Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
βεβαια σε συζητησεις που εχω κανει με τον πατερα μου θυματε μια αλλη ελλαδα μια ελλαδα απο στο περαμα και στο σκαραμανγκα φτιαχνονταν και επισκευαζονταν τα περισσοτερα πλοια της ευρωπης στου ρεντη και στην πειραιως δουλευαν τα εργοστασια μαλιστα στου ρεντη στην βιομηχανια πεταλουδα πηγαιναν το μεσημερι για να κανουν καμακι στις εργατριες που σχολαγαν
θυματε επισης μια ελλαδα που οι αγροτες παρηγαγαν σιτηρα φρουτα λαχανικα λαδι και λογιων λογιων προιοντα που εφοδιαζαν ολη την ελλαδα στη νεα ιονια δουλευαν οι βιοτεχνιες παπουτσιων και ρουχων που προμηθευαν με ρουχα ολη την αττικη
η μακεδονια εσφυζε απο ζωη στα εργοστασια πλαστικων σιδηρικων και αλλων προιοντων στην πατρα υπηρχαν μεγαλες χαρτοβιομηχανιες που εκαναν και εξαγωγες μαλιστα

και ερωτω μα καλα ολη αυτη η παραγωγη που ειχαμε που πηγε

:thumbsup:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
καλυτερα ν αυτοκτονησει απο τωρα..
η λαμια ειναι καλυτερη..
ασε που ειναι η πρωτευουσα των gay του πουστρονησου..
600 ανευ κοινοχρηστων..
αλλα σαν ελλΕηνας μπορει καλλιστα να σμπρωχνει κανα αγγλο & ετσι αντι να ψωμολυσσαει απλα να φυτοζωει..
ευκαιρεια λεμε..
να τον μιμηθειτε ρε..
μαντζεστερ μαλακα. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ
ακόμα και με το τρένο σε πιάνει ψυχοπλάκωμα να τα βλέπεις.
χίλιες φορές στην πείνα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
μαντζεστερ μαλακα. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ
ακόμα και με το τρένο σε πιάνει ψυχοπλάκωμα να τα βλέπεις.
χίλιες φορές στην πείνα.
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕππππ μαζέψου  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Φοιτητής ήμουν βέβαια, αλλά τόσο άσχημο δεν είναι  :grin: :grin:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φιλε πλε θα συμφωνησω σε αυτα που λες δεν θα κανει τη μεγαλη ζωη και ουτε θα γυρισει πισω με καταθεσεις και ομολογα αλλα σιγουρα πιστευω να ειναι καλυτερα σε σχεση με εδω που θα δουλευει για 500€ και με αυτα τα χρηματα δεν θα μπορει να μεινει μονος του γιατι αν νοικιαζει μια γκαρσονιερα θα θελει 250€ με τα υπολοιπα θα τον φτανει να πληρωνει φαι λογαριασμους και κοινοχρηστα??

φυσικα παντα τη γνωμη μου λεω πιστευω οτι θα ειναι καλυτερα σε σχεση με εδω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕππππ μαζέψου  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Φοιτητής ήμουν βέβαια, αλλά τόσο άσχημο δεν είναι  :grin: :grin:

αμα έχεις παρέα τον αδερφό του πρεζάκια γίνεται και η κόλαση υποφερτή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φιλε πλε θα συμφωνησω σε αυτα που λες δεν θα κανει τη μεγαλη ζωη και ουτε θα γυρισει πισω με καταθεσεις και ομολογα αλλα σιγουρα πιστευω να ειναι καλυτερα σε σχεση με εδω που θα δουλευει για 500€ και με αυτα τα χρηματα δεν θα μπορει να μεινει μονος του γιατι αν νοικιαζει μια γκαρσονιερα θα θελει 250€ με τα υπολοιπα θα τον φτανει να πληρωνει φαι λογαριασμους και κοινοχρηστα??

φυσικα παντα τη γνωμη μου λεω πιστευω οτι θα ειναι καλυτερα σε σχεση με εδω

την άποψή μου τη θες;
μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα..........

Επισκέπτης
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕππππ μαζέψου  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Φοιτητής ήμουν βέβαια, αλλά τόσο άσχημο δεν είναι  :grin: :grin:
ρε αει κιχου λεμε..
για πεσμας για τις ομορφιες του να γελασουμε..
μονο το κωλογηπεδο της MANU αξιζει (που ειναι εκτος πολης ετσι & αλλιως) & οι παμπς..
ουστ με το κωλοχωρι..

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
για την δοξασμενη 7ετια μιλας???

αν ενοεις τη χουντα οχι δεν μιλαω για αυτη ειμαι κατα τις δικτακτοριας και αριστερος μια ιστορικη αναδρομη εκανα στα τελευταια 50 χρονια

Επισκέπτης
αν ενοεις τη χουντα οχι δεν μιλαω για αυτη ειμαι κατα τις δικτακτοριας και αριστερος μια ιστορικη αναδρομη εκανα στα τελευταια 50 χρονια
ε τοτε ξερεις που πηγαν ολα αυτα που σου μετεφερε ο πατερας σου..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ρε αει κιχου λεμε..
για πεσμας για τις ομορφιες του να γελασουμε..
μονο το κωλογηπεδο της MANU αξιζει (που ειναι εκτος πολης ετσι & αλλιως) & οι παμπς..
ουστ με το κωλοχωρι..
Χέσε μας ρε Θείο, δεν είχε δηλαδής ωραία φαγάδικα στο Didsbury ή τα ινδικά/πακιστάνια του Rusholme?
Κλαμπάκια πέριξ του καναλιού, ακόμα και το γαμήδι το [size=1pt]gay village (σε βράδια χωρίς τοις πούστηδι)[/size] είχε και γαμώ τα μπάρ (οχι παμπ).
Το 1999 έφυγα απο εκεί υπ' όψιν και δεν έχω ξαναπάει.
Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Χέσε μας ρε Θείο, δεν είχε δηλαδής ωραία φαγάδικα στο Didsbury ή τα ινδικά/πακιστάνια του Rusholme?
Κλαμπάκια πέριξ του καναλιού, ακόμα και το γαμήδι το [size=1pt]gay village (σε βράδια χωρίς τοις πούστηδι)[/size] είχε και γαμώ τα μπάρ (οχι παμπ).
Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται  :grin: :grin: :grin:
ασεμας ρε μαλακα..
ακρωτηρι εχεις παει???
ρομεο???
φαγαδικα μονο αλλοδαπων οπως εγραψες..
το καναλι ΓΤΠ..
καποια στιγμη που ειχε γινει η μεκκα της τρανς κατι πηγε να γινει,αλλα απο το πολυ κουμπωμα απετυχε παταγωδως το σχεδιο..
κωλοχωρι του κερατα..
ΤΕΛΟΣ..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ναι, την Hacienda την πέτυχα στην τελευταία χρονιά και δεν έλεγε τίποτα.
Είχε ανοίξει και το Cream απο δίπλα.

Χωριό ναι, κωλοχωριό μάλλον οχι αλλά δεν θα επιμείνω  :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται  :grin: :grin: :grin:

Άσε ρε με το γαμωνήσι.
Ειδικά η σκατούπολη αυτή είναι για να σου'ρθει αυτοκτονικός ιδεασμός που'λεγε κι ο εργατολόγος..

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω πιστευω οτι για την σημερινη καταντια φταιει η ευρωπη επιανε τους αγροτες και τους ελεγε τι φυτευετε σιτηρα φρουτα και λαχανικα φυτεψτε βαμβακι που εχει και  λιγοτερη δουλεια και πολλες χρησεις και θα σας επιδοτουμε ετσι οι αγροτες χρονο με το χρονο εμαθαν να ζουνε απο τις επιδοτησεις τα κονομησαν και γρηγορα οι βιομηχανοι επαιρναν επιδοτησεις δηθεν για νεα εργοστασια και καινουργιες μηχανες μονο που τα ετρωγαν και την κοπαναγαν απο δω οταν εβλεπαν οτι δυσκολα βρισκουν εργατικο δυναμικο μιας και οι περισσοτεροι βολευονταν στο δημοσιο οι καταστηματαρχες δεν αγοραζαν ρουχα απο τις βιοτεχνιες που ηταν και ποιοτικα αλλα προτιμουσαν τα κινεζικα που τα βαφτιζαν εκ παρισιου με τη κομπινα της ταμπελας για να μεγιστοποιησουν το κερδος τους και ουτο καθ εξη φτασαμε στη σημερινη καταντια
οσο για τους πολιτικους ανεκαθεν ετρωγαν απλα τα τελευταια χρονια εγιναν απληστοι και τρωγανε με 15 μασελες οποτε δεν εμεινε σαρκα μας φτασανε στο κοκκαλο πλεον οσο για το μελλον μια απλη λεξη θα πω

καταμαυρο

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Άσε ρε με το γαμωνήσι.
Ειδικά η σκατούπολη αυτή είναι για να σου'ρθει αυτοκτονικός ιδεασμός που'λεγε κι ο εργατολόγος..
Βρε για φοιτητές μιλάμε.
Για δουλειά ναι μόνο αν είναι χρυσοπληρωμένη, ειδικά στο Μάντσεστερ  :grin:

Επισκέπτης
Άσε ρε με το γαμωνήσι.
louton τυπε..
παντα υπαρχουν χειροτερα..
Υ.Γ μαυρο χαλι ειναι παντου δηλαδη με εξαιρεση το λονδινο..

Επισκέπτης
louton τυπε..
παντα υπαρχουν χειροτερα..
Υ.Γ μαυρο χαλι ειναι παντου δηλαδη με εξαιρεση το λονδινο..

Καλά το Λονδίνο είναι άλλη φάση.
Εκεί όμως για να περάσει καλά πρέπει να πας πολύ φορτώγκας.
Εγώ θα προτιμούσα νότια. Το Πόρτσμουθ για παράδειγμα,ιδιαίτερα το παραλιακό του μέρος,το Southsea..
Τώρα βέβαια δεν έχω εικόνα για το πως μπορεί να είναι μετά από 15 χρόνια.. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom