Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το έχει το έχει......

http://[URL unfurl="true"]www.customizedgirl.com/blog/wp-content/uploads/2008/04/jeanclaude_vandamme2.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

ααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
και για να τελειώσει η μαλακία με τον όγκο καιτη διάπλαση και τα κιλά.

αυτά ισχόυν σε αθλήματα όπου υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες και διαιτητής γι αυτό και υπάρχουν κατηγορίες όπως στο μποξ και στα άλλα αθλήματα επαφής.

στο στριτ φάιτ ή τον στιγμιαίο τσαμπουκά παίζουν άλλα πράγματα κύριο ρόλο και ελάχιστο η σωματική διάπλαση.
λογικό είναι αμα παίξει μάπες μποξ ενας 200άρης με τον 60άρη να γνωρίζεις εκ των προτέρων το αποτέλεσμα
προσωπικά έχω δει πολλές τέτοιες περιπτώσεις σε κλαμπ στριτ τσαμπουκάδες κλπ και η διάπλαση δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί απλά κανόνες δεν υπάρχουν.

Ε πις οβ του-μπαι-φορ γουιλ ολγουειζ γκετ δε τζομπ νταν....

2_By_4_Clue_Stick.jpg

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μακρυα απο τον αλεκο. ειναι ο γαμει και δερνει της περιοχης του και του μπουρδελα.κομ.
http://[URL unfurl="true"]www.blogcdn.com/www.cinematical.com/media/2008/11/karate_kid-(2).jpg[/img[/URL]]

aleko και λοιποι καρατιστες.....δεν ερχεστε και απο λαρσα μερια;γεμισαμε μυγες....... ;D ;D ;D ;D

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
oποτε να μην μου κολανε ορισμενοι νατσοι και σασκα και περσονας γιατι δεν ξερω που μπορω να φτασω

αλεκάκι εγώ σε αγαπάω και σε φοβάμαι. η νάτσα σου κολλάει χοντρά.
εγώ δεν μπορώ να παίξω στα κυβικά σου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και για να τελειώσει η μαλακία με τον όγκο καιτη διάπλαση και τα κιλά.

αυτά ισχόυν σε αθλήματα όπου υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες και διαιτητής γι αυτό και υπάρχουν κατηγορίες όπως στο μποξ και στα άλλα αθλήματα επαφής.

στο στριτ φάιτ ή τον στιγμιαίο τσαμπουκά παίζουν άλλα πράγματα κύριο ρόλο και ελάχιστο η σωματική διάπλαση.
λογικό είναι αμα παίξει μάπες μποξ ενας 200άρης με τον 60άρη να γνωρίζεις εκ των προτέρων το αποτέλεσμα
προσωπικά έχω δει πολλές τέτοιες περιπτώσεις σε κλαμπ στριτ τσαμπουκάδες κλπ και η διάπλαση δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί απλά κανόνες δεν υπάρχουν.

εγω θα κλεισω τη μαλακια ρε χαχαχαχ.

λοιπον για να τελειωνει η μαλακια με τη διαπλαση και τα κιλα, στο στριτ φαιτ παιζει ρολο ποσο αξημερωτος εισαι και ποσα στριτ φαιτ εχεις γραψει στο παλμαρε σου. γνωριζω καποιους μορφωμενους, δικηγορους κτλ στιβαροι αθλητες σωματικα και καλοι πυγμαχοι που στο δρομο δε κουνησανε. ο μορφωμενος παντα σκεφτεται συνεπειες, οσο δουλευει το μυαλο παντα θα υπερισχυει απο το χερι. δεν ειναι θεμα επιλογης, ειναι αυτοματος συλλογισμος και ειναι και σωστος κατα τη γνωμη μου. οποιος εχει δειρει δεκα φορες, εχει δαρθει και ασχημα τουλαχιστον μια. βεβαια ο αξημερωτος δε κανει καταγραφες.  :grin:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.blogcdn.com/www.cinematical.com/media/2008/11/karate_kid-(2).jpg[/img[/URL]]

aleko και λοιποι καρατιστες.....δεν ερχεστε και απο λαρσα μερια;γεμισαμε μυγες....... ;D ;D ;D ;D
[/quote]

γιατι ρε φιλε, αεροζολ ειμαι που θα ρθω στη λαρισα να διωξω τις μυγες?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
oποτε να μην μου κολανε ορισμενοι νατσοι και σασκα και περσονας γιατι δεν ξερω που μπορω να φτασω

ρε μαλακα γιατι δε πας να σηκωνεις γρηγορα τη γεφυρα που ενωνει το λουτρακι με τη κορινθο? μια ωρα κανει οποτε τη πετυχω κλειστη και σπαζομαι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω θα κλεισω τη μαλακια ρε χαχαχαχ.

λοιπον για να τελειωνει η μαλακια με τη διαπλαση και τα κιλα, στο στριτ φαιτ παιζει ρολο ποσο αξημερωτος εισαι και ποσα στριτ φαιτ εχεις γραψει στο παλμαρε σου. γνωριζω καποιους μορφωμενους, δικηγορους κτλ στιβαροι αθλητες σωματικα και καλοι πυγμαχοι που στο δρομο δε κουνησανε. ο μορφωμενος παντα σκεφτεται συνεπειες, οσο δουλευει το μυαλο παντα θα υπερισχυει απο το χερι. δεν ειναι θεμα επιλογης, ειναι αυτοματος συλλογισμος και ειναι και σωστος κατα τη γνωμη μου. οποιος εχει δειρει δεκα φορες, εχει δαρθει και ασχημα τουλαχιστον μια. βεβαια ο αξημερωτος δε κανει καταγραφες.  :grin:

το ίδιο λεμε ρε παπάρα.

τεράστιο ρόλο παίζει και το τρίπτυχο πρεζάκιας-κοκάκιας-ψυχάκιας.
κάνε τις αναγωγές σου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιατι ρε φιλε, αεροζολ ειμαι που θα ρθω στη λαρισα να διωξω τις μυγες?
δεν εισαι γνησιο καρατε κιντ μετα.....το καλο καρατε κιντ υπακουει στον δασκαλο....θα ρθεις ,θα μου πλυνεις και τα αμαξια,θα μου γυαλισεις το πατωμα,θα μου βαψεις και δυο τοιχους και μετα εισαι ετοιμος....ορμα στον περσονα και γαμησε τον στο ξυλο ναουμε..... :grin: :grin: :grin:

και μην ξεχνας....lax on lax off....αναπνοες.... :grin: :grin: :grin: :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
δεν εισαι γνησιο καρατε κιντ μετα.....το καλο καρατε κιντ υπακουει στον δασκαλο....θα ρθεις ,θα μου πλυνεις και τα αμαξια,θα μου γυαλισεις το πατωμα,θα μου βαψεις και δυο τοιχους και μετα εισαι ετοιμος....ορμα στον περσονα και γαμησε τον στο ξυλο ναουμε..... :grin: :grin: :grin:

και μην ξεχνας....lax on lax off....αναπνοες.... :grin: :grin: :grin: :grin:

τον περσονα δεν τον βαραω ειναι γερος και ο αλεκος δειχνει σεβασμο στους ηλικιωμενους. μαλακιες λες, σιγα μη σου αλλαξω και τα κεραμιδια. ασε που αυριο θα παω αθηνα να γαμισω. παρε εντομοκτονο για τις μυγες κι αν δεν εχεις λεφτα να σου δωσω

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το ίδιο λεμε ρε παπάρα.

κάνε τις αναγωγές σου.

ο αξημερωτος δε κανει και αναγωγες εκτος απο καταγραφες χαχαχαχα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
το ίδιο λεμε ρε παπάρα.

κάνε τις αναγωγές σου.

και κρέιζι άιζ
"είμαι τρελός εγώ ρε, ΤΡΕΛΟΣΣΣΣ ακούς??"

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

δε χρειάζεται τόση ανάλυση το πράγμα, έλεος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom