Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γενικα αγγλια,γερμανια ειναι καλοι προορισμοι για μια νεα αρχη ειδικα αν εχεις γνωριμιες που μπορουν να σε πρωοθησουν γρηγορα στην αγορα εργασιας..

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ...

Με εξορία , φυλακή ή απόσπασμα ... Παρότι είμαι φανατικά εναντίον της θανατικής ποινής , πιστεύω βαθειά ότι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου πρέπει να δικαστούν και να εκτελεστούν ...

Λάθος θέμα άνοιξες θεματοθέτη ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ...

Με εξορία , φυλακή ή απόσπασμα ... Παρότι είμαι φανατικά εναντίον της θανατικής ποινής , πιστεύω βαθειά ότι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου πρέπει να δικαστούν και να εκτελεστούν ...

Λάθος θέμα άνοιξες θεματοθέτη ...
Κοψιμο αρχιδιων...

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ?

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Οταν εχεις χαμήλο δεικτη νοημοσήνης αφηνεις να σε γαμήσουν κιολας...

Κοίταξε , έχεις δίκιο , γιατί και μόνο ότι ξαναρχίζει το μπιγκ μπράδερ , αυτό δείχνει ...

Αν άνοιγα ένα θέμα με το ερώτημα πως θα διώξουμε τη παρούσα άθλια πολιτική τάξη , δεν θα συγκέντρωνε ούτε το 1/5 της παρακολούθησης που είχε το θέμα του μπιγκ μπράδερ εδώ μέσα ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κοίταξε , έχεις δίκιο , γιατί και μόνο ότι ξαναρχίζει το μπιγκ μπράδερ , αυτό δείχνει ...

Αν άνοιγα ένα θέμα με το ερώτημα πως θα διώξουμε τη παρούσα άθλια πολιτική τάξη , δεν θα συγκέντρωνε ούτε το 1/5 της παρακολούθησης που είχε το θέμα του μπιγκ μπράδερ εδώ μέσα ...
Σωστος... Οπως και με την τζούλια ,οπως και με τα σκατοριαλιτι x-factορ και αλλες παπαριες...

Οταν η νοημοσηνη ειναι χαμηλη με τετοια θα ασχοληθεις....  πλεον οι νεοι στην ηλικια μου λιωνουν στο φεισμουκ ,στης καφετεριες και στα κλαμπακια ξοδευοντας τα λεφτα του μπαπα μην περιμένεις προκοπη ,τετοια ατομα τα γαμας  με ανοιχτα τα ματια και τους κλεβεις μπροστα τους..
Οταν πλεον ειναι η γενια του πλειστεισον και εγω δεν ξερω τι τι περιμενεις?
Οταν βλεπεις στης καφετεριες να κουτσομπολεουν για το καθενα κλπ?
Δεν ειναι λοιπον να σου κανει καμια εντυπωση ,οποιος εχει υψηλο iq καταλαβένει τι γινεται γυρω του και προσπαθει να φτιαξει την ζωι του προς το καλυτερο..
Δεν ειπε κανεις να μην βλεπει μπικ μπραδερ αλλα να μην το κανει και τροπο ζωης κιολας... Υπαρχουν ποιο σημαντικα πραγματα...  Το μονο που τους νοιαζει ειναι η τηλεθεαση και οχι η ψηχαγωγια του κοσμου διοτη εαν τους εανοιαζε η ψηχαγωγια του κοσμου θα εβαζαν κατι της προκοπης ετσι ωστε να μορφωνει τον κοσμο και να τον κανει εξυπνοτερο να αντιλαμβάνεται τι γινεται στον κοσμο και γυρω του...
Θυμαμαι οταν ειμουν μικρος που ειταν αλλες εποχες , ειχε αθωες σειρες για τα παιδια,συνεχεια ντοκιμαντερ, ταινιες δρασης,θριλες,περιπετειας κλπ..
Τωρα το μονο που βλέπει ο κοσμος ειναι τα μεσημεριανα και τα ριαλιτι, δεν εχει και αδικο εφοσον η ειδησεις εχουν καταντησει τρομολαγνεια για τον κοσμο...

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Σωστος... Οπως και με την τζούλια ,οπως και με τα σκατοριαλιτι x-factορ και αλλες παπαριες...

Οταν η νοημοσηνη ειναι χαμηλη με τετοια θα ασχοληθεις....  πλεον οι νεοι στην ηλικια μου λιωνουν στο φεισμουκ ,στης καφετεριες και στα κλαμπακια ξοδευοντας τα λεφτα του μπαπα μην περιμένεις προκοπη ,τετοια ατομα τα γαμας  με ανοιχτα τα ματια και τους κλεβεις μπροστα τους..
Δεν ειναι λοιπον να σου κανει καμια εντυπωση ,οποιος εχει υψηλο iq καταλαβένει τι γινεται γυρω του και προσπαθει να φτιαξει την ζωι του προς το καλυτερο..
Δεν ειπε κανεις να μην βλεπει μπικ μπραδερ αλλα να μην το κανει και τροπο ζωης κιολας... Υπαρχουν ποιο σημαντικα πραγματα...  Το μονο που τους νοιαζει ειναι η τηλεθεαση και οχι η ψηχαγωγια του κοσμου διοτη εαν τους εανοιαζε η ψηχαγωγια του κοσμου θα εβαζαν κατι της προκοπης ετσι ωστε να μορφωνει τον κοσμο και να τον κανει εξυπνοτερο να αντιλαμβάνεται τι γινεται στον κοσμο και γυρω του...
Θυμαμαι οταν ειμουν μικρος που ειταν αλλες εποχες , ειχε αθωες σειρες για τα παιδια,συνεχεια ντοκιμαντερ, ταινιες δρασης,θριλες,περιπετειας κλπ..
Τωρα το μονο που βλέπει ο κοσμος ειναι τα μεσημεριανα και τα ριαλιτι, δεν εχει και αδικο εφοσον η ειδησεις εχουν καταντησει τρομολαγνεια για τον κοσμο...

Γενικά , συμφωνώ σταμ , και τόχω πει από παλιά ότι το σύμβολο με το οποίο εκφράζεσαι δεν είναι τυχαίο και μ’ αυτό λες πιο πολλά από χίλιες αναλύσεις ...

Είμαστε δυστυχώς σε εποχή αφόρητης μαλακίας ...  

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γενικά , συμφωνώ σταμ , και τόχω πει από παλιά ότι το σύμβολο με το οποίο εκφράζεσαι δεν είναι τυχαίο και μ’ αυτό λες πιο πολλά από χίλιες αναλύσεις ...

Είμαστε δυστυχώς σε εποχή αφόρητης μαλακίας ...  
Ακουσε με καμια φορα στο mind radio....  ;) ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πάμε αλλη μια....        :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

jorje

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Και εννοείται ότι για να δουλέψεις θέλεις Social Security number, πράγμα όχι εύκολο να βγάλεις από εκεί.
Άρα στην αρχή για παράνομο σε κόβω να μένεις.Βεβαια αν βρείς καμια Αμερικάνα την έκανες

γραφε με ελληνικους χαρακτηρες σε παρακαλω πολυ.ευχαριστω.

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ξερει  κανεις  τι  χαρτια  χρειαζονται  για  αυστραλια?  περιπου  οπως  αμερικη?  η  διαφορετικα?  προσκληση  απο  ομογενεις (συγγενεις  σου  η  οχι)  που  εχουν  την  υπηκοοτητα  παιζει?  με  τι  παραμονη  τι  γινετε?  γενικα  οτιδηποτε  για  αυστραλια! 

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

συμφωνω απολυτα με αυτα που ειπες οπως και με την πορεια της 5/5/2010 δεν εβλεπες εφηβους και νεολαια μετρημενοι ητανε εβλεπες μονο 30αρηδες 40αρηδες και 50αρηδες ποιος θα παλεψει για το μελλον τους ο καναπες η το πλεισταισον

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Βεβαίως γιατί όχι !!!!!!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε τυποι δραμα η καταστα;ση,και ειδικα επαρχια,μαλλον θα την κανω πισω για αγγλια,και θα πατρω μαζι και ενα φιλαρακι,ρε γαμω το μου 30 χρονων και δεν βρισκει δουλεια πουθενα εδω ουτε οικοδομη....

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Λοιπον αλανια τα πραγματα πανε κατα διαολου,η οικονομια καταρεει γρηγορα και σταθερα!!!μονο και μονο στην πολη μου 7 μαγαζια (φαγαδικα)σε 2 τετραγονα!!! εχουν πωλητιριο και πανε για λουκετο.
Τωρα επι του θεματος,εγω θα την κανω για αμερικα..μην ακουσω μαλακιες του τυπου <<ναι καλλα εκει χαριζουν λευτα>> ξερω οτι για να παρεις το χρημα σε γαμανε!! Αλλα υπαρχουν δουλειες και εχεις τι δυνατοτιτα αν δεν εισαι τεμπελης να κονομισεις.

Θελω λοιπον πληροφοριες,πεζουν 3 προορισμοι οπου εχω και ακρες..Α)νεα υορκη Β)σαν ντιεγκο Γ)πενσιλβανια.

Απο οτι λενε το σκηνικο εχει ως εξης,μισθος εργατη 10-12 δολαρια ενοικιο ενος μεσου σπιτιου 500δολ ειδι πρωτης αναγκης<φαι ρουχα κτλ κτλ> σχεδον τσαμπα και απο δουλεια,ορεξη να εχεις και δουλευεις οσο θες!!

Ξερεις κανεις αν τα παραπανω υσχιουν??

Καθε γνωμη σεβαστη..αλλα μην το γαμισουμε γιατη πραγματικα με ενδιαφερει το θεμα.

Ετσι ειναι περιπου. Τα ενοικια δεν πεζουν στα 500 με την καμια, εκτος και εχει΅και συγκατοικους, κατι που συνυθηζεται πολυ. Πληροφοριακα παντως πριν 10 χρονια ενα μεσο διαμερισμα στα περιχωρα της Boston στο Brookline, εκανε 800 δολαρια σε σπιτι 50 ετων. Στο κεντρο τα πραγματα ηταν αποτρεπτικα, διαμερισμα με τρια δωματια απο 2000 δολαρΙα και πανω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom