Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Μα αυτο ειναι το χειροτερο εδω ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ σαν παπαρας δεν βγαζεις φραγκο και εχεις και τον καθε μαλακα (δεν ενοοω το speed που το ειπε καποιος αλλος σήμερα) να σου λεει " ΕΕΕΕ μα ο αλλος εξω δουλευει δεν καθεται!!!" και γω τι κανω ρε αρχηγε??? Εγω φταιω που εχει αναδουλεια και τον παιζω!!!!!!! Στην δουλεια μου ειμαι ουτε στα μπουζουκια ουτε στην παραλία!!!!!!!!!
διεκδίκησες ποτέ αυτά που σου ανήκουν? καταδίκασες ποτέ με την ψήφο σου αυτούς που δείχνουν ανοχή σε αυτούς που σε εκμεταλλεύονται?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μην ασχολείσαι με άτομα που ξεχνάνε την μιζέρια τους πίσω από ένα πληκτρολόγιο όμως και μέσα από το διαδίκτυο έρχεται μέχρι εδώ η βρώμα από τα χνώτα τους,,,
βάλε μας μια φωτογραφία σου ρε τελειωμενε να δούνε όλοι τι ομορφιά κρύβεις.......

Υ.Γ.
Το πουλί σου όταν σκύβεις το βλέπεις ή πας στον καθρέπτη;

Πλέ γύρισε ο μαλάκας......... Που είσαι αγόρι μου.....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

+1000000

Εχω ζήσει για έναν μήνα μια παρόμοια φάση, σε νησάκι ξεχασμένο κι από τον Θεό, στο σύμπλεγμα της Χαβάης (με μοναδικό σύνδεσμο με τον πολιτισμό... το δορυφορικό τηλέφωνο, που ΕΥΤΥΧΩΣ δεν χτύπησε)...
Ολη μέρα ξάπλα, μπάνιο, φαϊ, ποτό, πούρα (πολλααά πούρα, Romeo Y Julieta Churchill και Montecristo A) με συνοδεία ζωντανής μουσικής και φυσικά ΠΟΛΛΑ μουνάκια που εναλλάσονταν... Π Α Ρ Α Δ Ε Ι Σ Ο Σ !!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Που είναι το κακό ρε αδελφέ αν πας σε ένα συλλαλητήριο? :think:
Δηλαδή αν είσαι πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή και στηλιτεύεις τα πάντα...θα λύσεις τα προβλήματα? :huh:
το κακό αδερφέ δεν είναι το συλλαλητήριο... Είναι ότι πάνε όλα τα νούμερα, οι αργόσχολοι, οι αγάμητοι, οι συνδικαλιστές της αρπαχτής και οι κομμουνιστές με τρία εξοχικά και γυναίκα από τα χουντοχώραφα............
Κατάλαβες τώρα γιατί αυτή η χώρα δεν παει μπροστά;

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αγαπητή Ντόλυ ο Αρίωνας μπορεί να πηγαίνει στης πορείες αλλά έχει και τα εξοχικά του σπιτάκια και περνάει μια χαρά εξοχικό στην Μυτιλήνη και 2 εξοχικά στην Λακωνία ένα σχετικά κοντά στο Γύθειο και ένα μέσα στης καστανιές ( δέντρα όχι χωριό) στον Ταύγετο...
καθίστε εσείς και ρουφάτε τον φραπέ σας κορόιδα...  των αφεντικών και των 400 ευρώ,,,

Αριωνα, χωρις παρεξηγηση, αυτα να τα πεις στο Κτηματολογιο και οχι σε μας!!!

ΥΓ τα 2 εξοχικα τι τα κανεις ??? Τρ Πεμπτη παρασκευη στο ενα, Τεταρτη πεμπτη Σαββατο στο αλλο και την κυριακη στην παραλία με υπνόσακο???

ΥΓ2 Duracell μαλον κατι λαθος εκανες αλλα δεν πειραζει!!!!!!!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
το κακό αδερφέ δεν είναι το συλλαλητήριο... Είναι ότι πάνε όλα τα νούμερα, οι αργόσχολοι, οι αγάμητοι, οι συνδικαλιστές της αρπαχτής και οι κομμουνιστές με τρία εξοχικά και γυναίκα από τα χουντοχώραφα............
Κατάλαβες τώρα γιατί αυτή η χώρα δεν παει μπροστά;
Δεν διαφωνώ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα πρέπει να μείνουμε απαθείς σε ότι συμβαίνει γύρω μας...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
μωρή κομπλέξω αγάμητη κακάσχημη.... Στο Γύθειο κάτι κομμουνάκια σαν και σένα τα έχουν για κολατσό.... Τους έχεις πει ότι κάνεις πορείες με τον Περισσό, ή το κωλαράκι σου έχει γίνει κόκκινο από τις Λακωνόπουτσες;
Εχω τα μισά σου χρόνια καμμένε, τα διπλά περιουσιακά από σένα και δεν την πέφτω στους πιτσιρικάδες με τα 400 ευρώ....
Σάλτα και ξαναγαμήσου τώρα γελοίε......
έλα να δεις αγοράζω και τσαμπουκά το Ριζοσπάστη από το περίπτερο στο λιμάνι εκεί που είναι η μικρή πλατεία με τα ουζερί....

και να μην ξεχνάς κορόιδο ότι από την Λακωνία βγήκε ένας από τους καλύτερους και σύγχρονους διανοούμενος ο Βρεττάκος μέλος του ΚΚΕ , μάθε ότι ένας κομουνιστής δάσκαλος σε ένα χωριό κοντά στο Γύθειο δημιούργησε τον δεύτερο στην Ελλάδα συνεταιρισμό μετά αυτόν στα Αμπελάκια στην Θεσσαλία και σήμερα οι αγρότες αυτού του χωριού απολαμβάνουν τον κόπο τους και δεν τους εκμεταλλεύονται οι εταιρείες λαδιού και η ΑΤΕ ....

μάθε ψευτονταή ότι στο αναδύουν δυσοσμία στόμα σου και λόγο σου απαντάω με αλήθειες και επιχειρήματα...   και σταμάτα να βρίζεις τον εαυτό σου περνώντας την οθόνη του υπολογιστή για καθρέπτη που αντανακλά την ηλίθια φάτσα σου....    

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαίνω, τι εννοείς;

Εγω εκανα λαθος νομιζα οτι το ΕΔΩ ηταν απο αλλο thread!!!

@ Αριον!! Παντως για να συντηρησεις ολα αυτα τα σπιτια θες κανα 5χιλιαρο το μηνα οποτε τι σε νοιαζει η ακριβεια?? Οπως βγαζεις εσυ ασε να βγαλει και ο σουπερμαρκετας!!!

ΥΓ Με το συλλαλητηριο διαφωνω και εγω γιατι το αιτημα ειναι "φθηνοτερα στο σουπερ" γιατι βεβαια ο αλλος οταν εχει 5 σπιτια σιγα μην καταδεχθει να παει στο ψιλικατζιδικο της γειτονιας που ζει στο ενοικιο!!!!!

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Εχω ξαναπει οτι ισως η μεγαλυτερη αδικια αυτου του κοσμου, ειναι το τυχαιο της γεννησης σου γεωγραφικως. Ετσι, αν ειχες γεννηθει Αιθιοπια, θα ελεγες τι καλα να ειχα γεννηθει στην Ελλαδα... Τωρα ομως που εχεις γεννηθει Ελλαδα τι κανεις? Αποψη μου ειναι οτι η χωρα διαθετει ακομα αρκετες ομορφιες και εχει καποια πλεονεκτηματα (κλιμα,θαλασσα,ενδιαφερον κομβικο σημειο),που δυσκολα βρισκεις σε αλλες χωρες(συγκεντρωτικως). Το μεγαλο της προβλημα ειμαστε εμεις οι ιδιοι. Ενας λαος, που με την παροδο των χρονων εγινε πονηρος χωρις να ειναι ιδιαιτερως εξυπνος,ενας λαος στον  οποιον η αλληλεγγυη ειναι μια αγνωστη εννοια,ενας λαος παρτακιας και κακομοιρης. Νομιζω οτι απο αυτο θελουμε να ξεφυγουμε, οσοι αποζηταμε την μεταναστευση. Οχι απο τον τοπο,αλλα κατα καποιο τροπο απο τους εαυτους μας. Προσωπικα, αν ποτε εφευγα θα προτιμουσα καποια Σκανδιναβικη χωρα. Δε θεωρω ομως ιδιαιτερως πιθανο κατι τετοιο γιατι με φοβιζει το πιθανοτατο ενδεχομενο να νιωθω ξενος και να μη μπορω να ενσωματωθω,καθως και το προβλημα της γλωσσας. Ως εκ τουτου μαλλον δεν μεταναστευω...

always horny

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω ειμαι ελευθερος..εαν γνορισω γυναικα απο το εξωτερικο,σκανδιναβια,ελβετια,κτλ εχω φυγει με χιλια.ειμαι 30 χρονων και ειμαι ανασφαλιστος και ζω με <<μαυρα>>.γιατι η ελλαδα ειναι το μεγαλυτερο μπουρδελο που υπαρχει στον κοσμο.και σιγα τις ομορφιες που εχει στο κατω κατω της γραφης.εγω θελω στην ζωη μου επιπεδο και οχι και καλα ομορφιες...τι να τις κανω οταν με τις 3και 60 που βγαζω δεν μπορω να τις χαρω?δυστυχως οι τωρινοι νεοελληνες δενε χουν καμμια σχεση με τους αρχαιους ελληνες με την κουλτουρα τον πολιτισμο την σοφια τους.η μεγαλη πλειοψηφια της εποχης μας ειμαστε ειτε το θελουμε ειτε οχι μια μπασταρδοφαρα απο τουρκια αιγυπτο και βαλκανια.αν υπηρχε εστω μια καστα ανθρωπων που το dna τους θα ειχε μεινει αναλλοιωτο μεσα απο το περασμα των χρονων και δεν θα τους ειχαμε σφαξει σουβλισει διωξει απο τον πολυαγαπημενο κωλοτοπο μας ισως τα πραγματα να ηταν διαφορετικα....παρεπιπτοντως στην ελβετια οι βουλευτες δεν πληρωνονται και ειναι τιμη τοους να ειναι βουλευτες....αν σας λεει κατι..γι αυτο αφηστε τις μαλακιες περα HellaS  γιατι μαλλον γρεκοι ειμαστε και θα παραμεινουμε

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τα λόγια είναι πολύ εύκολα μάγκες!Είναι τεράστια απόφαση να μεταναστεύσεις αν δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι λόγοι (π.χ. εργασία , σχέση , καταγωγή)!Και η πλειοψηφία που το δοκιμάζει είτε επιστρέφει μετά από λίγο καιρό είτε αναπολεί την Ελλαδίτσα...
Όσο και να μας χαλάνε πολλές καταστάσεις...εδώ έχουμε μάθει να ζούμε! :rockon:
Για όσους πάλι επιμένουν να την "κάνουν" σκεφτείτε και το Λονδίνο...τι σημασία έχει αν θα βλέπετε ήλιο μια φορά στους 3 μήνες! :grin:

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
Συμμφωνω μονο για διακοπες και αρπαχτες.
και για Ελληνες τουριστες καπιταλιστες.

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ρε φιλε δεν μου λειπει τιποτα απο την ελλαδα πραγματικα.ισα ισα θα μου ελειπε αν εβγαζα εν αμισθο 2000 και ειμουν υπαλληλος του δημοσιου και εξυνα τα αρχιδια μου.τοτε ναι μαλιστα
κανενα προβλημα.ολα θα μου ιτανε πανεμορφα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Για όσους πάλι επιμένουν να την "κάνουν" σκεφτείτε και το Λονδίνο... τι σημασία έχει αν θα βλέπετε ήλιο μια φορά στους 3 μήνες! :grin:

Μου έχουν κάνει επαγγελματική πρόταση εν' όψη της Ολυμπιάδας του 2012 και το σκέφτομαι... αν τελικά τα βρούμε στα λεφτά ΔΕΝ θα με νοιάξει ΚΑΘΟΛΟΥ να μην ξαναδώ ήλιο για τα επόμενα 4 χρόνια ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έλα να δεις αγοράζω και τσαμπουκά το Ριζοσπάστη από το περίπτερο στο λιμάνι εκεί που είναι η μικρή πλατεία με τα ουζερί....

και να μην ξεχνάς κορόιδο ότι από την Λακωνία βγήκε ένας από τους καλύτερους και σύγχρονους διανοούμενος ο Βρεττάκος μέλος του ΚΚΕ , μάθε ότι ένας κομουνιστής δάσκαλος σε ένα χωριό κοντά στο Γύθειο δημιούργησε τον δεύτερο στην Ελλάδα συνεταιρισμό μετά αυτόν στα Αμπελάκια στην Θεσσαλία και σήμερα οι αγρότες αυτού του χωριού απολαμβάνουν τον κόπο τους και δεν τους εκμεταλλεύονται οι εταιρείες λαδιού και η ΑΤΕ ....

μάθε ψευτονταή ότι στο αναδύουν δυσοσμία στόμα σου και λόγο σου απαντάω με αλήθειες και επιχειρήματα...  και σταμάτα να βρίζεις τον εαυτό σου περνώντας την οθόνη του υπολογιστή για καθρέπτη που αντανακλά την ηλίθια φάτσα σου....   

ακου τώρα κατόρθωμα......
Ο Αγωνιστής του ΚΚΕ που παίρνει το ριζοσπάστη φόρα παρτίδα στην πλατεία της Χούντας και πάει να τον διαβάσει στην πισίνα του σπιτιού της χουντοαναθρεμμένης γυναίκας του.....

εμπρός ΛΑΕ μη σκύβεις το κεφάλι, με ΠΑΠΑΡΙΩΝ αρχηγό θα βγεις από το χάλι..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom