φίλε δέν μέ κατάλαβες.. η ερώτηση πού κάνω στό φίλο είναι ότι εφόσον δέν τόν ενοχλεί άν τό παιδί του η η αδελφή του υπό μερικές προυποθέσεις νά ασκήσουν τό επάγγελμα τής πόρνης..εάν αυτός θά μπορούσε υπό ορισμένες συνθήκες καί πριυποθέσεις νά τό κάνει??άν είχε νά διαλέξει ανάμεσα απο 100 επαγγέλματα των χιλίων ευρω μηνιαίως γιατί νά μήν διαλέξει ένα επάγγελμα τώ 2000 ευρώ??γιατί νά μήν τού αρέσει??άς τοποθετηθεί άν θέλει.. η έστω ένα επάγγελμα πού υπερωριακά θά μπορούσε νά έχει κάποια επιπλέον χρήματα??Δε νομίζω πως το αν έκανες εσύ ένα επάγγελμα είναι μέτρο για να πεις αν είναι αξιοπρεπές ή τέλος πάντων καλό ή κακό... Ξέρω κάποιον που είναι νεκροθάφτης, εγώ δε θα την έκανα ποτέ αυτή τη δουλειά γιατί έχω ένα θεματάκι με τους νεκρούς αλλα αυτό δε σημαίνει ότι θεωρώ κατώτερη τη δική του δουλειά από τη δικιά μου. Αν το παιδί μου γινόταν νεκροθάφτης δε θα με πείραζε αλλά μπορεί να μην πήγαινα π.χ. να το επισκεφτώ στο γραφείο του
Το ξέρω ότι δεν απαντάς σε μένα, αλλά είπα να πεταχτώ να πω τη γνώμη μου κι εγώ.
Νομίζω πως το πραγματικό ερώτημα είναι αν ήξερε κάποιος μια πουτάνα που να την εκτιμούσε πολύ σαν άτομο, αν θα τη γνώριζε στην οικογένεια-στους φίλους-στον ευρύτερο κύκλο του χωρίς να κρύβει το επάγγελμά της.
εγώ προσωπικά θά προτιμούσα 100 φορές τό επάγγελμα τού νεκροθάφτη...από τό νά στήνομε κουμουνδούραου μεριά...