Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εγω παντως θελω να ζησω στην Τζαμαικα ή στην στην Κοστα Ρικα. Εχει παει καποιος να μου πει πως ειναι εκει η ζωη ?

Χαλαράαα :) Κι αν ασχοληθείς με το εμπόριο μπορείς να κάνεις μια περιουσία...

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Βλεπω οι πιο πολλοι Σουηδια λενε...

:think: :think:

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου πες μας λίγο σε παρακαλώ αν θέλεις και πόσο % φόρο πληρώνεις σε αυτά τα χρήματα. Διότι από προσωπική εμπειρία που έχω, οι Σουηδοί και γενικά οι Σκανδιναβοί που ανήκουν στο μισθολογικό κλιμάκιο 2.500 -3.500 ευρώ είναι όπου φύγει-φύγει για να γλιτώσουν από το κοινωνικά υπερευαίσθητο φορολογικό καθεστώς της χώρας τους και την 50% φορολογία στα εισοδήματά τους.
Προσωπικά ξέρω 3 τέτοιες περιπτώσεις που ήρθαν στην Γερμανία για να υπαχθούν στο εδώ φορολογικό
καθεστώς του 40% διότι οι φόροι που πλήρωναν ήταν δυσβάσταχτοι.
Στην Ελλάδα τα 900 ευρώ που λες είναι αφορολόγητα, και το σωστό είναι να συγκρίνουμε εισοδήματα μετά φόρων, κρατήσεων κτλ για να δούμε τις πραγματικές διαφορές. Επίσης πες μας σε παρακαλώ και τι ενοίκιο πληρώνεις εκεί. Διότι στην Ελλάδα υπάρχει και πάρα πολύ υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης
και μετά ας έρθουμε να συγκρίνουμε και το dispensable income που λένε και οι Άγγλοι, για να δούμε και την πραγματική αγοραστική αξία σε κάθε περίπτωση.

Όσο για τον φίλο που πέρασε 5 χρόνια στο Λονδίνο ζώντας σε ποιότητα άλλης κλάσης, αν μπορούσε να μου εξηγήσει παρακαλώ με απτά παραδείγματα σε τι ακριβώς συνίστατο αυτή η αυξημένη ποιότητα ζωής.... Στο γεγονός ότι ζεις σε σπίτια τρώγλες για τα δεδομένα της Ελλάδας και θες πάνω από 1000 ευρώ τον μήνα??
Στο Λονδίνο θες να παίρνεις 5.000 ευρώ τον μήνα για να κάνεις την ίδια ζωή που κάνεις στην Ελλάδα με 1.200 ευρώ για τους γνωστούς λόγους (ενοίκια, κόστος ζωής, μετακινήσεις, φορολογικό σύστημα κτλ.)
Και εν τοιαύτη περιπτώσει, αφού πέρασες τόσο τέλεια στο Λονδίνο 5 χρόνια, γιατί επέστρεψες στην μιζέρια της Ελλαδίτσας??? Αυτόματα το επιχείρημά σου ακυρώνεται και αυτοαναιρείσαι...

Για το άλλο επιχείρημα που διάβασα ότι και η Ουγκάντα έχει ήλιο και τι σημαίνει αυτό δηλ. ότι έχει ποιότητα ζωής, είναι εντελώς στρεβλό, καθότι το scope της σύγκρισης ήταν το αν αξίζει να αφήσεις ό,τι προσφέρει η Ελλάδα ως πακέτο για να πας να μεταναστεύσεις στο εξωτερικό σε χώρα που θα σου προσφέρει περισσότερα χρήματα, όχι να αφήσεις την Ελλάδα για να μεταναστεύσεις στην Ουγκάντα με το επιχείρημα ότι και εκεί έχει ήλιο.
Έλεος δηλ.
Και εν πάση περιπτώσει, όσοι από εμάς έτυχε να ζήσουμε στο εξωτερικό για Χ,Ψ λόγους ένα χρονικό διάστημα, μπορούμε και να αρθρώσουμε 1-2 επιχειρήματα, οι άλλοι τι κάθεστε και παραφιλολογείτε εκ του ασφαλούς?? Γι'αυτό έχουμε Ε.Ε. και ελεύθερη μετακίνηση ανθρώπων και παροχή υπηρεσιών, για να πηγαίνει ο καθένας σε όποια χώρα του αρέσει και να δουλεύει εκεί. Απλά είναι τα πράγματα.
Ας πάει όποιος θέλει και στις Ισπανίες και τις Ιταλίες να μείνει μόνιμα εκεί που έχουν και παραλίες να ανακαλύψει από πρώτο χέρι σε τι υπόληψη και εκτίμηση μας έχουν και οι Ισπανοί και βόρειοι Ιταλοί (Δεν αναφέρομαι στους Ιταλούς της Νότιας Ιταλίας, οι οποίοι ενδεχομένως να έχουν και χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο από εμάς, οπότε θα ήταν άσκοπο να μεταναστεύσει κανείς για να αντιμετωπίσει παρόμοιες συνθήκες).

Μεγάλε... Είμαι  κάτοικος  Στοκχόλμης  απο το  1998 .... 

Είμαστε    30 χρόνια πίσω απο τους Σουηδούς... 

Πέρνω  2,500€  /μήνα και ζώ αξιοπρεπώς .. (ΕΛΛΑΔΑ  θα έπαιρνα 900€ ??)

Δεν έχω ανάγκη  να έχω αμάξι  ..Χρησιμποποιώ τρένο ..

Παρόλα αυτά έχω στο γκαράζ  ένα SAAB VIGGEN 225 HP..για weekend..(μεταχ)

Οι Σουηδέζες μάς πάνε με τα 1000 !!!!!  Μιλάς σε όποια γκόμενα θέλεις  με φοβερά ποσοστά
επιτυχίας.. ..

Στην Ελλάδα ΄βλέπω  όλο ξυνόφατσες (ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ) ..άθλιο service(ποτά μπόμπες ..κτλ)
και μαγκιές...

Οι Σουηδικοί δρόμοι,  Το Σουηδικό Δημόσιο , Τα Πανεπιστήμια είναι πολυ μπροστά...

Εμεις στην Ελλάδα ..μίζες .. και διαφθορά...

ΑΥΤΑ!!

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
sorry αλλα το κλιμα δεν ειναι κριτηριο για την ποιοτητα ζωης.
με αυτη τη λογικη  στην ουγκαντα εχει ακομα περισσοτερο ηλιο απο την ελλαδα
στην κουβα ακομα περισσοτερη θαλασσα.(τι να το κανεις ομως αν εισαι σε ανελευθερο καθεστως?)
παρεπιπτοντως θαλασσα εχει στο amsterdam.δεν πηγαινες μεχρι το vollendam?(απο την damstreet μεχρι την θαλασσα ειναι λιγοτερα τα χιλιομετρα σε σχεση με το ομονοια βαρκιζα)
α και να μην ξεχναμε οτι εκει τουλαχιστον δεν απειλουνται με ερημοποιηση οπως απειλουμαστε οι κατοικοι της *ομορφοτερης χωρας του κοσμου*
δεν sinfono καθόλου με την γνώμη σου.1 στην μάλλον δεν έχεις πάει?μιλάμε για μια χωρα όνειρο,και με ευχάριστους ανθρώπους ας είναι σχεδόν απένταρη και την "ελευτεριά" την exoun.sou μιλάω εκ πείρας παο πολλή ταχτικά.τώρα για την ολλανδία,δεν μπορείς να συγκρίνεις τις θάλασσες μονο και μονο με την παλίρροια που έχει σου δίνη την "εστισι" ότι είναι βρώμικη άσε που είναι μόνιμος κρύα πάλι από την παλίρροια το γνωρίζω γιατί ζω στην βόρεια θάλασσα σύνορα γερμανίας ολλανδίας.και 1 χρόνο έζησα στο TEXEL τις ολλανδίας άμα ξέρεις.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
(1) --- Στην Ελλάδα τα 900 ευρώ που λες είναι αφορολόγητα, και το σωστό είναι να συγκρίνουμε εισοδήματα μετά φόρων, κρατήσεων κτλ για να δούμε τις πραγματικές διαφορές. Επίσης πες μας σε παρακαλώ και τι ενοίκιο πληρώνεις εκεί. Διότι στην Ελλάδα υπάρχει και πάρα πολύ υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης
και μετά ας έρθουμε να συγκρίνουμε και το dispensable income που λένε και οι Άγγλοι, για να δούμε και την πραγματική αγοραστική αξία σε κάθε περίπτωση.

(2) --- Στο Λονδίνο θες να παίρνεις 5.000 ευρώ τον μήνα για να κάνεις την ίδια ζωή που κάνεις στην Ελλάδα με 1.200 ευρώ για τους γνωστούς λόγους (ενοίκια, κόστος ζωής, μετακινήσεις, φορολογικό σύστημα κτλ.)

(3) --- Και εν πάση περιπτώσει, όσοι από εμάς έτυχε να ζήσουμε στο εξωτερικό για Χ,Ψ λόγους ένα χρονικό διάστημα, μπορούμε και να αρθρώσουμε 1-2 επιχειρήματα, οι άλλοι τι κάθεστε και παραφιλολογείτε εκ του ασφαλούς?? Γι'αυτό έχουμε Ε.Ε. και ελεύθερη μετακίνηση ανθρώπων και παροχή υπηρεσιών, για να πηγαίνει ο καθένας σε όποια χώρα του αρέσει και να δουλεύει εκεί. Απλά είναι τα πράγματα.
(4) ---- Ας πάει όποιος θέλει και στις Ισπανίες και τις Ιταλίες να μείνει μόνιμα εκεί που έχουν και παραλίες να ανακαλύψει από πρώτο χέρι σε τι υπόληψη και εκτίμηση μας έχουν και οι Ισπανοί και βόρειοι Ιταλοί.

Μαρκήσιε, πρέπει να εισαι άτομο νεαρής ηλικίας. Δεν το λέω αρνητικά. Απλά το εντοπίζω απο το σύνολο των γραφομένων σου - τόσο το υφος όσο και η ουσία ειναι... κάπως.

(1) Εκτός απο τη φορολογία αυτή καθεαυτή, υπάρχει και το αντισταθμιστικό όφελος. Με άλλα λόγια, τι παίρνεις πίσω απο τα λεφτά που πληρώνεις στο κράτος. Κανε μια σύγκριση Ελλάδας/ Σκανδιναβίας/ Γερμανιας στο θέμα αυτό. Καλές οι Αγγλικές ορολογιες αλλα να χρησιμοποιούνται σωστά.

(2) Υπερβολές. Πες μας λοιπόν τι ποιότητα ζωής έχεις στην Ελλάδα με 1200 ευρώ όταν μένεις στο ενοίκιο.

(3) Εισαι ένας απο τις εκατοντάδες χιλιάδες που έχουν ζησει εκτος ελλάδος για ένα χρονικό διάστημα. Σπουδές ή δουλειά ή δεν ξερω γω τι. Τι σημαίνει "παραφιλολογείτε εκ του ασφαλούς"; Μπορεις να εξηγήσεις λίγο;

(4) Προφανώς και όποιος θέλει να πάει Ισπανία ή Ιταλία ή όπου γουστάρει θα το κάνει χωρις να περιμένει έγκριση. Για πες, σε τι υπόληψη μας εχουν Ιταλοί και Ισπανοι;

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μαρκήσιε, πρέπει να εισαι άτομο νεαρής ηλικίας. Δεν το λέω αρνητικά. Απλά το εντοπίζω απο το σύνολο των γραφομένων σου - τόσο το υφος όσο και η ουσία ειναι... κάπως.

(1) Εκτός απο τη φορολογία αυτή καθεαυτή, υπάρχει και το αντισταθμιστικό όφελος. Με άλλα λόγια, τι παίρνεις πίσω απο τα λεφτά που πληρώνεις στο κράτος. Κανε μια σύγκριση Ελλάδας/ Σκανδιναβίας/ Γερμανιας στο θέμα αυτό. Καλές οι Αγγλικές ορολογιες αλλα να χρησιμοποιούνται σωστά.

(2) Υπερβολές. Πες μας λοιπόν τι ποιότητα ζωής έχεις στην Ελλάδα με 1200 ευρώ όταν μένεις στο ενοίκιο.

(3) Εισαι ένας απο τις εκατοντάδες χιλιάδες που έχουν ζησει εκτος ελλάδος για ένα χρονικό διάστημα. Σπουδές ή δουλειά ή δεν ξερω γω τι. Τι σημαίνει "παραφιλολογείτε εκ του ασφαλούς"; Μπορεις να εξηγήσεις λίγο;

(4) Προφανώς και όποιος θέλει να πάει Ισπανία ή Ιταλία ή όπου γουστάρει θα το κάνει χωρις να περιμένει έγκριση. Για πες, σε τι υπόληψη μας εχουν Ιταλοί και Ισπανοι;
σωστός πολύ καλά τα les.apo το ελληνικό κράτος δεν παίρνεις τίποτα.

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν sinfono καθόλου με την γνώμη σου.1 στην μάλλον δεν έχεις πάει?μιλάμε για μια χωρα όνειρο,και με ευχάριστους ανθρώπους ας είναι σχεδόν απένταρη και την "ελευτεριά" την exoun.sou μιλάω εκ πείρας παο πολλή ταχτικά.τώρα για την ολλανδία,δεν μπορείς να συγκρίνεις τις θάλασσες μονο και μονο με την παλίρροια που έχει σου δίνη την "εστισι" ότι είναι βρώμικη άσε που είναι μόνιμος κρύα πάλι από την παλίρροια το γνωρίζω γιατί ζω στην βόρεια θάλασσα σύνορα γερμανίας ολλανδίας.και 1 χρόνο έζησα στο TEXEL τις ολλανδίας άμα ξέρεις.

στο 1 μαλλον μιλας για την κουβα.
οκ σεβαστη η αποψη σου εγω εχοντας ζησει σε ολοκληρωτικο καθεστως δεν ειμαι περιεργος να παω να δοκιμασω και το καθεστως φιντελ.
φανταζομαι το ιδιο νιωθουν και οι ευτυχισμενοι κουβανοι που παλευουν με τα κυματα μερες μηπως ξεβραστουν σε καμμια παραλια του μαιαμι.
τωρα για την θαλασσα της ολλανδιας δεν ειπα οτι ειναι μεσογειος.ειναι κρυα με *αλλο*χρωμα οκ,αλλα ειπα απλα οτι εχει και κει θαλασσα.
αν βαλεις και οτι αλλο σου προσφερει σαν ποιοτητα ζωης αυτη η χωρα τοτε η συγκριση με το ελλαδισταν ειναι ατυχης για μενα.
καλως η κακως εκει ο πολιτης ειναι σεβαστος εχει δικαιωματα τα λεφτα του πιανουν τοπο οι φοροι πηγαινουν εκει που πρεπει οχι στις τσεπες των επιτηδειων.
τελος παντων ειναι πως το βλεπει ο καθενας.
εγω απλα εκφραζω τη δικη μου οπτικη.

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ναι τώρα sinfono ενμέρει όσο για τους κουβανέζους που παλεύουν με τα κύματα για να φύγουν σου λέω ότι και στην πάτρα κοιτάζουν πακιστανοί και alloi αλλοδαπή να φύγουν αυτό κάτι λέει πάντως.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο που λειπει αυτη τη στιγμη απο του ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ειναι η δημιουργια κλιματιος φυγης! Ο Βολιωτης, Ο Σαλονικιος, Ο Γυθειωτης, ο Κεφαλλονιτης, ο Γιαννιωτης εχει στην πατριδα του πιο ωραιο κλιμα απο το νεφος της Αθηνας αλλα ηρθε εδω για να του δοθουν ευκαιριες για δουλεια!!!!!!!!!!!!! Ο Μυκονιατης αν δν δουλευει στον τουρισμο και σπουδασει στην Αθηνα τι να γυρισει να κανει πισω??? να αρμεγει κατσικια??? Αν γυρισει ειναι αξιος της μοιρας του!! Αυτο που λειπει ειναι γραφεια διασυνδεσης με το εξωτερικο και δεν ειναι αναγκη να πας στην τοπ πολη αλλα σε σε μια επαρχιακη πολη της Ευρωπης που μπορεις να ονειρευτεις κατι καλύτερο ! τωρα αν φταναμε να συγκρινουμε την Αθηνα με το Λονδινο και την Ν.Υορκη ειμαστε εκτος θέματος, ας συγκρινουμε και την Δραμα με την Βιεννη και το Ξυλόκαστρο με τη Λυόν!!

τελειωνοντας με τη σχεση των τιμων η Αθηνα σχετικα με αυτα που προσφερει (νεφος,κυκλοφοριακο κλπ) ηταν  πανακριβη  και δυστυχως πια σε ΑΠΟΛΥΤΕΣ τιμες εφτασε ανεπτυγμενες-οργανωμένες πόλεις!!

always horny

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όσο για τον φίλο που πέρασε 5 χρόνια στο Λονδίνο ζώντας σε ποιότητα άλλης κλάσης, αν μπορούσε να μου εξηγήσει παρακαλώ με απτά παραδείγματα σε τι ακριβώς συνίστατο αυτή η αυξημένη ποιότητα ζωής.... Στο γεγονός ότι ζεις σε σπίτια τρώγλες για τα δεδομένα της Ελλάδας και θες πάνω από 1000 ευρώ τον μήνα??
Στο Λονδίνο θες να παίρνεις 5.000 ευρώ τον μήνα για να κάνεις την ίδια ζωή που κάνεις στην Ελλάδα με 1.200 ευρώ για τους γνωστούς λόγους (ενοίκια, κόστος ζωής, μετακινήσεις, φορολογικό σύστημα κτλ.)
Και εν τοιαύτη περιπτώσει, αφού πέρασες τόσο τέλεια στο Λονδίνο 5 χρόνια, γιατί επέστρεψες στην μιζέρια της Ελλαδίτσας??? Αυτόματα το επιχείρημά σου ακυρώνεται και αυτοαναιρείσαι...

Αγαπητε μου φιλε γυρισα γιατι πεθανε ο πατερας μου και καθοτι μοναχογιος καποιος επρεπε να στηριξει την μητερα μου.Και δεν ειπα οτι ζουσα πολυτελης ζωη στο Λονδινο.Οντως ζουσα σε πολυ μικρο διαμερισμα ,αλλα μετα την ιδιαιτερα κουραστικη δουλεια μου !!!!!!!!!
ειχα επιλογες.Δεν ειχα αυτοκινητο(τι να το κανω αλλωστε οι γυναικες δεν εντυπωσιαζονται απο αυτα αλλωστε) ειχα βρει καποιες καλλες PUB ,μπυριτσα ,καμακι και Party στο σπιτι.
Εδω καποιες περιοδους θελω να βγω και λεω ποιος ο λογος!!!!!!!Αυτο εννοοω ποιοτητα ζωης

Επισκέπτης
Φαγωθηκατε ολοι με την Ευρωπη. Ρε παρτε το χαμπαρι η Ευρωπη ειναι καμμενο χαρτι, τελιωμενη υποθεση. Ολοι θελουν να μπουν στην ΟΝΕ και μετα φωναζουν, παραπονιουντε, διαδηλωνουν, καταριουντε την Ευρωπη. Η ζωη ειναι αλλου. Νοτια ή κεντρικη Αμερικη ή εστω νοτιο-ανατολικη Ασια. Μα καλα κανεις δεν εχει παει Τζαμαικα ή Κοστα Ρικα μας μας πει τι παιζει εκει, να δω αν αξιζει να την κανω για εκει κατω ?

Επισκέπτης
εγω την βρηκα την χωρα οπου θα καταθεσω τα κοκκαλα μου,κ εσεις τραβατε στις ρωσσιες,πολωνιες κ αρχιδια καπαμα  :)

λεγεται jordan  :rolleyes:

[youtube=425,350]T2xyJeB1kUg&feature=related[/youtube]

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Φαγωθηκατε ολοι με την Ευρωπη. Ρε παρτε το χαμπαρι η Ευρωπη ειναι καμμενο χαρτι, τελιωμενη υποθεση. Ολοι θελουν να μπουν στην ΟΝΕ και μετα φωναζουν, παραπονιουντε, διαδηλωνουν, καταριουντε την Ευρωπη. Η ζωη ειναι αλλου. Νοτια ή κεντρικη Αμερικη ή εστω νοτιο-ανατολικη Ασια. Μα καλα κανεις δεν εχει παει Τζαμαικα ή Κοστα Ρικα μας μας πει τι παιζει εκει, να δω αν αξιζει να την κανω για εκει κατω ?

Ετσι ειναι!!Αμα ειναι για ευρωπαικη χωρα μια χαρα ειναι η ελλαδα.Εκτος ευρωπης ειναι η μεγαλη αλλαγη.πολυ εχουν επιστρεψει απο ευρωπη και αμερικη και αναστηθηκαν!Ασε που ειναι σαλαιμενοι,τους εχει λασκαρη η βιδα!!Ενω απο της παραπανω χωρες σπανια επιστρεφουν!!

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
ξεστραβωσου ρε φιλε............
Μιλας χωρις να ξερεις.................!!!!!!
pboxter 9800euro

Ρε γατούλη, που έχεις κιόλας ξεστραβωθεί στα 19 σου και χωρίς μάλλον να έχεις περάσει τα σύνορα. Τα είδες καλά τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα; Γιατί λες να έχουν 10000 ευρώ οι συγκεκριμένες Πόρσε; Την ίδια στιγμή από πάνω έχει διαφημιστικά το σάιτ για πολύ μικρότερα αυτοκίνητα με διπλάσια τιμή. Κοίταξες ότι η νεότερη από αυτές τις Πόρσε είναι του 90; Είδες πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει η καθεμιά; και φυσικά να σου υπενθυμίσω ότι η ζωή δεν είναι μόνο στο ίντερνετ, μικρέ μου φίλε. Τα είδες από κοντά τα αυτοκίνητα αυτά για να δεις έχουν φάει καμιά τρομερή στούκα στο παρελθόν; Να έχεις υπόψη σου ότι τα αυτοκίνητα στη βόρεια Ευρώπη και Αμερική καταπονούνται πολύ περισσότερο λόγω κλίματος απ' ότι στην Ελλάδα. Άρα ένα αυτοκίνητο που έτρεχε στις autobahn όταν εσύ ήσουν αγέννητος και μόνο από τον βορειοευρωπαικό καιρό κουβαλάει αρκετά επάνω του. Λες να είναι βλάκες οι Γερμανοί και οι Αμερικάνοι που στην τριετία αλλάζουν αυτοκίνητο; 

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Και για να μην μου την πέσεις για τις τιμές των αυτοκινήτων, το ξέρω από πρώτο χέρι ότι είναι φτηνότερα τα αυτοκίνητα, αλλά σου λέω να μην μασάς και θέτεις ως παράδειγμα τις συγκεκριμένες Πόρσε του '70- '90. Εκτός κι αν θέλεις να κάνεις μπαμ από μακριά ότι είσαι κάγκουρας μετανάστης σαν ΄πολλούς που κυκλοφοράνε με 20ετίας αυτοκίνητα, αλλά Μερτσεντές και Μπεμπέ.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ρε γατούλη, που έχεις κιόλας ξεστραβωθεί στα 19 σου και χωρίς μάλλον να έχεις περάσει τα σύνορα. Τα είδες καλά τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα; Γιατί λες να έχουν 10000 ευρώ οι συγκεκριμένες Πόρσε; Την ίδια στιγμή από πάνω έχει διαφημιστικά το σάιτ για πολύ μικρότερα αυτοκίνητα με διπλάσια τιμή. Κοίταξες ότι η νεότερη από αυτές τις Πόρσε είναι του 90; Είδες πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει η καθεμιά; και φυσικά να σου υπενθυμίσω ότι η ζωή δεν είναι μόνο στο ίντερνετ, μικρέ μου φίλε. Τα είδες από κοντά τα αυτοκίνητα αυτά για να δεις έχουν φάει καμιά τρομερή στούκα στο παρελθόν; Να έχεις υπόψη σου ότι τα αυτοκίνητα στη βόρεια Ευρώπη και Αμερική καταπονούνται πολύ περισσότερο λόγω κλίματος απ' ότι στην Ελλάδα. Άρα ένα αυτοκίνητο που έτρεχε στις autobahn όταν εσύ ήσουν αγέννητος και μόνο από τον βορειοευρωπαικό καιρό κουβαλάει αρκετά επάνω του. Λες να είναι βλάκες οι Γερμανοί και οι Αμερικάνοι που στην τριετία αλλάζουν αυτοκίνητο; 
μην ασχολεισαι!!
ο καθενας εχει την αποψη του! λογω ηλικιας και γω στα 19 μου καποτε δεν δεχομουνα μυγα στο σπαθι μου! ειναι λογικο! νομιζα οτι τα ηξερα ολα! ενω στην ουσια δεν ξερεις τπτ και οσο ζεις μαθαινεις! τις προαλες παλι καθομουνα και εσπαγα το κεφαλι μου να εξηγησω σε καποιον οτι δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα στο εξωτερικο!
εκεινος οχι οχι οχι! δεν καταλαβαινε! μου εδινε παραδειγμα ενα πιτσρικα που πηγε Αμερικη και με μαυτρα λεφτα εγινε εκατομυριουχος!!
αν ειναι να το γαμησουμε το θεματακι! ελεος! με μαυρα λεφτα και στην ουγκαντα εισαι αρχοντας!
παιδιαριστικα παραδειγματα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω την βρηκα την χωρα οπου θα καταθεσω τα κοκκαλα μου,κ εσεις τραβατε στις ρωσσιες,πολωνιες κ αρχιδια καπαμα  :)

λεγεται jordan  :rolleyes:

[youtube=425,350]T2xyJeB1kUg&feature=related[/youtube]
εκει θα σε γαμισουνε κιολας οι Βεδουινοι που ειναι μηνες αγαμιτοι.

Επισκέπτης
εκει θα σε γαμισουνε κιολας οι Βεδουινοι που ειναι μηνες αγαμιτοι.

μα δεν θα παω για να γαμαω και να φτιαξω την ζωη μου εκει,το εγραψα νομιζω.θα παω να αφησω τα κοκκαλα μου ...τωρα στη ηλικια που θα ειμαι βαλε 50++ εαν θελουν να μου τον σφυριξουνε χαλαλι τους  :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μα δεν θα παω για να γαμαω και να φτιαξω την ζωη μου εκει,το εγραψα νομιζω.θα παω να αφησω τα κοκκαλα μου ...τωρα στη ηλικια που θα ειμαι βαλε 50++ εαν θελουν να μου τον σφυριξουνε χαλαλι τους  :2funny: :2funny:
αυτοι και της καμηλες πρεπει να γαμανε!πολυ αγαμια!εγω προτιμαω να πεθανω στη Ρωσσια!αν και εκανα μια υποχωριση στη μανα μου οτι δεχομαι να ταφω Ελλαδα οταν πεθανω!!!!

Επισκέπτης
αυτοι και της καμηλες πρεπει να γαμανε!πολυ αγαμια!εγω προτιμαω να πεθανω στη Ρωσσια!

εχουν αλλου ειδους ομορφιες αυτες οι χωρες δημητρακη που αξιζει κανεις να τις επισκευτει.πλακα κανω για τις ρωσσιες κ τις πολωνιες κ εμενα μ αρεσουν,ουτε τα κοκκαλα μου θελω να αφησω εκει,αλλα πολυ θα ηθελα να κανω ενα ταξιδι εκει  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom