Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Λοιπον αλανια τα πραγματα πανε κατα διαολου,η οικονομια καταρεει γρηγορα και σταθερα!!!μονο και μονο στην πολη μου 7 μαγαζια (φαγαδικα)σε 2 τετραγονα!!! εχουν πωλητιριο και πανε για λουκετο.
Τωρα επι του θεματος,εγω θα την κανω για αμερικα..μην ακουσω μαλακιες του τυπου <<ναι καλλα εκει χαριζουν λευτα>> ξερω οτι για να παρεις το χρημα σε γαμανε!! Αλλα υπαρχουν δουλειες και εχεις τι δυνατοτιτα αν δεν εισαι τεμπελης να κονομισεις.

Θελω λοιπον πληροφοριες,πεζουν 3 προορισμοι οπου εχω και ακρες..Α)νεα υορκη Β)σαν ντιεγκο Γ)πενσιλβανια.

Απο οτι λενε το σκηνικο εχει ως εξης,μισθος εργατη 10-12 δολαρια ενοικιο ενος μεσου σπιτιου 500δολ ειδι πρωτης αναγκης<φαι ρουχα κτλ κτλ> σχεδον τσαμπα και απο δουλεια,ορεξη να εχεις και δουλευεις οσο θες!!

Ξερεις κανεις αν τα παραπανω υσχιουν??

Καθε γνωμη σεβαστη..αλλα μην το γαμισουμε γιατη πραγματικα με ενδιαφερει το θεμα.

απο τις πολεις που έγραψες ΝΥ μου κάνει καλύτερα...

αλλά επειδή εγώ ειμαι νησιώτης και καλοκαιρινός τύπος θα προτιμούσα κάπου που έχει πιο θερμό κλίμα L.A (που έχω και συγγενείς),Las Vegas, Μαϊαμι απο ανατολική ακτή

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
απο τις πολεις που έγραψες ΝΥ μου κάνει καλύτερα...

αλλά επειδή εγώ ειμαι νησιώτης και καλοκαιρινός τύπος θα προτιμούσα κάπου που έχει πιο θερμό κλίμα L.A (που έχω και συγγενείς),Las Vegas, Μαϊαμι απο ανατολική ακτή

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:ειπαμε παμε για μεροκαματο..οχι για διακοπες

Daylen

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλή η ιδέα για πούλο αλλά .....
Οι ΗΠΑ δεν είναι γεια σας ήρθα να δουλέψω. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρεις άδεια εργασίας.
Εκτός αν έχεις άκρη να σε βάλουν μέσα και να δουλεύεις μαύρα

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Επισκέπτης
Εχει εχει!!! και γυρους και κοντοσουβλια,τα παντα ολα σου λεω!!

Άσχετο αλλά πριν μερικές βδομάδες είχα δει στο ονειρό μου ότι είχε γίνει πόλεμος στην Ελλάδα και την έκανα για Βοστώνη...όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες την είχαν κάνει για διάφορες πόλεις των ΗΠΑ...και έβλεπα από την τηλεόραση τον πόλεμο ν πέφτουν κτήρια,σπίτια κτλ....ε σε κάποια φάση πείνασα και πάω έξω και βλέπω ένα ψητοπωλείο εκεί που άνοιξαν κάποιοι Έλληνες και μιλούσαν ελληνικά :2funny:

gevorg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Άσχετο αλλά πριν μερικές βδομάδες είχα δει στο ονειρό μου ότι είχε γίνει πόλεμος στην Ελλάδα και την έκανα για Βοστώνη...όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες την είχαν κάνει για διάφορες πόλεις των ΗΠΑ...και έβλεπα από την τηλεόραση τον πόλεμο ν πέφτουν κτήρια,σπίτια κτλ....ε σε κάποια φάση πείνασα και πάω έξω και βλέπω ένα ψητοπωλείο εκεί που άνοιξαν κάποιοι Έλληνες και μιλούσαν ελληνικά :2funny:
σκατα θα φας

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Καλά. Άντε γαμήσου τώρα.
δε μου λες εισαι κανα 15χρονο πιτσιρικη που γαμαει και δερνει μεσο νετ??

Η εισαι ο μαλακας ο αδερφος μου που εχει καμια 10αρια νικ και μπενει απο το πσ που εχουμε στο υπογειο και λεει ολη την ωρα μαλακιες??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δε μου λες εισαι κανα 15χρονο πιτσιρικη που γαμαει και δερνει μεσο νετ??

Η εισαι ο μαλακας ο αδερφος μου που εχει καμια 10αρια νικ και μπενει απο το πσ που εχουμε στο υπογειο και λεει ολη την ωρα μαλακιες??
με ποιο αλλο νικ μπαινει ο αδερφος σου; :think:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.039
Πόντοι
2.606
ρε συ κιθαριστα γιατι ειδικα ειδες βοστον μηπως εισαι κρυφο βαζελος και σου βγαινει αποθημενο στο ονειρο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom