olympos66
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 221
- Πόντοι
- 1.245
Aν είναι υποτιμητικό ή όχι αναλογιστείτε μια κατάσταση!
Σας ανακοινώνει η κόρη σας:"Μπαμπά δουλεύω σαν πουτάνα"
Εσείς τι της λέτε μπράβο κόρη μου κι εις ανώτερα?Όταν θα γυρίζει από τη δουλειά τι θα της λέτε?
"Πως τα πέρασες σήμερα?Κουράστηκες?Είχες δουλειά?" Εκείνη τι θα απαντά?
"Καλή μέρα ήταν σήμερα!Πέρασαν αρκετοί κι άφησαν αρκετό χρήμα!Αυτοί οι Πακιστανοαλβανοί βρώμαγαν λιγάκι αλλά δεν πειράζει είναι τακτικοί πελάτες!Άσε σήμερα όλοι ήθελαν να με γαμίσουν από τον κώλο και ποναω αρκετά!Πολλοί με έχυσαν στο πρόσωπο και στο στόμα αλλά δεν πειράζει μου έδωσαν και tip 5 ευρώ,ευτυχώς το σπέρμα τους είχε καλή γεύση "
Όταν θα έχει αργήσει στη δουλειά και θα λέει:
"Μπαμπά σήμερα θα αργήσω στη δουλειά,μπορείς να με πετάξεις με το αυτοκίνητο?"
Την πηγαίνεις έξω από το μπουρδέλο,την αφήνεις κι αισθάνεσαι μετά υπερήφανος που η κόρη σου θα ικανοποιήσει τόσους άντρες για άλλη μια φορά?
Εγώ θα είχα σωριαστεί κάτω αν θα μου το ανακοίνωνε!
Μεγαλώνοντάς την δεν θα είχα σκεπτεί ποτέ μου να κατέληγε έτσι!
Γιατί δεν θα με ενοχλούσαν άλλα επαγγέλματα να διάλεγε?Πχ και καθαρίστρια επειδή πχ τα οικονομικά της/μας δεν ήταν καλά δεν θα έφερνα αντίρρηση!
Άρα ναι για μένα είναι υποτιμητικό!
Σας ανακοινώνει η κόρη σας:"Μπαμπά δουλεύω σαν πουτάνα"
Εσείς τι της λέτε μπράβο κόρη μου κι εις ανώτερα?Όταν θα γυρίζει από τη δουλειά τι θα της λέτε?
"Πως τα πέρασες σήμερα?Κουράστηκες?Είχες δουλειά?" Εκείνη τι θα απαντά?
"Καλή μέρα ήταν σήμερα!Πέρασαν αρκετοί κι άφησαν αρκετό χρήμα!Αυτοί οι Πακιστανοαλβανοί βρώμαγαν λιγάκι αλλά δεν πειράζει είναι τακτικοί πελάτες!Άσε σήμερα όλοι ήθελαν να με γαμίσουν από τον κώλο και ποναω αρκετά!Πολλοί με έχυσαν στο πρόσωπο και στο στόμα αλλά δεν πειράζει μου έδωσαν και tip 5 ευρώ,ευτυχώς το σπέρμα τους είχε καλή γεύση "
Όταν θα έχει αργήσει στη δουλειά και θα λέει:
"Μπαμπά σήμερα θα αργήσω στη δουλειά,μπορείς να με πετάξεις με το αυτοκίνητο?"
Την πηγαίνεις έξω από το μπουρδέλο,την αφήνεις κι αισθάνεσαι μετά υπερήφανος που η κόρη σου θα ικανοποιήσει τόσους άντρες για άλλη μια φορά?
Εγώ θα είχα σωριαστεί κάτω αν θα μου το ανακοίνωνε!
Μεγαλώνοντάς την δεν θα είχα σκεπτεί ποτέ μου να κατέληγε έτσι!
Γιατί δεν θα με ενοχλούσαν άλλα επαγγέλματα να διάλεγε?Πχ και καθαρίστρια επειδή πχ τα οικονομικά της/μας δεν ήταν καλά δεν θα έφερνα αντίρρηση!
Άρα ναι για μένα είναι υποτιμητικό!