Επισκέπτης
10 λεπτα ακομη
10' κήρυγμα;;;;
10 λεπτα ακομη
ασε με ακομη 10 λεπτα10' κήρυγμα;;;;
ασε με ακομη 10 λεπτα
θα ανεβω σε λιγο
Ωραια ξαπλοσε τωρα καπου αναπαφτικα και πες μου πως αισθανεσαι τωρα που βριζεια καποιον κρυμενος πισω απο ενα πληκτρολογιο?? αισθανεσαι μαγκας??εξυπνος??ανωτερος??καλητερος??πσσσσσσσσσ ποιος εισαι ε??Τεραστιος!!!Τον αυτοκτόνησες μαλάκα ;
μην τα πιστευεται αυτα
μεταναστης ειναι μεταναστης
εκτος αν πας να εργαστεις σε κανονικη δουλεια με προοπτικες,σαν πτυχιουχος εννοω
ο Αλβανος της Αμερικης και της Γερμνιας θα ειστε,ξεκολλατε
Λεω να δοκιμασω.Εχεις σκεφτει ομως οτι οπως πανε τα πραγματα στην Ελλαδα, σε λιγο θα ειναι καλυτερα να σαι ο Αλβανος της Αμερικης ή της Γερμανιας παρα Ελληνας στην Ελλαδα, και δεν ειναι αναγκη να φυγεις για παντα, αν και ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου. Για τον ΔημητρηΝιβα, φιλε μου αν εχεις ακρες ειδικα, δεν εχεις τιποτα να χασεις. Τιποτα δεν ειναι ευκολο, τιποτα δεν σου χαριζεται.
Τυπε και εγω σκεφτομαι να ξαναγυρισω αγγλια γιατι εδω τα πραγματα,και ειδικα επαρχια που ειμαι ειναι δραμα....Και οσο σκεφτομαι τον κωλοκαιρο και τυς ρυθμουσ ζωης εκει...γαμησετα και εχω μαθει στα χαλαρα εδω..Λεω να δοκιμασω.
για αρχη τα βαζω ολα στο ονομα της ακρης..μετα με κοστος 5000δολ επιτελους παντρευομαι τα υπολιπα κατανοητα..οσο για τι δουλεια και εδω που ειμαι 12ωρα δουλευω και τι παιρνω 1500 με το ζορι..αρχιδια δλδ.καλα ολα αυτα αλλα νομιμος δε θα εισαι. ολα μαυρα θα τα παιρνεις. εκτος κι αν παντρευτεις καμια εκει με συμφωνια. θα δουλευεις σαν σκλαβος, αλλα θα μπορεις να ζησεις.. αν πιστευεις οτι εχεις προοπτικες εκει, ναι κανε το. ετσι κι αλλιως απ οτι καταλαβα δε σε κραταει τπτ εδω. αντε καλη τυχη να εχεις
ειπαμε φιλε τσαμπα κανεις δε μοιραζει λευτα..αν θες ξαπλα κατσε ελλαδα..αν θες κατι παραπανω θα πρεπει να δουλεψεις οπου και αν εισαι...Απλα πλεον στην ελλαδα δεν υπαρχουν δουλειες εγω εχω 3 πτυχια και ξερω και 10 δουλειες και μονο ως εργατης βρισκω..Λυπαμαι αλλα τα 580 δεν μου φτανουν..Τυπε και εγω σκεφτομαι να ξαναγυρισω αγγλια γιατι εδω τα πραγματα,και ειδικα επαρχια που ειμαι ειναι δραμα....Και οσο σκεφτομαι τον κωλοκαιρο και τυς ρυθμουσ ζωης εκει...γαμησετα και εχω μαθει στα χαλαρα εδω..
ολοψυχα καλη επιτυχια αν αποφασισεις να πας!το στορυ εχει ως εξης η ακρη εχει 3 μαγαζια και μαζευει συγγενεις για να στελεχωσει το 4 τα φραγκα θα ειναι 800/1000 την εβδομαδα απο το ποστο που θα δουλευοθμε και το 20% τον κερδον... πακετο δεν πεζει γιατη αυτος θα βαλει οοοολο το κεφαλεο και εμεις θα τον ξεχρεοσουμε σιγα σιγα..
Ετσι ειναι τυπε..αστα απατη εδω στην ελλαδα...δεν λειτουργει τιποτα...και να σκεφτεις ημουν 12 χρονια αγγλια και ο μαλακας γυρισα πισω...ειπαμε φιλε τσαμπα κανεις δε μοιραζει λευτα..αν θες ξαπλα κατσε ελλαδα..αν θες κατι παραπανω θα πρεπει να δουλεψεις οπου και αν εισαι...Απλα πλεον στην ελλαδα δεν υπαρχουν δουλειες εγω εχω 3 πτυχια και ξερω και 10 δουλειες και μονο ως εργατης βρισκω..Λυπαμαι αλλα τα 580 δεν μου φτανουν..
τα ΑΜΕΑ θελουν κι αυτα πρασινη καρτα;ναι καπου εκει ειναι η συμφωνια για να παντρευτεις γι αυτο το λογο, απλα θα εχεις ντραβαλα με την υπηρεσια μεταναστευσης.
εφοσον εχεις κατι εκει, μην το πολυσκεφτεις!
θα παρεις κ το βλαμμενο αδερφι?
Αρχιδια φιλε με τους μπατσους..ανα δε κανεις κατι να σε δεσουν δεν υπαρχει περιπτοση να σε σταματιση κανεις και να σου ζιτιση χαρτια..ολοψυχα καλη επιτυχια αν αποφασισεις να πας!
προσεξε με green card να κανεις κατι γιατι εκει οι μπατσοι σε τετοια θεματα κ η νομοθεσια ειναι πολυ serious.
Tουριστας ειχα παει κ μου σφραγισαν στο διαβατηριο κανονικα την επιστροφη μου μετα απο Χ μερες οταν τους ειπα για ποσο θα εμενα
Θα τον παρω τον καριολη αλλα μονο και μονο για να στρωση...θα πλινη ππποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλη πιατο λεμε..ναι καπου εκει ειναι η συμφωνια για να παντρευτεις γι αυτο το λογο, απλα θα εχεις ντραβαλα με την υπηρεσια μεταναστευσης.
εφοσον εχεις κατι εκει, μην το πολυσκεφτεις!
θα παρεις κ το βλαμμενο αδερφι?
μπα μη το λες.Αν κινεισαι για μηνες σε μια περιοχη..για να εχεις τον κωλο σου καλυμμενο στο λεω 100%Αρχιδια φιλε με τους μπατσους..ανα δε κανεις κατι να σε δεσουν δεν υπαρχει περιπτοση να σε σταματιση κανεις και να σου ζιτιση χαρτια..
Καλλα να παθεις...Ετσι ειναι τυπε..αστα απατη εδω στην ελλαδα...δεν λειτουργει τιποτα...και να σκεφτεις ημουν 12 χρονια αγγλια και ο μαλακας γυρισα πισω...
τα ΑΜΕΑ θελουν κι αυτα πρασινη καρτα;
4 ξαδεφρια μου ειναι εκει πανω απο 10χρονια, και κανενα προβλημα..Τωρα αν σου κατσι ειναι αλλο θεμα.μπα μη το λες.Αν κινεισαι για μηνες σε μια περιοχη..για να εχεις τον κωλο σου καλυμμενο στο λεω 100%