Συγνώμη αλλά διαφωνώ....Γιατί να ξεγράψω το παρελθόν μου...δεν το κατάλαβα? Θα είναι σαν να αρνούμαι ότι είμαι... Ο άνθρωπος που θα είναι μαζί μου και θα θέλει να κάνει οικογένεια θα πρέπει να τα ξέρει, αλλιώς θα πρέπει να του λέω ψέματα. Αν δεν μπορεί να δεχτεί ότι ειμαι ή υπήρξα δεν τον θέλω μαζί μου... Ούτε θεωρώ βρώμικη την δουλειά μας... Θεωρώ μεγαλύτερη βρωμιά να είσαι σε ένα γραφείο με το κουστούμι σου και να ρουφάς το αίμα των ανθρώπων που δουλεύουν για σένα....την βρωμιά την προκαλούν οι άνθρωποι και όχι οι δουλειές...
πάολα μου θά συμφωνήσω απόλυτα σέ αυτό πού΄λές ώς πρός τόν ανθρωπό σου.. ότι πρέπει νά ξέρει.. αλλά καλό θά είναι τό κοντινό του περιβαλλον νά μήν ξέρει τίποτα διότι ή ελληνική κοινωνία δέν μπορεί νά δεχθεί εύκολα τέτοιες καταστάσεις.. καί μπορεί νά δημιουργηθούν προβλήματα δέν έχει τήν ωριμότητα...
οί περισσότεροι είναι ποιό εύκολο νά δεχθούν έναν απαταιώνα η έναν τοιχοδιώκτη..σάν αυτούςπού κυκολοφορούν μέ κυριλέ αυτοκίνητα κλπ στήν εποχή μας τό κριτίριο εάν είναι ένας καλός η κακός άνθρωπος είναι στό άν είναι καλοντυμένος καί άν έχει τζίπ γιά καφέ στήν πλατεία κολωνακίου..
εδώ μερικές φορές είμαι αναγκασμένος νά φοράω κουστούμι γιά νά πάω νά δείξω ένα σπίτι(είμαι κτηματομεσίτης) γιά νά δείξω ότι έχω κύρος αλλιώς θά πούν τί μεσίτης είναι αυτος??βλέπω άλλους συναδέλφους πού μού πέρνουν δουλειές διότι έχουν κυριλέ γραφείο καί ακριβό αυτοκίνητο ενώ ουσιαστικά πουλάνε φύκια γία μεταξωτές κορδέλες..
δυστιχώς ζούμε σέ μιά κοιονωνία πού μόνο η ύλη μετράει τουλάχιστον γιά τήν μεγλαλη πλειοψηφία τών ανθρώπων..