Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ρε παιδια εγω εχω το κακο οτι ειμαι μουσικοσ ειδαλλιως θα την ειχα κοπανισει προ πολλου απο το μπουρδελο εν ονοματι ελλαδα.ξερει κανενασ τι μπαιζει με τουσ μουσικους στο εξωτερικο?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
εμενα οι γονεις μου πηγανε ελβετια και παθανε πλακα..με το επιπεδο ζωης,του ανθρωπους , το συστημα ,την ομορφια ,γενικοτερα ενα επιπεδο που ουδεμια σχεση εχει με το δικο μας μπουρδελαριο εδωπερα.

Ελβετια = Ουτοπια.
Το πιο ομορφο και σωστα δομημενο κρατος ολου του κοσμου.

snns21

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ενα μήνα διακοπές εδώ και αφήστε τους παπαρίωνες να κάνουν πορείες.......
Ούτε διακοπές εδώ φυλαράκι.Ούτε διακοπές.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι λες τώρα ρε.......
Ελλαδάρα και πάλι Ελλαδάρα.........
Καλά εσύ σίγουρα κάτι παίρνεις και δεν μας δίνεις..........

1 μάθε να κάνεις παράθεση
2 μάθε να διαβάζεις πίσω από τις λέξεις
3 που και που κάνω μαύρο

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εμενα οι γονεις μου πηγανε ελβετια και παθανε πλακα..με το επιπεδο ζωης,του ανθρωπους , το συστημα ,την ομορφια ,γενικοτερα ενα επιπεδο που ουδεμια σχεση εχει με το δικο μας μπουρδελαριο εδωπερα.
τότε γιατί οι Ελβετοί έχουν το παγκόσμιο ρεκόρ στης αυτοκτονίες?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παντως κατα τη γνωμη μου για να παε σε μια ξενη χωρα θα πρεπει να υπαρχει και ενα υποβαθρο δλδ να πας εκει και να μην φανεις ο φτωχος συγγενης κλπ κλπ.
Να μη γινει οπως εδω που ερχεται ο αλλος και λεμε να.......αυτος.... και το λεμε αυτο γιατι δεν εχει φροντισει να ερθει με αξιοπρεπεια.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ενα μήνα διακοπές εδώ και αφήστε τους παπαρίωνες να κάνουν πορείες.......
Ούτε διακοπές εδώ φυλαράκι.Ούτε διακοπές.
αγαπητή Ντόλυ ο Αρίωνας μπορεί να πηγαίνει στης πορείες αλλά έχει και τα εξοχικά του σπιτάκια και περνάει μια χαρά εξοχικό στην Μυτιλήνη και 2 εξοχικά στην Λακωνία ένα σχετικά κοντά στο Γύθειο και ένα μέσα στης καστανιές ( δέντρα όχι χωριό) στον Ταύγετο...
καθίστε εσείς και ρουφάτε τον φραπέ σας κορόιδα...  των αφεντικών και των 400 ευρώ,,,

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
σε περιμένουν να κάνεις πορεία για τις αυτοκτονίες......
Που είναι το κακό ρε αδελφέ αν πας σε ένα συλλαλητήριο? :think:
Δηλαδή αν είσαι πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή και στηλιτεύεις τα πάντα...θα λύσεις τα προβλήματα? :huh:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Επισης πρεπει να αποβαλεις απο πανω σου την νοοτροποια του ωχαδερφισμου, του σταρχιδισμου και της ξαπλας....διοτι οπως θα ξερεις κιολας (αφου ησουν οπως λες στο εξωτερικο) εκει δουλευουν δεν σαπιοκοιλιαζουν ολη μερα.
Πηγενε εξω και δεν θα βγεις χαμενος.

Μα αυτο ειναι το χειροτερο εδω ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ σαν παπαρας δεν βγαζεις φραγκο και εχεις και τον καθε μαλακα (δεν ενοοω το speed που το ειπε καποιος αλλος σήμερα) να σου λεει " ΕΕΕΕ μα ο αλλος εξω δουλευει δεν καθεται!!!" και γω τι κανω ρε αρχηγε??? Εγω φταιω που εχει αναδουλεια και τον παιζω!!!!!!! Στην δουλεια μου ειμαι ουτε στα μπουζουκια ουτε στην παραλία!!!!!!!!!

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Που είναι το κακό ρε αδελφέ αν πας σε ένα συλλαλητήριο? :think:
Δηλαδή αν είσαι πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή και στηλιτεύεις τα πάντα...θα λύσεις τα προβλήματα? :huh:
μην ασχολείσαι με άτομα που ξεχνάνε την μιζέρια τους πίσω από ένα πληκτρολόγιο όμως και μέσα από το διαδίκτυο έρχεται μέχρι εδώ η βρώμα από τα χνώτα τους,,,

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
εγω ειμαι ελευθερος..εαν γνορισω γυναικα απο το εξωτερικο,σκανδιναβια,ελβετια,κτλ εχω φυγει με χιλια.ειμαι 30 χρονων και ειμαι ανασφαλιστος και ζω με <<μαυρα>>.γιατι η ελλαδα ειναι το μεγαλυτερο μπουρδελο που υπαρχει στον κοσμο.και σιγα τις ομορφιες που εχει στο κατω κατω της γραφης.εγω θελω στην ζωη μου επιπεδο και οχι και καλα ομορφιες...τι να τις κανω οταν με τις 3και 60 που βγαζω δεν μπορω να τις χαρω?δυστυχως οι τωρινοι νεοελληνες δενε χουν καμμια σχεση με τους αρχαιους ελληνες με την κουλτουρα τον πολιτισμο την σοφια τους.η μεγαλη πλειοψηφια της εποχης μας ειμαστε ειτε το θελουμε ειτε οχι μια μπασταρδοφαρα απο τουρκια αιγυπτο και βαλκανια.αν υπηρχε εστω μια καστα ανθρωπων που το dna τους θα ειχε μεινει αναλλοιωτο μεσα απο το περασμα των χρονων και δεν θα τους ειχαμε σφαξει σουβλισει διωξει απο τον πολυαγαπημενο κωλοτοπο μας ισως τα πραγματα να ηταν διαφορετικα....παρεπιπτοντως στην ελβετια οι βουλευτες δεν πληρωνονται και ειναι τιμη τοους να ειναι βουλευτες....αν σας λεει κατι..γι αυτο αφηστε τις μαλακιες περα HellaS  γιατι μαλλον γρεκοι ειμαστε και θα παραμεινουμε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αγαπητή Ντόλυ ο Αρίωνας μπορεί να πηγαίνει στης πορείες αλλά έχει και τα εξοχικά του σπιτάκια και περνάει μια χαρά εξοχικό στην Μυτιλήνη και 2 εξοχικά στην Λακωνία ένα σχετικά κοντά στο Γύθειο και ένα μέσα στης καστανιές ( δέντρα όχι χωριό) στον Ταύγετο...
καθίστε εσείς και ρουφάτε τον φραπέ σας κορόιδα...  των αφεντικών και των 400 ευρώ,,,
μωρή κομπλέξω αγάμητη κακάσχημη.... Στο Γύθειο κάτι κομμουνάκια σαν και σένα τα έχουν για κολατσό.... Τους έχεις πει ότι κάνεις πορείες με τον Περισσό, ή το κωλαράκι σου έχει γίνει κόκκινο από τις Λακωνόπουτσες;
Εχω τα μισά σου χρόνια καμμένε, τα διπλά περιουσιακά από σένα και δεν την πέφτω στους πιτσιρικάδες με τα 400 ευρώ....
Σάλτα και ξαναγαμήσου τώρα γελοίε......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom