majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
λεω για ταξι στην αρχη και μετα βλεπω
τι ταξι ρε φιλε εχουν πεθανει αυτα.Ασε που η αδεια τωρα θα την παιρνεις με 5 χιλιαρικα......Εγω ψηφιζω Los Angeles μονο.
λεω για ταξι στην αρχη και μετα βλεπω
Κοψιμο αρχιδιων...ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ...
Με εξορία , φυλακή ή απόσπασμα ... Παρότι είμαι φανατικά εναντίον της θανατικής ποινής , πιστεύω βαθειά ότι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου πρέπει να δικαστούν και να εκτελεστούν ...
Λάθος θέμα άνοιξες θεματοθέτη ...
Οταν εχεις χαμήλο δεικτη νοημοσήνης αφηνεις να σε γαμήσουν κιολας...ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ?
Οταν εχεις χαμήλο δεικτη νοημοσήνης αφηνεις να σε γαμήσουν κιολας...
Σωστος... Οπως και με την τζούλια ,οπως και με τα σκατοριαλιτι x-factορ και αλλες παπαριες...Κοίταξε , έχεις δίκιο , γιατί και μόνο ότι ξαναρχίζει το μπιγκ μπράδερ , αυτό δείχνει ...
Αν άνοιγα ένα θέμα με το ερώτημα πως θα διώξουμε τη παρούσα άθλια πολιτική τάξη , δεν θα συγκέντρωνε ούτε το 1/5 της παρακολούθησης που είχε το θέμα του μπιγκ μπράδερ εδώ μέσα ...
Το εχεις ψαξει με την αδεια τι θα γινει?λεω για ταξι στην αρχη και μετα βλεπω
Σωστος... Οπως και με την τζούλια ,οπως και με τα σκατοριαλιτι x-factορ και αλλες παπαριες...
Οταν η νοημοσηνη ειναι χαμηλη με τετοια θα ασχοληθεις.... πλεον οι νεοι στην ηλικια μου λιωνουν στο φεισμουκ ,στης καφετεριες και στα κλαμπακια ξοδευοντας τα λεφτα του μπαπα μην περιμένεις προκοπη ,τετοια ατομα τα γαμας με ανοιχτα τα ματια και τους κλεβεις μπροστα τους..
Οταν πλεον ειναι η γενια του πλειστεισον και εγω δεν ξερω τι τι περιμενεις?
Οταν βλεπεις στης καφετεριες να κουτσομπολεουν για το καθενα κλπ?
Δεν ειναι λοιπον να σου κανει καμια εντυπωση ,οποιος εχει υψηλο iq καταλαβένει τι γινεται γυρω του και προσπαθει να φτιαξει την ζωι του προς το καλυτερο..
Δεν ειπε κανεις να μην βλεπει μπικ μπραδερ αλλα να μην το κανει και τροπο ζωης κιολας... Υπαρχουν ποιο σημαντικα πραγματα... Το μονο που τους νοιαζει ειναι η τηλεθεαση και οχι η ψηχαγωγια του κοσμου διοτη εαν τους εανοιαζε η ψηχαγωγια του κοσμου θα εβαζαν κατι της προκοπης ετσι ωστε να μορφωνει τον κοσμο και να τον κανει εξυπνοτερο να αντιλαμβάνεται τι γινεται στον κοσμο και γυρω του...
Θυμαμαι οταν ειμουν μικρος που ειταν αλλες εποχες , ειχε αθωες σειρες για τα παιδια,συνεχεια ντοκιμαντερ, ταινιες δρασης,θριλες,περιπετειας κλπ..
Τωρα το μονο που βλέπει ο κοσμος ειναι τα μεσημεριανα και τα ριαλιτι, δεν εχει και αδικο εφοσον η ειδησεις εχουν καταντησει τρομολαγνεια για τον κοσμο...
Ακουσε με καμια φορα στο mind radio.... ;) ;)Γενικά , συμφωνώ σταμ , και τόχω πει από παλιά ότι το σύμβολο με το οποίο εκφράζεσαι δεν είναι τυχαίο και μ’ αυτό λες πιο πολλά από χίλιες αναλύσεις ...
Είμαστε δυστυχώς σε εποχή αφόρητης μαλακίας ...
Ακουσε με καμια φορα στο mind radio.... ;) ;)
Σωστος... Οπως και με την τζούλια ,οπως και με τα σκατοριαλιτι x-factορ και αλλες παπαριες...
Οταν η νοημοσηνη ειναι χαμηλη με τετοια θα ασχοληθεις.... πλεον οι νεοι στην ηλικια μου λιωνουν στο φεισμουκ ,στης καφετεριες και στα κλαμπακια ξοδευοντας τα λεφτα του μπαπα μην περιμένεις προκοπη ,τετοια ατομα τα γαμας με ανοιχτα τα ματια και τους κλεβεις μπροστα τους..
Οταν πλεον ειναι η γενια του πλειστεισον και εγω δεν ξερω τι τι περιμενεις?
Οταν βλεπεις στης καφετεριες να κουτσομπολεουν για το καθενα κλπ?
Δεν ειναι λοιπον να σου κανει καμια εντυπωση ,οποιος εχει υψηλο iq καταλαβένει τι γινεται γυρω του και προσπαθει να φτιαξει την ζωι του προς το καλυτερο..
Δεν ειπε κανεις να μην βλεπει μπικ μπραδερ αλλα να μην το κανει και τροπο ζωης κιολας... Υπαρχουν ποιο σημαντικα πραγματα... Το μονο που τους νοιαζει ειναι η τηλεθεαση και οχι η ψηχαγωγια του κοσμου διοτη εαν τους εανοιαζε η ψηχαγωγια του κοσμου θα εβαζαν κατι της προκοπης ετσι ωστε να μορφωνει τον κοσμο και να τον κανει εξυπνοτερο να αντιλαμβάνεται τι γινεται στον κοσμο και γυρω του...
Θυμαμαι οταν ειμουν μικρος που ειταν αλλες εποχες , ειχε αθωες σειρες για τα παιδια,συνεχεια ντοκιμαντερ, ταινιες δρασης,θριλες,περιπετειας κλπ..
Τωρα το μονο που βλέπει ο κοσμος ειναι τα μεσημεριανα και τα ριαλιτι, δεν εχει και αδικο εφοσον η ειδησεις εχουν καταντησει τρομολαγνεια για τον κοσμο...
Βεβαίως γιατί όχι !!!!!!
Λοιπον αλανια τα πραγματα πανε κατα διαολου,η οικονομια καταρεει γρηγορα και σταθερα!!!μονο και μονο στην πολη μου 7 μαγαζια (φαγαδικα)σε 2 τετραγονα!!! εχουν πωλητιριο και πανε για λουκετο.
Τωρα επι του θεματος,εγω θα την κανω για αμερικα..μην ακουσω μαλακιες του τυπου <<ναι καλλα εκει χαριζουν λευτα>> ξερω οτι για να παρεις το χρημα σε γαμανε!! Αλλα υπαρχουν δουλειες και εχεις τι δυνατοτιτα αν δεν εισαι τεμπελης να κονομισεις.
Θελω λοιπον πληροφοριες,πεζουν 3 προορισμοι οπου εχω και ακρες..Α)νεα υορκη Β)σαν ντιεγκο Γ)πενσιλβανια.
Απο οτι λενε το σκηνικο εχει ως εξης,μισθος εργατη 10-12 δολαρια ενοικιο ενος μεσου σπιτιου 500δολ ειδι πρωτης αναγκης<φαι ρουχα κτλ κτλ> σχεδον τσαμπα και απο δουλεια,ορεξη να εχεις και δουλευεις οσο θες!!
Ξερεις κανεις αν τα παραπανω υσχιουν??
Καθε γνωμη σεβαστη..αλλα μην το γαμισουμε γιατη πραγματικα με ενδιαφερει το θεμα.