Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Τον αυτοκτόνησες μαλάκα ;
Ωραια ξαπλοσε τωρα καπου αναπαφτικα και πες μου πως αισθανεσαι τωρα που βριζεια καποιον κρυμενος πισω απο ενα πληκτρολογιο?? αισθανεσαι μαγκας??εξυπνος??ανωτερος??καλητερος??πσσσσσσσσσ ποιος εισαι ε??Τεραστιος!!!

Ενταξει τωρα βλακα μαζεψε τα κομπλεξ σου και παρε τον πουλο γιατη μολις κλισις το πσ και βγεις στον πραγματικο κοσμο παλι καρπαζες θα τρως..

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
μην τα πιστευεται αυτα
μεταναστης ειναι μεταναστης
εκτος αν πας να εργαστεις σε κανονικη δουλεια με προοπτικες,σαν πτυχιουχος εννοω
ο Αλβανος της Αμερικης και της Γερμνιας θα ειστε,ξεκολλατε

Εχεις σκεφτει ομως οτι οπως πανε τα πραγματα στην Ελλαδα, σε λιγο θα ειναι καλυτερα να σαι ο Αλβανος της Αμερικης ή της Γερμανιας παρα Ελληνας στην Ελλαδα, και δεν ειναι αναγκη να φυγεις για παντα, αν και ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου. Για τον ΔημητρηΝιβα, φιλε μου αν εχεις ακρες ειδικα, δεν εχεις τιποτα να χασεις. Τιποτα δεν ειναι ευκολο, τιποτα δεν σου χαριζεται.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Εχεις σκεφτει ομως οτι οπως πανε τα πραγματα στην Ελλαδα, σε λιγο θα ειναι καλυτερα να σαι ο Αλβανος της Αμερικης ή της Γερμανιας παρα Ελληνας στην Ελλαδα, και δεν ειναι αναγκη να φυγεις για παντα, αν και ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου. Για τον ΔημητρηΝιβα, φιλε μου αν εχεις ακρες ειδικα, δεν εχεις τιποτα να χασεις. Τιποτα δεν ειναι ευκολο, τιποτα δεν σου χαριζεται.
Λεω να δοκιμασω.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
καλα ολα αυτα αλλα νομιμος δε θα εισαι. ολα μαυρα θα τα παιρνεις. εκτος κι αν παντρευτεις καμια εκει με συμφωνια. θα δουλευεις σαν σκλαβος, αλλα θα μπορεις να ζησεις.. αν πιστευεις οτι εχεις προοπτικες εκει, ναι κανε το. ετσι κι αλλιως απ οτι καταλαβα δε σε κραταει τπτ εδω. αντε καλη τυχη να εχεις :cheesy:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε και εγω σκεφτομαι να ξαναγυρισω αγγλια γιατι εδω τα πραγματα,και ειδικα επαρχια που ειμαι ειναι δραμα....Και οσο σκεφτομαι τον κωλοκαιρο και τυς ρυθμουσ ζωης εκει...γαμησετα και εχω μαθει στα χαλαρα εδω..

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
καλα ολα αυτα αλλα νομιμος δε θα εισαι. ολα μαυρα θα τα παιρνεις. εκτος κι αν παντρευτεις καμια εκει με συμφωνια. θα δουλευεις σαν σκλαβος, αλλα θα μπορεις να ζησεις.. αν πιστευεις οτι εχεις προοπτικες εκει, ναι κανε το. ετσι κι αλλιως απ οτι καταλαβα δε σε κραταει τπτ εδω. αντε καλη τυχη να εχεις :cheesy:
για αρχη τα βαζω ολα στο ονομα της ακρης..μετα με κοστος 5000δολ επιτελους παντρευομαι :dancing: :dancing:τα υπολιπα κατανοητα..οσο για τι δουλεια και εδω που ειμαι 12ωρα δουλευω και τι παιρνω 1500 με το ζορι..αρχιδια δλδ.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Τυπε και εγω σκεφτομαι να ξαναγυρισω αγγλια γιατι εδω τα πραγματα,και ειδικα επαρχια που ειμαι ειναι δραμα....Και οσο σκεφτομαι τον κωλοκαιρο και τυς ρυθμουσ ζωης εκει...γαμησετα και εχω μαθει στα χαλαρα εδω..
ειπαμε φιλε τσαμπα κανεις δε μοιραζει λευτα..αν θες ξαπλα κατσε ελλαδα..αν θες κατι παραπανω θα πρεπει να δουλεψεις οπου και αν εισαι...Απλα πλεον στην ελλαδα δεν υπαρχουν δουλειες εγω εχω 3 πτυχια και ξερω και 10 δουλειες και μονο ως εργατης βρισκω..Λυπαμαι αλλα τα 580 δεν μου φτανουν..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
το στορυ εχει ως εξης η ακρη εχει 3 μαγαζια και μαζευει συγγενεις για να στελεχωσει το 4 τα φραγκα θα ειναι 800/1000 την εβδομαδα απο το ποστο που θα δουλευοθμε και το 20% τον κερδον... πακετο δεν πεζει γιατη αυτος θα βαλει οοοολο το κεφαλεο και εμεις θα τον ξεχρεοσουμε σιγα σιγα..
ολοψυχα καλη επιτυχια αν αποφασισεις να πας!
προσεξε με green card να κανεις κατι γιατι εκει οι μπατσοι σε τετοια θεματα κ η νομοθεσια ειναι πολυ serious.
Tουριστας ειχα παει κ μου σφραγισαν στο διαβατηριο κανονικα την επιστροφη μου μετα απο Χ μερες οταν τους ειπα για ποσο θα εμενα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ναι καπου εκει ειναι η συμφωνια για να παντρευτεις γι αυτο το λογο, απλα θα εχεις ντραβαλα με την υπηρεσια μεταναστευσης.
εφοσον εχεις κατι εκει, μην το πολυσκεφτεις!
θα παρεις κ το βλαμμενο αδερφι? :tooth:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ειπαμε φιλε τσαμπα κανεις δε μοιραζει λευτα..αν θες ξαπλα κατσε ελλαδα..αν θες κατι παραπανω θα πρεπει να δουλεψεις οπου και αν εισαι...Απλα πλεον στην ελλαδα δεν υπαρχουν δουλειες εγω εχω 3 πτυχια και ξερω και 10 δουλειες και μονο ως εργατης βρισκω..Λυπαμαι αλλα τα 580 δεν μου φτανουν..
Ετσι ειναι τυπε..αστα απατη εδω στην ελλαδα...δεν λειτουργει τιποτα...και να σκεφτεις ημουν 12 χρονια αγγλια και ο μαλακας γυρισα πισω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ναι καπου εκει ειναι η συμφωνια για να παντρευτεις γι αυτο το λογο, απλα θα εχεις ντραβαλα με την υπηρεσια μεταναστευσης.
τα ΑΜΕΑ θελουν κι αυτα πρασινη καρτα; :think:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
ολοψυχα καλη επιτυχια αν αποφασισεις να πας!
προσεξε με green card να κανεις κατι γιατι εκει οι μπατσοι σε τετοια θεματα κ η νομοθεσια ειναι πολυ serious.
Tουριστας ειχα παει κ μου σφραγισαν στο διαβατηριο κανονικα την επιστροφη μου μετα απο Χ μερες οταν τους ειπα για ποσο θα εμενα
Αρχιδια φιλε με τους μπατσους..ανα δε κανεις κατι να σε δεσουν δεν υπαρχει περιπτοση να σε σταματιση κανεις και να σου ζιτιση χαρτια..

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Θα τον παρω τον καριολη αλλα μονο και μονο για να στρωση...θα πλινη ππποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλη πιατο λεμε..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Αρχιδια φιλε με τους μπατσους..ανα δε κανεις κατι να σε δεσουν δεν υπαρχει περιπτοση να σε σταματιση κανεις και να σου ζιτιση χαρτια..
μπα μη το λες.Αν κινεισαι για μηνες σε μια περιοχη..για να εχεις τον κωλο σου καλυμμενο στο λεω 100%

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τα ΑΜΕΑ θελουν κι αυτα πρασινη καρτα; :think:

πλακα πλακα, νομιζω οτι ειναι πολυ δυσκολο να παρεις αμεα στο αμερικα.

*ωχ εχει οντως προβλημα και πεταξα μαλακια? :S
συγγνωμη μητσο :-

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
μπα μη το λες.Αν κινεισαι για μηνες σε μια περιοχη..για να εχεις τον κωλο σου καλυμμενο στο λεω 100%
4 ξαδεφρια μου ειναι εκει πανω απο 10χρονια, και κανενα προβλημα..Τωρα αν σου κατσι ειναι αλλο θεμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom