Εγω παντως θελω να ζησω στην Τζαμαικα ή στην στην Κοστα Ρικα. Εχει παει καποιος να μου πει πως ειναι εκει η ζωη ?
Χαλαράαα Κι αν ασχοληθείς με το εμπόριο μπορείς να κάνεις μια περιουσία...
Εγω παντως θελω να ζησω στην Τζαμαικα ή στην στην Κοστα Ρικα. Εχει παει καποιος να μου πει πως ειναι εκει η ζωη ?
Μεγάλε... Είμαι κάτοικος Στοκχόλμης απο το 1998 ....
Είμαστε 30 χρόνια πίσω απο τους Σουηδούς...
Πέρνω 2,500€ /μήνα και ζώ αξιοπρεπώς .. (ΕΛΛΑΔΑ θα έπαιρνα 900€ ??)
Δεν έχω ανάγκη να έχω αμάξι ..Χρησιμποποιώ τρένο ..
Παρόλα αυτά έχω στο γκαράζ ένα SAAB VIGGEN 225 HP..για weekend..(μεταχ)
Οι Σουηδέζες μάς πάνε με τα 1000 !!!!! Μιλάς σε όποια γκόμενα θέλεις με φοβερά ποσοστά
επιτυχίας.. ..
Στην Ελλάδα ΄βλέπω όλο ξυνόφατσες (ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ) ..άθλιο service(ποτά μπόμπες ..κτλ)
και μαγκιές...
Οι Σουηδικοί δρόμοι, Το Σουηδικό Δημόσιο , Τα Πανεπιστήμια είναι πολυ μπροστά...
Εμεις στην Ελλάδα ..μίζες .. και διαφθορά...
ΑΥΤΑ!!
δεν sinfono καθόλου με την γνώμη σου.1 στην μάλλον δεν έχεις πάει?μιλάμε για μια χωρα όνειρο,και με ευχάριστους ανθρώπους ας είναι σχεδόν απένταρη και την "ελευτεριά" την exoun.sou μιλάω εκ πείρας παο πολλή ταχτικά.τώρα για την ολλανδία,δεν μπορείς να συγκρίνεις τις θάλασσες μονο και μονο με την παλίρροια που έχει σου δίνη την "εστισι" ότι είναι βρώμικη άσε που είναι μόνιμος κρύα πάλι από την παλίρροια το γνωρίζω γιατί ζω στην βόρεια θάλασσα σύνορα γερμανίας ολλανδίας.και 1 χρόνο έζησα στο TEXEL τις ολλανδίας άμα ξέρεις.sorry αλλα το κλιμα δεν ειναι κριτηριο για την ποιοτητα ζωης.
με αυτη τη λογικη στην ουγκαντα εχει ακομα περισσοτερο ηλιο απο την ελλαδα
στην κουβα ακομα περισσοτερη θαλασσα.(τι να το κανεις ομως αν εισαι σε ανελευθερο καθεστως?)
παρεπιπτοντως θαλασσα εχει στο amsterdam.δεν πηγαινες μεχρι το vollendam?(απο την damstreet μεχρι την θαλασσα ειναι λιγοτερα τα χιλιομετρα σε σχεση με το ομονοια βαρκιζα)
α και να μην ξεχναμε οτι εκει τουλαχιστον δεν απειλουνται με ερημοποιηση οπως απειλουμαστε οι κατοικοι της *ομορφοτερης χωρας του κοσμου*
(1) --- Στην Ελλάδα τα 900 ευρώ που λες είναι αφορολόγητα, και το σωστό είναι να συγκρίνουμε εισοδήματα μετά φόρων, κρατήσεων κτλ για να δούμε τις πραγματικές διαφορές. Επίσης πες μας σε παρακαλώ και τι ενοίκιο πληρώνεις εκεί. Διότι στην Ελλάδα υπάρχει και πάρα πολύ υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης
και μετά ας έρθουμε να συγκρίνουμε και το dispensable income που λένε και οι Άγγλοι, για να δούμε και την πραγματική αγοραστική αξία σε κάθε περίπτωση.
(2) --- Στο Λονδίνο θες να παίρνεις 5.000 ευρώ τον μήνα για να κάνεις την ίδια ζωή που κάνεις στην Ελλάδα με 1.200 ευρώ για τους γνωστούς λόγους (ενοίκια, κόστος ζωής, μετακινήσεις, φορολογικό σύστημα κτλ.)
(3) --- Και εν πάση περιπτώσει, όσοι από εμάς έτυχε να ζήσουμε στο εξωτερικό για Χ,Ψ λόγους ένα χρονικό διάστημα, μπορούμε και να αρθρώσουμε 1-2 επιχειρήματα, οι άλλοι τι κάθεστε και παραφιλολογείτε εκ του ασφαλούς?? Γι'αυτό έχουμε Ε.Ε. και ελεύθερη μετακίνηση ανθρώπων και παροχή υπηρεσιών, για να πηγαίνει ο καθένας σε όποια χώρα του αρέσει και να δουλεύει εκεί. Απλά είναι τα πράγματα.
(4) ---- Ας πάει όποιος θέλει και στις Ισπανίες και τις Ιταλίες να μείνει μόνιμα εκεί που έχουν και παραλίες να ανακαλύψει από πρώτο χέρι σε τι υπόληψη και εκτίμηση μας έχουν και οι Ισπανοί και βόρειοι Ιταλοί.
σωστός πολύ καλά τα les.apo το ελληνικό κράτος δεν παίρνεις τίποτα.Μαρκήσιε, πρέπει να εισαι άτομο νεαρής ηλικίας. Δεν το λέω αρνητικά. Απλά το εντοπίζω απο το σύνολο των γραφομένων σου - τόσο το υφος όσο και η ουσία ειναι... κάπως.
(1) Εκτός απο τη φορολογία αυτή καθεαυτή, υπάρχει και το αντισταθμιστικό όφελος. Με άλλα λόγια, τι παίρνεις πίσω απο τα λεφτά που πληρώνεις στο κράτος. Κανε μια σύγκριση Ελλάδας/ Σκανδιναβίας/ Γερμανιας στο θέμα αυτό. Καλές οι Αγγλικές ορολογιες αλλα να χρησιμοποιούνται σωστά.
(2) Υπερβολές. Πες μας λοιπόν τι ποιότητα ζωής έχεις στην Ελλάδα με 1200 ευρώ όταν μένεις στο ενοίκιο.
(3) Εισαι ένας απο τις εκατοντάδες χιλιάδες που έχουν ζησει εκτος ελλάδος για ένα χρονικό διάστημα. Σπουδές ή δουλειά ή δεν ξερω γω τι. Τι σημαίνει "παραφιλολογείτε εκ του ασφαλούς"; Μπορεις να εξηγήσεις λίγο;
(4) Προφανώς και όποιος θέλει να πάει Ισπανία ή Ιταλία ή όπου γουστάρει θα το κάνει χωρις να περιμένει έγκριση. Για πες, σε τι υπόληψη μας εχουν Ιταλοί και Ισπανοι;
δεν sinfono καθόλου με την γνώμη σου.1 στην μάλλον δεν έχεις πάει?μιλάμε για μια χωρα όνειρο,και με ευχάριστους ανθρώπους ας είναι σχεδόν απένταρη και την "ελευτεριά" την exoun.sou μιλάω εκ πείρας παο πολλή ταχτικά.τώρα για την ολλανδία,δεν μπορείς να συγκρίνεις τις θάλασσες μονο και μονο με την παλίρροια που έχει σου δίνη την "εστισι" ότι είναι βρώμικη άσε που είναι μόνιμος κρύα πάλι από την παλίρροια το γνωρίζω γιατί ζω στην βόρεια θάλασσα σύνορα γερμανίας ολλανδίας.και 1 χρόνο έζησα στο TEXEL τις ολλανδίας άμα ξέρεις.
Φαγωθηκατε ολοι με την Ευρωπη. Ρε παρτε το χαμπαρι η Ευρωπη ειναι καμμενο χαρτι, τελιωμενη υποθεση. Ολοι θελουν να μπουν στην ΟΝΕ και μετα φωναζουν, παραπονιουντε, διαδηλωνουν, καταριουντε την Ευρωπη. Η ζωη ειναι αλλου. Νοτια ή κεντρικη Αμερικη ή εστω νοτιο-ανατολικη Ασια. Μα καλα κανεις δεν εχει παει Τζαμαικα ή Κοστα Ρικα μας μας πει τι παιζει εκει, να δω αν αξιζει να την κανω για εκει κατω ?
μην ασχολεισαι!!Ρε γατούλη, που έχεις κιόλας ξεστραβωθεί στα 19 σου και χωρίς μάλλον να έχεις περάσει τα σύνορα. Τα είδες καλά τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα; Γιατί λες να έχουν 10000 ευρώ οι συγκεκριμένες Πόρσε; Την ίδια στιγμή από πάνω έχει διαφημιστικά το σάιτ για πολύ μικρότερα αυτοκίνητα με διπλάσια τιμή. Κοίταξες ότι η νεότερη από αυτές τις Πόρσε είναι του 90; Είδες πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει η καθεμιά; και φυσικά να σου υπενθυμίσω ότι η ζωή δεν είναι μόνο στο ίντερνετ, μικρέ μου φίλε. Τα είδες από κοντά τα αυτοκίνητα αυτά για να δεις έχουν φάει καμιά τρομερή στούκα στο παρελθόν; Να έχεις υπόψη σου ότι τα αυτοκίνητα στη βόρεια Ευρώπη και Αμερική καταπονούνται πολύ περισσότερο λόγω κλίματος απ' ότι στην Ελλάδα. Άρα ένα αυτοκίνητο που έτρεχε στις autobahn όταν εσύ ήσουν αγέννητος και μόνο από τον βορειοευρωπαικό καιρό κουβαλάει αρκετά επάνω του. Λες να είναι βλάκες οι Γερμανοί και οι Αμερικάνοι που στην τριετία αλλάζουν αυτοκίνητο;
εκει θα σε γαμισουνε κιολας οι Βεδουινοι που ειναι μηνες αγαμιτοι.εγω την βρηκα την χωρα οπου θα καταθεσω τα κοκκαλα μου,κ εσεις τραβατε στις ρωσσιες,πολωνιες κ αρχιδια καπαμα
λεγεται jordan
[youtube=425,350]T2xyJeB1kUg&feature=related[/youtube]
εκει θα σε γαμισουνε κιολας οι Βεδουινοι που ειναι μηνες αγαμιτοι.
αυτοι και της καμηλες πρεπει να γαμανε!πολυ αγαμια!εγω προτιμαω να πεθανω στη Ρωσσια!αν και εκανα μια υποχωριση στη μανα μου οτι δεχομαι να ταφω Ελλαδα οταν πεθανω!!!!μα δεν θα παω για να γαμαω και να φτιαξω την ζωη μου εκει,το εγραψα νομιζω.θα παω να αφησω τα κοκκαλα μου ...τωρα στη ηλικια που θα ειμαι βαλε 50++ εαν θελουν να μου τον σφυριξουνε χαλαλι τους
αυτοι και της καμηλες πρεπει να γαμανε!πολυ αγαμια!εγω προτιμαω να πεθανω στη Ρωσσια!