Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

always horny

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητε Arion εχω καταγωγη απο Σπαρτη .Εγω γεννηθηκα Σικαγο ,και σπουδασα στο Λονδινο
Tην νοοτροπια αυτη την σιχαινομαι πιο πολυ απο εσενα.ΑΝ θες να προχωρησουμε πιο περα απο την ειρωνια ειμαι μαζι σου!!!!

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπητε Arion εχω καταγωγη απο Σπαρτη .Εγω γεννηθηκα Σικαγο ,και σπουδασα στο Λονδινο
Tην νοοτροπια αυτη την σιχαινομαι πιο πολυ απο εσενα.ΑΝ θες να προχωρησουμε πιο περα απο την ειρωνια ειμαι μαζι σου!!!!
δεν το έγραψα για να σε πικάρω αλλά απλά την ζω αυτή την νοοτροπία συχνά μιας και είχαν την τύχη να παντρευτώ γυναίκα από εκεί κάτω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πάλι την οθόνη του υπολογιστή την πέρασες για καθρέφτη ωρέ καράβλαχε και νομίζεις ότι βρίζεις την φάτσα σου...

πάμε να βάλουμε ένα μικρό χρονικό του Αλτρουιστή Αρίωνα που ζει μαι νορμάλ ζωή.....
Αφού σε μπανάρανε γιατί έμπαινες και μπινελίκωνες όποιον έβρισκες με ένα κάρο νικς, μια Αρίωνας, μια τσουλί στη βάθης, μια γαμάω γαύρους, μια δεν ξέρω γω τι άλλο, μετά έμπαινες ως η καθαρίστριά σου και μας έλεγες πόσο καλός εργοδότης είσαι....... Μετά και ενώ κλαψομουνιαζόσουνα με άλλα νικς που δεν έχουν όλοι ίδια αντιμετώπιση από τους μοντεράτορες αυτοδιαγράφτηκες και μας είπες θα φτιάξεις δικό σου σάιτ και ένα κάρο υπαρξιακές μαλακίες..... Μετά ξαναμπήκες με το γνωστό σου νικ, έβαλες και το Τrademark κάτω κάτω για να μας θυμίζεις σε όλους ότι οι μαλάκες έχουν σήμα κατατεθέν.
Τώρα μας το παίζεις ηθικολόγος, ότι βρήκαμε ένα ιντερνετ καφέ και γράφουμε, ότι πας στις πορείες κτλ κτλ.....
Ακου ρε κωλόγερε....
Σάλτα και γαμήσου ανύπαρκτε. Και άμα με μπανάρουν δε θα κάνω πίπες να ξαναγραφτώ στο μόνο πράμα που σε κρατά ακόμα στη ζωή τελειωμένε κομπλεξικέ......

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
πάμε να βάλουμε ένα μικρό χρονικό του Αλτρουιστή Αρίωνα που ζει μαι νορμάλ ζωή.....
Αφού σε μπανάρανε γιατί έμπαινες και μπινελίκωνες όποιον έβρισκες με ένα κάρο νικς, μια Αρίωνας, μια τσουλί στη βάθης, μια γαμάω γαύρους, μια δεν ξέρω γω τι άλλο, μετά έμπαινες ως η καθαρίστριά σου και μας έλεγες πόσο καλός εργοδότης είσαι....... Μετά και ενώ κλαψομουνιαζόσουνα με άλλα νικς που δεν έχουν όλοι ίδια αντιμετώπιση από τους μοντεράτορες αυτοδιαγράφτηκες και μας είπες θα φτιάξεις δικό σου σάιτ και ένα κάρο υπαρξιακές μαλακίες..... Μετά ξαναμπήκες με το γνωστό σου νικ, έβαλες και το Τrademark κάτω κάτω για να μας θυμίζεις σε όλους ότι οι μαλάκες έχουν σήμα κατατεθέν.
Τώρα μας το παίζεις ηθικολόγος, ότι βρήκαμε ένα ιντερνετ καφέ και γράφουμε, ότι πας στις πορείες κτλ κτλ.....
Ακου ρε κωλόγερε....
Σάλτα και γαμήσου ανύπαρκτε. Και άμα με μπανάρουν δε θα κάνω πίπες να ξαναγραφτώ στο μόνο πράμα που σε κρατά ακόμα στη ζωή τελειωμένε κομπλεξικέ......
στο καλό τσοπάνη....

always horny

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οκ!Το θεμα ειναι οτι ο Ελληνας( και δη ο Βαλκανιος!!!! γιατι "βαρια κουβεντα θα πω" νομιζω ειναι το ιδιο) θελει να ζει σαν Ευρωπαιος (ακριβα καρα!!!! ,shopping therapy) αλλα στα μυαλα
ανατολιτικη ,μουσουλμανοχριστιανεβραικη κουλτουρα!!!!!!.Γιατι για μενα αυτες οι τρεις θρησκειες ειναι διαφορετικες αποψεις του ιδιου νομισματος.Παρε τους παπαδες μας και νομιζω ολλοι καταλαβενουν τι θελω να πω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στο καλό τσοπάνη....
πολύ θα θελες ανύπαρκτε.... πολύ πορνόγερε... Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες........
όλοι κρίνονται από την πορεία τους... Κανέναν δεν κοροιδεύεις ρε γιαλαντζί κομμουνιστή....
Γελάνε και οι πέτρες μαζί σου.....

snns21

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ μένω νότια Γαλλία εδώ και μερικά χρόνια και δεν έχω παράπονο
Αλλά η Ελλάδα πάντα μου λείπει.Αλλιώς σαν τα νησιά μας, λίγα μέρη τα πλησιάζουν εδώ που είμαι.
Ως προς συνθήκες εργασίας και μισθών, δεν υπάρχει σύγκριση φυσικά.

Μα καλά ρε φυλαράκι τι πίνεις και δεν μας δίνεις?Υμαρτοοοοννννννν

snns21

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά είχα πάει στο Μπαλί.Για έναν μήνα.Μάλλον με κόβω για εκεί μεριά και γρήγορα μάλιστα .Και όποιος θέλει ας έρχεται.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  η μοναδικη δυνατοτητα που εχεις  στην Ελλάδα ειναι το καλοκαιρακι να παρεις ενα αντισκηνο και να την πέσεις διπλα σε καμια παραλία με φραπέδες και ταβλι!!!

Τωρα αν θες να εργασθεις και να ΖΗΣΕΙΣ απο την δουλεια σου μαλλον δεν ειναι ο καταλληλότερος τόπος!!

Τελος

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Παιδιά είχα πάει στο Μπαλί.Για έναν μήνα.Μάλλον με κόβω για εκεί μεριά και γρήγορα μάλιστα .Και όποιος θέλει ας έρχεται.

Τι ειναι αυτο που αρεσε τοσο στο μπαλι ωστε να σε κανει να μεινεις εκει?ειχα παει και εγω και να σου πω δεν ενθουσιαστηκα και τοσο.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Deutschland über Alles!

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
εμενα οι γονεις μου πηγανε ελβετια και παθανε πλακα..με το επιπεδο ζωης,του ανθρωπους , το συστημα ,την ομορφια ,γενικοτερα ενα επιπεδο που ουδεμια σχεση εχει με το δικο μας μπουρδελαριο εδωπερα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Για να ζήσει κανείς στο εξωτερικό και να απολαύσει ποιότητα ζωής πρέπει φεύγοντας απο

την Ελλαδα να διαγράψει

τον "φραπε" και το "σουβλάκι"......

ως τρόπο ζωής και να ξέρει οτι στο εξωτερικό θα είναι πάντα "ξένος"

όσα χρόνια και να περάσουν.....

ΥΓ Ζω μόνιμα εξωτερικό

Επισης πρεπει να αποβαλεις απο πανω σου την νοοτροποια του ωχαδερφισμου, του σταρχιδισμου και της ξαπλας....διοτι οπως θα ξερεις κιολας (αφου ησουν οπως λες στο εξωτερικο) εκει δουλευουν δεν σαπιοκοιλιαζουν ολη μερα.
Πηγενε εξω και δεν θα βγεις χαμενος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εμενα οι γονεις μου πηγανε ελβετια και παθανε πλακα..με το επιπεδο ζωης,του ανθρωπους , το συστημα ,την ομορφια ,γενικοτερα ενα επιπεδο που ουδεμια σχεση εχει με το δικο μας μπουρδελαριο εδωπερα.

και πιο φτηνά μάγκα απ το κωλοχανείο...
Ολα.....
Πήγα σούπερ μάρκετ και δεν το πίστευα..............
Απίστευτα πράγματα συντελούνται σ αυτή τη χώρα............
Ρε γράψτε τους στ αρχίδια σας και βρείτε μια καλή δουλειά όξω....
Ενα μήνα διακοπές εδώ και αφήστε τους παπαρίωνες να κάνουν πορείες.......
Με τόσο περπάτημα ο φόρεστ γκάμπ θα είχε φτάσει στο φεγγάρι......

snns21

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως αυτό δεν είναι Ελλάντα ούτε μία ήσυχη γωνιά κάπου..........Φάτε μάτια ακολουθούν κιάλλες

Συνημμένα

• 5.jpg
    5.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 5.jpg
    5.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 5.jpg
    5.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 25

Stories

Νέο!