stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Τυπε οταν λες ξενη δεν εννοης αγγλιδα,τι ρατσα ειναι?Οχι ρε αφου γραφω ξενη...
ρε απόλυτε το έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία δεν βλέπεις καλά.Τα γεράματα να φταίνε να πας να το κοιτάξεις γιατί μπορεί να τυφλωθείςσορρυ τυπε μου
δεν προσεξα
εχει χαλασει η οραση απτο πολυ ματι
αψογος....Μan πηγαινε οπου γουσταρεις.
Προσπαθησε μονο να εισαι αξιοπρεπης, γιατι αρκετη ζημια εχουν κανει στο ονομα Ελληνας κατι λαμογια.
καλα τα λεει ρε ο σφερδεκλος....λουγκριτσα....
φιλε γιατι τοσο μεγαλος για μεταπτυχιακο? Ελλαδα σπουδασες?Χαιρεται.
Ειμαι 30 χρονων και πηρα τη μεγαλη αποφαση το καλοκαιρι να φυγω απο την Ελλαδα και να παω να εγκατασταθω Αγγλια.Προσπαθησα παρα πολυ στην Ελλαδα και εψαξα πολυ,αλλα η κατασταση ειναι πραγματικα τραγικη.Ειμαι 30 χρονων,εχω πτυχιο οπως σχεδον ολοι και βαρεθηκα να ζω στη μιζερια.Αισθανομαι οτι ηδη εχω χασει αρκετα χρονια εδω.Το καλο ειναι οτι θα παω σε καλη και ασφαλη πολη Νοτια και θα συζω με μια κοπελα ξενη που εχω γνωρισει και μενει εκει,οποτε θα μοιραζομαστε ενοικιο.Για ενα χρονο θα κανω μια ειδικευση στο Πανεπιστημιο σε μεταπτυχιακο και μετα βουρ για δουλεια.
Αν καποιος εχει κανει ενα παρομοιο βημα,θα ηθελα να ακουσω τις εμπειριες του και γενικα διαφορα tips και συμβουλες.
ρε απόλυτε το έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία δεν βλέπεις καλά.Τα γεράματα να φταίνε να πας να το κοιτάξεις γιατί μπορεί να τυφλωθείς
επισης να μας πει αν θα του δωθει εμβολιασμενη και αποπαρασιτωμενηΤυπε οταν λες ξενη δεν εννοης αγγλιδα,τι ρατσα ειναι?
τυπε αφου η κοπελα ειναι καυλαΤην εχει κανει σφενδονα με την Ναταλια Ταλατα ο τυπος.
Οπως ελεγε και ο μεγας μαστορας Τσακωνας "Κοψ'την την πρωινη, γιατι θα τυφλωθεις"
Απολυτε τι λεει ο τυποσ πιο πανω,κατι για σφεντονες..επισης να μας πει αν θα του δωθει εμβολιασμενη και αποπαρασιτωμενη
τυπε αφου η κοπελα ειναι καυλα
τι να κανω
φιλε γιατι τοσο μεγαλος για μεταπτυχιακο? Ελλαδα σπουδασες?
και τυφλο συστημα πληκτρολογησης σε pc τυπεEτσι. Συνεχισε και σελιγο σε βλεπω να διαβαζεις με το συστημα Μπραιγ...
τι πτυχίο έχεις ρε μεγάλε;Ελλαδα σπουδασα και εχω ηδη ενα μεταπτυχιακο αλλα και παλι
Ο λογος ειναι οτι το Πανεπιστημιο στην Αγγλια εχει στενες επαφες με εταιριες και ειναι πιο ευκολο να ερθεις σε επαφη ,ωστε μετα να βρεις μια δουλεια.
Επισης το μεταπτυχιακο που με δεχτηκανε στην Αγγλια ειναι πρακτικο και δινει καλες πιθανοτητες να βρεις εργασια σε καποια εταιρια.
Ειναι πολυ δυσκολο φιλε να βρεις δουλεια στην Αγγλια κατευθειαν απο Ελλαδα
και τυφλο συστημα πληκτρολογησης σε pc τυπε
τι πτυχίο έχεις ρε μεγάλε;
Αργησες μεγαλε! Εμεις την καναμε χρονια τωρα!
Mεγαλυτερο μπουρδελο δεν θα συναντησειςΧαιρεται.
Ειμαι 30 χρονων και πηρα τη μεγαλη αποφαση το καλοκαιρι να φυγω απο την Ελλαδα και να παω να εγκατασταθω Αγγλια.Προσπαθησα παρα πολυ στην Ελλαδα και εψαξα πολυ,αλλα η κατασταση ειναι πραγματικα τραγικη.Ειμαι 30 χρονων,εχω πτυχιο οπως σχεδον ολοι και βαρεθηκα να ζω στη μιζερια.Αισθανομαι οτι ηδη εχω χασει αρκετα χρονια εδω.Το καλο ειναι οτι θα παω σε καλη και ασφαλη πολη Νοτια και θα συζω με μια κοπελα ξενη που εχω γνωρισει και μενει εκει,οποτε θα μοιραζομαστε ενοικιο.Για ενα χρονο θα κανω μια ειδικευση στο Πανεπιστημιο σε μεταπτυχιακο και μετα βουρ για δουλεια.
Αν καποιος εχει κανει ενα παρομοιο βημα,θα ηθελα να ακουσω τις εμπειριες του και γενικα διαφορα tips και συμβουλες.