και οτι αν η μανα μας αδερφη μας κλπ ηταν πουτανα θα ξενερωναμε. Εγω θελω τα ατομα που ειναι κοντα μου να ειναι ευτυχισμενα. Αν η μανα μου, αδερφη μου κλπ. ηταν με αυτο τον τροπο ευτυχισμενες θα το δεχομουν, και θα γραφα και  κριτικες με κλωνους για διαφημιση. :2funny: :2funny: :2funny:

Αν και σοβαρα τωρα πιστευω οτι απο τη στιγμη που καποια γινεται μανα δε μπορει να ειναι πια πουτανα.
 

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Μηνύματα
841
Like
0
Πόντοι
6
Aν και εγώ έχω γευτεί τον αγοραίο έρωτα μεχρι πριν σχεδόν 1μιση χρόνο πρέπει αν πω ότι το επάγγελμα της πόρνης είναι όσο να ναι απ'τα πιο βρώμικα.Αυτή που το κάνει δεν έχει και πολύ τιμή και υπόληψη.Γιατί να υπάρχουν γυναίκες και μάλιστα κάποιες πολύ εμφανίσιμες που στην ανάγκη είναι καθαρίστριες,διανομείς ή κάνουν άλλα δύσκολα επαγγέλματα για να βγάλουν έστω λίγα χρήματα και κάνουν 2 δουλειες και υπάρχουν άλλες που την βρήκαν την εύκολη λύση και ανοίγουν τα πόδια και βγάζουν σε 10 λεπτά όσα βγάζουν οι πρώτες σε 1 μέρα και μαζεύουν χρήματα αγοραζουν Μercedes και άλλα χλιδάτα πράγματα.
 

mrbill

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Μηνύματα
38
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα είναι τι νομίζουν οι γυναίκες αυτές πως σκέφτεται ο κόσμος για αυτές, και τι θα σκέφτονται αυτοί που δε το ξέρουν.

Όλοι λένε πως δε τους νοιάζει τι λέει ο κόσμος, όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Νιώθει κάποιος όσο άσχημα ή τόσο καλά όσο τον αφήνουν οι άλλοι να νιώσει.

Ακόμα και αν γύρω σου έχεις ανθρώπους που δεν έχουν πρόβλημα με αυτό που κάνεις, η γαμιόλα η κοινωνία ορίζει πως θα σκεφτόμαστε με βάση της γαμω-βικτοριανές ηθικές αξίες, α! Και φυσικά τα αφροδίσια νοσήματα.
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.517
Κριτικές
61
Like
42.867
Πόντοι
22.785
Έπάγγελμα ... λειτούργημα !!!!!!!
 

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
5.347
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Εκτίμω πως η απάντηση δεν είναι εύκολη και εξηγώ γιατί:
Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η ζωή έχει αποδείξει και όχι μόνο μία φορά, πως είναι εγκληματικό σφάλμα να βάζεις ταμπέλες στους ανθρώπους ή να τους κρίνεις από τη δουλειά τους. Το ποσοστό που συναντάς σε κάθε επαγγελματική ομάδα αξιοπρεπείς και μη ανθρώπους, αλήτες κα μη, το ίδιο ακριβώς ποσοστό συναντάς και στις ιερόδουλες. Προσωπικά, 3 κυρίες με ελκύει η προσωπικότητα τους, θα ήθελα να τις γνωρίσω στη κανονική τους ζωή, αναφέρομαι στις Άντζελα,Κατερίνα69 και Πάολα(πρώην πια ιερόδουλος) τις οποίες νοιώθω πως εκτμώ και η παρέα τους θα μου είναι αν όχι πολύτιμη, τουλάχιστον χρήσιμη. Έτσι θα ήθελα να πω πως αφενός δεν θεωρώ υποτιμητικό το επάγγελμα των ιερόδουλων (μάλιστα πολλές φορές τις λυπάμαι διότι αναγκάζονται να συναστρέφονται με βλαμένους, ψυχοπαθείς ή άτομα που παίρνουν ουσίες)αλλά και αφετέρου η άποψη μου στο αν είναι υποτιμητικό το επάγγελμα τους εκμαιεύται εκ τους ασφαλούς μιας που καμιά στον περίγυρο μου δεν ασκεί αυτό το επάγγελμα.
 

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Μηνύματα
953
Like
2
Πόντοι
6
αμα ημουνα γυναικα ,αυτη τη δουλεια θα εκανα!
 

Επισκέπτης
αμα ημουνα γυναικα ,αυτη τη δουλεια θα εκανα!
Mε το προφυλακτικό είναι ασφαλής από ασθένειες και δες λεφτά τώρα:
Πουτάνες στα μπουρδέλα/στούντιο=15e/25e ο πελάτης=10 πελάτες το λιγότερο η κοπέλα στην βαρδια της=150-250e την ημέρα.
Πουτάνες cg/ct=100e ο πελάτης=5-6 πελάτες το λιγότερο=500/600e την ημέρα.
Σε ποιο επάγγελμα βγαίνουν τόσα τόσο γρήγορα;;; :think:

Υ.Γ.Γαμωτο γεννήθηκα αρσενικό!!! :headbang:
 

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Μηνύματα
914
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Mε το προφυλακτικό είναι ασφαλής από ασθένειες και δες λεφτά τώρα:
Πουτάνες στα μπουρδέλα/στούντιο=15e/25e ο πελάτης=10 πελάτες το λιγότερο η κοπέλα στην βαρδια της=150-250e την ημέρα.
Πουτάνες cg/ct=100e ο πελάτης=5-6 πελάτες το λιγότερο=500/600e την ημέρα.
Σε ποιο επάγγελμα βγαίνουν τόσα τόσο γρήγορα;;; :think:

Υ.Γ.Γαμωτο γεννήθηκα αρσενικό!!! :headbang:

για τις πόρνες στα πορνεία δεν είμαι σίγουρος... για τα city tours αυτό που είπες είναι λίγο άκυρο... το σάββατο το βράδυ είχα αυτή την κουβέντα με μια από αυτές.... τα λεφτά που δίνουμε μοιράζονται σε διάφορους και τελικά τα λεφτά που παίρνουν καθαρά στο χέρι δεν είναι όσο μεγάλα νομίζουμε .... έτσι τουλάχιστον μου είπε η κοπέλα που το ξέρει από μέσα
 

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Μηνύματα
16.435
Like
18
Πόντοι
166
αμα ημουνα γυναικα ,αυτη τη δουλεια θα εκανα!

γιατί άμα? άμα άμα, άμα η γιαγιά μου είχε ρόδες...

βάλε μια αγγελία για ώριμες ή μη γενναιόδωρες κυρίες να δούμε κατά πόσο είναι παιχνιδάκι και τόσο γαμάτη αυτή η δουλειά.
 

Επισκέπτης
για τις πόρνες στα πορνεία δεν είμαι σίγουρος... για τα city tours αυτό που είπες είναι λίγο άκυρο... το σάββατο το βράδυ είχα αυτή την κουβέντα με μια από αυτές.... τα λεφτά που δίνουμε μοιράζονται σε διάφορους και τελικά τα λεφτά που παίρνουν καθαρά στο χέρι δεν είναι όσο μεγάλα νομίζουμε .... έτσι τουλάχιστον μου είπε η κοπέλα που το ξέρει από μέσα
Κοίτα εγώ έχω ακούσει από πελάτες εδώ οτί στα μπουρδέλα/στούντιο πάει μισά στην κοπέλα μισά στο μαγαζί ανα πελάτη,αν ισχύει δεν είμαι σίγουρος.
Σε ρεπορτάζ τώρα που είχε το σταρ και  διάφορα κουτσομπολίστικα εν όψη συλλήψεων ιερόδουλων ct αναφέρονταν οτί ήταν πάλι μισά-μισά.
 

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Μηνύματα
16.435
Like
18
Πόντοι
166
Mε το προφυλακτικό είναι ασφαλής από ασθένειες και δες λεφτά τώρα:
Πουτάνες στα μπουρδέλα/στούντιο=15e/25e ο πελάτης=10 πελάτες το λιγότερο η κοπέλα στην βαρδια της=150-250e την ημέρα.
Πουτάνες cg/ct=100e ο πελάτης=5-6 πελάτες το λιγότερο=500/600e την ημέρα.
Σε ποιο επάγγελμα βγαίνουν τόσα τόσο γρήγορα;;; :think:

Υ.Γ.Γαμωτο γεννήθηκα αρσενικό!!! :headbang:

κι εσύ, αγγελία και βουρ στο εύκολο χρήμα, φτάνει με την γκρίνια.
 

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Μηνύματα
914
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Κοίτα εγώ έχω ακούσει από πελάτες εδώ οτί στα μπουρδέλα/στούντιο πάει μισά στην κοπέλα μισά στο μαγαζί ανα πελάτη,αν ισχύει δεν είμαι σίγουρος.
Σε ρεπορτάζ τώρα που είχε το σταρ και η διάφορα κουτσομπολίστικα εν όψη συλλήψεων ιερόδουλων ct αναφέρονταν οτί ήταν πάλι μισά-μισά.

πράγματι μισά μισά είναι αλλά αν βάλεις μέσα τα λεφτά που δίνουν στο ξενοδοχείο και στον πρακτορείο και στα αεροπορικά, διατροφή κλπ δεν βγαίνει και όσο μεγάλο ποσό νομίζουμε...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom