Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μου έχουν κάνει επαγγελματική πρόταση εν' όψη της Ολυμπιάδας του 2012 και το σκέφτομαι... αν τελικά τα βρούμε στα λεφτά ΔΕΝ θα με νοιάξει ΚΑΘΟΛΟΥ να μην ξαναδώ ήλιο για τα επόμενα 4 χρόνια ;)
Κοίτα με αυτή την προοπτική θα το κάναμε οι περισσότεροι!Δηλαδή αν ξέρεις ότι αυτό θα διαρκέσει για 4 χρόνια δεν μιλάμε για οριστική μετανάστευση,μιλάμε για κάτι περιστασιακό!Πάω να τους τα πάρω για 4 χρόνια και επιστρέφω... :cool2:

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
διεκδίκησες ποτέ αυτά που σου ανήκουν? καταδίκασες ποτέ με την ψήφο σου αυτούς που δείχνουν ανοχή σε αυτούς που σε εκμεταλλεύονται?
αν νομιζεις οτι ειναι τοσο απλο,οτι θα καταψηφισουμε αυτους που ειναι στα πραγματα (και θα ψηφισουμε αληθεια ποιους?) και θα λυθει το προβλημα της χωρας τοτε για μενα εισαι βαθεια νυχτωμενος.
αυτο το ρδελο που λεγεται ελλαδα δεν φτιαχνει με τιποτα.
οποιος θελει και μπορει ας την κανει.
οι υπολοιποι θα μεινουμε εδω να νομιζουμε οτι ζουμε.
η πλακα ειναι οτι ορισμενοι εχουν χαψει οτι ζουν στην ομορφοτερη λεει χωρα του κοσμου.
καλο...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κοίτα με αυτή την προοπτική θα το κάναμε οι περισσότεροι! Δηλαδή αν ξέρεις ότι αυτό θα διαρκέσει για 4 χρόνια δεν μιλάμε για οριστική μετανάστευση, μιλάμε για κάτι περιστασιακό! Πάω να τους τα πάρω για 4 χρόνια και επιστρέφω... :cool2:

Mα το δύσκολο για τους περισσότερους είναι να "ξεκολλήσουμε"
Υπάρχει περίπτωση να πάει κάποιος έξω, να συνηθίσει την ζωή και να περνάει καλά και μετά... να τα παρατήσει όλα για να γυρίσει πίσω... που ??

Επισκέπτης
Ενδιαφερον θρεντ. Δυστυχως την χωρα μας την καταντησαμε σαν τα μουτρα του Κουασιμοδου. Παρολα αυτα υπαρχει ελπιδα, μπορουν δια διορθωθουν τα πραγματα. Οι πιθανοτητες βεβαια να συμβουν αυτα ειναι 1/100000.
Αν μπορω να την κανω για το εξωτερικο θα το ηθελα. Και να κανω κατι στην ζωη μου. Μιας και πλεον οι συνθηκες στην εποχη μας επιτρεπουν κατι τετοιο,και δεν ειναι εγκλημα να την κανεις για οπουδηποτε θες.

Εδω, που ο νομος υπαρχει αλλα δεν εφαρμοζεται, που οι δικαστες/δικηγοροι λαδωνονται, που σε πηδανε στο δημοσιο και το 1000ικο προστιμο ειναι για πλακα οταν εχεις επιχειρηση, που τα δικαστηρια βγαζουν αποφασεις μετα απο 3-4-5 χρονια και περιμενεις να παρεις τα λεφτα σου, οταν σου χρωσταει το δημοσιο λεφτα και κανει πανω απο 15 χρονια να σου τα δωσει και εσυ εν τω μεταξυ πρεπει να πας μεχρι το ευρωπαϊκο δικαστηριο μπας και γινει τιποτε, οταν τιποτε τιποτε δεν λειτουργει, τι να πει κανεις! Και ολα τα παραπανω εχουν συμβει σε εμενα. Και μη μου πει κανεις οτι φταιω εγω για ολα αυτα!

Αν εχει κανεις μια καλη προταση για εξωτερικο, δουλεια η` επενδυση ειμαι ολος αυτια. Αυτο το μερος, το αγαπω και το σιχαθηκα απο τους μαλακες που το κατοικουν. Και ας ειμαι και εγω ενας απο αυτους!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Λακωνία εκεί που λένε έχω ένα παιδί ( αγόρι ) και μια κόρη........... καλά που βγήκε από εκεί και ένας Βρετάκος...

Εεεεετσι. Επειδη το ποστ θα διαγραφει σιγουρα αν το γραψω σε πρωτο προσωπο θα το μεταφερω σε τριτο πληθυντικο και εχει ισως 1% πιθανοτητα να την γλιτωσει.
Εγω λοιπον γουσταρω τον συνειδητοποιημενο κουμουνιστη. Που ξερει δηλαδη και ειναι αποφασισμενος να υπομεινει με στοικοτητα την αναποφευκτη καταληκτικη του πορεια. Να δει δηλαδη μια μερα τη μανα του καθαριστρια και την αδερφη του πουτανα και τον ιδιο να προσκυνα το δυτικο το χρημα για να ταισει την κηλιτσα του.
Οσο για τους αλλους ειναι μαγκες τους παραδεχομαι καναν τον ανθο της Ελληνικης νεολλαιας σαν τα μουτρα τους. Τους καμαρωνα καθε μερα στο ΕΜΠ αντι να μιλανε για επιστημη τεχνολογια προοδο να τσακωνονται ΠΚΣ και ΕΑΑΚ για τον αν θα πρεπει χωρια ή μαζι να αλλαξουν τον πλανητη :jerking:.
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Mα το δύσκολο για τους περισσότερους είναι να "ξεκολλήσουμε"
Υπάρχει περίπτωση να πάει κάποιος έξω, να συνηθίσει την ζωή και να περνάει καλά και μετά... να τα παρατήσει όλα για να γυρίσει πίσω... που ??
Καλά τα λεφτά , καλός ο τρόπος ζωής αλλά ας μην κρυβόμαστε...μόνο το μουνί μπορεί να σε κρατήσει μόνιμα σε κάποια χώρα και να μην επιστρέψεις...γιατί ως γνωστόν το μουνί σέρνει καράβι! :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
διεκδίκησες ποτέ αυτά που σου ανήκουν? καταδίκασες ποτέ με την ψήφο σου αυτούς που δείχνουν ανοχή σε αυτούς που σε εκμεταλλεύονται?

όποιος κάνει χούντα και .....
1.
ρίξει στον Καιάδα τον κομμουνιστή με 5 σπίτια που κάνει πορείες για την ακρίβεια.
2.
τον πασόκο συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ που έχει βίλλα στη Μύκονο.
3.
τον αρχηγό σταλινικού κόμματος που σπουδάζει τα παιδιά του στην Αμερική.
4.
τον αρχηγό δεξιού κόμματος που εγκαινιάζει το Μουσείο ανιτστασιακών στον Αη Στράτη.
5.
τον Υπουργό εξωτερικών απόγονο εθνοπροδότη
6.
το χουντικό βουλευτή που δεν έχει πάει φαντάρος
7.
τον υπουργό Αμυνης που πήρε τιμητική ροζαλία με μηδέν μέρες θητεία.

μόλις κάνει εκλογές θα τον ψηφίσω με όσους κλώνους μπορώ.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
1.
ρίξει στον Καιάδα τον κομμουνιστή με 5 σπίτια που κάνει πορείες για την ακρίβεια.
2.
3.
4.
τον αρχηγό δεξιού κόμματος που εγκαινιάζει το Μουσείο ανιτστασιακών στον Αη Στράτη.
5.
6.
7.

+1000. Γιατι ειπες πρωτα πρωτα πως πρεπει να κανει χουντα γιατι αλλιως σε 10 μερες θα τον εχουν καθαιρεσει διοτι ο Ελληνας ειναι μαζοχας. Γουσταρει να τον πηδανε και να λεει και ευχαριστω.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Καλά τα λεφτά, καλός ο τρόπος ζωής αλλά ας μην κρυβόμαστε... μόνο το μουνί μπορεί να σε κρατήσει μόνιμα σε κάποια χώρα και να μην επιστρέψεις... γιατί ως γνωστόν το μουνί σέρνει καράβι! :boobies:

Μπορεί αυτό να ισχύει για άλλους (ή τους περισσότερους) αλλά προσωπικά δεν με κρατάει τίποτα άλλο εκτός από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις (που είναι ΠΟΛΥ σοβαρές) !!!
Αλλιώς θα είχα φύγει έξω και ούτε καν για διακοπές δεν θα ερχόμουν (θυμάμαι κάτι φάσεις σε Μαϊαμι, Κανκούν κ.α. και τρελλαίνομαι)... :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
+1000. Γιατι ειπες πρωτα πρωτα πως πρεπει να κανει χουντα γιατι αλλιως σε 10 μερες θα τον εχουν καθαιρεσει διοτι ο Ελληνας ειναι μαζοχας. Γουσταρει να τον πηδανε και να λεει και ευχαριστω.
αδερφέ χίλιες φορές χούντα από κατ' επίφασιν δημοκρατία.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ελπιζω να μην μεταφερουμε την διαφθορα και την αρπαχτη και στις χωρες που θα παμε  :think: ας αφησουμε τους ανθρωπους στην ησυχια τους, τουλαχιστον να φυγουν οι μπουρδελιαρηδες που ειναι καλα παιδια :rockon:

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εχω ξαναπει οτι ισως η μεγαλυτερη αδικια αυτου του κοσμου, ειναι το τυχαιο της γεννησης σου γεωγραφικως. Ετσι, αν ειχες γεννηθει Αιθιοπια, θα ελεγες τι καλα να ειχα γεννηθει στην Ελλαδα... Τωρα ομως που εχεις γεννηθει Ελλαδα τι κανεις? Αποψη μου ειναι οτι η χωρα διαθετει ακομα αρκετες ομορφιες και εχει καποια πλεονεκτηματα (κλιμα,θαλασσα,ενδιαφερον κομβικο σημειο),που δυσκολα βρισκεις σε αλλες χωρες(συγκεντρωτικως). Το μεγαλο της προβλημα ειμαστε εμεις οι ιδιοι. Ενας λαος, που με την παροδο των χρονων εγινε πονηρος χωρις να ειναι ιδιαιτερως εξυπνος,ενας λαος στον  οποιον η αλληλεγγυη ειναι μια αγνωστη εννοια,ενας λαος παρτακιας και κακομοιρης. Νομιζω οτι απο αυτο θελουμε να ξεφυγουμε, οσοι αποζηταμε την μεταναστευση. Οχι απο τον τοπο,αλλα κατα καποιο τροπο απο τους εαυτους μας. Προσωπικα, αν ποτε εφευγα θα προτιμουσα καποια Σκανδιναβικη χωρα. Δε θεωρω ομως ιδιαιτερως πιθανο κατι τετοιο γιατι με φοβιζει το πιθανοτατο ενδεχομενο να νιωθω ξενος και να μη μπορω να ενσωματωθω,καθως και το προβλημα της γλωσσας. Ως εκ τουτου μαλλον δεν μεταναστευω...

δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο...
μοναδικη διαφοροποιηση ειναι οτι αν την εκανα θα πηγαινα ολλανδια, μαλλον...

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
+10000000000000

Εγώ προσωπικά ζω σε σχετικά μεγάλο νησί με κίνηση και τον χειμώνα, σας πληροφορώ ότι η ζωή μου εδώ είναι ποιοτικότατη  απο πολλές πλευρές. Δέν χάνω χρόνο στον δρόμο, δεν εκνευρίζομαι με πράγματα όπως κίνηση, αισχροκέρδεια κτλ και η θάλασσα είναι δίπλα μου. Σίγουρα οι επιλογές δέν είναι εφάμιλλες με αυτές της Αθήνας ...αλλά so what? Όποτε βρίσκω χρόνο κατεβαίνω για κανά 4ημεράκι, κάνω τα γούστα μου και ...αλέκος!! Οι ρυθμοί εδώ είναι χαλαροί και ζείς ανθρώπινα ρε αδελφέ..στο κάτω κάτω της γραφής πρέπει λίγο να αναρωτηθούμε τη θέλουμε σε αυτή την ζωή.."πλούτη" και ακατάπαυστη δουλεία ή ποιότητα ζωής και εσωτερική γαλήνη..ρητορικό το ερώτημα

Νομίζω ότι είναι περισσότερο θέμα "απόφασης"... ΔΥΣΚΟΛΑ ξεκουνιόμαστε από την (όποια) βολή μας... ΟΤΑΝ όμως το κάνουμε... αναρωτιόμαστε ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΑΔΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ... (έχω πρόσφατο παράδειγμα φίλου, που έφυγε από την Αθήνα για επαρχία και πλέον δεν θέλει να έρθει παρά μόνον για τρελλά ψώνια στις εκπτώσεις) !!!

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
η κοπελα του αβαταρ σου ειναι επισης ποιοτικοτατη..
κατοικος και αυτη του νησιου?
και για να σοβαρευτω να πω οτι πραγματι η φυγη απο την αθηνα (για καποιον που δεν θελει η δεν τολμα να φυγει απο την χωρα) ειναι επισης μια πολυ καλη λυση

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Οντως κάτοικος και αυτή αλλά μόνο τα καλοκαίρια :grin: :grin: :grin:

Νομίζω ότι όλο και περισσότεροι αθηναίοι πιάνουν το νόημα και φεύγουν επαρχία...Π.χ δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις το  freddo capuccino 3,30 σε παραλιακό μπαρακι σε νησι και στο κεντρο της αθήνας 4,5 εντάξει είπαμε...

always horny

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Υπερβολές εκατέρωθεν.... Το ίδιον της φυλής μας σε όλο του το μεγαλείο.
Γνώμη μου : Όσοι έχετε πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης ή δεν διαβλέπετε βελτίωση στον τρόπο ζωής, στην ποιότητα ζωής σας εδώ στην Ελλάδα, κάντε την με ελαφρά πηδηματάκια στο εξωτερικό να βρείτε την υγειά σας. Ούτως ή άλλως, και στην Ελλάδα αν κάποιος δεν έχει την δυνατότητα να απολαύσει αυτά που του προσφέρει ως χώρα,είναι δώρον άδωρον να παραμείνει.
Όσοι πάλι έχετε ήδη μια ικανοποιητική ποιότητα ζωής εδώ, καθίστε εδώ που είστε και προσπαθείστε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα όσο είναι βέβαια εφικτό. Δεν έχουμε κανένα σημείο σύγκλισης στην νοοτροπία με τους ξένους, είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστούμε στον μηχανικό τρόπο ζωής των ξένων, πολλώ δε μάλλον μην έχοντας κανένα κοινωνικό σημείο αναφοράς, όπως οικογένεια ή φίλους.
Επίσης, καλώς ή κακώς, ακόμη και στην πολιτισμένη δύση, οι μεταναστάτες τείνουν να περιθωριοποιούνται από τις τοπικές κοινωνίες.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, καθένας μας θα πρέπει να αποσαφηνίσει για τον εαυτό του τι θεωρεί ο ίδιος ποιότητα ζωής και ζητούμενο για να την διασφαλίσει.
Θα μιλήσω για τον εαυτό μου σε συνάρτηση με αυτά που έγραψαν κάποιοι φίλοι για το Άμστερνταμ πιο πάνω. Ήμουν στο Άμστερνταμ 2 μέρες τον Ιανουάριο που μας πέρασε. Ε, λοιπόν, 10.000 ευρώ τον μήνα να μου έδιναν, δεν καθόμουν να δουλέψω εκεί. Είναι από τα πιο καταθλιπτικά μέρη που έχω επισκεφτεί τον χειμώνα. 2 μέρες δεν σταμάτησε να βρέχει. Μετά τις 7-8 το βράδι μόνο τουρίστες κυκλοφορούσαν έξω. Αρκεί να κάνει κάποιος ένα google weather in amsterdam, για να καταλάβει για τι ποιότητα ζωής μιλάμε, χωρίς ζέστη, ηλιοφάνεια και θάλασσα το καλοκαίρι.
Τα χρήματα δεν σου εξασφαλίζουν ποιότητα ζωής αν δεν μπορείς και να τα αξιοποιήσεις ανάλογα, πόσο δε μάλλον τον ελεύθερο χρόνο σου, όταν επιστρέφεις από την εργασία σου. Ούτε είναι τυχαίος ο υψηλός δείκτης αυτοκτονιών στις χώρες της κεντρικής και δυτικής Ευρώπης.
Αλλά σε τελική ανάλυση,όπως προείπα, είναι αμιγώς θέμα προσωπικής αντίληψης των κριτηρίων που συναπαρτίζουν την κοινή συνισταμένη της ποιότητας ζωής.........

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
sorry αλλα το κλιμα δεν ειναι κριτηριο για την ποιοτητα ζωης.
με αυτη τη λογικη  στην ουγκαντα εχει ακομα περισσοτερο ηλιο απο την ελλαδα
στην κουβα ακομα περισσοτερη θαλασσα.(τι να το κανεις ομως αν εισαι σε ανελευθερο καθεστως?)
παρεπιπτοντως θαλασσα εχει στο amsterdam.δεν πηγαινες μεχρι το vollendam?(απο την damstreet μεχρι την θαλασσα ειναι λιγοτερα τα χιλιομετρα σε σχεση με το ομονοια βαρκιζα)
α και να μην ξεχναμε οτι εκει τουλαχιστον δεν απειλουνται με ερημοποιηση οπως απειλουμαστε οι κατοικοι της *ομορφοτερης χωρας του κοσμου*

snns21

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάντως αυτήν την Ατάκα:<<Ελλάντα μόνο το καλοκαίρι>> δεν μπορώ να την καταλάβω.Δηλ,αν ζούσαμε Ισπανία,Ιταλία,η ακόμα και Γαλλία θα μας χαλούσε ε?Τι να πω.
Τέλος πάντων.Προσωπικά έχουμε την καλύτερη χώρα με τους χειρότερους ανθρώπους & κυβερνητικούς.
Επίσης θα μας χαρακτήριζα,ξερόλες,κουτοπόνηρους,νεόπλουτους της πλάκας,ψώνια στο μυαλό,γαμήκουλες ξαφνικά(Λες και οι άλλοι λαοί Αγγλοι,Γάλλοι,Πορτογάλλοι)δεν γαμάνε όλοι πούστηδες είναι εκτός από τους Ελληναράδες.
ΕΕΕΕ ρε ξύλο που θέλουμε για να ισιώσουμε. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Υπερβολές εκατέρωθεν.... Το ίδιον της φυλής μας σε όλο του το μεγαλείο.
Γνώμη μου : Όσοι έχετε πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης ή δεν διαβλέπετε βελτίωση στον τρόπο ζωής, στην ποιότητα ζωής σας εδώ στην Ελλάδα, κάντε την με ελαφρά πηδηματάκια στο εξωτερικό να βρείτε την υγειά σας. Ούτως ή άλλως, και στην Ελλάδα αν κάποιος δεν έχει την δυνατότητα να απολαύσει αυτά που του προσφέρει ως χώρα,είναι δώρον άδωρον να παραμείνει.
Όσοι πάλι έχετε ήδη μια ικανοποιητική ποιότητα ζωής εδώ, καθίστε εδώ που είστε και προσπαθείστε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα όσο είναι βέβαια εφικτό. Δεν έχουμε κανένα σημείο σύγκλισης στην νοοτροπία με τους ξένους, είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστούμε στον μηχανικό τρόπο ζωής των ξένων, πολλώ δε μάλλον μην έχοντας κανένα κοινωνικό σημείο αναφοράς, όπως οικογένεια ή φίλους.
Επίσης, καλώς ή κακώς, ακόμη και στην πολιτισμένη δύση, οι μεταναστάτες τείνουν να περιθωριοποιούνται από τις τοπικές κοινωνίες.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, καθένας μας θα πρέπει να αποσαφηνίσει για τον εαυτό του τι θεωρεί ο ίδιος ποιότητα ζωής και ζητούμενο για να την διασφαλίσει.
Θα μιλήσω για τον εαυτό μου σε συνάρτηση με αυτά που έγραψαν κάποιοι φίλοι για το Άμστερνταμ πιο πάνω. Ήμουν στο Άμστερνταμ 2 μέρες τον Ιανουάριο που μας πέρασε. Ε, λοιπόν, 10.000 ευρώ τον μήνα να μου έδιναν, δεν καθόμουν να δουλέψω εκεί. Είναι από τα πιο καταθλιπτικά μέρη που έχω επισκεφτεί τον χειμώνα. 2 μέρες δεν σταμάτησε να βρέχει. Μετά τις 7-8 το βράδι μόνο τουρίστες κυκλοφορούσαν έξω. Αρκεί να κάνει κάποιος ένα google weather in amsterdam, για να καταλάβει για τι ποιότητα ζωής μιλάμε, χωρίς ζέστη, ηλιοφάνεια και θάλασσα το καλοκαίρι.
Τα χρήματα δεν σου εξασφαλίζουν ποιότητα ζωής αν δεν μπορείς και να τα αξιοποιήσεις ανάλογα, πόσο δε μάλλον τον ελεύθερο χρόνο σου, όταν επιστρέφεις από την εργασία σου. Ούτε είναι τυχαίος ο υψηλός δείκτης αυτοκτονιών στις χώρες της κεντρικής και δυτικής Ευρώπης.
Αλλά σε τελική ανάλυση,όπως προείπα, είναι αμιγώς θέμα προσωπικής αντίληψης των κριτηρίων που συναπαρτίζουν την κοινή συνισταμένη της ποιότητας ζωής.........

Αδερφε τα λες αυτα γιατι δεν βρεθηκε κανεις να σου δινει 10.00 ευρω το μηνα.Αν στα εδιναν δεν θα ενοιαζε ουτε ο καιρος ουτε το καταθλιπτικο μερος οπως λες ουτε ο δεικτης αυτοκτονιων.Απο την αλλη βεβαια συμφωνα μαζι σου στο οτι καλυτερα να αλλαξουμε τα κακως κειμενα της χωρας μας απο το να ξενιτευομαστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom