Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Φιλος γυρισε απο νεα υορκη τελος ιουνιου μεχρι σημερα δεν εχει βρει δουλεια την αλλη βδομαδα ξαναφευγει εκει παιρνει 25 δολαρια την ωρα οτι δουλεια και αν εκανε με νοικι 1100 δολαρια δυστηχως εδω δεν υπαρχει μελλον αν ημουν μονος θα την εκανα και εγω

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σε  οσους  ειναι  κατω   των  30  και  ανεργοι  φιλικη  συμβουλη    παρτε   ενα  φτηνο  αεροπορικο  εισητηριο   εχει  και  με  150  ευρω  πηγαινε ελα  και  δοκιμαστε  την  τυχη  σας   στην  ευρωπαικη  ενωση!!!   ειναι  τεραστιο  πλεονεκτημα   το  οτι  δεν  θελουμε  βιζες  και   χαρτια  για  να  δουλεψουμε  στις  ευρωπαικες  χωρες    γερμανια, ολλανδια, σουηδια   και  σε  οποια  αλλη  χωρα   βρειτε  κατι  αξιολογο  η   εστω  και  δουλεια   του  ποδαριου   στην   αρχη,  ορματε!    τι   περιμενετε??   το  χαρτηλικη  απο  τη  συνταξη  του  μπαμπα  για το  φραπε  στη  καφετερια  κοβετε  σιγα  σιγα   δουλεια   δεν  προκειτε  να  βρειτε   τα  επομενα 5  χρονια  με  τιποτα!   γιωργακης  αντωνακης  η  κυβερνηση  συνεργασιας  οτι  και  να  γινει  μεινουμε  στο  ευρω  η  παμε  στη  δραχμη  η   φτωχοποιηση  του ελληνα  ειναι  δεδομενη  και  σε  1-2  χρονακια  θα  την  νιωσουμε  καλυτερα    εσεις  οι  νεοι   λοιπον  πρεπει   να   φυγετε  απ   αυτη  τη  μιζερια   και  να  ανοιξετε  τα  ματια  σας  και  τα  αυτια  σας  εκει  που  θα  πατε,  ετσι  ωστε  οταν  μετα  απο  χρονια  γυρισετε,  αφου  οι  περισοτεροι  θα  γυρισετε     να  ειστε  καλυτεροι  ελληνες  και  να φτιαξετε  μια  καλυτερη  ελλαδα!   το  να  πας  σε  μια  ευρωπαικη   χωρα  πλεον  διαδικαστικα  ειναι  σαν  να  περνεις  το  αεροπλανο  απο  αθηνα  για  θεσσαλονικη!    εμπρος  νεοι  και  νεες    μην  καθεστε  και  σας  τρωει  η  μιζερια  σ  αυτο  το  λαμογιο-κρατος   παρτε  τη  ζωη  σας  στα   χερια  σας

Ελβετία, Λουξεμβούργο, Αυστρία, Ολλανδία οι πρώτες επιλογές ....

καλοπληρωμένη εργασία, ποιότητα ζωής και περιβάλλοντος, υπάρχουν δουλειές σε κάθε τομέα ...

εχεις τα ίδια δικαιώματα που έχεις στην Ελλάδα και οι παροχές ειναι θαυμάσιες ,,,

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ελβετία, Λουξεμβούργο, Αυστρία, Ολλανδία οι πρώτες επιλογές ....

καλοπληρωμένη εργασία, ποιότητα ζωής και περιβάλλοντος, υπάρχουν δουλειές σε κάθε τομέα ...

εχεις τα ίδια δικαιώματα που έχεις στην Ελλάδα και οι παροχές ειναι θαυμάσιες ,,,

Ποιός ο λόγος να πας USA ?

και οι αμοιβές και οι προοπτικές είναι χειρότερες ...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Φιλος γυρισε απο νεα υορκη τελος ιουνιου μεχρι σημερα δεν εχει βρει δουλεια την αλλη βδομαδα ξαναφευγει εκει παιρνει 25 δολαρια την ωρα οτι δουλεια και αν εκανε με νοικι 1100 δολαρια δυστηχως εδω δεν υπαρχει μελλον αν ημουν μονος θα την εκανα και εγω

Και γω θα την έκανα στα σίγουρα.

25ντολαρ  :new_shocked:την ώρα μόνο σε ειδικευμένες και σκληρές εργασίες  :fuck2:(χωρίς πράσινη φυσικά - με πράσινη μπένει στη μέση το σωματείο και πέρνεις καλά λεφτα).

Το νοίκι 1100 είναι μάλον λόγο έλειψης πράσινης κάρτας (για να μην τον δώσουνε)

argentina@2001

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1

+10000    οσοι  εχουν  πτυχεια  μηχανικων  αρχιτεκτονων και  αλλα  εξιδικευμενα  ας  δοκιμασουν  και  τα  αμπου  νταμπι  καταρ  ντουμπαι  νομιζω  οι  καλυτερες  παροχες 

argentina@2001

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1

αλλα  και  παλι  λενε  ολοι  οτι  η  κεντρικη  τους  τραπεζα  θα  ριξει  πλεον  οχι  1  αλλα  2  τρις  δολλαρια  πληρωριστικο  χρημα    για  να  αυξηση  την  καταναλωση  και  τις  θεσεις  εργασιας  μηπως  εχουμε  καμια  οικομονικη  αναγγενηση  στο  αμερικα?    ενω  ολα  δειχνουν  οτι  αυτη  η  χωρα  ειναι  υπερχρεωμενη  και  δεν  εχει  μελλον??  αν  ξεραμε  την  απαντηση  θα  γινομασταν  πλουσιοι!

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρεται.
Ειμαι 30 χρονων και πηρα τη μεγαλη αποφαση το καλοκαιρι να φυγω απο την Ελλαδα και να παω να εγκατασταθω Αγγλια.Προσπαθησα παρα πολυ στην Ελλαδα και εψαξα πολυ,αλλα η κατασταση ειναι πραγματικα τραγικη.Ειμαι 30 χρονων,εχω πτυχιο οπως σχεδον ολοι και βαρεθηκα να ζω στη μιζερια.Αισθανομαι οτι ηδη εχω χασει αρκετα χρονια εδω.Το καλο ειναι οτι θα παω σε καλη και ασφαλη πολη Νοτια και θα συζω με μια κοπελα ξενη που εχω γνωρισει και μενει εκει,οποτε θα μοιραζομαστε ενοικιο.Για ενα χρονο θα κανω μια ειδικευση στο Πανεπιστημιο σε μεταπτυχιακο και μετα βουρ για δουλεια.
Αν καποιος εχει κανει ενα παρομοιο βημα,θα ηθελα να ακουσω τις εμπειριες του και γενικα διαφορα tips και συμβουλες. :)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε αν επιτρεπεται σε πια πολη πας?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χαιρεται.
Ειμαι 30 χρονων και πηρα τη μεγαλη αποφαση το καλοκαιρι να φυγω απο την Ελλαδα και να παω να εγκατασταθω Αγγλια.Προσπαθησα παρα πολυ στην Ελλαδα και εψαξα πολυ,αλλα η κατασταση ειναι πραγματικα τραγικη.Ειμαι 30 χρονων,εχω πτυχιο οπως σχεδον ολοι και βαρεθηκα να ζω στη μιζερια.Αισθανομαι οτι ηδη εχω χασει αρκετα χρονια εδω.Το καλο ειναι οτι θα παω σε καλη και ασφαλη πολη Νοτια και θα συζω με μια κοπελα ξενη που εχω γνωρισει και μενει εκει,οποτε θα μοιραζομαστε ενοικιο.Για ενα χρονο θα κανω μια ειδικευση στο Πανεπιστημιο σε μεταπτυχιακο και μετα βουρ για δουλεια.
Αν καποιος εχει κανει ενα παρομοιο βημα,θα ηθελα να ακουσω τις εμπειριες του και γενικα διαφορα tips και συμβουλες. :)
τυπε η κοπελα ειναι ελλεεινιδα?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Στο καλο και να μας γραφεις.

Και μη ξεχασεις μετα απο 3 χρονια, να στειλεις γραμμα στο Λαζοπουλο εξηγωντας ποσο σε 'πληγωσε" η Ελλαδα και ουτω καθεξης.

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Στο καλο και να μας γραφεις.

Και μη ξεχασεις μετα απο 3 χρονια, να στειλεις γραμμα στο Λαζοπουλο εξηγωντας ποσο σε 'πληγωσε" η Ελλαδα και ουτω καθεξης.

:jerking: στα τετοια μου ο Λαζοπουλος αυτος μια χαρα τα παιρνει για να κανει τον τιμητη

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλη τύχη τυπε...

Ενα θα πω, να μαραζώσουν τα αρχίδια , να παθουν στείρωση οσοι καταντήσανε την ελλάδα σε αυτην την κατάσταση...

Κριμα...

Καλη τυχη και τα ονειρα σου να γεινουν πραγματικα

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μan πηγαινε οπου γουσταρεις.
Προσπαθησε μονο να εισαι αξιοπρεπης, γιατι αρκετη ζημια εχουν κανει στο ονομα Ελληνας κατι λαμογια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom