Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
φιλε θα γραψω τελειως σε δυο σειρες επειδη εχω επαφες-συγγενεις και εχω παει αρκετες φορες  λοσ αντζελες και καποιες αλλες περιοχες!
πανε οι καλες εποχες και εκει!τα πραγματα ειναι δυσκολα και εκει!
εαν για αρχη δεν εχεις στεγη να μεινεις τελειωσες!
τα ενοικια ειναι πανακριβα!500 δολλαρια ναι ββρισκεις να κανω μια παραθεση (στην αχαρνων) ενα 25-30 τετραγωνικα).
φαγητο-ρουχα οντως φτηνα!
το γαμησι ειναι η ασφαλεια!
χωρις ασφαλεια εισαι ενα τιποτα εκει!και η ασφαλεια ειναι πανακριβη!αν δεν εχεις ασφαλεια
και σου συμβει κατι και χρειαστεις νοσκομειο κλαφτα χαραλαμπε!τα νοσοκομεια τα δημοσια εκει ειναιι ....πως να στο πω.....ο ευαγγελισμος ειναι χιλτον!
και κλεινω λεγωντας!αμα θελεις να δουλευεις σε κανα φαστφουνταδικο-να μενεις σε κωλοπεριοχη σε 25 τμ και να θελεις να αποταμιευσεις πχ σε ενα χρονο ενα ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ καντο!απλα στις προυποθεσεις αυτες ειναι και οτι δε θα μπορεις να απολαυσεις τιποτα γιατι λεφτα για ποιοτητα ζωης δε θα μενουν!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.038
Πόντοι
2.606
αποκλειεται να ναι 15χρονο μαλικιστηριον γιατι ξερει την κλωνατεξ γκρουπ χαχαχαχα.ΚΑΝΑ μαλακιστηριον σκετο θα ναι που παιξε τα λεφτα του εκει και τωρα ειναι ενα σεντερ φορ που δενει τα κορδονια του στη σεντρα...

Επισκέπτης
Ρε Δημήτρη...μπας και είμαι ο πατέρας σου; Έχω ένα παιδί που κάνει τέτοιες μαλακίες.... :think: :think:

Πες στον Μιχαλάκη τον αδερφό σου,να ασχοληθεί με το σχολείο του :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
Λοιπον αλανια τα πραγματα πανε κατα διαολου,η οικονομια καταρεει γρηγορα και σταθερα!!!μονο και μονο στην πολη μου 7 μαγαζια (φαγαδικα)σε 2 τετραγονα!!! εχουν πωλητιριο και πανε για λουκετο.
Τωρα επι του θεματος,εγω θα την κανω για αμερικα..μην ακουσω μαλακιες του τυπου <<ναι καλλα εκει χαριζουν λευτα>> ξερω οτι για να παρεις το χρημα σε γαμανε!! Αλλα υπαρχουν δουλειες και εχεις τι δυνατοτιτα αν δεν εισαι τεμπελης να κονομισεις.

Θελω λοιπον πληροφοριες,πεζουν 3 προορισμοι οπου εχω και ακρες..Α)νεα υορκη Β)σαν ντιεγκο Γ)πενσιλβανια.

Απο οτι λενε το σκηνικο εχει ως εξης,μισθος εργατη 10-12 δολαρια ενοικιο ενος μεσου σπιτιου 500δολ ειδι πρωτης αναγκης<φαι ρουχα κτλ κτλ> σχεδον τσαμπα και απο δουλεια,ορεξη να εχεις και δουλευεις οσο θες!!

Ξερεις κανεις αν τα παραπανω υσχιουν??

Καθε γνωμη σεβαστη..αλλα μην το γαμισουμε γιατη πραγματικα με ενδιαφερει το θεμα.
Πολυ προσφατα ειχα συζητηση επι του θεματος με φιλο ο οποιος ειναι στην Αμερικη(Μαϊαμι) τα τελευταια 12 χρονια. Ξεκινησε κυριολεκτικα απ το μηδεν και χωρις να εχει κανεναν γνωστο καταφερε να φτασει πολυ ψηλα με πολυ δουλεια και σωστες κινησεις.
Πριν δυο  χρονια τα πραγματα ηταν πολυ δυσκολα με την κριση. Τωρα αρχιζουν σιγα σιγα και στρωνουν.
Το καλο στην Αμερικη ειναι οτι υπαρχει αξιοκρατια. Αν εισαι καλος και επιμονος στη δουλεια σου θα ανταμειφθεις. Η Ελληνικη  ομως νοοτροπια και η τεμπελια δεν εχει καμια τυχη(οπως θα πας...ετσι θα φυγεις).
Αν εχεις και καποιον γνωστο να σε βοηθησει ή να σε καθοδηγησει στα πρωτα σου βηματα ακομα καλυτερα.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
φιλε θα γραψω τελειως σε δυο σειρες επειδη εχω επαφες-συγγενεις και εχω παει αρκετες φορες  λοσ αντζελες και καποιες αλλες περιοχες!
πανε οι καλες εποχες και εκει!τα πραγματα ειναι δυσκολα και εκει!
εαν για αρχη δεν εχεις στεγη να μεινεις τελειωσες!
τα ενοικια ειναι πανακριβα!500 δολλαρια ναι ββρισκεις να κανω μια παραθεση (στην αχαρνων) ενα 25-30 τετραγωνικα).
φαγητο-ρουχα οντως φτηνα!
το γαμησι ειναι η ασφαλεια!
χωρις ασφαλεια εισαι ενα τιποτα εκει!και η ασφαλεια ειναι πανακριβη!αν δεν εχεις ασφαλεια
και σου συμβει κατι και χρειαστεις νοσκομειο κλαφτα χαραλαμπε!τα νοσοκομεια τα δημοσια εκει ειναιι ....πως να στο πω.....ο ευαγγελισμος ειναι χιλτον!
και κλεινω λεγωντας!αμα θελεις να δουλευεις σε κανα φαστφουνταδικο-να μενεις σε κωλοπεριοχη σε 25 τμ και να θελεις να αποταμιευσεις πχ σε ενα χρονο ενα ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ καντο!απλα στις προυποθεσεις αυτες ειναι και οτι δε θα μπορεις να απολαυσεις τιποτα γιατι λεφτα για ποιοτητα ζωης δε θα μενουν!
το στορυ εχει ως εξης η ακρη εχει 3 μαγαζια και μαζευει συγγενεις για να στελεχωσει το 4 τα φραγκα θα ειναι 800/1000 την εβδομαδα απο το ποστο που θα δουλευοθμε και το 20% τον κερδον... πακετο δεν πεζει γιατη αυτος θα βαλει οοοολο το κεφαλεο και εμεις θα τον ξεχρεοσουμε σιγα σιγα..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.038
Πόντοι
2.606
Παντως το μαλακιδισταν που ζουμε ειναι πλεον ανυποφορο.Ξυπνας και καποιο τσογλανι πολιτικος εχει σκεφτει στο ποδι ενα φορομπηχτικο νομοσχεδιο καινουργιο και σου γαμαει τη ζωη απο το πουθενα.ΕΧΕΙς κανει τα κουμαντα σου με εναν ευλογο χρονικο οριζοντα και ξαφνικα καποιος ανεγκεφαλος υπουργοκαρεκλοκενταυρος κατεβαζει μια ιδεα την ωρα που χεζει και την κανει νομο και σου γαμιεται το συμπαν....ελεος....πλεον καιμε απο το λιπος μας....μολις και αυτο τελειωσει θα χαθει η μπαλα γι αυτο εγκρινω την μετοικιση εις αλλες πολιτειες.ΝΤΑΞ δεν πολυγουσταρω αμερικα...απο νεα ζηλανδια ξερει κανεις τι παιζει,εχω πολυ καλη γνωμη.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ετσι ενδικτικα γνωστος ανοιγη πιτσαρια δεν παει καλα και το κλινι με χρεος 70000 παει σερβιτορος σε ξαδερφο του στο σαν ντιεγκο δουλευει 3 χρονια <καλη ζωη και ανα 3μηνο ηταν εδω για καμια 10αρι μερες>και ξεχρεονη..

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ετσι ενδικτικα γνωστος ανοιγη πιτσαρια δεν παει καλα και το κλινι με χρεος 70000 παει σερβιτορος σε ξαδερφο του στο σαν ντιεγκο δουλευει 3 χρονια <καλη ζωη και ανα 3μηνο ηταν εδω για καμια 10αρι μερες>και ξεχρεονη..
μην τα πιστευεται αυτα
μεταναστης ειναι μεταναστης
εκτος αν πας να εργαστεις σε κανονικη δουλεια με προοπτικες,σαν πτυχιουχος εννοω
ο Αλβανος της Αμερικης και της Γερμνιας θα ειστε,ξεκολλατε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom