Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
φίλε μου δέν συμφωνώ ΚΑΙ γιά τούς λόγους πού αναφέρει ο ολυμπος66 αλλά θεωρω ειλικρινή τήν τοποθετησή σου..
αλλά ήθελα νά σέ ρωτήσω ότι εφόσον πιστεύεις αυτά πού γράφεις καί δέν τό αμφισβητώ καί δέν έχεις ηθικούς ενδοιασμούς γιατί δέν χρησιμοποιείς καί σύ τό σώμα σου γιά νά βγάλεις μερικά επιπλέον χρήματα επισκεπτόμενος μερικά γκαιη κλαβ η μερικά μερη πού συχνάζουν ηλικιωμένες κυρίες??αφού πιστεύεις ότι δέν είναι υποτιμητικό καί δέν θά σέ ενοχλούσε υπό ορισμένες προυποθέσεις νά τό κάνει τό παιδί σου??μήπως συχένεσε??καί εφόσον συχένεσε δέν θά σέ προβλημάτιζε εάν δέν συχενόταν τό παιδί σου??γιά τά καλά λεφτα??
δεν υπαρχουν υποτιμητικα επαγγελματα μονοι υποτιμητικοι (και κομπλεξικοι) ανθρωποι
Παντως γνωμη μου ειναι να μην κρινουμε ποτε κανεναν χωρις να τον ξερουμε, απο την δουλεια που κανει. Αν θελουμε τον πλησιαζουμε και ισως μαθουμε κατι. Αλλιως απλα κανεις την δουλεια σου, και φευγεις.
Τι άλλο θα ακούσουμε...
Αντίθετα ποιό πολύ φοβάμαι και τρέμω το είδος των γυναικών που είναι κρυφοπουτάνες πρώτα στο μυαλό και μετά στο σώμα. Πιστέψτε με γνωρίζω αφθονες και βρίσκονται σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα και στρώματα και το είδος είναι στην καλύτερη αδίστακτο.
Mε το προφυλακτικό είναι ασφαλής από ασθένειες και δες λεφτά τώρα:αμα ημουνα γυναικα ,αυτη τη δουλεια θα εκανα!
Mε το προφυλακτικό είναι ασφαλής από ασθένειες και δες λεφτά τώρα:
Πουτάνες στα μπουρδέλα/στούντιο=15e/25e ο πελάτης=10 πελάτες το λιγότερο η κοπέλα στην βαρδια της=150-250e την ημέρα.
Πουτάνες cg/ct=100e ο πελάτης=5-6 πελάτες το λιγότερο=500/600e την ημέρα.
Σε ποιο επάγγελμα βγαίνουν τόσα τόσο γρήγορα;;;
Υ.Γ.Γαμωτο γεννήθηκα αρσενικό!!!
αμα ημουνα γυναικα ,αυτη τη δουλεια θα εκανα!
Κοίτα εγώ έχω ακούσει από πελάτες εδώ οτί στα μπουρδέλα/στούντιο πάει μισά στην κοπέλα μισά στο μαγαζί ανα πελάτη,αν ισχύει δεν είμαι σίγουρος.για τις πόρνες στα πορνεία δεν είμαι σίγουρος... για τα city tours αυτό που είπες είναι λίγο άκυρο... το σάββατο το βράδυ είχα αυτή την κουβέντα με μια από αυτές.... τα λεφτά που δίνουμε μοιράζονται σε διάφορους και τελικά τα λεφτά που παίρνουν καθαρά στο χέρι δεν είναι όσο μεγάλα νομίζουμε .... έτσι τουλάχιστον μου είπε η κοπέλα που το ξέρει από μέσα
Mε το προφυλακτικό είναι ασφαλής από ασθένειες και δες λεφτά τώρα:
Πουτάνες στα μπουρδέλα/στούντιο=15e/25e ο πελάτης=10 πελάτες το λιγότερο η κοπέλα στην βαρδια της=150-250e την ημέρα.
Πουτάνες cg/ct=100e ο πελάτης=5-6 πελάτες το λιγότερο=500/600e την ημέρα.
Υ.Γ.Γαμωτο γεννήθηκα αρσενικό!!!
Κοίτα εγώ έχω ακούσει από πελάτες εδώ οτί στα μπουρδέλα/στούντιο πάει μισά στην κοπέλα μισά στο μαγαζί ανα πελάτη,αν ισχύει δεν είμαι σίγουρος.
Σε ρεπορτάζ τώρα που είχε το σταρ και η διάφορα κουτσομπολίστικα εν όψη συλλήψεων ιερόδουλων ct αναφέρονταν οτί ήταν πάλι μισά-μισά.