You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Και για Αστραλία που ζήτησε ο fooufoutos_30
Μεσα στο αεροπλανο με κατευθυνση την Ταυλανδη , βρισκοταν διπλα μου ενας καπετανιος (50- 55) που πηγαινε να παραλαβει πλοιο από Hong kong . Μιλαγαμε για πολλα και διαφορα σε σχεση με την ζωη του και τα ταξιδια .
Όταν τον ρωτησα που θα μπορουσε να μεινει για παντα και ποιο μερος του εκανε περισσοτερο εντυπωση μου ειπε , το Οκλαντ στην Νεα Ζηλανδια και ο,τι είναι παραδεισος . Η πλακα είναι ο,τι το ειχα σκεφτει και γω αυτό το μερος , οποτε σαν να χτυπησε καμπανακι μολις μου το ειπε .
Βεβαια πρεπει να το δω από κοντα , για να δω αν αξιζει να τα αφησεις όλα πισω σου .
Όταν τον ρωτησα που θα μπορουσε να μεινει για παντα και ποιο μερος του εκανε περισσοτερο εντυπωση μου ειπε , το Οκλαντ στην Νεα Ζηλανδια και ο,τι είναι παραδεισος . Η πλακα είναι ο,τι το ειχα σκεφτει και γω αυτό το μερος , οποτε σαν να χτυπησε καμπανακι μολις μου το ειπε .
Βεβαια πρεπει να το δω από κοντα , για να δω αν αξιζει να τα αφησεις όλα πισω σου .
ειναι πολυ ακριβο το κοστος ζωης και πιο δυσκολο να βρεις δουλεια (σε σχεση με αυστραλια) φιλος που γυρισε και την ενδοχωρα ξετρελαθηκε απ τα τοπια :o τα θετικα! αγγλόφωνη χωρα και πρεπει να χει και ελληνικη κοινοτητα (αν θες να βλεπεις ελληνες και εκει) τωρα για το τι θα αφησεις πισω σου σιγουρα για τον καθενα ειναι προσωπικο το θεμα αλλα περα απο προσωπα δεν νομιζω οτι θα σου λειψει τιποτα και οπως "σε κοβω" και απ το αλλο θρεντ που σε διαβασα, σιγουρα δε θα σου λειψουν, ο νεοελληνικος πολιτισμος του φραπε και της κατινιας, και ακομη περισσοτερο η νοοτροπια του ωχ-αδερφισμουΜεσα στο αεροπλανο με κατευθυνση την Ταυλανδη , βρισκοταν διπλα μου ενας καπετανιος (50- 55) που πηγαινε να παραλαβει πλοιο από Hong kong . Μιλαγαμε για πολλα και διαφορα σε σχεση με την ζωη του και τα ταξιδια .
TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
οποιος σκοπευει να φυγει να μεινει εδω ειναι καλυτερα.
που να τρεχεις εξω εκει δουλευουν πολυ δεν εχει φραπε τσιγαρο και αγιος ο θεος.
καθηστε εδω.
που να τρεχεις εξω εκει δουλευουν πολυ δεν εχει φραπε τσιγαρο και αγιος ο θεος.
καθηστε εδω.
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research, επτά στους δέκα πτυχιούχους ΑΕΙ ή ΤΕΙ θα προτιμούσαν να εργαστούν στο εξωτερικό
Μπράβο μαλάκες κυβερνώντες
Το καταφέρατε κι αυτό
Μπράβο μαλάκες κυβερνώντες
Το καταφέρατε κι αυτό
Και για Αστραλία που ζήτησε ο fooufoutos_30
Μπράβο για το πόστ.
Θα βοηθήσει αρκετά όσους θέλουν πάνε εκεί.
Όταν θα σας πάρουν τηλέφωνο, δώστε ολα τα στοιχεία σας καθώς και τον αριθμό της πιστωτικής ασς.................
[move] [/move]
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εγω εχω δυο πολλυ καλους φιλους ο ενας εξ αυτων ειναι ημεδαπος τι θελω να πω η μητερα του ειναι αγγλιδα και ο πατερας του ελληνας εχει ελληνικη υπηκοοτητα και αγγλικη σπουδασε εδω και πηγε και φανταρος ελπιζωντας οτι θα καταφερει κατι
το σεπτεμβριο φευγει για αγγλια ο λογος σπουδασε υδραυλικος με δικαιωμα υπογραφης μαλιστα και η μονη θεση που του δωθηκε να εργαστει πανω στο κομματι που σπουδασε ειναι βοηθος με 8ωρη εργασια και μισθο 40€ τη μερα χωρις ενσημα μαλιστα σημερα λογο κρισης δουλευει μερα παρα μερα μου λεει μαλιστα οτι τις 8 ωρες που ειναι στη δουλεια δουλευει πραγματικα τις 3 τις υπολοιπες πινει καφε κατ εντολη του αφεντικου του ομως εξω θα δουλεψει σε μια τεχνικη εταιρια με μισθο 100 λιρες τη μερα και ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη αλλα εκει 8 ωρες θα δουλευει πραγματικα
βεβαια μου λεει οτι ηταν μεγαλο λαθος που υπηρετησε και σπουδασε εδω δεν επρεπε ποτε να φυγει απο τη χωρα που γεννηθηκε
ενας αλλος φιλος μου πιτσιρικας 19 χρονων φευγει τον οκτωβριο για μοναχο μητερα του απο κροατια πατερας του ελληνας υπηρετησε εδω σπουδασε εδω παει στην γερμανια να σπουδασει σχεδιαστης αυτοκινητων και παραλληλα θα δουλευει και 8 ωρες σε αυτοκινητοβιομηχανια με μισθο εργατη 1500€ το μηνα και ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης μαλιστα βεβαια τα γερμανικα του τα εμαθε ο πατερας του γιατι δουλευε χρονια στη γερμανια
ξερετε τι λεει μεγαλο λαθος που ενω γεννηθηκα γερμανια ο πατερας μου με εφερε εδω δεν καταφεραμε τιποτα εδω και ενω προσπαθησαμε να κανουμε κατι φαγαμε και τα λεφτα που εφερε η μανα μου και ο πατερας μου απο γερμανια
το μονο που εχει αυτη η χωρα και παραγει ειναι δημοσιους υπαλληλους και λαμογια που κατατρωνε δημοσιο χρημα οτι και να προσπαθησεις εδω το μονο που εχει χρημα ειναι το φαι και πηδημα και η νυχτερινη διασκεδαση
και η δυο φιλοι μου ηρθαν εδω οταν ηταν 5 χρονων
συμπερασμα αυτη η χωρα ειναι κατεστραμενη ξεχαστε την και δυστηχως δεν θα αλλαξει και τιποτα θα λεμε οτι δουλευουμε 8 ωρες ενω τις 5 θα ξυνουμε τα αρχιδια μας θα παιρνουμε ενα μισθο 500€ γιατι εκει το βλεπω να πηγαινει και θα κανουμε το σκατο μας παξιμαδι για να βγουμε το σαββατο να πιουμε ενα ποτο και μετα να παμε σε κανενα μπουρδελακι να ξεδωσουμε
το σεπτεμβριο φευγει για αγγλια ο λογος σπουδασε υδραυλικος με δικαιωμα υπογραφης μαλιστα και η μονη θεση που του δωθηκε να εργαστει πανω στο κομματι που σπουδασε ειναι βοηθος με 8ωρη εργασια και μισθο 40€ τη μερα χωρις ενσημα μαλιστα σημερα λογο κρισης δουλευει μερα παρα μερα μου λεει μαλιστα οτι τις 8 ωρες που ειναι στη δουλεια δουλευει πραγματικα τις 3 τις υπολοιπες πινει καφε κατ εντολη του αφεντικου του ομως εξω θα δουλεψει σε μια τεχνικη εταιρια με μισθο 100 λιρες τη μερα και ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη αλλα εκει 8 ωρες θα δουλευει πραγματικα
βεβαια μου λεει οτι ηταν μεγαλο λαθος που υπηρετησε και σπουδασε εδω δεν επρεπε ποτε να φυγει απο τη χωρα που γεννηθηκε
ενας αλλος φιλος μου πιτσιρικας 19 χρονων φευγει τον οκτωβριο για μοναχο μητερα του απο κροατια πατερας του ελληνας υπηρετησε εδω σπουδασε εδω παει στην γερμανια να σπουδασει σχεδιαστης αυτοκινητων και παραλληλα θα δουλευει και 8 ωρες σε αυτοκινητοβιομηχανια με μισθο εργατη 1500€ το μηνα και ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης μαλιστα βεβαια τα γερμανικα του τα εμαθε ο πατερας του γιατι δουλευε χρονια στη γερμανια
ξερετε τι λεει μεγαλο λαθος που ενω γεννηθηκα γερμανια ο πατερας μου με εφερε εδω δεν καταφεραμε τιποτα εδω και ενω προσπαθησαμε να κανουμε κατι φαγαμε και τα λεφτα που εφερε η μανα μου και ο πατερας μου απο γερμανια
το μονο που εχει αυτη η χωρα και παραγει ειναι δημοσιους υπαλληλους και λαμογια που κατατρωνε δημοσιο χρημα οτι και να προσπαθησεις εδω το μονο που εχει χρημα ειναι το φαι και πηδημα και η νυχτερινη διασκεδαση
συμπερασμα αυτη η χωρα ειναι κατεστραμενη ξεχαστε την και δυστηχως δεν θα αλλαξει και τιποτα θα λεμε οτι δουλευουμε 8 ωρες ενω τις 5 θα ξυνουμε τα αρχιδια μας θα παιρνουμε ενα μισθο 500€ γιατι εκει το βλεπω να πηγαινει και θα κανουμε το σκατο μας παξιμαδι για να βγουμε το σαββατο να πιουμε ενα ποτο και μετα να παμε σε κανενα μπουρδελακι να ξεδωσουμε
ρε φιλε αυτα μου λες και με αναβεις, και εγω ειμαι παρομοια πριπτωση, μεγαλωμενος στη γερμανια ηρθα 15 χρονων και εχω κολλησει που θα παει θα την κανω ομως και εγω με ελαφυα πηδηματακιαεγω εχω δυο πολλυ καλους φιλους ο ενας εξ αυτων ειναι ημεδαπος τι θελω να πω η μητερα του ειναι αγγλιδα και ο πατερας του ελληνας εχει ελληνικη υπηκοοτητα και αγγλικη σπουδασε εδω και πηγε και φανταρος ελπιζωντας οτι θα καταφερει κατι
Επισκέπτης
κουμπαρα να παρουν γιατι τοσα χρηματα τι να τα κανουν στην αγγλια & την γερμανια???με μισθο 100 λιρες τη μερα
με μισθο εργατη 1500€ το μηνα
ααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τι πινετε ρε???
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
1500 θέλει στο λονδίνο για διαμέρισμα........κουμπαρα να παρουν γιατι τοσα χρηματα τι να τα κανουν στην αγγλια & την γερμανια???
ααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τι πινετε ρε???
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
1500 θέλει στο λονδίνο για διαμέρισμα........
στο μαντσεστερ θα παει θα μεινει για λιγο με τη γιαγια του και μια γυρα που εκανε τον ιουλιο για νοικια οι γκαρσονιερες 40 τετραγωνικων νοικιαζονται 600 λιρες επισης εκει η βενζινη εχει 1,15 και τα τροφιμα στο σουπερμαρκετ εχουν σχεδον ιδιες τιμες με εδω
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
στο μαντσεστερ θα παει θα μεινει για λιγο με τη γιαγια του και μια γυρα που εκανε τον ιουλιο για νοικια οι γκαρσονιερες 40 τετραγωνικων νοικιαζονται 600 λιρες επισης εκει η βενζινη εχει 1,15 και τα τροφιμα στο σουπερμαρκετ εχουν σχεδον ιδιες τιμες με εδω
ναι μόνο που οι αποστάσεις είναι τριπλάσσιες στο νησί από την Αττική.
δεν είπες κάτι διαφορετικό. για 40 τετρ γκαρσονιέρα στο μαντσεστερ 600 λίρια.
Πόσο ένα αξιοπρεπές ένα δυάρι στο λονδίνο κοντά στο κέντρο;
Επισκέπτης
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..στο μαντσεστερ θα παει θα μεινει
καλυτερα ν αυτοκτονησει απο τωρα..
η λαμια ειναι καλυτερη..
ασε που ειναι η πρωτευουσα των gay του πουστρονησου..
600 ανευ κοινοχρηστων..
αλλα σαν ελλΕηνας μπορει καλλιστα να σμπρωχνει κανα αγγλο & ετσι αντι να ψωμολυσσαει απλα να φυτοζωει..
ευκαιρεια λεμε..
να τον μιμηθειτε ρε..
Επισκέπτης
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Πόσο ένα αξιοπρεπές δυάρι στο λονδίνο κοντά στο κέντρο;
ποιος ηρθε???
απο 1,5 ωρα & πανω με τον tube παιζουν υποφερτες τιμες για τα σπιρτοκουτα κατασκευης προ β ππ..
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
βεβαια σε συζητησεις που εχω κανει με τον πατερα μου θυματε μια αλλη ελλαδα μια ελλαδα απο στο περαμα και στο σκαραμανγκα φτιαχνονταν και επισκευαζονταν τα περισσοτερα πλοια της ευρωπης στου ρεντη και στην πειραιως δουλευαν τα εργοστασια μαλιστα στου ρεντη στην βιομηχανια πεταλουδα πηγαιναν το μεσημερι για να κανουν καμακι στις εργατριες που σχολαγαν
θυματε επισης μια ελλαδα που οι αγροτες παρηγαγαν σιτηρα φρουτα λαχανικα λαδι και λογιων λογιων προιοντα που εφοδιαζαν ολη την ελλαδα στη νεα ιονια δουλευαν οι βιοτεχνιες παπουτσιων και ρουχων που προμηθευαν με ρουχα ολη την αττικη
η μακεδονια εσφυζε απο ζωη στα εργοστασια πλαστικων σιδηρικων και αλλων προιοντων στην πατρα υπηρχαν μεγαλες χαρτοβιομηχανιες που εκαναν και εξαγωγες μαλιστα
και ερωτω μα καλα ολη αυτη η παραγωγη που ειχαμε που πηγε
θυματε επισης μια ελλαδα που οι αγροτες παρηγαγαν σιτηρα φρουτα λαχανικα λαδι και λογιων λογιων προιοντα που εφοδιαζαν ολη την ελλαδα στη νεα ιονια δουλευαν οι βιοτεχνιες παπουτσιων και ρουχων που προμηθευαν με ρουχα ολη την αττικη
η μακεδονια εσφυζε απο ζωη στα εργοστασια πλαστικων σιδηρικων και αλλων προιοντων στην πατρα υπηρχαν μεγαλες χαρτοβιομηχανιες που εκαναν και εξαγωγες μαλιστα
και ερωτω μα καλα ολη αυτη η παραγωγη που ειχαμε που πηγε
Επισκέπτης
για την δοξασμενη 7ετια μιλας???θυματε μια αλλη ελλαδα μια ελλαδα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 28K