Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
ρε αει κιχου λεμε..
για πεσμας για τις ομορφιες του να γελασουμε..
μονο το κωλογηπεδο της MANU αξιζει (που ειναι εκτος πολης ετσι & αλλιως) & οι παμπς..
ουστ με το κωλοχωρι..

Ο pleasuregiver ζει στην μεκκα του πολιτισμου στην μεγαλουπολη της υφηλιου και βρισκει το manchester  κολοχωρι!

Ας ανοιξουμε λιγο τα ματια μας κ ας δουμε ποιοι πραγματικα ειμαστε οι Ελληνες.Ζουμε αυτο που μας αξιζει.Οποιος εχει βγει λιγο παραεξω κ εχει δει μερικα πραγματα παραπανω θα καταλαβει ποσο πισω ειμαστε.Κ οσο σε καποιο σημειο που λετε οτι οι Αγγλοι ειναι ολοι πουστηδες εγω απλα θα σας ζητησω να σκεφτηται ποσοι ελληνες ειναι κρυφοπουστες!

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Περιστατικό δηλωτικό του πόσο μπαχάλο και μεγάλο μπουρδέλο είναι η Ελλάδα. Σίγουρα έχει τύχει στον καθένα. Μετά από του εκσυγχρονισμό του κινέζου και την επανίδρυση του Μπούλου εν έτει 2010 μάλλον δεν έχει αλλάξει τίποτε.  Λόγω κάποιου προβλήματος υγείας νοσηλεύεται ο πατέρας μου στο ΚΑΤ. Πρόκειται περί ενός αθλίου, πεπαλαιωμένου κτηρίου, που μόνο στη θέα του και μόνο αρρωσταίνεις περισσότερο. Λοιπόν ο πάτέρας έκανε μία αξονική τομογραφία για τον εντοπισμό του προβλήματος. Το επόμενο λογικό βήμα είναι η διάγνωση από τον θέραποντα γιατρό, η οποία όμως η γαμημένη είναι αδύνατον να γίνει, γιατί πρέπει να μεταφερθεί η ακτινογραφία από το ισόγειο στον 3ο όροφο. Αυ΄τη η απλή μεταφορά που μπορεί να γίνιε σε 2 λεπτά, δεν γίνεταιμε αποτέλεσμα να αναμένει ο πατέρας μου για 2 ημέρες για τη διαγνωση. Σε προσπαθεία μου να μιλήσω με τον διευθυντή της κλινικής μου την είπε λέγοντας  μου, ότι δεν εχω μάθει να περιμένω. Γιατί να περιμένω ρε καριόλη για να μάθω την διάγνωση 48 ώρες. σημειώτεον το τραγελαφικό είναιότι επιπλέον δεν υπάρχουν κάποια χάπια που οφείλιε να παίρνει λόγω έλλειψης. Αν είνια δυνατόν. Επίσης το τρομερό είναι ότι σχεδον σε κάθε ασθενη υπάρχει και από μια αποκλειστική. Γιατί???? καθήκον ,θαρρώ, του νοσηλευτικού προσωπικου δεν είναι μόνο η χορήσηση φαρμάκών ,αλλά η γενική περιποίηση των ασθενών.Ακόμη κωμικοτραγικότερο για κάθε δωμάτιο δεν υπάρχει ξεχωριστή τουαλέτα, αλλά μία τουαλέτα για περιπου 100 ασθενείς της συγκεκριμένης κλινικής. Ακόμη πιο κωμικοτραγικό στο ίδιο δωμάτιο βρισκόταν και ένας παππούς, ο οποίος είχε σπάσει το πόδι του, αλλά πώς το έσπασε ? Είχε κάνει εγχείριση κια τον είχαν πάει στο δωματιο του , αλλά λόγω μη ορθής ενημέρωσης της μίας νοσοκόμας προς την άλλη ότι έιχε προηγηθεί εγχείριση, η νοσοκόμα τον μετακίνησε για να του αλλάξει σεντόνια με απότέλεσμα να του ξανασπάσει το πόδι του.
Θα μπορούσα να παραθέσω κια α΄λλα αρνητικά αλλά δεν έχω όρεξη να γράψω... επομένωε ρε για΄τι να μη θέλει α φύγει κάποιος από αυ΄τη τη σκατοχώρα γιατί????

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το νέο θαύμα της Γερμανίας
Tου Παναγη Γαλιατσατου

Η αμερικανική οικονομία επιβραδύνει, η Ευρωζώνη ανακάμπτει με δυσκολία. Μόνο η Γερμανία πάει μια χαρά. Η γερμανική οικονομία σπάει ρεκόρ ανάκαμψης της εικοσαετίας – ο ρυθμός ανάπτυξης έφτασε στο 3%. Το φαινόμενο προκαλεί φθόνο, ιδιαίτερα στον αγγλοσαξονικό Τύπο :birdman:. Πολλοί καταλογίζουν στη Γερμανία μια μερκαντιλιστική αντίληψη της οικονομίας. Πολύ μελάνι χύθηκε τους προηγούμενους μήνες για να υποστηρίξει τη θέση, ότι οι Γερμανοί απέκτησαν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην Ευρωζώνη σε βάρος των χωρών του Νότου, επειδή συγκράτησαν υπερβολικά τις μισθολογικές αυξήσεις :jerking:. Με το ίδιο περίπου επιχείρημα επιχειρείται να εξηγηθεί και η νέα άνθηση των γερμανικών εξαγωγών :jerking:.

Η πραγματικότητα είναι πιο σύνθετη. Πρώτον, η Γερμανία δεν περίμενε την Ευρωζώνη για να κάνει εξαγωγές – είναι «πρωταθλήτρια» από τη δεκαετία του ’60 :uglystupid:. Δεύτερον, οι εξαγωγές της είναι κυρίως βιομηχανία μετάλλου, αυτοκίνητα και μηχανολογικός εξοπλισμός. Εκεί, τα ωρομίσθια κινούνται στα 20 ευρώ/ώρα: Με το μέσο κόστος ενός εργαζομένου να φτάνει στα 5.000 ευρώ το μήνα :o :idiot:, κάθε άλλο παρά για μισθολογικό ντάμπινγκ μπορούμε να μιλάμε ;), έστω και αν οι αμοιβές αυξήθηκαν λιγότερο από τις δικές μας την τελευταία δεκαετία.

Στην πραγματικότητα, τα γερμανικά μηχανολογικά προϊόντα δεν είναι φθηνότερα από αυτά των ανταγωνιστών τους. Τα συνοδεύει όμως η φήμη της ποιότητας ;). Αυτή είναι άμεση συνάρτηση του εκπαιδευτικού συστήματος :thumbsup:. Των μηχανικών που αποφοιτούν από τα πανεπιστήμια, κυρίως όμως των εξειδικευμένων τεχνιτών τους οποίους υποχρεούνται να εκπαιδεύσουν οι ίδιες οι επιχειρήσεις :cool2:. Το άγχος των Γερμανών, κάθε Σεπτέμβρη, δεν είναι πόσοι θα μπουν στα ΑΕΙ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:, αλλά πόσες θέσεις μαθητείας θα προσφέρουν οι επιχειρήσεις :dancing: :thumbsup: ;). Η μαθητεία διασφαλίζει τη μεταφορά τεχνογνωσίας από τη μια γενιά στην άλλη και σταθερότητα στην ποιότητα.

Τους προηγούμενους μήνες, πολλοί κατηγόρησαν τη Γερμανία ότι αντιστέκεται σε κεϊνσιανικού χαρακτήρα προγράμματα τόνωσης της ζήτησης από ιδεοληψία. Παραβλέπουν, βέβαια, ότι βγαίνει, με στραπατσαρισμένα τα δημοσιονομικά της, από το μεγαλύτερο πρόγραμμα που έγινε ποτέ, την ανόρθωση της Ανατολικής Γερμανίας :tickedoff:. Σχεδόν 1 τρισ. ευρώ πήγε σε έργα υποδομών και προγράμματα στα νέα κρατίδια, με αμφίβολα αποτελέσματα.

Εχει σημασία, πάντως, ότι οι Γερμανοί αποφάσισαν να παραμείνουν βιομηχανική χώρα :uglystupid:, την εποχή που η «νέα τεχνολογία» και οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες  :jerking:είχαν αναχθεί περίπου σε θρησκεία :jerking:. Σε έναν κόσμο που αλλάζει, ο δρόμος στην επιτυχία μπορεί να είναι να αποφασίσεις να εστιάσεις σε αυτό που κάνεις καλά, και όχι να κυνηγήσεις αυτό που κάνουν όλοι οι άλλοι :uglystupid:. Και το ερώτημα που αβίαστα προκύπτει είναι, εμείς τι μπορούμε να κάνουμε καλά :huh: :huh: :huh:  μαλλον  μονο   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:; Και πως το υπηρετεί αυτό το εκπαιδευτικό μας σύστημα; :think:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
ρε αει κιχου λεμε..
για πεσμας για τις ομορφιες του να γελασουμε..
μονο το κωλογηπεδο της MANU αξιζει (που ειναι εκτος πολης ετσι & αλλιως) & οι παμπς..
ουστ με το κωλοχωρι..

μαντζεστερ μαλακα. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ
ακόμα και με το τρένο σε πιάνει ψυχοπλάκωμα να τα βλέπεις.
χίλιες φορές στην πείνα.

Μην λετε μαλακιες..

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Στην Ελλαδα δε ζουμε τιποτα αλλο απο το αποκορυφωμα ενος πολεμου που διαρκει εδω και αιωνες με στοχο την καταστροφη σε ολα τα επιπεδα!
Η Ελλαδα στη νεοτερη ιστορια της διοικειται μονο απο Προδοτες και εβραικες κυβερνησεις μιας αορατης κατοχης.
Πως περιμενετε να παει μπροστα μια χωρα που οι προδοτες και οι εβραικες κυβερνησεις κατοχης εχουν σκοπο να την καταστρεψουν τελειως?
Διελυσαν απο την αρχη οτιδηποτε θα μπορουσε να παει μπροστα αυτη εδω τη χωρα,επισης η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα που δεν της επιτραπηκε να  εκμεταλλευτει το πετρελαιο και τον μεγαλο ορυκτο της πλουτο ωστε να ειναι εξαρτημενη για παντα απο αλλες χωρες.

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Πως περιμενετε να παει μπροστα μια χωρα που οι προδοτες και οι εβραικες κυβερνησεις κατοχης εχουν σκοπο να την καταστρεψουν τελειως?

Εγω περιμενω να κανεις κατι εσυ που ξερεις τα πολλα κι ο νους σου κατεβαζει.. Αντιθετα δεν κανεις τιποτα και εισαι τοσο γραφικος οσο ο Λιακοπουλος. Αι σιχτιρ τελικα.. επαναστατες των φορουμ

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Εγω περιμενω να κανεις κατι εσυ που ξερεις τα πολλα κι ο νους σου κατεβαζει.. Αντιθετα δεν κανεις τιποτα και εισαι τοσο γραφικος οσο ο Λιακοπουλος. Αι σιχτιρ τελικα.. επαναστατες των φορουμ

Πολλες ταινιες βλεπεις..........

Παλι η πιπιλα με τον λιακοπουλο.

Το πρωτο επιχειρημα καθε ασχετου αποβλακωμενου νεοελληνα.

Εγω φιλε προσπαθω παντα οπου και να ειμαι να ξυπνησω τον διπλανο μου......
Αν δε γινει πρωτα η πνευματικη επανασταση δεν προκειται να αλλαξει τιποτα.

Επισκέπτης

Eχεις καμια ιδεα για το πως θα γινει αυτο? Εγω παντως δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος...........

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Eχεις καμια ιδεα για το πως θα γινει αυτο? Εγω παντως δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος...........

Ειναι δυσκολο να γινει γιατι οι μεθοδοι που χρησιμοποιουν συνεχως για να κρατουν αποβλακωμενους και σε καταστολη τους Ελληνες ειναι.....απο πλυση εγκεφαλου μεχρι καταστολη του πατριωτισμου και του ηρωισμου,καθε ειδους τρομοκρατια,οικονομικη εξοντωση κλπ

Ομως

Εχουν αρχισει ηδη να γινονται τοσο φανερες οι προδοσιες κατα του Ελληνικου λαου και κοβουν ακομα και το ψωμι του Ελληνα που ο καθενας και να μην το θελει θα αρχισει να ξυπναει.
Θα λειτουργησει το ενστικτο του καθενα οταν αρχισει να βλεπει οτι δεν εχει μελλον,να πειναει,να βλεπει τι χωρα του να χανεται κλπ

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ασεμας ρε μαλακα..
ακρωτηρι εχεις παει???
ρομεο???
φαγαδικα μονο αλλοδαπων οπως εγραψες..
το καναλι ΓΤΠ..
καποια στιγμη που ειχε γινει η μεκκα της τρανς κατι πηγε να γινει,αλλα απο το πολυ κουμπωμα απετυχε παταγωδως το σχεδιο..
κωλοχωρι του κερατα..
ΤΕΛΟΣ..
    καλα  :jerking:  να  μας  ελεγες  για  τιποτα  αλλο! το  ακρωτηρι  και  το  ρομεο (Ολοι οι ψωμολυσες  με  δανεια  και  φεσωμενες πιστωτικες, τρεχαν εκει :idiot:) βρηκες :headbang:  σιγα  τα  μερη :P    τοσα  ωραια  μερη  εχει  η  ελλαδα!  το  θεμα  ειναι  οτι  δεν  συκρινουμε  την  ελλαδα  πριν  απο 15, 10, 5, χρονια (ουτε καν την περσυνη ελλαδα)  με  το  εξωτερικο :uglystupid:  συκρινουνε  την  ελλαδα  απο σημερα  του  χρονου  σε 1 σε 2 σε 5  χρονια (υποθεσεις βεβαια)  με  το  εξωτερικο :uglystupid:  εκτος  αν  προτειμας  να  ζεις  με  τις  αναμνησεις :(

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6

Πνευματικη επανασταση λες οταν καποιος βλεπει γυρω του, συνεχως, θεωριες συνομωσιας? Εγω το λεω πνευματικη αναπηρια..Αλλαξε καναλι λεμε. Επαναληψεις δειχνει ο λιακο..

Το Μαντσεστερ γαμει για πολλους λογους, σε σχεση με αλλες πολεις της Αγγλιας (δεν συγκρινω καν με Ελλαδα). Μην λετε μαλακιες λεμε..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το Μαντσεστερ γαμει για πολλους λογους, σε σχεση με αλλες πολεις της Αγγλιας (δεν συγκρινω καν με Ελλαδα). Μην λετε μαλακιες λεμε..

φίλε (ανεξάρτητα από την γνώμη μου για το Μαντσεστερ) να ξέρεις ότι ο περσόνας είναι αυθεντία στα πάντα.. έχει ζήσει παντού, γνωρίζει τους πάντες, είναι οικονομολόγος, πληροφορικάριος, μηχανικός, ποδοσφαιριστής, ειδικός επί εξωτερικής πολιτικής κλπ κλπ κλπ.. αααα να ξέχασα να σου πω ότι είναι και ψιλοαδελφή και σύμφωνα με σχετικό του ποστ "staff for strap on wanted" (αν ενδιαφέρεσαι φυσικά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
    καλα  :jerking:  να  μας  ελεγες  για  τιποτα  αλλο! το  ακρωτηρι  και  το  ρομεο (Ολοι οι ψωμολυσες  με  δανεια  και  φεσωμενες πιστωτικες, τρεχαν εκει :idiot:) βρηκες :headbang:  σιγα  τα  μερη :P    τοσα  ωραια  μερη  εχει  η  ελλαδα!  το  θεμα  ειναι  οτι  δεν  συκρινουμε  την  ελλαδα  πριν  απο 15, 10, 5, χρονια (ουτε καν την περσυνη ελλαδα)  με  το  εξωτερικο :uglystupid:  συκρινουνε  την  ελλαδα  απο σημερα  του  χρονου  σε 1 σε 2 σε 5  χρονια (υποθεσεις βεβαια)  με  το  εξωτερικο :uglystupid:  εκτος  αν  προτειμας  να  ζεις  με  τις  αναμνησεις :(

o ήλιος η θάλασσα και η κοσμοσυρροή δεν είναι αναμνήσεις.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Πνευματικη επανασταση λες οταν καποιος βλεπει γυρω του, συνεχως, θεωριες συνομωσιας? Εγω το λεω πνευματικη αναπηρια..Αλλαξε καναλι λεμε. Επαναληψεις δειχνει ο λιακο..

Η πραγματικοτητα υπαρχει.

Θεωριες συνομωσιας βαφτισαν οι ιδιοι την πραγματικοτητα ωστε να καταπινεις την πλαστη πραγματικοτητα που σου σερβιρουν.

Και ακομα κατι που δειχνει την αποβλακωση που υπαρχει ειναι οτι δεν κανετε ερευνα και δεν ειστε σκεπτομενοι ουτε βεβαια εχετε κριτικη σκεψη.
Εγω σου δινω μια πληροφορια.
Γιατι δεν κανεις την ερευνα σου να δεις αν ειναι αληθεια η οχι και απλως χλευαζεις σαν αποβλακωμενο ζομπι?
Η αληθεια κρυβεται στη γνωση!

Επισκέπτης

Θεωριες συνομωσιας βαφτισαν οι ιδιοι την πραγματικοτητα ωστε να καταπινεις την πλαστη πραγματικοτητα που σου σερβιρουν.

Και ακομα κατι που δειχνει την αποβλακωση που υπαρχει ειναι οτι δεν κανετε ερευνα και δεν ειστε σκεπτομενοι ουτε βεβαια εχετε κριτικη σκεψη.
Γιατι δεν κανεις την ερευνα σου να δεις αν ειναι αληθεια η οχι και απλως χλευαζεις σαν αποβλακωμενο ζομπι?

Διαβαζοντας αυτα που κατα καιρους εχεις γραψει εδω θα μπορουσα να σε χαρακτηρισω γραφικο. Βλεποντας το παρακατω video ομως εχω αρχισει να τη ψαχουλευομε οτι το παιχνιδει ειναι στημενο εδω και καιρο. Απο ποιους δεν ξερω, τα θυματα παντως θα ειναι σιγουρα οι ελληνες και στη συνεχεια καποιοι αλλοι που θα βαλουν στο ματι.

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6

Γραφεις σαν αποβλακωμενο ζομπι. Χαρακτηριστικο γνωρισμα των Ελληνων ιθαγενων, που εχουν πεσει στην παγιδα των "καποιων"...

Μετα τα γεγονοτα του προπερασμενου Δεκεμβρη και την συντομη αφυπνιση της Ελληνικης κοινωνιας ηρθαν απανωτα νεες σφαλιαρες απο νεα σκανδαλα, προκλητικες ενεργειες στην αντιμετωπιση παλαιων σκανδαλων (κλεισιμο Βουλης κτλ), και τελευταιο η οικονομικη κριση και η αντιμετωπιση της. Αντι να μετατρεψουν σε ενα καζανι που βραζει αυτη την σκατοχωρα, εκτος απο της σπασμωδικες κινησεις των σωματειων και τις απεργιες που τελικα εγιναν μπουμερανγκ απο τις ενεργειες καποιων ηλιθιων, καταλαβα οτι ο λαος αυτο εχει στο DNA του την μαλακια.
Αν εσυ σαν γνησιος Ελληνας θελεις να πιστευεις οτι θα μπορουσαν τα πραγματα να βελτιωθουν, αλλα παλι καποιοι αλλοι δεν μας αφηνουν... μπορεις να το κανεις. Αλλα εισαι λιγος.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Γραφεις σαν αποβλακωμενο ζομπι. Χαρακτηριστικο γνωρισμα των Ελληνων ιθαγενων, που εχουν πεσει στην παγιδα των "καποιων"...

Μετα τα γεγονοτα του προπερασμενου Δεκεμβρη και την συντομη αφυπνιση της Ελληνικης κοινωνιας

Αυτο που ειχε γινει δεν ηταν σε καμια περιπτωση αφυπνιση της Ελληνικης κοινωνιας.
Στημενο ηταν ωστε μεσα στο χαος να βγουνε οι πρακτορες/παρακρατικοι και να τα διαλυσουν ολα ωστε να δωθει το αλλοθι στην κυβερνηση να περασει τρομονομους κλπ και να περιορισει τις ελευθεριες των πολιτων.

Ξυπνα!

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6

Δεν πιστευω τιποτα απο αυτα που ακουω και μονο τα μισα απο αυτα που βλεπω. Στα συγχρονα δεκεμβριανα συμμετειχα, και να ξερεις οτι εγιναν πολυ περισοτερα πραγματα απο τις πορειες. Εβγαλα τα συμπερασματα μου.. Αντιθετα με τις απεργιακες κινητοποιησεις και τον εμπρησμο της Marfin, που πολυ πιθανον ειχε "εξωτερικες" παρεμβασεις, αν σκεφτεις και τον τροπο που καλυφτηκε απο τα ΜΜΕ. Και τοτε εβγαλα τα συμπερασματα μου...

Ειναι βαρετο να μην εχει κανεις την αισθηση της ευθηνης και την διαθεση να δωσει λυσεις. Ειναι βαρετο να κυνηγανε, συνεχεια, φαντασματα τους Ελληνες και να μην τους αφηνουν να πανε μπροστα. Ειναι ηλιθιο ενας λαος στερημενος απο ιδεολογια και ελπιδα, και χωρις καμμια συμμετοχη στα παγκοσμια δρωμενα, να δηλωνει ερμαιο εξωτερικων δυναμεων που ζηλευουν το τιποτα που εχει. Ειναι λογικο ομως σε μια χωρα περιορισμενης ευθυνης.

Ξυπνα, φτασαμε..

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
οτι  ολοι  οι λαοι κοιμουνται  μπροστα  στα  παγκοσμια  συμφεροντα  αυτο  ειναι  δεδομενο!  το  δικο  μας  δεδομενο  ομως   και  αυτο  που  μας  καταντησε  ετσι  και  πρεπει  να  αλλαξουμε  ειναι  η  προδοτες  πολιτικοι  μας  και  η  ψωροελιτ  που  τους  περιββαλει :uglystupid:  απ  το  74  και  μετα  να  τα  παρεις (ας  μην  παμε  πιο  μακρια)  θα  διαπιστωσεις  οτι  και  τα  2 κομματα  που  κυβερνησαν  κοιταξαν  να  βολεψουν  τα  σογια  τους  (ποσοι  συγγενεις  υπουργων  δεν  εγιναν  επιχειρηματιες, εφοπλιστες, προμηθευτες δημοσιου)  για  να  μην  πουμε  για  τους  ιδιους  τους πρωην  υπουργους  και  βουλευτες :uglystupid:  μπροστα  στη  πιτα  της  εξουσιας, οπου  οι  ιδιοι  και  οι "αυλικοι" τους  βουταγαν  τα  δαχτυλα  στο  μελι (επιδοτησεις, πακετα  ντελορ,)  και  αντι  να  κανουν  εργα  και  υπηρεσιες  αναπτυξης  το  μονο  που  τους  ενοιαζε  ηταν  να  βολεψουν  κανεναν στο  δηοσιο, να  δωσουν  καμια μεταθεση, να κανουν καμια  εξυπηρετηση  γενικα,  χωρις  ποτε  να  σκεφτουν  το  αυριο  και  το  ποσο  "φεσονεται" η οικονομια  μας!  η  απολυτη  λογικη  του  δος  υμιν  σημερον :headbang:    και  ερωτω :think:  δεν  πρεπει  να  πληρωσουν  αυτοι οι  ανθρωποι!  (σχημα  λογου  το  ανθρωποι)  δεν  εχουν  ευθηνες :think:  εγω  αν  δε  κανω  καλα  τη  δουλεια  μου  θα  με  απολυσουν!  αυτοι  οχι  μονο  δεν  εκαναν  σωστα  τη  δουλεια  που  τους  ανατεθηκε!  (διακυβερνηση)  αλλα  και  κατακλεψαν  το  δημοσιο  πλουτο!  δημευση  περιουσιων  και  "εξοστρακισμος"  (οπως στην αρχαια αθηνα) τωρα     

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom