Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ποιος σου ειπε οτι θα πλενω πιατα??? αλλα και πιατα να πλενεις που θα σε πληροσουν με 10δολ την ωρα??
Τυπε  το 99 ειχα φτασει να περνω 10 παουντς την ωρα τοτε που ενα παουντ ειχε αναλογια 600 δραχμες..βεβαια και εκει τωρα δεν ειναι τα ιδια..

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
στους συγγενεις που τα πας καλα/συμπαθεις πιο πολυ να πας.

δεν εχω διαβασει ολο το θεμα,μπορει και να το εχεις πει αυτο.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μη σου πω οτι εχουμε αργησει κιολας...
αληθινο περιστατικο..προ τριμηνου βρεθηκα στο λονδινο..
παω με την παρεα μου να μπω σε ενα καταστημα την ωρα που ο ιδιοκτητης το κλειδωνε για βραδυ..
με το που μας βλεπει,λεει<<οκ,παιδια,ελατε και κλεινω αμεσως μετα απο σας>>....και αρχιζει να ανοιγει μια-μια τις κλειδαριες..
απο την προφορα μιας βλαχας που χαμε μαζι καταλαβαινει πως ειμαστε μεσογειακοι..
<<απο ποια χωρα μας ρωτα??>>..ελλαδα του λενε...
τοτε ο καταστηματαρχης γυρνα στη ψυχρα,κλειδωνει το μαγαζι,μας λεει πως εχει μια υποχρεωση τελικα
και φευγει σχεδον τρεχοντας.. :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Εγώ έμενα San Diego και έφυγα τον Σεπτέμβρη του 2009. Ενοίκειο με 500 $ βρίσκεις μόνο με συγκατοικο. Η Καλιφόρνια είναι καταχρεωμένη απ'την κρίση, κάνανε κ debate στην τηλεόραση μάλιστα εάν είναι πιο χρεωμένη απ'την Ελλάδα. Οι επιχειρήσεις (restaurants, bars, clubs) κλείνουν η μια μετά την άλλη. Γενικώς βλέπεις πολλές ταινίες!

Αν δεν πας για καμιά δουλειά που προϋποθέτει να έχεις κ κάποιο πτυχείο κ δεν την κλείσεις από πριν θα απομείνεις αξεπόλυτος που λέει κ ο παπούς μου! Κ το κυριότερο: με την VISA τι θα κάνεις; Το Visa Waiver Program δεν σου επιτρέπει να εργάζεσαι μόνιμα εκεί. Εγώ έιχα μεγάλο θέμα, Visa για εργασία δίνουν με διαγωνισμό σε ~64000 άτομα το χρόνο οι οποίοι είναι επιφανείς επιστήμονες, πολιτικοί, στρατιωτικοί, κτλ Η διαδικασία αιτήσεως είναι ολόκληρος κυκεώνας, άσε που στα σύνορα σε περνάνε από ναζιστική εξέταση. Υπάρχουν εκατομμυρια σαν εσένα στον κόσμο που θέλουν να ζήσουν το american dream, αν όλοι τα καταφέρνανε να μπουν η αμερική θα είχε καταρρεύσει.

εδώ για διακόπές πας και στο τσακ δεν σου πιανουν τον κώλο....

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Φίλε dimitrisniva, εγώ έκανα μεταπτυχιακό και μετά δούλεψα στα States (χρόνος παραμονής σχεδόν 5 έτη). Το πιο βασικό πρόβλημα είναι η βίζα. Βίζες για εργασίες σαν και αυτές που υπονοείς στο μήνυμα σου δίνονται με το σταγονόμετρο ή καλύτερα ο αριθμός που δίνουν κάθε χρόνο είναι πρακτικά μηδενικός. Αν είσαι επιστημονας ή μηχανικός είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα (δηλ. η πρόσκλησή σου να συνδέεται με απόκτηση βίζας J1 ή ακόμα καλύτερα Η1), όχι όμως εύκολα. Αν βρεις μια εταιρεία ή ΑΕΙ/ερευνητικό κέντρο που θα σε καλέσει με την προϋπόθεση μιας μακροχρόνιας βίζας (3 χρόνια to begin with), ναι αξίζει τον κόπο. Διαφορετικά, είναι ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Και μπορεί να βρεθείς σε εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις (εκεί η εφαρμογή των νόμων δεν είναι παίξε-γέλασε).

Και κάτι τελευταίο. Μην εξιδανικεύεις καταστάσεις. Ποιός σού είπε για ενοίκια των 500$; Εγω έμενα σε δυάρι στα προάστια της Washington (σε περιοχή μέτρια) και πλήρωνα το 2001 900$ (ήταν ο τελευταίος μου χρόνος στα States). Για το San Diego οι τιμές ήταν ακόμα μεγαλύτερες. Ναι, το φαγητό και η βενζίνα είναι φτηνότερα. Όμως πρόσεξε μην αρρώστησεις -οι γιατροί είναι είδος πολυτελείας. 

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Φίλε dimitrisniva, εγώ έκανα μεταπτυχιακό και μετά δούλεψα στα States (χρόνος παραμονής σχεδόν 5 έτη). Το πιο βασικό πρόβλημα είναι η βίζα. Βίζες για εργασίες σαν και αυτές που υπονοείς στο μήνυμα σου δίνονται με το σταγονόμετρο ή καλύτερα ο αριθμός που δίνουν κάθε χρόνο είναι πρακτικά μηδενικός. Αν είσαι επιστημονας ή μηχανικός είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα (δηλ. η πρόσκλησή σου να συνδέεται με απόκτηση βίζας J1 ή ακόμα καλύτερα Η1), όχι όμως εύκολα. Αν βρεις μια εταιρεία ή ΑΕΙ/ερευνητικό κέντρο που θα σε καλέσει με την προϋπόθεση μιας μακροχρόνιας βίζας (3 χρόνια to begin with), ναι αξίζει τον κόπο. Διαφορετικά, είναι ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Και μπορεί να βρεθείς σε εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις (εκεί η εφαρμογή των νόμων δεν είναι παίξε-γέλασε).

Και κάτι τελευταίο. Μην εξιδανικεύεις καταστάσεις. Ποιός σού είπε για ενοίκια των 500$; Εγω έμενα σε δυάρι στα προάστια της Washington (σε περιοχή μέτρια) και πλήρωνα το 2001 900$ (ήταν ο τελευταίος μου χρόνος στα States). Για το San Diego οι τιμές ήταν ακόμα μεγαλύτερες. Ναι, το φαγητό και η βενζίνα είναι φτηνότερα. Όμως πρόσεξε μην αρρώστησεις -οι γιατροί είναι είδος πολυτελείας.   
Ο θειος μου που ειναι εκει μου ειπε οτι με 500 νοικιαζω σπιτη ισα να κατοικιται ετσι δε μιλαμε για πολυτελιες..τωρα με τι βιζα δεν ξερω αυτος κανονιζη..θα μου κανει αυτος προσκλιση και μετα λεει δεν πεζει ουτε μια στο εκατομυριο να με πιασουν,αυτος ξερει τα κολπα 6 ξαδερφια μου εφτιξε,,του πουστη θα με βολεψει και εμενα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ο θειος μου που ειναι εκει μου ειπε οτι με 500 νοικιαζω σπιτη ισα να κατοικιται ετσι δε μιλαμε για πολυτελιες..τωρα με τι βιζα δεν ξερω αυτος κανονιζη..θα μου κανει αυτος προσκλιση και μετα λεει δεν πεζει ουτε μια στο εκατομυριο να με πιασουν,αυτος ξερει τα κολπα 6 ξαδερφια μου εφτιξε,,του πουστη θα με βολεψει και εμενα.

Φιλαράκι στην τελική ρίσκαρέ το. Αξίζει να φύγεις πιστεύω. Μη πολυσκέφτεσαι τι και πως και αν. Ο τολμών νικά!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
do it man....το com ειναι μαζι σου.φυγε απο το μπουρδέλο

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Συγκεκριμενα για το Μαϊμι που ξερω ολο το κουμαντο το κανουν οι λατινοι (κουβανοι, κολομβιανοι, μεξικανοι, βραζιλιανοι κτλ...) οι αμερικανοι ειναι η μειοψηφια. Ειναι η πιο πολιτισμικη χωρα στο κοσμο και δεν εχει τετοιες μαλακιες. 

Πολύ Scarface βλέπεις ...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
εμενα παντως ενα φιλαρακι μενει χρονια λος αντζελες και μου λεει συνεχεια να παω.απο οτι μου ειπε ανετα μπορω να πιασω δουλεια εδω γαμας αβερτα και χρημα μια χαρα ;)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εμενα παντως ενα φιλαρακι μενει χρονια λος αντζελες και μου λεει συνεχεια να παω.απο οτι μου ειπε ανετα μπορω να πιασω δουλεια εδω γαμας αβερτα και χρημα μια χαρα ;)
ειναι ευκολο να γινεις πορνσταρ στη αμερικη?

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Πολύ Scarface βλέπεις ...

νο ισχύει... ειχε πάει ο πατερας μου... εκεί ακομα και διαφημίσεις και διαφιμιστικά φυλλάδια στο δρομο περισσότερα ισπανικά γράφει...

ακομα και βιντεοπαιχνίδια πρώτα στα ράφια είναι τα ισπανόφωνα...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ειναι ευκολο να γινεις πορνσταρ στη αμερικη?
τι να σου πω και εγω δεν εχω παει ετσι μου λεει ο φιλος ειδικα καλιφορνια που ειναι μου λεει ζει πολυς κοσμακης απο αυτο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στην Γερμανια ναι. Στην Αμερικη δεν ακριβως ειναι ετσι τα πραγματα. Συγκεκριμενα για το Μαϊμι που ξερω ολο το κουμαντο το κανουν οι λατινοι (κουβανοι, κολομβιανοι, μεξικανοι, βραζιλιανοι κτλ...) οι αμερικανοι ειναι η μειοψηφια. Ειναι η πιο πολιτισμικη χωρα στο κοσμο και δεν εχει τετοιες μαλακιες. Βεβαια εξαρταται τι δουλεια θα κανεις. Τωρα αν πας πχ για πλυστης ειτε ειναι εδω ειτε στη γερμανια ειτε στην αμερικη δεν αλλαζει τιποτα παραπανω ως προς τη δουλεια και την ιδιοτητα σου ;)  
τυπε τι να κλασει το μαιαμι μπροστα σε φιλαδελφια η ντιτροιτ :rockon:
εκει βγαινουν τα κουμπουρια για πλακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom